Pregled denarnice Kraken

Če ste nekaj časa preživeli v kripto prostoru in se dobro poznate izmenjave, verjetno se tudi dobro zavedate Kraken. Pogosto se upošteva ena najboljših platform za izmenjavo kriptovalut na trgu danes. Nekaj, o čemer se pogosto ne govori, pa so zmožnosti denarnice te platforme – to bomo storili v tem pregledu denarnice Kraken!

Resda Kraken morda ni prvo ime, na katerega pomislite, ko iščete zanesljiv, vrhunska kripto denarnica. Za večino ljudi, strojne naprave so tisti, ki v varnostnem pogledu pritegnejo največ pozornosti.

V tem primeru sem tukaj, da vam to povem Kraken lahko, za dejstvo, namesto tega shranite kripto naprave za hladno denarnico. Seveda pa so stvari nekoliko bolj zapletene, zato ne zapravljajmo časa in pojdimo takoj na razpravo!

Prednosti

  • Vgrajena funkcionalnost izmenjave
  • Popolna podpora za denarnico SegWit
  • Zelo varno in zanesljivo
  • Dostojne odstopnine
  • Lahko dvigne fiat denar

Slabosti

  • Omejena funkcionalnost denarnice
  • Skrbniška denarnica za kriptovalute

Pregled denarnice Kraken: PROS

Začeli bomo s svojim Kraken denarnica pregled z razpravo glavne prednosti zadevne denarnice. Preden pa to storimo, je pomembno, da pravilno nastavimo oder in nagovorimo slona v sobi – Krakenova splošna funkcionalnost denarnice.

Če ste popolnoma novi v kripto prostoru in šele začenjate raziskovati Kraken, boste morda zmedeni – vsi kraji, ki jih obiščete v spletu, vam bodo to povedali Kraken je platforma za izmenjavo kriptovalut. Z drugimi besedami, to je kraj, kamor ljudje hodijo z namenom nakup in trgovanje s kripto sredstvi.

Torej … Kaj ima to skupnega z denarnicami?

Pregled denarnice Kraken: prva stran Kraken.

No, precej preprosto je – čeprav je Kraken, resda, kripto izmenjalna platforma v svojem jedru, ima denarnico. To pomeni, da lahko svoja kripto sredstva shranite na Kraken in jih tam hranite za nedoločen čas.

Ker celo Kraken se trži kot kripto borza in ne kot denarnica, marsikoga zlahka odvrne od globljega kopanja in upoštevanja spletnega mesta kot izvedljive možnosti za shranjevanje kripto. Vendar pa je za to namenjen ta pregled denarnice Kraken!

Torej, če se sprašujete “ali ima Kraken denarnico?”, Bodite prepričani – to počne. Potem se pogovorimo o prednostih in funkcijah.

Denarnica Exchange, osredotočena na varnost

Eno prvih vprašanj, ki bi ga morali imeti pri analiziranju te alternative za shranjevanje kripto, je preprosto – ali je denarnica Kraken varna?

Resda to drži katero koli drugo denarnico za kriptovalute, tudi. Varnost bo vedno ključni dejavnik ki jo mora narediti ali razbiti za morebitne uporabnike.

Denarnice za izmenjavo so v tem pogledu dokaj edinstvene. Njihove varnostne značilnosti se bodo precej razlikovale od tistih, ki bi jih našli na primer, hladilne naprave.

Pregled denarnice Kraken: varnostne značilnosti podjetja Kraken.

Na primer s standardna kripto denarnica (najsi bo to strojna ali spletna), bodo varnostne funkcije večinoma osredotočene varovanje vašega premoženja pred zlonamernimi tretjimi osebami ki bi vam poskušal ukrasti vaše kovance.

Na drugi strani, ko gre za denarnice za izmenjavo, te iste lastnosti so razdeljeno 50/50 – po eni strani se platforme običajno osredotočajo varnost vašega skladišča sredstev, medtem ko na drugi strani to tudi poskrbijo vsi vaši trgovski podvigi so zaščiteni pred goljufi in drugimi vrstami prevarantov.

Torej – to je kratka predstavitev vidika varnosti v zvezi z denarnicami za izmenjavo. S tem pa vam bodo povedali več uporabniških pregledov denarnic Kraken varnost je nekaj, kar Kraken zelo dobro obravnava, na vseh frontah.

Pregled denarnice Kraken: 24/7 podpora.

Začetek stvari seveda imate vse bistvene značilnosti zanesljive storitve denarnice. Kraken izkoristi dvofaktorska avtentikacija za vse uporabniške račune – dandanes preprost in pogost varnostni ukrep, a vseeno zelo učinkovit.

Kraken tudi šifrira vse njihove uporabniške osebne podatke. To se morda zdi malo neobičajno za storitev denarnice in morda boste rekli – kakšni osebni podatki? Denarnice nimajo česa takega!

Na to bi odgovoril – namenske denarnice, ja. Toda denarnice za izmenjavo bodo večinoma imele podatke o vas – večina teh podatkov zadeva KYC zahteve.

Tabela: Splošni podatki o Ledger Nano X in Trezor Model T

Vendar, da ponovim, Kraken poskrbi, da so vaši podatki šifrirani. To pomeni, da vam v resnici ne bo treba skrbeti, ali bo naslov vaše denarnice ogrožen in nekako sledil vam, kot posamezniku.

Na bolj napredni strani stvari, Kraken hrani 95% sredstev svojih uporabnikov v napravah s hladno denarnico, ki so geografsko porazdeljene, in zaščitena 24 ur na dan z namenskimi varovali in posebnimi napravami za video opazovanje.

Pregled denarnice Kraken: varnostne funkcije.

To je precej pomembno! Ker je 95% vaših sredstev v hladilniku, ste lahko prepričani, da bodo ostala varna in brez kakršnih koli spletnih napadov ali poskusov kraje. S tem pa vam bodo to pokazale tudi ocene uporabniških denarnic Kraken platforma ima rezervo, ki vam omogoča trgovanje s kovanci v katerem koli trenutku, brez zamude.

Če se še vedno sprašujete, ali je denarnica Kraken varna, se morate tudi zavedati, da podjetje zaposluje prilagodljiv API ključ dovoljenja, časovne omejitve računa, in izključuje denarnico, ki temelji na SMS-ih (račun) obnovitev. Vsekakor je zelo varnostno usmerjena platforma – neverjetne novice za vse navdušence nad kripto!

Vgrajena funkcionalnost izmenjave

Verjetno ste videli tega, da prihaja, kajne?

Kot poudarja tako rekoč vsak uporabnik pregled denarnice Kraken in odkrito povedano, kjer koli drugje na internetu, kjer boste našli razprave o kripto, Kraken je predvsem izmenjava. S tem storitev te denarnice teoretično tudi ima vgrajena funkcionalnost izmenjave.

Zakaj je to pomembno? No, lahko greš naprej in trdiš, da je ena najpomembnejših lastnosti zadevne denarnice! Vsekakor je med najbolj uporabljenimi, to je gotovo.

Vgrajena funkcionalnost izmenjave pomeni, da boste to lahko storili trgovina kriptovalute v danem trenutku. Če smo natančnejši, vam ne bo treba čakati nekaj časa, da bodo vaša sredstva prešla iz denarnice na borzo in obratno.

To je ogromno – zlasti za posameznike, ki sodelujejo v dnevnih trgovalnih dejavnostih.

Pregled denarnice Kraken: najbolj zaupanja vredna borza kriptovalut.

Če ste dnevni trgovec (ali to poskušate postati), vsaka sekunda šteje – včasih je nekaj sekund lahko odločilni dejavnik za velike koristi ali zamudi neverjetno priložnost. Nobenega trga ni, da bi bilo to tako res kot pri kriptovalutah.

To je mnenje, ki je razvidno tudi iz branja pregledov uporabniških denarnic Kraken Bitcoin. Pa naj bo BTC, ETH, ali kateri koli drugi altcoin, verjetno bi želeli, da bi bile vse vaše transakcije hitre in tekoče ter ne bi trajale dlje časa.

Seveda Kraken svojim uporabnikom ponuja vrhunsko funkcionalnost izmenjave, kar rešuje vsa morebitna vprašanja! Čeprav bo, kot smo že omenili, večina vašega premoženja obstajala brez povezave, rezerva bo pokrila tudi ta dejavnik.

Pregled denarnice Kraken: trgovina s kriptovalutami.

Če bi za Kraken uporabili drugo denarnico, pa to ne bi bilo tako! Vaš prenos bi vzemite si nekaj časa, in tudi mogoče stanejo veliko honorarjev (O trenutnih cenah plina Ethereum verjetno ne rabim ničesar povedati).

Torej – če ste bili prepričani, če ste iskali ocene uporabniške denarnice Kraken, da bi ugotovili, ali boste s to denarnico lahko kripto preprosteje trgovali ali ne, boste prepričani -!

Podpira širok izbor kripto sredstev

Leta 2017 je splošni svet za Bitcoin slišal na videz prvič od takrat njegovo ustanovitev leta 2009. Dandanes pa se zdi, da vsi vedo za BTC – in še cel kup drugih altcoinov, tudi.

Dejansko celo posamezniki, ki jih kripto scena v resnici ne zanimajo, verjetno vedo za več kot le eno kriptovaluto – Bitcoin. S povečanim zanimanjem za altcoin in kripto žetoni, seveda obstaja tudi povečano povpraševanje tudi zanje.

Kaj to končno vodi, je dejstvo, da si ljudje to želijo hraniti vsa svoja kripto sredstva v enem, denarnico. Na žalost vam več pregledov denarnic Kraken kaže, da je to pogosto nemogoče.

Glede na to vam bo prav ta denarnica za Kraken omogočila poigrajte se s 50 različnimi kriptovalutami. To je veliko!

Pregled denarnice Kraken: razpoložljiva sredstva na spletnem mestu Kraken.

Večina ljudi v resnici ne bo potrebovala prostora za 50 različnih kriptografskih datotek. Vendar, če ste nekdo, ki to želi raznolikost njihovega portfelja dokaj dobro je vedeti, da boste to lahko storili s Krakenom.

Najboljše pri tem pa je dejstvo, da za vsa ta kripto sredstva ne boste potrebovali ločene denarnice! Veste, vsak posamezni kripto tam zunaj ima namensko denarnico – če želite, lahko uporabite ločene. Vendar je to izredno neprijetno.

Zadevna denarnica za Kraken vam omogoča, da preskočite vse te težave in vse svoje kovance položite v eno, določeno denarnico. No, nekako.

Veste, vsako kripto sredstvo bo dejansko shranjeno ločeno. Vsi pa bodo na vašem računu Kraken – z drugimi besedami, do vseh boste lahko dostopali z iste natančne nadzorne plošče.

Dostojne pristojbine za umik

Pristojbine so pomemben vidik, ne glede na to, katero vrsto denarnice iščete. Seveda so med kritikami uporabnikove denarnice Kraken še pomembnejša točka razprav!

To je zaradi funkcionalnost izmenjave platforme. Ko želite nekaj prenesti iz podjetja Kraken na drug naslov denarnice, boste to morali storiti plačati pavšalno pristojbino, poleg tiste, ki je napolnjena s to specifično kripto.

Vendar z drugo denarnico – recimo, a Ledger Nano X -, temu ni tako. To je zato, ker denarnica je popolnoma pod vašim nadzorom, in ste slovesno odgovorni za zaščito lastnega premoženja.

Pregled denarnice Kraken: stroški dviga in minimalni zneski.

Ker Kraken zagotavlja storitve shranjevanja kriptovalut, pa imajo pavšalno plačilo. Ko pa pristojbino dodate še z nekaterimi posebnimi honorarji, ki veljajo za kriptokovance, se zdi, da je stanje dejansko precej spodobno!

Čeprav bodo posebne pristojbine odvisne od zadevne kripto, ste lahko prepričani, da bodo te številke v primerjavi z nekaterimi drugimi borzami še vedno pod povprečjem.

Popolna podpora za denarnico SegWit in Native SegWit

Z branjem pregledov uporabniških denarnic Kraken v spletu se zdi, da je najbolj priljubljena kriptovaluta, ki jo lahko shranite in jo dvignete iz Kraken, še vedno Bitcoin. To verjetno sploh ni presenetljivo.

Vendar pa vam večina kritik o denarnicah Kraken ne bo povedala dejstvo, da obstajajo nekaj različnih vrst naslovov BTC, in niso vsi podprti z nekaterimi borznimi ali trgovalnimi platformami.

Trenutno jih Bitcoin trenutno ima tri vrste denarnic – Zapuščina, SegWit, in Native SegWit (imenovan tudi bech32).

Pregled denarnice Kraken: Podpora za SegWit.

Naslovi denarnice Legacy so tisti, ki se začnejo z1.“. To so originalne denarnice BTC. SegWit je bil mehke vilice ki je bil uveden v Bitcoin blockchain, in to ustvarilo nova vrsta denarnice – tisti, ki se začne z3.“. Te denarnice omogočajo hitrejše transakcijske hitrosti, in tudi manjše pristojbine. Enako je z naslovi Native SegWit (bech32) – začnejo se zbc1“.

Če ste nekdo, ki išče pregled denarnice Kraken Bitcoin, boste z veseljem vedeli, da je zadevna menjalnica podpira naslove SegWit, popolnoma! Z drugimi besedami, če imate ločeno denarnico BTC, ki ima naslov SegWit ali bech32, boste lahko dvignite svoj BTC iz denarnice Kraken na zadevno.

Zakaj je to pomembno? No, ravno iz zgoraj omenjenega razloga – vaše transakcije bodo veliko hitreje, in tudi manj plačljivo. Obe značilnosti sta očitno zelo pomembni!

Najden najnovejši kupon za denarnico Ledger:

Pregled denarnice Kraken: CONS

Z večino bistvenih značilnosti tega pregleda denarnice Kraken bomo zdaj prešli na nekatere manj idealne pojme in mnenja v zvezi s Krakenom (vsaj s strani denarnice).

Omejena funkcionalnost denarnice

Kaj je prvo, kar se pojavi, ko poguglate nekaj v skladu z vprašanjem »ali ima Kraken denarnico?« Ali »Ali je denarnica Kraken varna?« V večini primerov bo uradno spletno mesto zadevne platforme, z enim od zavihkov jeKraken ni storitev denarnice“.

Branje informacij, ki jih je zagotovilo podjetje samo, je jasno – Kraken se osredotoča na svoje funkcije izmenjave, in se trži kot točno toizmenjava. Storitve denarnice, ki jih ponuja, so poslovno.

To pomeni, da boste shranjevanje (deponiranje) sredstva na denarnici podjetja – ta denarnica bo imela naslov za polog. Ko izkoristite storitve menjalnice za svoje potrebe trgovanja, boste tudi dobili naslov vroče denarnice – to boste uporabili za namene trgovanja in izmenjave.

Pregled denarnice Kraken: funkcionalnost zastavitve.

Čeprav je shranjevanje denarnice v podjetju samo po sebi, je dejstvo, o katerem tukaj razpravljamo, dejstvo, da je Krakenova funkcionalnost denarnice res slaba. To mnenje je odmevalo tudi kar nekaj pregledov uporabniških denarnic Kraken.

Če ste trgovec začetnik, ali pa samo iščete varno mesto, v katerem bi lahko obdržali svoje kriptovalute, to morda ni tako velika težava. Vendar, če ste nekdo, ki to želi sodelujejo v dnevnih trgovalnih dejavnostih, ali preprosto redno trgujte s specifičnimi kripto, o tem je vredno razmisliti.

Korporativno shranjevanje kriptovalut (skrbniška denarnica)

Korporativno shranjevanje kriptovalut je res nekaj, na kar bi morali resnično pogledati pri izbiri zanesljive denarnice za dolgoročno shranjevanje kripto. Če smo natančnejši, bi se verjetno želeli izogniti takim denarnicam, v večini primerov.

Kraken je morda izjema, čeprav. Da bi to v celoti razumeli in ugotovili, o čem govorijo uporabniški pregledi denarnice Kraken, ko pravijo, da je “skladiščenje podjetja”, bi ga morali vzeti z vrha.

Korporativne denarnice za kriptovalute pogosto imenujemo preprosto »skrbniške denarnice“. Skrbniška denarnica je tista, ki vam omogoča, da na njej obdržite vse svoje kripto-datoteke, vendar vam ne bo zagotovil zasebnega ključa – to bo obdržala stranka, ki nadzoruje denarnico. V tem primeru je to Kraken.

Pregled denarnice Kraken: izmenjava s funkcionalnostjo denarnice podjetja.

Kaj so zasebni ključi? No, so glavne tipke, s katerimi bi dostopali do svojih kriptovalut. Če bi se kaj zgodilo z vašo denarnico, do nje ne bi mogel dostopati nihče, ki nima zasebnega ključa.

Seveda, kot si verjetno predstavljate, zasebni ključi so izredno pomembni – dejansko so samski, najpomembnejši podatek povezane s kripto!

Kot rečeno, med navdušenci nad kriptovalutami velja pregovor – “ne vaši ključi, ne vaša denarnica”. Morda boste videli, kam grem s tem.

Pregledi denarnice uporabnika Kraken vam bodo povedali, da je zadevna denarnica skrbništvo – zasebni ključi pripadajo Krakenu. To pomeni, da ima denarnica za izmenjavo popoln nadzor nad dogajanjem z vašim premoženjem.

To ne velja samo za odločitve Krakena, ampak tudi grožnje tretjih oseb, tudi. V primeru vdora ali kakšne druge kršitve varnosti s strani Krakena ne bi imeli nikakršnega nadzora nad tem, kaj se dogaja z vašimi šifriranimi sredstvi. Slabo.

Pregled denarnice Kraken: načini financiranja.

Skratka, dobro pravilo je, da izogibajte se skrbniškim denarnicam. Sem pa rekel, da je Kraken morda malo izjema. Zakaj je tako?

No, za začetek, Kraken je ena izmed najbolj priljubljenih platform za izmenjavo kriptovalut na trgu. To pa ima nekaj dodatnih koristi. Ena od teh prednosti je dejstvo, da je denarnica za izmenjavo zaslužila kot ugled izjemno zanesljiv in pregleden.

Mnogi ljudje po vsem svetu (zlasti v EU) zaupajo Krakenu vse njegove potrebe po shranjevanju in trgovanju s kripto. Do danes platforma ni imela večjih polemik, glede varnosti ali shranjevanja sredstev.

Torej, za vsakogar, ki se sprašuje, ali ima Kraken denarnico, in če se nauči, da ima zaupni način shranjevanja kriptos, bi to moralo biti tolažba. Vendar, če bi to želeli v popolnem nadzoru vaših kriptovalut je vedno boljša ideja, da si priskrbite strojno denarnico, kot je npr Ledger Nano X, ali model Trezor T.

Primerjajte denarnico Kraken vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Primerjajte denarnico Kraken vzporedno z drugimi

Vse kripto izmenjave so morda podobne vam, vendar so NE vse enako!

Ja! Pokažite mi primerjalno tabelo

Kako uporabljati denarnico Kraken?

Na tej točki smo že razpravljali vse glavne prednosti in slabosti Krakena, kot alternativa za shranjevanje kripto sredstev. Pokrili smo dovolj informacij, da se lahko odločite, ali želite uporabljati Kraken in ali boste lahko ponoči mirno spali, saj veste, da so vsi vaši kriptofoni shranjeni na tej platformi..

Če se denarnica Kraken dejansko ponuja kot izvedljiva možnost shranjevanja kriptovalut, je edina stvar, ki jo boste morali zdaj ugotoviti, kako se registrirati na platformi, in začnite pošiljati in prejemati kripto.

Kako se registrirati na Kraken?

Kot ponavadi bomo začeli z postopek registracije.

Korak 1: Pojdi do uradna spletna stran borze Kraken. Ker je denarnico za izmenjavo, se boste želeli registrirati na enak način kot na borzi – to je isto spletno mesto in enak postopek registracije.

2. korak: V zgornjem desnem kotu zaslona boste videli »Ustvari račun“. Pritisnite.

Pregled denarnice Kraken: domača stran podjetja Kraken.

3. korak: Zdaj boš moral izpolnite svoj e-poštni naslov, ustvarite uporabniško ime in geslo, in tudi izberite državo prebivališča.

Pregled denarnice Kraken: ustvarite svoj račun.

4. korak: Naslednje, postopek aktivacije računa. Pojdite na svoj e-poštni naslov, da potrdite svoj naslov.

Pregled denarnice Kraken: aktivacija računa.

5. korak: In to je to – noter si!

Pregled denarnice Kraken: nadzorna plošča vašega računa.

Povsem očitno je, da je postopek ustvarjanja (registracije) računa na Krakenu zelo preprost in neposreden – nekaj, kar boste našli tudi v pregledih več uporabniških denarnic Kraken!

Seveda to še ni konec popolno preverjanje računa – še vedno boste morali opraviti nekaj preverjanj KYC, in položite sredstva na svoj račun če želite začeti trgovati. Kar pa zadeva del platforme denarnice, je to praktično to!

Kraken je bil že večkrat pohvaljen, ker je zelo preprosto tako za registracijo kot za uporabo – to je samoumevno! No, vsaj del registracije – poglejmo, ali je to resnično vidik uporabnosti gre, tudi.

Kako uporabljati denarnico Kraken?

Preverili bomo kako položiti in dvigniti sredstva iz vaše denarnice Kraken, in tudi, ali je na platformi treba raziskati tudi druge funkcije. Funkcije, povezane z denarnico, seveda – če bi radi izvedeli več o tem menjalni del Kraken, lahko preverite naš pregled izmenjave Kraken.

Korak 1: Začeli bomo od nadzorni plošči vašega računa – območje, kamor ste bili preusmerjeni ob prijavi v Kraken.

2. korak: Na armaturni plošči se pomaknite doFinanciranje”Na strani. Našli ga boste na vrhu strani, v glavni menijski vrstici.

Pregled denarnice Kraken: zavihek Financiranje.

3. korak: Tukaj lahko vidite vse denarnice, in kriptovalute, ki so na voljo za dvig in vloge. Lahko si tudi ogledate vaše stanje na kraju samem in vložki ločeno – priročno!

Pregled denarnice Kraken: stanja na računu (denarnica).

4. korak: Ti lahko tako deponirati kot dvigniti fiat denar – to lahko storite v treh različnih valutah, vključno z EUR in USD. Depoziti so precej preprosti – denar lahko položite na način, ki ga izberete sami bančno nakazilo ali dobropis (ali bremenitev) kartica. Seveda boste najprej morali opraviti vse zahtevane preglede KYC!

5. korak: Izplačila delujejo enako kot vloge. Izbrali bi sredstvo (valuto), ki ga želite dvigniti, izpolnili zahteve KYC, če tega še niste storili, nato pa izbrano sredstvo dvignili na ustrezno denarnico ali bančni račun.

Zlasti mnenja uporabnikov denarnic Kraken tega ne bodo pozabila omeniti Kraken je ena redkih denarnic za izmenjavo, ki vam omogoča dvig fiat denarja neposredno na vaš bančni račun. Vsekakor velja upoštevati – to je neverjetna lastnost!

6. korak: Kot smo že omenili, lahko tudi oglejte si stanja denarnice ločeno – odkrito povedano, vaša stanja na kraju samem in vložki bodo prikazana ločeno. To se izmika dejstvu, da ga Kraken pravzaprav ima značilnosti stave integriran v platformo – samo poglejte Ethereum!

Precej redko je, če vam izmenjava omogoča, da naložite sredstva neposredno iz spletne denarnice. Vendar pa je tudi zelo cenjeno!

Pregled denarnice Kraken: Kraken in karte.

Očitno je torej, da je polaganje in dvig sredstev na vašo denarnico Kraken preprost podvig. Tudi če se nikoli niste poglabljali kripto trgovanje prej, bi morali se ne soočajo s težavami z ugotovitvijo, kako deluje Kraken, in kako lahko v celoti izkoristite vse njegove funkcije.

Resda pa Kraken v resnici nima veliko funkcij, ki bi jih lahko uporabil v denarnici! Kar zadeva prej omenjenoFinanciranje“Zavihek gre, boste lahko preverite stanje na svojem računu, polog & Dvig sredstev, in tudi upravljanje nekaterih funkcij zajemanja – to je to.

Vendar je vredno ponoviti – če ste nekdo, ki je bral ocene denarnice Kraken zgolj zato, ker iščete varno mesto za shranjevanje kripto sredstev in v resnici ne potrebujete naprednih orodij za upravljanje denarnice, funkcije, ki jih ponuja Kraken bi moral zadostovati!

Denarnica Kraken – se splača?

Torej, zadnje vprašanje ostaja. Je denarnico Kraken se splača in bi morali biti sploh pozorni na to platformo, vsaj kar zadeva zmožnosti kripto shranjevanja?

To je dokončno da na mojem koncu – medtem ko bodo denarnice za izmenjavo vedno zapletene, Kraken je med najbolje ocenjenimi, in je zato vsekakor vredno preveriti.

Seveda ima nekaj pomanjkljivosti. Funkcionalni vidik je nekoliko omejen in dejstvo, da Kraken sam skuša uveljaviti to idejo niso denarnica, ampak izmenjava (slovesno, to je) v resnici ni pomirjujoče dejstvo. Če pa to upoštevate, tu res ni nobenega vprašanja.

Kraken ponuja svojim uporabnikom neverjetne uporabne lastnosti, v smislu, da je super enostaven za uporabo. Če ste novinec v vesolju in iščete preprost način za začetek, ste lahko prepričani, da vam bo Kraken ponudil tako odlično storitev denarnice kot tudi zanesljivo možnost zamenjave.

Pregled denarnice Kraken: logotip Kraken na telefonu.

Platforma ponuja popolna podpora za naslov SegWit, tako se ne boste resnično soočali z nobenimi težavami pri dvigu in položitvi BTC. Prav tako podpira dvigi fiatnih valut – redka in zelo cenjena lastnost!

Končno jih je kar nekaj kriptovalute da lahko tudi vi izbirate med njimi in trgujete! Čeprav je to bolj funkcija, povezana z izmenjavo, vam jo lahko ponudi odlična priložnost za diverzifikacijo vašega portfelja, in shranite vse altcoinov na isti enojni denarnici.

No, prej – ista storitev denarnice. Ne pozabite, Kraken je različne naslove za deponiranje in dvig kriptoslov! To je lahko nekoliko zmedeno, vendar pazite, da ne pošljete polog na svoj naslov za dvig in obratno – in zlati boste!

Zaključki

Prišli smo do konca našega Kraken denarnica pregled – hvala za branje! Iskreno upam, da vam je bil članek koristen in da zdaj veste več o zadevni platformi.

To velja tako za Krakenovo denarnico funkcionalnost, in tudi del spletnega mesta za izmenjavo. Če želite izvedeti več o Krakenu kot izmenjavi kriptovalut, se prepričajte poglejte ta pregled, tudi!

Nekaj ​​časa namenite tudi raziskovanju nadomestne platforme za izmenjavo in denarnice! Čeprav ima Kraken res nekaj neverjetnih ponudb, se je dobro zavedati drugih možnosti, ki so na voljo na trgu!

Tabela: Prednosti in slabosti Ledger Nano X in Trezor Model T

To še posebej velja za denarnice – za kompromis med njimi največja varnost in udobje najvišje stopnje, ne pozabite izkoristiti storitev podjetja tako vročo kot hladno denarnico, v povezavi med seboj. Kar zadeva slednje, Ledger in Trezor sta dve imeni, o katerih bi morali razmišljati!

S tem še enkrat hvala za branje pregleda denarnice Kraken Bitcoin in srečno! Do naslednjič!

Vsebina, objavljena na tej spletni strani, ni namenjena nobenemu finančnemu, investicijskemu, trgovalnemu ali kakršni koli drugi obliki nasveta. BitDegree.org ne podpira ali predlaga, da kupujete, prodajate ali držite kakršno koli kripto valuto. Preden se odločite za finančne naložbe, se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me