Beste Altcoins 2021: Finn din beste Altcoin å investere i 2021

Størrelsen på kryptovalutamarkedet som var rundt 25,9 milliarder dollar i april 2017. Det ligger nå på 409,47 milliarder dollar! Etter hvert som markedet vokste, dukket det opp mange nye kryptovalutaer.

Merk: Markedsverdi av hvilken som helst kryptovaluta er antallet som oppnås når totalt antall mynter multipliseres med verdien av en mynt.

Disse kryptovalutaene blir ofte referert til som “Altcoins”, ettersom de gir et alternativ til Bitcoin. Det kan være en vanskelig oppgave å velge de beste altcoins, siden det er tusenvis av alternativer der ute.

Hvis du ønsker å finne de beste altcoins 2021, trenger du ikke lete lenger. Jeg vil dekke de mest lovende altcoinsene i denne guiden. Jeg vil snakke om deres historiske trender, teknologi, unikhet og hva som kan forventes i 2021.

På slutten av denne veiledningen bør du ha en god ide om de beste altcoins 2021. Med denne informasjonen i hånden kan du gå til en finansiell konsulent for å planlegge din kryptovaluta-investering for 2021.

Merk: Hvis du bestemmer deg for å kjøpe noen av kryptovalutaene som presenteres i denne artikkelen, må du sørge for å velge en pålitelig kryptobørs. Det meste anbefalte alternativer inkluderer Coinbase og Binance. Du kan se hvordan de sammenligner seg under.

La oss nå komme i gang med gjennomgangen av beste altcoins 2021.

1. Beste Altcoins 2021: Ethereum

Listen over de beste altcoins må begynne med Ethereum, som er den nest mest verdifulle kryptovalutaen etter Bitcoin. Den har en nåværende markedsverdi på 64,35 milliarder dollar! Ethereum ble lansert i juli 2015 av det nå berømte vidunderbarnet i kryptovalutaverdenen – Vitalik Buterin.

Historiske investeringstrender

Som du kan se på øyeblikksbildet nedenfor, vokste prisen på Ethereum fra $ 9 i januar 2017 til $ 1389 i januar 2018, noe som ga en avkastning på over 17000%. Prisen doblet seg nesten i forrige måned, fra $ 396 i begynnelsen av april (2018) til $ 648 i dag.

Ethereum prisdiagram for 2018

Hvordan er Ethereum unikt og forskjellig fra Bitcoin?

Bitcoin er bare en digital valuta, men Ethereum har mer å tilby i tillegg til det. Ethereum gir en plattform til utvikleren som de kan bygge blockchain-baserte smarte kontrakter og desentraliserte apper på.

Ethereum var den første kryptovalutaen som introduserte smarte kontrakter, som nå regnes som den neste store tingen.

Merk: Smarte kontrakter er avtaler kodet på blockchain som utfører seg selv når visse forhåndsinnstilte vilkår er oppfylt.

Ethereum er også den mest foretrukne plattformen for å lansere Initial Coin Offerings (ICOs). For mer om ICO, se vår Hva er en ICO guide.

Dette er noen av de viktigste tingene som skiller Ethereum fra Bitcoin og gjør det attraktivt for både utviklere og investorer.

Kommende arrangementer

En av de største utfordringene Ethereum står overfor har vært skalerbarhet. Ethereums nettverk støtter for tiden omtrent 15 transaksjoner per sekund. Dette er ikke så bra sammenlignet med VISAs 56 000 transaksjonsmeldinger per sekund.

Ethereum forventes å oppgradere teknologien fra Proof-of-Work til Proof-of-Stake i 2021. Dette vil øke skalerbarheten i stor grad.

Hvor å kjøpe Ethereum

Å være en av de mest tilgjengelige kryptovalutaene, kan du kjøpe Ethereum fra hvilken som helst populær børs. Mange av disse børsene støtter kreditt- / debetkort i tillegg til bankoverføring. Du kan kjøpe Ethereum fra Coinbase, Coinmama, CEX.io eller Gemini.

Kjøp Ethereum

2. Beste Altcoins 2021: Litecoin

Litecoin, en av de eldste altcoins, ble opprettet i 2011 av en tidligere Google-ansatt, Charlie Lee. I likhet med Bitcoin er Litecoin også bare digital valuta, men med forbedringer. Faktisk var årsaken til lanseringen av Litecoin å overvinne noen av manglene ved Bitcoin, spesielt den langsomme transaksjonshastigheten.

Historiske investeringstrender

I det uforutsigbare kryptokurrencymarkedet der mynter går raskt inn og ut av markedet, har Litecoin vært i markedet i over 7 år. Det har vokst til å bli en av de beste altcoins med en markedsverdi på 8,2 milliarder dollar.

Det har gitt en enorm avkastning i 2017 da den vokste fra $ 4 i januar 2017 til $ 350 i desember 2017. Det er en avkastning på 8000%!

Som du kan se på øyeblikksbildet nedenfor, har Litecoin gjenopprettet vekstmoment siden april 2018, da det var rundt $ 121 og handler for øyeblikket til $ 145.

Litecoin prisdiagram for 2018

Hvordan er Litecoin unik og forskjellig fra Bitcoin?

Litecoin har gjort betydelige forbedringer i Bitcoins teknologi for å øke hastigheten på transaksjonene. Årsaken til at den heter Litecoin er at den er 4 ganger raskere enn Bitcoin.

En Bitcoin-transaksjon tar omtrent 10 minutter å fullføre, men en Litecoin-transaksjon er fullført på 2,5 minutter. Dette gjør Litecoin mer skalerbart enn Bitcoin, da det kan fullføre flere transaksjoner per sekund.

Litecoin er bygget på Bitcoins teknologi og regnes som den nærmeste rivalen til Bitcoin. Mer fordi begge tjener samme formål: å tilby et alternativ til fiat-valutaer som USD, EUR, CAD, etc..

Kommende arrangementer

Litepal, som er den første betalingsprosessoren for Litecoin, ble lansert i februar 2018. Det er fortsatt et pågående arbeid og forventet å bli utgitt i 2. eller 3. kvartal 2018.

Å kjøpe, sende og motta Litecoin (eller hvilken som helst kryptovaluta) er en veldig kompleks prosess. LitePal forventes å gjøre transaksjoner i Litecoin mye enklere. LitePal tilbyr også tjenester og støtte for selgere med enkel integrering til de fleste eksisterende e-handelsplattformer.

Som du kan se på bildet nedenfor, har denne tjenesten potensialet til å gjøre Litecoin mer mainstream og en av de mest lovende altcoins.

Bitcoin og Litecoin-logo i Subway

Hvor kan jeg kjøpe Litecoin

I likhet med Ethereum er det ganske enkelt å kjøpe Litecoin ettersom det tilbys av de fleste av de beste kryptovaluta-børsene. Du kan kjøpe Litecoin fra Kraken, Coinbase, Coinmama eller Bitsquare.

Kjøp Litecoin

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

3. Beste Altcoins 2021: NEO

NEO, som opprinnelig ble kalt AntShares, ble opprettet i 2014 av Da Hongfei i Kina. Det er den største kryptovalutaen som har kommet fra Kina.

NEO, som Ethereum, er en plattform designet for utvikling av desentraliserte applikasjoner (Dapps), smarte kontrakter og ICO. På grunn av denne nære likheten med Ethereum blir NEO ofte referert til som “kinesisk Ethereum”.

Historiske investeringstrender

NEO har vært en av de beste altcoins i 2017 og har gitt enorme avkastninger. Den vokste fra ca $ 0,16 i januar 2017 til ca $ 162 i januar 2018. Det er omtrent en avkastning på 111,400%, som er enorm!

NEO presterer for øyeblikket godt siden det har vokst fra rundt $ 44 i begynnelsen av april 2018 til $ 82 i dag. Det har nesten doblet seg!

En av de viktigste faktorene som driver veksten for NEO er støtten fra den kinesiske regjeringen og dens robuste teknologi.

Hvordan er NEO unikt og forskjellig fra Bitcoin?

I likhet med Ethereum tilbyr NEO også en plattform for utvikling av smarte kontrakter og Dapps. På den annen side er Bitcoin bare en digital valuta som ikke tilbyr en slik plattform.

NEO tilbyr mange teknologiske fordeler i forhold til Ethereum. NEO kan håndtere rundt 10 000 transaksjoner per sekund, mens Ethereum blockchain for tiden støtter rundt 15 transaksjoner per sekund.

NEO støtter programmering på flere språk som C ++, C #, Go og Java, mens Ethereum bare støtter ett språk – Soliditet. Dette har gjort NEO ganske populært blant utviklerfellesskapet, ettersom de kan bruke NEOs plattform på språket de allerede kjenner, i stedet for å lære å lære seg en ny..

Kommende arrangementer

I 2018 ble NEO forventet å bygge en infrastruktur for å oppnå visjonen om å bygge – Smart Economy. Den grunnleggende ideen om smart økonomi dreier seg om digitalisering av fysiske eiendeler som biler, hus eller noe annet du kan tenke deg.

Disse digitaliserte eiendelene kan deretter selges, handles og utnyttes gjennom smarte kontrakter. Med slike aggressive planer, et godt team og stigende priser er NEO definitivt en av de beste altcoins 2021.

Hvor å kjøpe NEO

Det er ikke mange alternativer for å kjøpe NEO direkte ved hjelp av fiat-valuta som USD eller GBP. Den enkleste måten er å først kjøpe Bitcoin fra Kraken, Coinbase og deretter bytte den mot NEO. Du kan bytte Bitcoin til NEO på mange store børser som Bitfinex eller Binance.

Kjøp NEO

4. Beste Altcoins 2021: Cardano (ADA)

Cardano ble grunnlagt i september 2017 av Charles Hoskinson, en av medstifterne av Ethereum. Cardano tilbyr ikke bare en plattform for Dapps og smarte kontrakter, men tilbyr også mange teknologiske forbedringer over Ethereum og andre blokkeringer.

Historiske investeringstrender

Cardano er en av de nyeste kryptovalutaene, men det har fortsatt klart å bli en av de beste altcoins med en markedsverdi på $ 8,86 milliarder.

Selv om den ikke har gitt like høy avkastning som andre toppmynter, er den fortsatt populær blant investorer og utviklere på grunn av løftet om å bygge en svært robust blockchain som gir fordeler i forhold til Ethereum..

Cardano vokste fra rundt $ 0,20 ved lanseringen i oktober 2017 til en pris på $ 1,20 i januar 2018. Det er en avkastning på rundt 500% på 3 måneder.

Cardano prisdiagram for 2018

Hvordan er Cardano unikt og forskjellig fra Bitcoin?

Cardano tilbyr ikke bare mange teknologiske forbedringer over Bitcoin, men også over Ethereum. Mens Bitcoin bare er en digital valuta, er Cardano en dApp-bygningsplattform med sin egen innfødte valuta – ADA.

Cardano er designet for å løse tre av de mest presserende problemene som 1. og 2. generasjon blockchain-prosjekter står overfor – skalerbarhet, interoperabilitet og bærekraft.

Ikke bare det, men Cardano tar også sikte på å løse problemene med internasjonal betalingsoverføring, som ofte tar mye tid og penger. Det er fokusert på å ta ned transaksjonstiden for internasjonale betalinger fra noen få dager til noen få sekunder.

Der hvor å kjøpe Cardano?

Hvis du vil kjøpe Cardano direkte ved hjelp av et kreditt- / debetkort, er det bare ett alternativ – Coinmama. På alle andre børser som tilbyr Cardano, må du først kjøpe Bitcoin, Ethereum, Litecoin eller Bitcoin Cash og deretter bytte det mot Cardano.

Du kan kjøpe Cardano med Bitcoin på Binance, Bittrex eller Changelly.

Kjøpe Cardano

5. Beste Altcoins 2021: EOS

EOS er et relativt nytt altcoin der Initial Coin Offering (ICO) ble lansert i juni 2017. EOS ble opprettet av Dan Larimer, som også har blitt kreditert for å grunnlegge kryptokursutveksling Bitshares og det blockchain-baserte bloggsiden Steemit.

I likhet med Ethereum gir EOS også en plattform for utviklere å bygge desentraliserte applikasjoner. Teknologien er imidlertid forskjellig, som vi snart vil se.

Historiske investeringstrender

EOS samlet inn 700 millioner dollar gjennom sin ICO og fortsatte å bli en av de mest vellykkede ICO-ene i 2017. Faktisk er EOS-plattformen fortsatt under utvikling, men markedsverdien er allerede rundt 15,69 milliarder dollar, noe som gjør den til den 5. mest verdifulle kryptovalutaen i verden.

Som du kan se på øyeblikksbildet nedenfor, selv før lanseringen av plattformen, har EOS fått enorm respons fra investorer. Den vokste fra $ 4 i juli 2017 og nådde en høyde på $ 18 i januar 2018.

Det som gjør EOS til en av de beste altcoins 2021, er at den har overgått sin forrige høyde og for øyeblikket handler til $ 18,77.

EOS-prisdiagram for 2018

Hvordan er EOS unik og forskjellig fra Bitcoin?

Bitcoin er bare en digital valuta, mens EOS er både en digital valuta og en blockchain-plattform for DApps og smarte kontrakter. Så det ville være mer hensiktsmessig å sammenligne EOS med Ethereum.

EOS vil bruke en mekanisme kalt Delegated Proof-of-Stake (DPoS) mot Ethereums Proof-of-Work (PoW). Dette gjør EOS mye mer skalerbart enn Ethereum.

En annen fordel som EOS har over Ethereum, er dets kompatible programmeringsspråk. Ethereum støtter bare ett språk, kalt ‘Solidity’, mens EOS støtter flere språk, inkludert C ++. Dette er en veldig attraktiv funksjon hvis du er utvikler.

Kommende arrangementer

2021 kommer til å bli et veldig spennende år for EOS ettersom plattformen forventes å bli utgitt i juni 2017. Dette er en av de viktigste grunnene som antas å forårsake den nylige prisøkningen..

EOS er en av de viktigste altcoins å se i 2021.

Hvor kan jeg kjøpe EOS

Hvis du ønsker å kjøpe EOS direkte med USD, er det beste alternativet Bitfinex. Det er flere alternativer hvis du vil bytte Bitcoin mot EOS. Du kan gå til Binance, Shapeshift eller Kraken.

Kjøp EOS

6. Beste Altcoins 2021: DASH

I likhet med Bitcoin er Dash en digital valuta lansert i 2014 av Evan Duffield. På tidspunktet for lanseringen ble den kalt Xcoin og ble deretter omdøpt til Darkcoin. Det var i 2015 at det endelig ble omdøpt til Dash.

Dash har blitt gaffelt fra Litecoin, som i seg selv er bygget på Bitcoins teknologi. Dash har fått popularitet fordi det gir betydelige fordeler i forhold til Bitcoin.

Historiske investeringstrender

Prisen på Dash begynte å øke i 2016 og startet til slutt i 2017. Prisen vokste fra $ 10 i begynnelsen av 2017 til høyeste $ 1540 i desember 2017. Kan du gjette avkastningsprosenten?

Ja, det er nesten 15.000%!

Med en markedsverdi på 3,79 milliarder dollar kan Dash kanskje være en av de beste altcoins å investere i 2021.

Hvordan er Dash unikt og forskjellig fra Bitcoin?

Dash har gjort betydelige forbedringer i teknologien og tilbyr bedre personvern og høyere transaksjonshastighet enn Bitcoin.

I motsetning til Bitcoin der den offentlige adressen til avsenderen og mottakeren er kjent for hele verden, holder Dash adressene skjult. Så Dashs transaksjoner kan ikke spores tilbake til opprinnelsen, mens Bitcoin-transaksjoner er sporbare.

Dash har også en unik selvfinansieringsmekanisme der 10% av all gruvebelønningen går tilbake til Dash. Dette fondet brukes til å forbedre og utvide Dash ytterligere.

Disse unike funksjonene gjør Dash til en av de mest lovende altcoins tilgjengelig.

Dash har potensial til å bli adoptert i den vanlige økonomien, noe som muligens gjør det til en av de beste altcoins 2021.

Hvor kan jeg kjøpe Dash

Hvis du ønsker å kjøpe Dash ved hjelp av bankoverføring eller kredittkort, kan du velge CEX.io eller Kraken. Du kan også bytte Bitcoin mot Dash på kryptovaluta-børser som Shapeshift, Bitfinex og Poloniex.

Kjøp Dash

7. Beste Altcoins 2021: BitDegree (BDG)

Når vi når slutten av denne guiden, føler jeg at det nesten vil være galt å ikke nevne BitDegree. Jeg føler at vi fortjener en omtale her, ettersom vi også kan være av interesse for deg. Vi er verdens første blockchain-drevne online utdanningsplattform

Lansert i 2017, tar vi sikte på å revolusjonere utdanningssystemet. Tenk på det da Coursera og HackerRank slo seg sammen, drevet av desentralisert blockchain-teknologi.

Med BitDegree får både studenter og lærere lønn. Å gi muligheten til å tjene ved å lære er en av de mange måtene vi innoverer moderne utdanning på.

Historiske investeringstrender

BitDegree er den nyeste blant de beste myntene som er oppført her, så det er ikke mye av en investeringshistorie å vise. Den handles for øyeblikket til $ 0,039 og har en markedsverdi på $ 14,040,337 USD.

Hvordan er BDG unik og forskjellig fra Bitcoin?

BDG er ikke bare en kryptovaluta, men en hel plattform som tar sikte på å gjøre utdanning rimelig og grenseløs. Vår unike plattform gjør det mulig for millioner av mennesker over hele verden å bruke kraften i blockchain for læring og vekst.

De har allerede en fungerende MVP, slik at studentene kan tjene BitDegree-tokens når de tar kurs. Høres interessant ut? Du kan lære mer om dem på BitDegree.

Kommende arrangementer

2021 er et stort år for BDG ettersom de har mange viktige lanseringer i kø. Ideen er å få sterke sponsing som kan hjelpe i utviklingen av etterspurte kurs.

Hvor kan jeg kjøpe BitDegree

Du kan kjøpe BDG på noen av børsene som Tidex og Cobinhood.

Så vi kommer nå til slutten av denne beste altcoins 2021-guiden.

Kjøp BitDegree

Siste Coinbase-kupong funnet:

Avsluttende ord

Så du kjenner nå de beste altcoins som er der ute i markedet. Du vet også om deres historie, teknologi og de kommende begivenhetene.

Jeg har dekket grunnleggende detaljer om Ethereum, Litecoin, EOS, NEO, Cardano, Dash, og selvfølgelig BitDegree! Med denne informasjonen i hånden, bør du kunne velge dine favoritt altcoins å se på for 2021.

Når du bestemmer deg for hvilken kryptovaluta du vil kjøpe, velger du en pålitelig kryptokursutvekslingsplattform. For å hjelpe deg, her er top3 alternativer der ute: Coinbase, Binance, Coinmama.

Så hvilke tror du er de beste altcoins 2021? Har du en mening om hvilken som er den beste altcoin å investere i 2021? Jeg personlig liker virkelig NEO, men det er bare min mening. Gi meg beskjed om din!

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me