Napovedovanje cen SiaCoin: 2021 in pozneje

Pozdravljeni in dobrodošli v tem vodniku o napovedovanju cen SiaCoin. V naslednjem članku si bom ogledal nekaj napovedi cen za ta zanimiv projekt kriptovalut.

SiaCoin v prostoru kriptovalut izstopa zaradi dobre uporabe. Pogosto je težko razumeti namen projekta. To ne velja za Sijo!

Vodnik se bo začel s pogledom na to, kaj je SiaCoin. Nato bo imel kratek odsek, ki bo ljudi opozoril na nevarnosti, da preveč zaupajo napovedim cen. Po tem si bom ogledal nekaj napovedi cen SiaCoin za leto 2021 in naprej v prihodnost. Sledila bo hitra razlaga tehnične analize in zakaj ni najboljši način za presojo potenciala naložbe. V naslednjih letih bo tudi razdelek o načrtu SiaCoin. Na koncu bom podal nekaj misli, ali je SiaCoin dobra naložba ali ne.

Na koncu tega vodnika bi morali vedeti veliko več o SiaCoinu in sami presoditi različne napovedi cen, na katere naletite v spletu.

Kot ponavadi imamo v tem priročniku za napovedi SiaCoin nekaj zajetja. Torej, začnimo!

Kaj je SiaCoin?

V najpreprostejši obliki je SiaCoin decentralizirana storitev za shranjevanje v oblaku. Razvit je bil, da konkurira Googlu, DropBoxu, Appleu in Microsoftu. Ideja je, da bodo podatki, shranjeni s pomočjo Sia, šifrirani in shranjeni v računalnikih drugih uporabnikov. Vse transakcije pa bodo preverljive z uporabo javne knjige podjetja SiaCoin.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

V bistvu SiaCoin deluje tako, da svojim uporabnikom omogoča, da oddajo prostor na svojih trdih diskih. Ljudje, ki iščejo shrambo v oblaku, bodo za shranjevanje datotek uporabljali računalniški pomnilnik drugih. Ta storitev se plača z uporabo domače valute verige Sia, SiaCoin.

Ponudniki skladišč lahko določajo lastne cene in oglašujejo njihovo zanesljivost. Prav tako lahko določijo standarde in nadomestila, če so ogrožene datoteke, medtem ko so pod njihovo oskrbo. Nazadnje lahko zavrnejo svoje storitve, če jim je zaradi narave shranjenih podatkov kakor koli neprijetno.

Za zaščito uporabnikov platforme obstaja vrsta zaščitnih ukrepov. Podatke lahko na primer razdelite med različne ponudnike pomnilnika. To lahko pomaga zagotoviti, da je mogoče podatke dejansko pridobiti po potrebi.

Hitro opozorilo o napovedih cen kriptovalut

Preden pridemo do napovedi cen SiaCoin, je najprej pomembno, da opozorimo. V tem članku boste odkrili nekaj najboljših napovedi cen za to kripto. Pomembno je, da teh ne jemljete preveč resno. Navsezadnje nihče v resnici zagotovo ne ve, kako bo projekt dolgoročno deloval.

Obstaja kar nekaj razlogov, zaradi katerih so te napovedi cen kriptovalut težavne. Vključujejo:

  • Konkurenca – Ali poskušajo druga podjetja ponuditi enako storitev. Očitno je zaradi konkurence manj verjetno, da bo določen projekt uspel. Tudi SiaCoin ima veliko konkurence. Obstajajo tako tradicionalna podjetja kot blockchain podjetja, ki delajo na boljših rešitvah za shranjevanje v oblaku.
  • Regulativna vprašanja – ali bo projekt čez nekaj let zakonit? S skladiščenjem je to lahko problematično, saj je pomoč nekomu pri shranjevanju prepovedanega gradiva že v nasprotju z zakonom.
  • Tehnološka vprašanja – ali lahko projektna skupina dejansko doseže cilje, ki so si jih zastavili?

Napovedovanje cen SiaCoin 2021?

Uvodi in opozorila se vam bodo spuščali, prešel bom do točke tega članka – napovedovanje cen SiaCoin!

Začel bom z nekaterimi kratkoročnimi. Prva skupina bo konec leta ali približno 12 mesecev. Pobrskal sem po spletu, da bi našel čim bližje napovedim strokovnjakov SiaCoin. Ker pa so digitalne valute tako nov razred sredstev, jih je težko najti. Strokovnjaki, ki obstajajo na področju kriptovalut, imajo pogosto veliko boljše stvari, kot pa ugibati o cenah!

Najbližja stvar strokovnjaku?

Začel bom z najbližjo stvarjo napovedi strokovnjakov o cenah, ki sem jo našel. Palwasha Saaim, univ. Dipl. Inž. Piše za spletno stran z imenom ProfitConfidential. V nasprotju s številnimi napovedmi cen kriptovalut, njena uporablja nekaj temeljnih analiz samega kovanca, da bi ugotovila, kaj bi bilo vredno v prihodnosti.

Veliko besedila se osredotoča na preteklo delovanje SiaCoin in njegove funkcije kot sredstvo za plačilo decentraliziranega digitalnega shranjevanja.

Tako kot pri številnih člankih o napovedovanju cen tudi ona razloži, kako kupiti SiaCoin. Sem spada tudi kratek razdelek, kako ga shraniti. Nato se poglobi v rudarstvo SiaCoin. Vse to zajema lep del članka, ki naj bi bil navsezadnje namenjen napovedim cen.

Na koncu se Saaim loti napovedi za SiaCoin. Potrjuje mnenje, izraženo v naslovu članka. Zanjo ostaja SiaCoin v vrednosti 1 USD. To bi pomenilo veliko rast od današnje cene, ki znaša nekaj več kot 0,0046 USD.

V obrazložitvi svojih razlogov, zakaj je možen SiaCoin za 1 dolar, Saaim pravilno ugotovi, da kovanec izpolnjuje drugačen primer uporabe kot Bitcoin. Navaja, da omrežje v oblaku, Sia, “ponuja zelo dragocen pripomoček.”

Seveda ima pri tem prav. Pomnilnik v oblaku je koristen. Vendar pa trdi, da SiaCoin ponuja “edinstveno uporabnost”. To preprosto ni res. Obstaja veliko drugih decentraliziranih projektov za shranjevanje v oblaku, ki si prizadevajo za isti cilj. STORJ, Filecoin in MaidSafe so le trije.

Da bi bile zadeve še slabše, ima panoga, ki jo skuša razbiti SiaCoin, tudi nekatera največja podjetja na svetu, ki si prizadevajo za boljše rešitve. Microsoft, Apple in Google ne bodo šli brez boja!

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte kripto izmenjave TOP3 vzporedno

Nekaj ​​bolj temeljne analize?

Nato imamo v tem priročniku napovedi SiaCoin še eno temeljno analizo. Ta od VlaganjePR ne daje potencialne prihodnje cene. Osebno se mi zdi spodbudno!

Neimenovani avtor dela v InvestingPR začne s preučevanjem osnov kovanca. Navajajo uporabnost samega SiaCoina – za plačilo shranjevanja datotek v omrežju Sia. Po tem razpravljajo o tem, kako aktivno je omrežje Sia. Po njihovih navedbah je trenutno tam shranjenih 162 terabajtov podatkov.

Nato obravnavajo, kako je cena družbe Sia v primerjavi s konkurenco. Ocenjujejo, da je približno 10% cenejši od običajnega shranjevanja v oblaku. Pravilno trdijo, da bi takšna storitev po konkurenčnih cenah zlahka spodbudila povpraševanje po SiaCoinu. To bi pomenilo povišanje njegove cene.

Avtor nadalje razpravlja, da obstaja potencial uspešne decentralizirane možnosti za shranjevanje v oblaku “zelo visok zgornja meja”. To je zato, ker je trenutna zmogljivost omrežja za shranjevanje veliko večja, kot je trenutno v uporabi. V skladu s člankom je trenutna zmogljivost ogromnih 4,5 petabajtov. Z naraščanjem zavedanja o SiaCoinu se bo tudi to verjetno povečalo. Za tiste, ki ne vedo, je petabajt 1000 terabajtov.

Naš anonimni avtor nato govori o prihodnosti SiaCoin. Tu omenja, da je soustanovitelj podjetja SiaCoin David Vorick govoril o sodelovanju z Netflixom. Če se tak dogovor sklene, bi bil za platformo ogromen.

V zaključku dela avtor navaja, da je “SiaCoin žeton, ki se ob pravem času znajde na pravem mestu.” To je zato, ker je pripravljen na trg in ima trden primer uporabe. Na koncu trdijo, da je “napoved cen SiaCoin za leto 2021 res zelo pozitivna.”

Nekaj ​​za astronavte …

Nato bom v tem vodniku po napovedih cen SiaCoin svojo pozornost usmeril na eno najbolj tipičnih napovedi, ki plavajo po internetu.

CoinLiker je spletno mesto, ki ponuja cenovne klice za skoraj vsako kripto valuto, ki si jo lahko zamislite. SiaCoin ni nobena izjema. To spletno mesto običajno ponuja najbolj optimistične napovedi cen. Običajno se tudi ne obremenjujejo s temeljnimi analizami …

Zakaj bi se trudili z osnovami, ko imajo svoj “algoritem po meri”, da bi ugotovili, koliko bo vreden SiaCoin čez 12 mesecev?

Napovedovanje cen Siacoin

Kot lahko vidite iz zgornje slike, je CoinLiker res všeč SiaCoin. Njihova enoletna napoved cen dejansko zahteva več kot 32-kratnik trenutne cene v samo enem letu.

Postavimo to za vas na drug način. Recimo, da ste danes vložili 100 dolarjev. Prejeli bi nekaj več kot 5800 kovancev. Po navedbah CoinLikerja bo ta naložba prihodnje leto vredna več kot 3.190 ameriških dolarjev.

V nadaljevanju CoinLiker odgovarja na nekaj pogostih vprašanj. Eden od teh je: “Bo SiaCoin luna?” Na to odgovarjajo:

“Glede na napoved mislimo, da se bo Siacoin tako dobro držal.”

Čeprav CoinLiker zagotovo ni sramežljiv glede svojega optimizma za skoraj vsak projekt kriptovalut, ki obstaja, so manj odprti glede tega, od kod prihajajo njihove številke. Poleg njihovega “algoritma” dobesedno ni nobenih navedb o tem, kako je bila narejena njihova napoved cene SiaCoin.

Praviloma je treba z napovedmi cen ravnati previdno, s tistimi, ki se ne trudijo razložiti svojih pozivov, pa z izjemno previdnostjo.!

John McAfee in SiaCoin Price Napoved?

Na koncu pridemo do še enega domnevnega strokovnjaka za kriptovalute. John McAfee je v preteklosti glasno podpiral številne projekte digitalne valute. Trdil je celo, da bo Bitcoin sam do leta 2020 dosegel 1.000.000 USD.

McAfeejevi zgodnji tviti o projektih so bili morda resnični. Ko pa so videli, kako se trg odziva na njegovo podporo, so hitro postali plačljivi oglasi. Pred kratkim se je izkazalo, da je McAfee prejel do 100.000 ameriških dolarjev vsakič, ko je pozitivno naredil kriptovaluto kot predmet enega od svojih tweetov..

SiaCoin ni bil deležen take pozornosti. Vendar jo je McAfee že omenil. Moramo domnevati, da je Johnu projekt zelo všeč, vendar ni bil plačan, da bi ga črpal tako, kot ima druge projekte. Kakorkoli že, spodaj je omenjena Sia:

Napovedovanje cen Siacoin - John McAfee twitter post

Napovedi cen SiaCoin 2021 in pozneje!

Nato se bom v našem vodniku za napovedovanje cen SiaCoin zazrl nekoliko dlje v prihodnost. Vse težave z napovedmi cen 2021 ostajajo resnične za naslednjo serijo. Vendar ta vprašanja dejansko povečujejo še naprej v prihodnost, na katero se osredotočajo.

Negativna napoved cene SiaCoin?

Za prvo dolgoročnejšo napoved cene SiaCoin se vrnemo k ProfitConfidential. Spet predstavljajo stališča domnevnega strokovnjaka!

Patrick Brik, CFA, BAS, je novembra 2017 zapisal, da ne vidi prihodnosti za SiaCoin. Njegovo mnenje o projektu pa bi bilo lahko nesmisel, saj niti sam ne razume, kako tržne kapitalizacije delujejo.

»Cena SC trenutno znaša približno 0,0036 USD, kar pomeni, da trguje z drobcem centa. Zakaj bi se po tej ceni kdo sploh trudil z denarnico Siacoin? Morda mi kaj manjka. «

To čustvo je zabavno v svoji nevednosti. Cena, ki je le del centa, nima nobenega dejanskega vpliva. Navsezadnje ne kupujete niti enega SiaCoina. Namesto tega bodo vlagatelji v projekt vložili 1000, 10.000, 100.000 dolarjev ali toliko, kolikor bodo želeli. Kako lahko ta »strokovnjak« dvomi v potrebo po varni rešitvi za shranjevanje za naložbe, me popolnoma ne ve.

Vendar moramo to smešno izjavo prebroditi, ko se približujemo preostalim napovedim. Avtor tega članka meni, da so kriptovalute v mehurčku. Priznava, da je Bitcoin verjetno namenjen višjim cenam, vendar ugotavlja, da bo večina projektov propadla.

Zdi se, da Brik uživa v razkazovanju, da pozna nekaj tehničnih analiz v nadaljevanju članka. Pozabi pa, da naj bi gledal dolgoročno napoved cen (TA je za takšne napovedi skoraj neuporabna, tudi če ste strokovnjak. Kmalu bom preučil, zakaj).

V zaključku še enkrat govori o tehnični analizi in uporabi prejšnjih gibanj cen za napovedovanje naslednjih. Niti ne omenja shranjevanja datotek niti povpraševanja po njem. Te napovedi ne bi smeli jemati preveč resno.

Še ena neutemeljena napoved cene SiaCoin?

Nazadnje, edino drugo dolgoročnejšo napoved cen, ki sem jo našel za SiaCoin, je izdelalo spletno mesto z imenom TradingBeasts. Tako kot številne druge napovedi cen na spletu tudi ta ni podprta z nič.

Ponujajo vrsto različnih napovedi cen, ki zajemajo vsak mesec v naslednjih treh letih. Spodaj so njihove napovedi za leto 2021:

Trdijo, da so napovedi cen SiaCoin oblikovali z uporabo “zgodovinskih podatkov in kombinacijo linearne in polinomske regresije.” To lahko zelo drži. Ker pa se niso potrudili, da bi razložili ali prikazali na grafu te polinomske regresije, lahko samo domnevam, da so besedo uporabili za zmedo vlagateljev začetnikov..

Čeprav zanemarjajo kakršno koli obliko temeljne analize, TradingBeasts vseeno nudi izjavo o omejitvi odgovornosti. To je koristno, ker je zelo pomembno, da mnenj drugih ne uporabljate kot investicijski nasvet. Zlasti je pomembno, kadar ta mnenja niso podprta z utemeljenimi argumenti!

“Vendar nihče ne more napovedati cen kriptovalut s popolno gotovostjo, zato je ključnega pomena razumeti, da naslednje napovedi cen SC služijo zgolj kot predlog možnega razvoja cen in niso namenjene uporabi kot investicijski nasvet.”

Težava pri uporabi tehnične analize za napovedovanje cen

Tehnična analiza je odlično orodje za trgovce, ki jo dobro razumejo. Vključuje preučevanje pretekle uspešnosti sredstva in uporabo trendov za določitev, kje se bo cena premaknila naprej. Obstaja nekaj težav s tehnično analizo, zaradi česar je slabo primerna za napovedovanje cen kriptovalut za naložbe.

Dolgoročna tehnična analiza se nenehno spreminja. Nekega dne si lahko ogledate grafikon in morda bo videti optimistično. Vendar se lahko v samo dnevu ali dveh to spremeni v pesimističnega. Samo zato, ker so se obeti zdeli pozitivni, še ne pomeni, da se bodo še naprej.

To pomeni, da morajo tisti, ki uporabljajo tehnično analizo, ure in ure vsak dan gledati na karte. Hitrost, s katero se lahko trendi spreminjajo, pomeni, da je odlično orodje za trgovce in slabo za tiste, ki želijo kupiti in zadržati sredstvo.

Temeljna analiza je za tiste, ki želijo preprosto vlagati v kriptovaluto, veliko bolj smiselna kot tehnična. To vključuje ogled ekipe, ki stoji za kripto, pogled na nišo, ki jo zapolnjuje, ugotavljanje, kako dobro kovanec zapolnjuje to nišo, pogled na konkurenco, s katero se sooča, in različne druge dejavnike. To bo dalo splošen vtis, kako verjetno bo projekt uspel. Če so osnove projekta trdne, je to še vedno igra na srečo, vendar veliko bolj obveščena igra. Tako se odločajo dobri vlagatelji. Tehnična analiza zagotovo ima svoje mesto v kriptovalutah. Vendar je to mesto trgovanje in ne vlaganje.

Je SiaCoin dobra naložba?

Zelo težko je reči, ali je SiaCoin dobra naložba.

Po eni strani ima jasen primer uporabe, delujoč izdelek in je po ceni konkurenčen bolj uveljavljenim storitvam, ki pokrivajo isto nišo. Po drugi strani se spopada z veliko različnimi storitvami, ki že (ali upajo) ponujajo enako funkcionalnost. Nekatere med njimi so tudi med največjimi podjetji na planetu.

Zdi se, da načrt že kaže, da si SiaCoin prizadeva za izdelavo izdelka, ki bi lahko konkuriral Amazonom in Googlu. Vendar pa je še veliko stvari, ki bi lahko šle narobe. Če se trg odloči, da bo šel s konkurentom, ali pa so zakonodajalci planeta odločeni, da to uredijo, so napovedi za SiaCoin manj pozitivne.

Ne glede na prihodnost Sia, tako kot vse kriptovalute, gre za naložbo z visokim tveganjem in visoko nagrado. To pomeni, da ne smete vlagati več, kot si lahko privoščite, da bi izgubili. Če bi SiaCoin jutri šel na 0,00 USD, bi to vplivalo na kakovost vašega življenja? Če je odgovor pritrdilen, ste vložili preveč!

Zaključek

Torej je v tem članku o napovedovanju cen SiaCoin dovolj časa. Upam, da se vam je zdel zabaven in poučen. Preden se odjavim, je čas za hiter povzetek tega, kar ste se danes naučili:

  • Kaj je SiaCoin?
  • Nevarnosti zaupanja v napovedi cen kriptovalut.
  • Nekaj ​​primerov napovedi cen SiaCoin za leto 2021.
  • Pogled na tehnično analizo in zakaj to v resnici ni najboljši način za dolgoročne napovedi cen.
  • Pogled na načrt SiaCoin in kako lahko vpliva na ceno valute.
  • Nekaj ​​mojih mnenj o SiaCoinu in njegovih možnostih kot naložbi.

Kot pri mnogih naložbah v kriptovalute je tudi SiaCoin projekt, ki bi lahko korenito spremenil panogo. Vendar nič ni gotovo. Zelo pomembno je, da na projektu izvedete čim več raziskav, preden vložite denar.

Takšni vodniki so dober začetek, vendar je nujno, da natančno razumete, kaj kupujete in kako ga pravilno shranite. Tudi, nikoli vložite več denarja, ki si ga lahko privoščite, da ga izgubite.

Zdaj, ko smo vsi končali, kaj mislite? Ali boste vlagali v to decentralizirano rešitev za shranjevanje v oblaku? Ali imate lastno napoved cene SiaCoin? Radi bi slišali vaše misli!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me