Najbolji Steem novčanik

Jeste li nedavno uložili u Steem i želite znati u koji novčanik spremiti svoje novčiće? Ili možda razmišljate o kupnji, ali želite biti sigurni da postoji novčanik dovoljno dobar za sigurno pohranjivanje vaših novčića?

Bez obzira na vašu situaciju, ja sam to pokrio!

U svom cjelovitom vodiču pregledat ću najbolje dostupne Steem novčanike, kao i kratki pregled onoga što je Steemit platforma – vrlo je važno razumjeti u što ulažete!

Također, ako još nemate nijedan novčić, također ću vam reći kako kupiti Steem novčić! Pa što čekaš? Počnimo s otkrivanjem što je zapravo Steemit!

(Ako ste već sigurni u svoje znanje Steemita, slobodno prijeđite na odjeljak „Važnost Steem novčanika“ ili „Različiti Steem novčanici“)

Što je Steemit?

Steemit su 2016. stvorili Daniel Larimer i Ned Scott. Riječ je o platformi društvenih medija koja je vrlo slična Redditu, gdje ljudi mogu pisati postove ili članke da ih bilo tko vidi. Međutim, postoje neke ključne razlike zbog kojih je Steemit platforma jedinstvena.

Prvo, to je decentraliziran projekt, što znači da niti jedna osoba ili vlast nemaju kontrolu nad sustavom. To je moguće zbog blockchain tehnologije na kojoj radi, čineći je vrlo različitom od konkurenata poput Reddita ili čak Facebooka, gdje vlasnici web stranica mogu cenzurirati ili ukloniti sadržaj ako im se ne sviđa.

Platforma Steemit također je jedinstvena jer pisci mogu biti plaćeni ako se ljudima sviđa njihova objava. Postoji sustav glasanja sličan kliku na “Sviđa mi se” na Facebooku. Što više lajkova dobijete, pisac više može zaraditi! Međutim, pisci ne dobivaju novce iz stvarnog svijeta poput američkih dolara ili eura, oni zapravo dobivaju Steemitovu matičnu kriptovalutu – Steem.

Kovanica Steem djeluje na isti način kao i druge kriptovalute poput Bitcoina, gdje korisnici mogu slati, primati ili držati kovanice iz novčanika u novčanik. Čak ima i svoj blockchain, umjesto da koristi poput Ethereuma ili NEO-a!

Otkako je lansiran 2016. godine, Steem kovanica djeluje jako dobro, dosegnuvši najvišu razinu od 1,7 milijardi dolara krajem 2017. godine!

Dakle, sada kada znate što je Steemit platforma, doznajmo zašto je važno svoje Steem kovanice čuvati u novčaniku!

Važnost Steem novčanika

Kada kupite Steem kovanice (ili bilo koju drugu kriptovalutu) od burze kriptovaluta (na primjer, Poloniex), vaša se sredstva čuvaju u nečemu što se naziva „Treći novčanik“. To znači da nemate kontrolu nad svojim sredstvima. Ako su trećim stranama hakirani poslužitelji (kao što je to činio Poloniex 2014.), mogli biste ukrasti sve svoje novčiće. To je jedan od glavnih razloga zašto morate nabaviti vlastiti Steem novčanik.

Kada preuzmete Steem novčanik na radnu površinu ili mobilni uređaj, vi ste jedina osoba koja ima kontrolu nad vašim privatnim ključevima. Privatni ključ je poput lozinke za internetsko bankarstvo. Ako im netko ima pristup, tada ima potpunu kontrolu nad vašim novčićima.

Imati vlastiti privatni Steem novčanik također vam omogućuje slanje i primanje vaših novčića. Dobit ćete vlastitu adresu novčanika, koja je poput broja bankovnog računa, što vam omogućuje interakciju s blockchainom.

Svaka transakcija koju obavite pomoću novčanika Steem coin transparentna je, jer ostaje na blockchainu da je svi vide. Opet, ako ste svoja sredstva držali putem internetske burze kriptovaluta, trebate im poslati zahtjev kad god želite izvršiti isplatu.

Dakle, sada kada znate koliko je važno nabaviti vlastiti Steem novčanik, istražit ću koji su novčanici dostupni!

Pronađen najnoviji kupon novčanika Ledger:

Različiti parni novčanici

Iako je novčić Steem prvi put lansiran davne 2016. godine, količina dostupnih novčanika zaista je mala. To znači da nema puno izbora. Međutim, proći ću kroz nekoliko dostupnih Steem novčanika, a zatim ću razgovarati o tome što mogu, a što ne mogu.

Steem platforma

Očiti izbor za pohranu vaših Steem kovanica je stvarna Steem platforma. Zapravo, ako ste pisac i imate dovoljno sreće da zaradite nešto na Steemitu, vaši će novčići ionako biti stavljeni u novčanik platforme Steemit. Sjećate se kako sam vam rekao da je Steemit platforma decentralizirana? Pa, to znači da ne postoji središnji poslužitelj za napadače, što ga čini sigurnim izborom za pohranu vaših Steem novčića.

Kada kreirate račun na platformi Steemit, automatski ćete dobiti pristup vlastitom novčaniku. Možete položiti sredstva iz drugog novčanika (poput razmjene kripto valuta), poslati svoje Steem kovanice u drugi novčanik ili ih jednostavno ostaviti na sigurnom. Međutim, postoji i puno drugih stvari koje možete učiniti.

Novčanik vam omogućuje da znate koliko vrijede vaši novčići u američkim dolarima, na temelju trenutne tržišne cijene. Tu je i značajka za spremanje koja dodaje dodatni sloj sigurnosti jer za uklanjanje kovanica trebate pričekati 3,5 dana. To znači da biste, u rijetkim slučajevima da je netko uspio pristupiti vašem novčaniku, imali puno vremena da zaustavite transakciju.

Najvažnije je da Steemit platforma nikada ne pohranjuje vaše privatne ključeve ni na jednom središnjem poslužitelju, što znači da su vaša sredstva uvijek na sigurnom. Međutim, moguće je vidjeti vaše privatne ključeve kada se prijavite na svoj Steemit račun, što znači da bi, ako netko ima pristup vašoj lozinci, mogao vidjeti vaše ključeve.

Dodatna sigurnosna mana na Steemit platformi je ta što ne postoji dvofaktorska provjera autentičnosti ili značajka Google Authenticator. Ovdje se trebate prijaviti, potreban vam je kôd kojem se može pristupiti samo s vašeg mobilnog telefona. Nedostaju mu ove značajke zbog svoje decentralizirane prirode – ne postoji središnje tijelo za provjeru valjanosti dvofaktorske autentifikacije.

S druge strane, upotreba Steemit novčanika koji se nalazi na vašem Steemit računu vrlo je prikladna, što čini doista jednostavno brzo i brzo slanje i primanje kovanica i na radnoj površini i na mobilnom uređaju (bez aplikacije – web preglednik).

ESteem novčanik

Esteem je aplikacija za mobilni novčanik koja vam omogućuje slanje, primanje ili spremanje vaših Steem kovanica. Dostupan je za besplatno preuzimanje i na Google Playu i u Apple trgovini. Programeri također uskoro žele objaviti verziju za stolne računare.

Novčanik je kreirala treća strana koja je željela stvoriti korisnu platformu za ljude koji ne samo da pohranjuju svoje Steem novčiće već i pristupaju materijalima poput blogova i postova. To znači da je zaista jednostavan za upotrebu, što je savršeno za početnike.

logotip eSteem novčanika

Esteem novčanik povezan je s vašim računom platforme Steemit, što znači da ga ne možete koristiti za stvaranje nove adrese novčanika. Umjesto toga, morat ćete koristiti svoje privatne ključeve i lozinku sa svog Steemit računa.

U sigurnosnom smislu, sve dok vaš mobilni telefon ne ukrade ili mu netko ne pristupi, to je vrlo siguran način čuvanja vašeg novca.

CLI novčanik

CLI novčanik službeni je Steem novčanik koji se može preuzeti na stolno računalo. U stvarnosti je ovo zapravo najsigurniji način za pohranu Steem kovanica jer morate preuzeti blockchain klijent koji vam omogućuje izravno povezivanje sa Steemit web utičnicom.

Međutim, iako je najsigurniji, CLI Steem novčanik vrlo je teško koristiti. Zapravo, ako ne razumijete osnovno programiranje naredbenog retka, savjetovao bih vam da odaberete drugu opciju.

Programiranje CLI novčanika

Baš kao i Esteem novčanik, nije moguće stvoriti ili generirati privatne ključeve, pa ćete ih trebati uvesti sa Steemit platforme. Ako razumijete programiranje naredbenog retka, onda ovdje je link objašnjavajući što trebate učiniti za postavljanje CLI Steem novčanika.

Brod

Posuda je Steem novčanik koji se može preuzeti na vaše stolno računalo. Davatelj novčanika nema službenu web stranicu, pa ćete ga za preuzimanje morati posjetiti Github (što možete učiniti klikom na moj link ovdje). Novčanik se naziva Lite-client, jer ne trebate preuzimati cijeli blockchain na svoje računalo.

Raspored oduzimanja plovila

Zanimljivo je da su vaši privatni ključevi zapravo pohranjeni u samom novčaniku, što ga čini zaista sigurnim. Kada šaljete novčiće iz novčanika Vessel, vaši se privatni ključevi nikada ne emitiraju ni na blockchain.

Stvarno korisna značajka ovog određenog Steem novčanika je ta što možete uvesti sve svoje pojedinačne Steemit račune na jedno mjesto. U suprotnom, prilikom korištenja drugih novčanika, za svaki biste trebali stvoriti zasebnu prijavu!

Što se tiče korisnosti, Vessel Steem novčanik pogodan je i za početnike. Adrese novčanika možete spremiti i za razmjene trećih strana, pa ako želite prenijeti sredstva, to je stvarno jednostavan postupak.

Novčanik od papira

Posljednja opcija iz moje recenzije Steem novčanika je korištenje papirnatog novčanika. Novčanik s papirom najosnovnija je vrsta novčanika, no zapravo je jedan od najsigurnijih! Način na koji to funkcionira je da jednostavno ispišete svoje privatne ključeve na list papira, na njega napišete lozinku i zaštitite ga!

Budući da su vaši privatni ključevi na listu papira, oni nikada nisu povezani s internetom, što ih čini otpornima na hakovanje! Ako želite detaljne upute o tome kako nabaviti papirnati novčanik Steem, kliknite ovdje moj link!

Također je vrijedno spomenuti da je zaista dobar novčanik zvan Freewallet bio kompatibilan sa Steem novčićem, međutim, u Travnja 2018 tvrtka ga je odlučila skinuti s popisa. Programeri iz Freewallet-a tvrdili su da je mreža Steem imala previše problema, zbog čega je više ne bi podržavali.

Dakle, sada kada znate različite dostupne Steem novčanike, koji vam se najviše sviđa? Ako ste već odlučili koji ćete koristiti, ali sada želite znati kako kupiti Steem, pročitajte odjeljak u nastavku!

Kako kupiti Steem

Steem novčiće ćete najlakše dobiti kupnjom na trećoj razmjeni kriptovaluta. Najpopularnije mjesto za kupnju je Binance, koja je najveća svjetska burza dnevnog prometa. Ne postoji nijedna burza koja ga prodaje u zamjenu za stvarne fiat valute, tako da nećete moći koristiti debitnu / kreditnu karticu ili bankovni račun.

To znači da ćete trebati položiti glavnu kriptovalutu poput Bitcoina ili Ethereuma, a zatim je zamijeniti za Steem. Nakon što završite trgovinu, tada morate povući novčiće natrag u odabrani Steem novčanik.

Osim Binancea, možete ga kupiti i na sljedećim burzama kriptovaluta:

  • Bithumb
  • Bittrex
  • GOPAX
  • HitBTC
  • Huobi
  • OpenLedger
  • DEX
  • Poloniex
  • RuDEX
  • Uzvišena

Također je moguće besplatno nabaviti nekoliko Steem novčića. Znaš li kako? Napišite zanimljive članke, blogove ili postove na platformi Steemit!

Sjećate se kako sam vam ranije rekao da se sadržaj glasuje ili ne? Pa, ako je vaš članak stvarno popularan i dobije puno glasova više, dobivate besplatne Steem novčiće!

Usporedite kripto razmjene rame uz rame s drugima

Dali si znao?

Jeste li se ikad zapitali koje su kripto burze najbolje za vaše trgovinske ciljeve?

Vidjeti & usporedite TOP3 kripto razmjene jedna uz drugu

Zaključak

Nadam se da ste uživali u mom vodiču za novčanik Steem novčića! Ako ste je pročitali od početka do kraja, sada biste trebali dobro razumjeti što je Steemit platforma, zašto je važno nabaviti novčanik za kriptovalute i kako kupiti i Steem!

Tablica: Podržani kripto kovanice Ledger Nano X i Trezor Model T

Također sam vam dao cjelovit popis svih Steem novčanika dostupnih na tržištu. Koji ste odlučili koristiti? Osobno koristim mrežni novčanik platforme Steemit jer je to savršena mješavina pogodnosti i sigurnosti. Međutim, mislim da je pomalo razočaravajuće što je i dalje dostupno samo nekoliko novčanika.

Obavijestite me o svojim iskustvima korištenja bilo kojeg Steem novčanika koji sam naveo. Nadam se da svi možemo pomoći jedni drugima!

Sadržaj objavljen na ovom web mjestu nije namijenjen pružanju bilo kakvih financijskih, investicijskih, trgovačkih ili bilo kojih drugih oblika savjeta. BitDegree.org ne odobrava niti sugerira da kupujete, prodajete ili držite bilo koju vrstu kripto valute. Prije donošenja odluka o financijskim ulaganjima, konzultirajte svog financijskog savjetnika.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me