Najboljša denarnica Verge

Dobrodošli v mojem vodniku za iskanje prave denarnice Verge. V tem priročniku vam bom povedal vse, kar morate vedeti o iskanju popolne denarnice Verge, ki ustreza vašim potrebam. Povedala vam bom, katere denarnice obstajajo, katere funkcije imajo in katere najbolje delujejo z Vergeom.

Najprej moram zastaviti nekaj pomembnih vprašanj, preden pridem do zapletenih stvari;

 1. Kaj je Verge?
 2. Kaj je kripto denarnica?

Ko boste končali z branjem, boste dobili odgovore na ta vprašanja in še veliko več. Najpomembneje pa je, da boste vedeli, katera denarnica Verge je za vas najboljša.

Začnimo s hitrim pregledom, kaj je Verge…

Izvor denarnice Verge

Logotip Verge Wallet

Verge (XVG) je bil ustvarjen leta 2014. Prvotno se je imenoval DogeCoinDark, vendar je svoje ime spremenil leta 2016.

Verge je kriptovaluta, ki uporabnikom omogoča anonimne in neizsledljive transakcije. To pomeni, da so identitete uporabnikov in transakcije, ki jih izvajajo, skrite. Verge za to omogoča omrežje Tor.

Opomba: Tor je brezplačen del odprtokodne programske opreme, ki uporabnikom omogoča anonimno komunikacijo. To stori tako, da skrije uporabniške podatke s šifriranjem. Prav tako usmerja komunikacije prek številnih različnih naslovov IP, zaradi česar jih ni mogoče izslediti.

Aprila 2018 je spletno mesto za zabavo za odrasle PornHub (iz očitnih razlogov nisem navedel povezave!) Objavilo, da lahko njegovi uporabniki zdaj storitve plačujejo s storitvijo Verge. To je velik razvoj za kovanec in kriptovaluto na splošno.

Vendar je imel Verge tudi nekaj težav. Od začetka leta 2018 je bil dvakrat vdran. Zadnji napad se je zgodil 21. maja in 1,4 milijona USD vreden Verge je bil ukraden.

zdi se, da so nekateri rudarski bazeni pod napadom ddos ​​in prihaja do zamude v naših blokih, zato si prizadevamo to rešiti.

– vergecurrency (@vergecurrency) 22. maj 2018

Torej, to je zgodba Verge do zdaj. Nato kratek pogled na to, kaj so denarnice…

Za podrobnejši pogled na Verge si oglejte moj začetniški vodnik po Vergeu!

Razumevanje denarnice za kriptovalute

Verge denarnica

Mnogi ljudje mislijo, da kripto denarnice shranjujejo kriptovalute. No, ne. Kripto denarnice so način za shranjevanje informacij o kriptovalutah. Kriptovaluta obstaja samo na verigah blokov, zato je ne morete spraviti v denarnico, žep ali trezor v banki.

Blockchains so ogromne zbirke podatkov o transakcijah, ki so shranjene v tisočih računalnikih, imenovanih vozlišča. Za shranjevanje in premikanje kriptovalut v verigi blokov uporabniki potrebujejo dve vrsti informacij. To so:

 • Private tipke: To so edinstveni deli kode, ki delujejo kot digitalni podpis za kripto transakcije. Hraniti jih je treba zelo varno. Če uporabnik izgubi zasebne ključe, bo izgubil kriptovaluto.
 • Javni ključi: To so kot digitalne lokacije za kriptovalute. Uporabnik ima lahko veliko digitalnih lokacij, kjer hrani svojo kripto valuto. Za izvedbo kripto transakcije morajo uporabniki poznati javni naslov, na katerega želijo poslati kriptovaluto.

Kripto denarnice so lahko polno vozlišče ali lahko vozlišče. Denarnica s polnim vozliščem vsebuje celotno verigo blokov, svetlobno vozlišče pa ne. Svetlobno vozlišče posodablja zaupanja vredna storitev celotnega vozlišča. Kot si lahko predstavljate, zagon denarnice s polnim vozliščem porabi veliko prostora in energije v uporabnikovi napravi. Bolj naključni uporabniki bodo denarnico z lahkimi vozlišči našli veliko hitreje in lažje za uporabo.

To pa niso edine vrste denarnic. Poglejmo si podrobneje različne vrste denarnice. Nato boste lahko izbrali, v katero želite shraniti ključe Verge…

Najden najnovejši kupon za denarnico Ledger:

Vrste denarnic

Različne denarnice imajo različne lastnosti. Vsaka vrsta denarnice ima prednosti in slabosti. Izbrana denarnica XVG bo odvisna od tega, katere funkcije so za vas najpomembnejše. Tu je pet glavnih vrst denarnic;

Verge denarnica Namizje denarnice so programska oprema, ki jo lahko prenesete ali namestite v prenosnik ali osebni računalnik. Lahko so denarnice s polnimi ali lahkimi vozlišči, vendar se lahko uporabljajo samo v napravi, v kateri so nameščene. Namizne denarnice so tako varne kot računalniki, v katerih delujejo. Če ima vaš računalnik virus, je vdrl ali ukraden, lahko izgubite nadzor nad svojo kriptovaluto.

Verge denarnica Mobilni denarnice so denarnice z lahkim vozliščem, prenesene na uporabnikov mobilni telefon kot aplikacija. Uporabljajo veliko manj pomnilnika kot namizna denarnica in imajo zato veliko preprostejše funkcije. Mobilni telefoni se pogosto izgubijo ali ukradejo, zato ni priporočljivo, da uporabniki hranijo ključe za velike količine kriptovalut, shranjenih na njih.

Verge denarnica Na spletu denarnice včasih imenujemo tudi spletno gostovanje ali shranjevanje v oblaku. Običajno so dostopni prek spletnega mesta, strežnika v oblaku ali brskalnika. Spletne denarnice so hitre, enostavne za uporabo in ne zahtevajo namestitve. So pa tvegani. Spletne denarnice so oblika vročega shranjevanja, kar pomeni, da so vaši zasebni ključi shranjeni v spletu. Vse informacije, ki so shranjene v spletu, so zunaj nadzora uporabnika in tvegajo vdor.

Verge denarnica Strojna oprema denarnice so običajno snemljive naprave za shranjevanje, kot so USB ključki. Uporabnikom omogočajo, da zasebnih ključev ločijo od naprav, do katerih lahko dostopa internet. Zaradi tega so ena najvarnejših oblik hladilnic. Vendar se uporabniki soočajo s težavo, da najdejo varno mesto za shranjevanje svojih strojnih denarnic! Uporabniki bodo za transakcije potrebovali tudi dostop do druge varnostne naprave.

Verge denarnica Papir denarnice so koščki papirja, na katere so natisnjeni zasebni in javni ključi, preprosto! Lahko so rokopisni ali natisnjeni. Transakcije lahko izvedete s papirnato denarnico tako, da ročno vnesete kode ali optično preberete kodo QR, ki je nanje natisnjena. Ta postopek se imenuje pometanje. Papirnate denarnice so zelo varne oblike hladilnice. Samo psu ne dovolite, da pazi nanje!

Zdaj veste, kakšne denarnice so na voljo, vrnimo se na Verge. Katera je trenutno najboljša denarnica Verge na trgu in katera je najboljša za vas? Pa ugotovimo…

Izbira denarnice Verge

V nadaljevanju tega vodnika vam bom pokazal izbor denarnic Verge. Nato se sami odločite, katera XVG denarnica najbolje ustreza vašim potrebam. Začnimo s pogledom na vaše izbire za namizno denarnico Verge …

Shramba namizja Verge

Obstajata dve glavni izbiri namizne denarnice Verge, o kateri morate razmisliti. To so:

Verge denarnica

 1. Denarnica Electrum Verge: Ta denarnica je bila prvotno zasnovana kot Bitcoin denarnica, vendar je bila prilagojena za shranjevanje Verge. Electrum Verge je lahko vozlišče, zato je mogoče s SPV zelo hitro opraviti transakcije in ne zajema veliko prostora v napravi. Opomba: SPV je preprosto preverjanje plačila. Denarnice za lahka vozlišča so hiter način za preverjanje transakcij z uporabo le majhne količine informacij, ki jih potrebujejo celotna vozlišča. Denarnico lahko uporabljate s sistemi Windows, Linux in Mac OS X. Za večjo zasebnost se lahko uporablja tudi skupaj s Torom. Vsako različico lahko prenesete s spletnega mesta Verge domača stran. Electrum ima varnostne funkcije, ki vključujejo dve ravni šifriranja in varnostno kopiranje semenskih stavkov. Opomba: Varnostno kopiranje semenskih izrazov je funkcija, ki uporabnikom omogoča dostop do njihovih zasebnih ključev z uporabo nabora besed, ki jih poznajo samo oni.
 2. Denarnica QT Verge: Ta denarnica je bila zasnovana za povečanje zasebnosti uporabnikov. Gre za denarnico s polnim vozliščem, zato bo v vaši napravi zasedla veliko prostora, njegova zasnova pa je manj uporabniku prijazna kot denarnica Electrum Verge. Vendar je denarnica QT Verge dodala zasebnost in varnostne funkcije. To bo všeč uporabnikom, ki radi opravljajo anonimne transakcije. Na voljo je tudi za prenos z domače strani Verge in je združljiv s sistemi Windows, Linux in Mac OS X. Denarnice QT Verge ni mogoče uporabiti za shranjevanje več kovancev, zato ne bo za vas, če želite vse svoje ključe hraniti na enem mestu.

Denarnico Electrum Verge priporočam uporabnikom, ki iščejo zanesljivo namizno denarnico. Je lahek, hiter in ima dober ugled v kripto skupnosti. Vendar pa se lahko uporablja samo za shranjevanje ključev Verge, zato, če imate veliko različnih kovancev, morda ne bo denarnica za vas.

Nato si bomo ogledali najboljšo denarnico Verge za mobilne naprave …

Mobile Verge Storage

Če želite udobnost mobilne denarnice, imate dve glavni možnosti;

 1. Torbica Tor Verge: Ta mobilna aplikacija se lahko uporablja s sistemi Android in ima odlične nastavitve zasebnosti, ker uporablja omrežje Tor. Aplikacija omogoča uporabnikom skeniranje QR kod iz drugih Tor denarnic in papirnatih denarnic. Denarnica Tor Verge ima samo uporabniško oceno 3,4 od 5 ob Google Play iz 634 ocene. To nakazuje, da je treba aplikacijo izboljšati.
 2. Coinomi Denarnica Verge: Ta denarnica je prva na našem seznamu, ki ponuja shrambo z več kovanci, zato je odlična za shranjevanje vseh ključev na enem mestu. Preizkusila ga je tudi kripto skupnost. Denarnica Coinomi Verge ima oceno 4 od 5 iz 5619 ocene v Googlovi trgovini. Na žalost še ni na voljo kot aplikacija za iOS. Ima pa nekaj odličnih lastnosti. Zaradi varnosti Coinomi uporablja varnostno kopiranje semenskih izrazov, naslovi IP uporabnika pa so skriti za dodatno zasebnost. Tudi denarnica ima ShapeShift vgrajena vanjo. To pomeni, da se lahko uporablja kot trgovalna borza in tudi denarnica Verge.

Jasni zmagovalec tukaj je denarnica Coinomi Verge. Je dobro zasnovan in ima dovolj funkcij, da je večina uporabnikov zadovoljna. Toda ali je to najboljša denarnica Verge? Preden se odločite, obstaja še nekaj možnosti za razmislek…

Paper Verge Storage

Ekipa v podjetju Verge je bila dovolj prijazna, da je svojim uporabnikom zagotovila prilagojen generator papirnate denarnice. To pomeni, da z obiskom tega povezava, uporabniki lahko ustvarijo papirnato XVG denarnico z natisnjenimi ključi.

Papirnata denarnica XVG je eden najvarnejših načinov shranjevanja ključev Verge. Ta rešitev za shranjevanje bo všeč uporabnikom, ki želijo popoln nadzor nad svojim Vergeom. Izdelava papirnate Verge denarnice je malce zapleteno, vendar se splača potruditi.

Pomembne stvari, ki si jih morate zapomniti pri izdelavi papirnate denarnice Verge, so:

 1. Umerite tiskalnik: Na sprednjem in zadnjem delu izpisa bodo kode, ki se morajo ujemati, zato je pomembno, da sledite navodilom podjetja Verge za nastavitev tiskalnika, ki ga uporabljate..
 2. Zaženite generator brez povezave: Med povezavo z internetom ni varno uporabljati nobenega generatorja papirnate denarnice. Prenesite generator s spletnega mesta Verge in ga uporabite brez povezave.

Shranjevanje ključev brez povezave v fizični obliki je zelo priporočljivo vsem uporabnikom Verge. Papirnate denarnice se nikoli ne sesujejo ali vdrejo in ne zasedejo niti polovice vašega trdega diska!

Zadnja možnost denarnice Verge, o kateri vam želim povedati, je v spletu …

Spletna shramba Verge

Ni spletnih denarnic (ki jih najdem!), Ki podpirajo shranjevanje Verge. To ne pomeni, da ključev Verge ne morete shraniti v spletu. Skoraj vsaka menjalnica kriptovalut ponuja shranjevanje denarnic. To pomeni, da če Verge kupite na borzi ali z njo deponirate, bo borza shranila vaše ključe.

Shranjevanje ključev v spletni denarnici XVG je zelo priročno in je kot nalašč za naključne uporabnike, ki ne želijo izgubljati časa s prenosom programske opreme ali kalibracijo tiskalnika! Vendar spletne denarnice niso zelo varne. Borza, ki ji zaupate svoje ključe, ima popoln nadzor nad njimi. Uporabniki, ki shranjujejo ključe na borzah, nenavadno poročajo o manjkajočih sredstvih in nekoristni podpori strankam.

Če se odločite za shranjevanje ključev v spletni denarnici Verge, se prepričajte, da uporabljate borzo z dobrim ugledom in visoko stopnjo varnosti računa. Moja najboljša izbira za kripto borze, ki ponujajo shrambo denarnice XVG, so:

 1. Bittrex: Ta trgovalna borza omogoča polog pri Vergeu, ki ga lahko nato shranite v svoji spletni denarnici. Trgovine Bittrex 80-90% uporabniških sredstev brez povezave, da je zaščiten pred hekerji. Prav tako zahteva dvofaktorsko preverjanje pristnosti za vse svoje račune. To je varnostna funkcija, pri kateri sta za dostop do računa potrebni dve vrsti gesla.
 2. Bitfinex: Druga trgovalna borza, ki ponuja visoko raven varnosti računa in dobre storitve za stranke. Samo 0,5% uporabniških sredstev hranijo v vročih skladiščih na spletu pri Bitfinexu. Uporabniški računi so zaščiteni z dvofaktorsko overitvijo in šifriranjem PGP. Opomba: PGP je precej dobra zasebnost in je program, ki skriva uporabniške podatke.

Spletna denarnica Verge je najboljša za uporabnike, ki potrebujejo kratkotrajno shrambo za majhne količine kovancev. Spletnih denarnic ne bi priporočal za daljše shranjevanje velikih količin Vergea.

In to je to. Moj popoln vodnik za iskanje prave denarnice Verge za vas. Vem pa, kaj razmišljate … kaj pa strojne denarnice?

Opomba o shranjevanju strojne opreme za Verge

Ni večjih blagovnih znamk strojne denarnice, ki bi jih lahko priporočil za shranjevanje naprave Verge. Obstajajo tri denarnice strojne opreme, ki jih pogosto priporočam. So KeepKey, Ledger in Trezor. Žal trenutno nobena od teh ne ponuja podpore za Verge.

Morda obstajajo tudi druge blagovne znamke strojnih denarnic, vendar jih ne priporočam, ne da bi jih prej raziskali. Če veste nekaj, česar ne vem, mi sporočite in z veseljem bi to preveril in se oglasil pri vas!

Preden se odločite, katera denarnica XVG je prava za vas, imam nekaj predlogov…

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte TOP3 kripto izmenjave vzporedno

Predlogi in priporočila

Zdaj veste vse, kar morate vedeti, da izberete najboljšo denarnico Verge, ki ustreza vašim potrebam.

Moje prvo priporočilo je, da uporabite več denarnic. Najvarnejši način shranjevanja kripto ključev je na več različnih zasebnih ključih (različnih denarnicah). Nikoli ne smete hraniti vseh svojih kriptovalut pod enim zasebnim ključem.

Nato izberite kombinacijo denarnic, ki imajo funkcije, ki so za vas pomembne. Če na primer cenite zasebnost, pojdite z denarnico QT Verge in papirnato denarnico Verge. Če pa želite namizno denarnico, ki je v kripto skupnosti dobro spoštovana, potem izberite denarnico Electrum. In ne pozabite, da boste še vedno potrebovali denarnico za rezervne papirje!

Tabela: Glavne značilnosti denarnic Ledger Nano S in Electrum

Če želite denarnico, v katero lahko shranite več kovancev in kjer koli dostopate, potem je Coinomi odlična izbira. Denarnica za izmenjavo, kot je Bitfinex, je prav tako dobra za shranjevanje majhnega števila kovancev. Nobene od teh možnosti ne bi smeli uporabiti sami. Potrebovali boste tudi dostop do namizne ali papirnate denarnice.

Če se iz tega vodnika niste naučili nič drugega, se naučite tega. Varnost na prvem mestu!

Verge je imel v nedavni preteklosti kar nekaj težav. Če ste lastnik nekaterih, poskrbite, da boste ključe shranili varno. Uporaba mešanice vročega in hladnega prostora s papirnato varnostno kopijo je najboljša rešitev denarnice Verge, ki se je spomnim.

Ampak dovolj tega, kar mislim, kaj ti misliš? Ali uporabljate denarnico Verge, o kateri nisem govoril? Ali so moja priporočila napačna? Sporočite mi, v ničemer ne uživam bolj kot v živahni debati!

Vsebina, objavljena na tej spletni strani, ni namenjena nobenemu finančnemu, investicijskemu, trgovalnemu ali kakršni koli drugi obliki nasveta. BitDegree.org ne podpira ali predlaga, da kupujete, prodajate ali držite kakršno koli kripto valuto. Preden se odločite za finančne naložbe, se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me