Slijedite Coin: Sveobuhvatan vodič

Jeste li oduvijek željeli ući kriptovaluta ulaganje, ali sve se činilo tako dalekim i kompliciranim? Pa, ako imate odgovor “da”, onda ste došli na pravo mjesto. Danas bih vam želio reći o Slijedite novčić, i sve teme koje se na to odnose.

Predstavit ću vam novčić i reći vam zašto biste se trebali brinuti i pažljivo ga paziti. Razgovarat ćemo o povijesti tvrtke, kako su došli na ideju “praćenja”, koja im je bila motivacija i tako dalje. Zatim ćemo pogledati sam novčić – to je promjena cijene, ICO, planovi itd.

Unaprijed vam mogu reći da ćete, ako želite kupiti kovanice za Follow, to morati učiniti određena kripto razmjena, i s nekim drugim kriptovalutama. Optimalni način za to je kupnja Ethereum (ETH) na burzama kao što su Coinbase ili Binance, a zatim idi i uzmi sebi nekoliko novčića Follow.

Dakle, bez daljnjega, krenimo ravno u to.

Tražite najsigurnije mjesto za kupnju BTC-a? U nastavku sam prikupio najbolje ocijenjene kripto burze koje su odobrene kao najsigurnije platforme za kupnju BTC-a, pa pogledajte.

Dostupna Visa / Mastercard Dostupna kripto Naša ocjena Coinbase Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + Još 30

9.8 Pročitajte recenziju Posjetite web mjesto Pregled Binancea DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 više

9.6 Pročitajte recenziju Posjetite web mjesto Pregled Coinmama DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +Još 7

9.4 Pročitajte recenziju Posjetite web mjesto Kraken Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • CRTICA
 • + Još 37

9.1 Pročitajte recenziju Posjetite web mjesto eToro pregled DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Još 3

8.6 Pročitajte recenziju Posjetite web mjesto KuCoin pregled DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + Još 210

8.5 Pročitajte recenziju Posjetite web mjesto Pregled razmjene blizanaca DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Još 21

8.4 Pročitajte recenziju Posjetite web mjesto Najpopularniji 729 recenzija 9,8 bankovni prijenos: DA Posjetite web stranicu Pročitajte recenziju Izbor urednika 1279 recenzija 9,6 bankovni prijenos: DA Posjetite web stranicu Pročitajte recenziju 816 osvrta 9.4 bankovni prijenos: DA Posjetite web stranicu Pročitajte recenziju 1174 recenzija 9,1 bankovni prijenos: DA Posjetite web stranicu Pročitajte recenziju 453 osvrta 8.6 Bankovni prijenos: DA Posjetite web stranicu Pročitajte recenziju 563 Recenzije 8,5 Bankovni prijenos: DA Posjetite web stranicu Pročitajte recenziju 603 recenzija 8,4 bankovni prijenos: DA Posjetite web stranicu Pročitajte recenziju

Pros

 • Jedinstveni koncept za kriptovalutu
 • Eliminira puno truda iz istraživanja povezanih s kriptovalutom

Protiv

 • Neiskusni tim koji stoji iza projekta
 • Nedostatak usmjerenja
 • Nedostatak transparentnosti tvrtke

Slijedite podrijetlo novca

Uzmimo to s vrha – što je Follow coin?

Prema tvrtki koja stoji iza nje, Follow coin is revolucionarni novi val kriptovaluta i blockchain tehnologija. Glavni fokus ove nove kovanice je premostiti jaz između dugogodišnjih kripto investitora i apsolutnih kripto početnika.

Ako ste početnik u trgovanje kriptovalutama, stvari mogu postati vrlo zbunjujuće i teške – previše je podataka o tržištu, ICO-ima kovanica, cijenama itd. To može jednostavno dobiti neodoljiv – nije lako odlučiti koje su informacije vrijedne i učinit će promjenu, a što su obična nagađanja.

Ovdje se pojavljuje Follow coin – ova potpuno nova platforma ne samo da je dizajnirana osvježite tržište kriptovaluta, ali i pomoći trgovcima početnicima da pronađu i stupe u kontakt sa trgovinskim stručnjacima iz cijelog svijeta.

Kako radi?

Slijedite novčić koji vam omogućuje da pronađete razne ulagače u kriptovalute iz cijelog svijeta. Mnogi od tih investitora bave se kriptovalutama još od ranih dana Bitcoin, pa općenito znaju što rade.

Ulagači imaju posebne kartice portfelja na kojima možete otići i pogledati njihove prošle aktivnosti, uspješne stope trgovine itd. Jednom kada odlučite da vam se sviđa određeni investitor, sve što trebate jest “slijediti” ih.

Jednom kada slijedite investitore, dobit ćete obavijest kad god povuče neke poteze na kripto tržištu – bilo da se radi o trgovini, kupnji ili prodaji.

Slijedite kovanice: kovanice za kriptovalute na prijenosnom računalu.

Dostupna vam je opcija pod nazivom “Dvostruka trgovina“. Ako odlučite to učiniti, hoćete automatski dupliciraju i oponašaju trgovinu koju je investitor obavio.

Ako je gore spomenuta trgovina uspješno, i vi i investitor imate koristi. Imate koristi jer, dobro … Bila je to uspješna trgovina i nije trebalo ništa raditi osim pritisnuti tipku (bez istraživanja, bez predznanja, bez ičega), a investitor donosi korist dobivanje određene količine kovanica Follow za njihov doprinos.

Ovo je izvrsno iz nekoliko razloga.

Umnožavanje trgovine

Prije svega, novčić se uistinu čini kao izvrstan ulaz u industriju trgovine kriptovalutama za ljude koji su oduvijek željeli isprobati sreću, ali zapravo nikada nisu išli i istraživali. To bi moglo biti zato što jednostavno nedostaje vremena, ili nemaju dovoljna sredstva za pristup informacijama.

Koji god razlog mogao biti, Follow coin nudi izvrsno rješenje – ne trebate trošiti sate i sate neprestano tražeći najbolje investitore i savjete kako trgovati kriptovalutama – platforma “sljedeće” čini sav naporan posao umjesto vas.

Izvrsno je i za investitore – sve što trebaju učiniti je stvoriti svoje profile, a zatim samo nastaviti trgovati, kupovati i prodavati razne kriptovalute, baš kao i uobičajenog dana. Kad god naprave uspješnu trgovinu, uvijek postoji šansa da će dobiti dodatni prihod – a sve zato što im je netko duplicirao trgovinu.

Tvrtka

Tvrtka koja stoji iza kovanice Follow naziva se upravo tako – “Slijedite Coin“. Sjedište im je u Amsterdamu, a podružnica su nizozemske tvrtke za razvoj softvera Knijbel.

Follow Coin izdali su svoj prvi proizvod – “sljedeći” – krajem 2017. To su učinili nakon početnog financiranja koje su dobili otprilike u to vrijeme.

Kao što sama tvrtka navodi, imale su sjajne prilike za unapređenje svog iskustva na polju kriptovaluta i stvaranje neke vrste u zajednici kripto tvrtki.

Slijedite Coin: Sveobuhvatan vodič

Trenutno je tim oduševljen rebranding i remont njihovih Bijeli papir – kažu da su puno naučili od svog početnog ICO-a i pokretanja aplikacija i nestrpljivi su započeti rad na Follow coin 2.0.

Tvrtka također ima nešto što nazivaju “The Follow Coin Academy” – mjesto na kojem možete naučiti sve o temama vezanim uz kriptovalute. Imaju tri razine – Početnik, Srednji i Stručnjak -, a pruženi podaci su u skladu s tim kategorizirani.

Pratite prisutnost tržišta novca i ICO

Novčić Follow nije bio aktivni sudionik na tržištu kriptovaluta.

Oznaka kovanice Follow – FLWW – temelji se na platforma Ethereum blockchaina. To znači da token ima neke određene karakteristike koje bismo pronašli u ETH ili bilo kojoj drugoj kriptovaluti koja se temelji na ERC-20.

Za vrijeme kovanice Follow početna ponuda novčića (ICO), javnosti je ponuđeno 490 milijuna FLLW tokena. Početna cijena tokena bila je 0,0470 USD. To znači da je cijenjen ICO oko 23 milijuna dolara. Također, FLLW tokene mogli ste kupiti samo s Ethereumom – Ne fijat ili su prihvaćene druge kriptovalute.

Slijedite kovanice: fiat novac i kripto kovanice.

Međutim, što se tiče trenutne cijene kovanica Follow, stvari se čine poprilično drugačije.

Token FLLW prilično je padao u cijeni. Iako tržište kriptovaluta doživljava teška vremena od kraja 2017. i početka 2018., još uvijek je neviđeni pad cijene za gotovo bilo koji token na tržištu.

Trenutna cijena kovanice Follow je 0 000 USD32. Usporedimo li ovu cijenu s onom koju smo vidjeli tijekom ICO-a – 0,0470 USD – možemo vidjeti kakva je to kap.

Sasvim je očito da je pad cijena bio više nego zapažen … Ali zašto je to tako?

Pad cijene

Tamo su mnogo razloga zašto je cijena kovanice Follow mogla pasti na način na koji je pala. Jedan od češće spominjanih razloga je taj tvrtka i tim koji stoje iza kripto valute Follow coin bili su jednostavno previše pohlepni i nisu razumjeli što rade. Iskreno, to je gruba tvrdnja. Pogledajmo kako to ljudi podržavaju.

Ako pogledamo količine novca koje su cirkulirale još u ICO razdoblju, stvari počinju imati smisla. Prema popularnom mišljenju, tim je jednostavno očekivao fantastične iznose novca, a da zapravo nije imao solidan proizvod koji bi mogao ponuditi zajednici.

Svakako, ideja premošćivanja jaza između početnika i profesionalaca je definitivno plemenita, ali sudeći prema nekim određenim čimbenicima (tj. tim je prilično neiskusan, nema zapravo transparentan plan poslovanja i razvoja, itd.), čini se da tvrtka koja stoji iza kriptovalute Follow coin nije znala u što ulazi.

Slijedite kovanice: kripto kovanice u novčaniku.

The nedostatak transparentnosti i iskustva u području naizgled nije bila VELIKA prepreka, a inicijalna ponuda novčića se ipak dogodila. Međutim, ako bacimo pogled na grafikone cijene kovanica Follow, sasvim je očito da se pad cijene tokena dogodio ubrzo nakon.

Kao što sam već spomenuo, mogao bi biti još jedan ogroman dio ovoga nedostatak transparentnosti na strani tima kada je riječ o razvoju platforme.

Prije ICO-a tokena javnosti nije bilo puno informacija. Tim je objasnio svoje glavne ciljeve i vizije na svojoj službenoj web stranici i dao neke povratne informacije & ažuriranja na web lokacijama poput Reddit, ali to je bilo to. Nedostatak tehničkih podataka (što, gdje i zašto) bio je pomalo alarmantan sam po sebi, no vjerojatno se najviše isticao objašnjenje tvrtke “Follow Coin” o tome “zašto im treba toliko novca”.

Tvrtka je naglasila da to nije to ONI trebaju takve količine novca, ali zapravo je tako NAS – baza korisnika. Sav novac iskoristio bi za (uglavnom) dva velika cilja: razvoj platforme i Marketing.

Cilj tima bio je stvoriti “najbolju platformu zasnovanu na korisničkom iskustvu”. Ovo je težak cilj sam po sebi, pogotovo s obzirom na to da je tvrtka još uvijek bila sasvim nova i da se ICO još nije niti dogodio.

Pitanja transparentnosti

Što se tiče marketinga, puno je ljudi primijetilo da čak i novi korisnici koji uđu i zainteresiraju se za tvrtku ne razumiju kako točno stvari funkcioniraju.

S nedostatak transparentnosti (čak je i njihov najnoviji post o Redditu objavljen prije više od pet mjeseci) i nekoliko drugih ključnih čimbenika, kovanica Follow završila je u situaciji u kojoj se sada nalazi – cijena je dosegla najniži nivo.

Ne trebate biti stručnjak za kriptovalute da biste to razumjeli projekt nije imao izravni uspjeh – čak i sama tvrtka navodi da su naučili svoje lekcije i da su sada usredotočeni na rebrendiranje i stvaranje nove i poboljšane verzije Follow Coin.

Uz sve, vjerojatno vrijedi spomenuti i to nedostatak smjera je također bio velik doprinos padu cijene i tržišne pozicije kovanice Follow.

Slijedite Coin: Sveobuhvatan vodič

Činilo se kao da je tim koji stoji iza platforme znao da im treba puno novca za marketing i korisnike & privlačenje investitora, ali nije imao jasan plan kako to učiniti.

S obzirom da svi ovi čimbenici (i nekoliko drugih) dolaze na svoje mjesto, sasvim je očito zašto kriptovaluta Follow coin doživjela jednako velik pad kao i ona. Ima, međutim, vjernika u novčiću – kad pogledate internetske forume i chat sobe (posebno one koje se temelje na ICO-u), možete vidjeti da još uvijek postoje ljudi koji vjeruju u platformu i potiču druge da HODL (kao u, zadrži) njihove žetone, a ne prodati ih.

Ti su ljudi uglavnom vjernici same ideje – nije svaki dan naišao na platformu koja nudi ljudima priliku da se povežu sa profesionalcima i (slikovito rečeno) rade s njima u zarađivanju kriptovaluta.

Usporedite Follow Follow Coin rame uz rame s drugima

Dali si znao?

Usporedite Follow Follow Coin rame uz rame s drugima

Sve kripto burze mogu izgledati slično vama, ali jesu NE sve isto!

Da! Pokaži mi tablicu usporedbe

Zaključak

Trebate samo jedanput pogledati tržište kriptovaluta da biste vidjeli koliko se različitih startupi, tvrtke, projekti, i druge ideje vezane uz kripto izlaze iz nje svaki dan.

Follow coin bio je jedan od ovih novonastalih startupa. Počelo je kao izvrsna ideja za platformu koja bi ujedinila početnike i trgovce kriptovalutama, kao i stručnjake – a sve u jedan, objektivan cilj trgovanje kriptovalutama.

Ideja za projekt nije bila samo plemenita već i vrlo praktično – više se ne biste trebali usredotočiti na beskrajna istraživanja, provoditi sate na mrežnim forumima i izvoditi nagađanja kada su u pitanju najbolji stručnjaci u tom području (i njihova predviđanja). Sad, sve što si trebao učiniti bilo je preuzmite aplikaciju, prijavi se i to jednostavno s popisa odaberite stručnjake koje ste željeli. Udoban, jednostavan za upotrebu i potpuno funkcionalan – što biste još mogli poželjeti od platforme?

Iako je to sama po sebi bila sjajna ideja, nekoliko je ključnih čimbenika učinilo tako cijena i tržišna pozicija kovanice Follow srušila su se gotovo odmah nakon ICO-a.

Smatra se da su glavni atributi toga nedostatak transparentnosti i iskustva tvrtke.

Iako je tvrtki trebala velika svota novca za ICO, činilo se da nisu imali konkretan i korak-po-korak plan kako će postići svoje ciljeve. To je posve vidljivo iz njihove kasnije izjave: tvrtka je rekla da su naučili svoje lekcije i da su spremni raditi i objaviti svoj sljedeći projekt – Follow coin 2.0.

Vjerovali li u uspjeh tvrtke ili ne, projekt na kojem rade plemenit je i pomogao bi mnogim ljudima u kripto zajednicama širom svijeta. Međutim, ako želite sami kupiti neke kovanice Follow, imajte to na umu postoje puno bolje kriptovalute – provjeri Coinbase ili Binance pronaći onaj koji bi vam najviše odgovarao!

AŽURIRANJE 2021:

Od 2021. godine, čini se da je projekt Follow Coin napušten, jer nema novih podataka o tvrtki ili kriptovaluti iza nje.

Sadržaj objavljen na ovom web mjestu nije namijenjen pružanju bilo kakvih financijskih, investicijskih, trgovačkih ili bilo kojih drugih oblika savjeta. BitDegree.org ne odobrava niti sugerira da kupujete, prodajete ili držite bilo koju vrstu kripto valute. Prije donošenja odluka o financijskim ulaganjima, konzultirajte svog financijskog savjetnika.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me