Beste Cold Wallet tilgjengelig

Hvis du har brukt minst en dag på de forskjellige online kryptovalutaforaene, har du sannsynligvis hørt om uendelig krig mellom varme lommebøker vs kalde lommebøker. Den pågående debatten som er bedre – varm lagring eller kjølerom – virker som en som aldri vil ta slutt.

I denne guiden vil jeg imidlertid fortelle deg om kalde lommebøker (Ledger Nano S, Trezor, og andre) – hvorfor de er bedre enn de varme, deres fordeler og ulemper, prisklasser og gir deg en liste over de beste lommebokene for fryselager der ute.

Vi går over definisjoner, sammenligne og kontrast kalde lommebøker med de varme, oppgi begge fordeler og ulemper, og se om vi kan finne en klar vinner.

Lære vilkårene på forhånd

Begrepene “hot wallet” og “cold wallet” brukes til å skille kryptovaluta lommebøker. Gjør ingen feil, for det er ikke temperaturen som disse begrepene skiller mellom.

Varme lommebøker er digitale kryptovaluta lommebøker, mens kalde lommebøker er fysiske enheter som lagrer kryptoer inne i dem. Det finnes andre typer lommebøker, men varme og kalde er de mest kjente.

Beste Cold Wallet tilgjengelig

Varme lommebøker anses å være de mest populære av de to. Det er ganske mange grunner til at det er tilfelle, og vi går gjennom dem i denne veiledningen. Videre vil jeg prøve å bevise poenget med at kalde lommebøker er bedre enn varme.

Hot Wallets

Den digitale kryptovalutaen som har lagret lommebøker, har eksistert helt siden begynnelsen av Bitcoin. De kommer i to former – på nett og skrivebordet lommebøker. Mobile lommebøker blir også betraktet som digitale, men på grunn av mobiliteten kan de sannsynligvis klassifiseres som en hybrid lommebok.

De to store fordelene som digitale lommebøker har, er deres muligheten til å ha kryptovalutaer Og det de er gratis.

Først skal vi dekke delen “all cryptocurrency holding”. I debatten om “hot lommebøker vs kalde lommebøker” blir dette poenget ofte tatt opp av støttemennene til den digitale lommeboken.

Når en kryptovaluta opprettes og ICO er i gang, er den ikke funksjonell før du har et sted å lagre den. Skaperne av kryptoen er vanligvis menneskene som også utvikler og lager lommeboken for den også.

Kald lommebok: Bitcoin lommebok.

Ulike bedre kjent og mer vanlige kryptovalutaer (som Bitcoin, Ethereum eller XRP) har et bredt utvalg av digitale lommebøker tilgjengelig, som hver har forskjellige funksjoner og tilpassede tilpasninger å velge mellom. Nyere eller mindre kjente kryptoer har vanligvis en bestemt lommebok med de grunnleggende funksjonene kjøp, salg og handel aktivert.

Dette er et sentralt punkt i debatten om “hot wallets vs cold wallets” – mange mennesker holder eller ønsker å holde forskjellige, mindre vanlige kryptomynter, men de kan ikke gjøre dette mens du for eksempel har en kald lommebok.

En annen stor faktor er det varme lommebøker er generelt gratis. Du kan ganske enkelt finne en som passer dine ønsker og behov, registrere deg og bare bruke den – gratis. Dette er ikke fritid som elskere av kalde lommebøker kan skryte av – enheter koster penger, noe som igjen senker populariteten og bruker dem betydelig. Det er vanskelig å si hva statistikken ville være hvis både varme og kalde lommebøker var gratis, men det er ikke mulig.

Cold Wallets

Som jeg har nevnt tidligere, kalde lommebøker er spesialdesignede enheter som er utpekt fysisk lagring av kryptovaluta. Kaldelommebøker, akkurat som de varme, har sine fordeler og ulemper, så la oss gå over dem.

En av de største fordeler som de kalde lommebøkene gir, er at du kan ha kryptoene dine ved siden av deg – Hvor enn du går. Du kan aldri ta enheten ut av lommen – disse lommebøkene er vanligvis liten og kompakt, som muliggjør begge deler komfort og diskrethet mens du overfører eller bare bærer dem rundt.

Beste Cold Wallet tilgjengelig

Kalde lommebøker har imidlertid en få bemerkelsesverdige ulemper sammenlignet med deres varme kolleger.

Først av alt, krystallkjøling pleier å være dyrt. En typisk prislapp for en kald lommebok er rundt $ 100-merket – avhengig av hvor mye kryptomynter du har, kan dette være skitt-billig eller ekstremt dyrt.

Nok en enorm ulempe er at kalde lommebøker har en veldig begrenset utvalg av kryptovalutaer de kan lagre. For å være ærlig, de fleste av fryselagringsplatene der ute er bare i stand til å lagre de viktigste kryptomyntene i markedet, som Bitcoin, Ethereum, Dash, etc.

Denne grunnen, i tillegg til at de er ganske dyre, har en tendens til å senke bruken av kald lommebok med ganske mye.

Hvorfor kalde lommebøker er overlegne i forhold til varme

Hvis du har lest hele opplæringen fram til dette tidspunktet, tenker du sannsynligvis – “hvordan kan kalde lommebøker være overlegne? De er verre enn varme! ”. Vel, det er en enkel grunn som gjør krystallkjøling til kryptovaluta veien å gå:

Sikkerhet.

Kalde lommebøker er stift av sikkerhet når det gjelder kryptovalutalagring.

Jeg har med vilje holdt denne delen utenfor de varme og kalde lommebokoversiktene. Jeg har gjort dette fordi det virkelig er så viktig at det fortjener en egen seksjon.

Varme lommebøker er de mest sårbare lommebøkene i verden. Alle digitale lommebøker lagre sikkerhetsnøkler og koder på deres online servere, som er ekstremt sårbar til hackerangrep, svindelforsøk og andre sykdomsdrevne handlinger. Klart det meste av det høyprofilert varm lommebok tilbyr nettsteder og selskaper store sikkerhetstiltak på plass, men alt som trengs er det minste smutthullet for at besparelsene dine skal være borte for alltid.

Beste Cold Wallet tilgjengelig

Når det gjelder digital kryptolagring, er det bare ett alternativ det er verdt å vurdere – forsikring. Nettsteder som coinbase.com gir deg automatisk 100% forsikring hvis du velger å stole på dem med kryptovalutaene dine, noe som er et veldig sjeldent og betryggende alternativ.

Lommebøker for kjølerom, har imidlertid et rykte for å være ugjennomtrengelig. Det faktum at kodene dine ikke er noe annet sted enn i den lille enheten gir helt sikkert en enorm følelse av ro. Videre noen av disse enhetene understreke sikkerhet så mye at selv om du vil koble dem til en datamaskin som har virus (a keylogger, utvasking eller annen type skadevare), vil enheten forbli trygg og sikker.

Når du tenker på passende krypteringslommebøker, bør sikkerhet være din topprioritet. Hvem bryr seg om du får den beste gratis lommeboken som er tilgjengelig hvis du står blakk og tomhendt bare noen dager senere? Den beste kjølerom lommebøker er mest definitivt de tryggeste, også.

Tabell: Hovedtrekkene i Ledger Nano X og Trezor Model T

Tenk på det slik: forestill deg at du har $ 5000. To alternativer presenteres foran deg – plasser pengene dine på en bankkonto som tilbyr gratis lagring, men som er veldig utsatt for innbrudd (og har en historie om at det skjedde flere ganger før) ELLER velg en bankkonto der du må betale , la oss si, $ 100 men du kan være sikker på at resten av midlene er trygge og sunne. Kan du fange min drift??

Dette er hovedgrunnen til at jeg vil si det kalde lommebøker er overlegne varme – du føler deg trygg og trygg på at kryptovalutaen din er trygg mens den er i fryselommeboksen, som ikke kan sies om den varme.

Nå som vi har dekket dette, la meg fortelle deg om de beste kuldelagringsenhetene i kryptokurrency der ute.

Siste Ledger Wallet-kupong funnet:

Beste kaldlagringsenheter

La meg bare forhåndsføre dette ved å si at denne listen ikke er sammensatt i en bestemt rekkefølge.

Trezor [Få tilbud i begrenset periode]

Hvem ellers ville være en bedre konkurrent å starte denne listen med enn Trezor?

Kald lommebok: Trezor.

Utgitt tilbake i 2013, Trezor er den aller første kalde lommeboken for kryptokurrency som noen gang er laget. Etter populær mening er det den tryggeste mulige måten å lagre kryptovalutaen din på.

Trezor er ganske liten og kompakt, gjør det lett å bære rundt. Selskapet oppdaterer kontinuerlig maskinvaren for å opprettholde høyest mulig sikkerhetsnivå.

Trezor selger rundt prisen på $ 99. Alt i alt er dette et bra pris og kvalitetsforhold.

Ledger Nano S [Se beste tilbud]

Betraktes av mange som hovedkonkurrenten til Trezor, den Ledger Nano S er et flott alternativ for alle som ønsker å oppgradere sitt kryptolagringsspill.

Kald lommebok: Ledger Nano S.

En av de viktigste rosene som Ledger får, er at den er veldig ligner Trezor når det gjelder funksjonalitet, ennå betydelig billigere.

Ledger Nano S går for tiden for rundt $ 80. Ikke la prislappen lure deg, skjønt – det er et stort navn i den kalde lommebokindustrien.

KeepKey [Lås opp det beste tilbudet]

KeepKey har et rykte om å være mest fasjonable av de fire kjøleboksene. Det er ganske mye tyngre enn de to forgjengerne, som kan være en god ting eller en dårlig ting – du er dommeren.

KeepKey er også nest-til-den yngste av de fire, noe som betyr at den har mye å ta igjen når det gjelder erfaring. Det er imidlertid ikke på denne listen uten grunn – å være så ung, har det fortsatt klart å etablere et navn i de kalde lommebokentusiastiske kretsene.

KeepKey selger kl rundt $ 129-serien. Det er den dyreste av de fire, men tilbyr også noen ekstra funksjoner og funksjoner som Trezor og Ledger ikke har.

CoolWallet S

De CoolWallet S er en kommende kald lommebok med kryptovaluta som har gjort rundene for sent. Det er verdens første mobile krypteringslommebok – dette betyr at selv om den lagrer kryptovalutaen din offline, alt er tilgjengelig på mobilen app som følger med det.

Beste Cold Wallet tilgjengelig

CoolWallet S selger på $ 99. Hvis du velger å kjøpe to om gangen, vil det koste deg $ 159. Alt i betraktning er det en god pris!

Selv om CoolWallet S fremdeles er relativt ung (den yngste av partiet), har den allerede vist seg å være ekstremt pålitelig og brukervennlig.

Velge en kald lommebok

Nå som du har forståelse for hvordan forskjellige lommebøker oppfører seg og hvilke fordeler og ulemper de har, vil det være lurt å definere kriteriene å velge riktig lommebok for deg selv.

Jeg vil ikke bli repeterende, men la meg understreke dette bare en gang til – sikkerhet skal være din høyeste prioritet når du velger en krypteringslommebok. Det er ingenting viktigere enn å holde kryptoene dine trygge, og en god lommebok kan sikre dette uten problemer.

Tabell: Prisalternativene til Ledger Nano X og Trezor Model T

For det andre vil du være sikker på at lommeboken din er ikke utrolig vanskelig å bruke. Noen lommebøker har en bratt læringskurve – alle alternativene og innstillingene i brukergrensesnittet kan kaste til og med de største kryptoekspertene. Det er mange lommebøker som har Brukervennlig, tilnærmet og forståelig grensesnitt – ta deg tid og velg en som passer deg best.

En annen ting å vurdere er bekvemmelighet. Hvis du er mer en hoarder som liker å ha så mye av kryptovalutaen som mulig (for å kanskje selge den senere), trenger du ikke en lommebok som er veldig enkel å få tilgang til. Hvis du imidlertid planlegger å utføre mange transaksjoner, vil lommeboken din helst være ganske lett tilgjengelig.

Beste Cold Wallet tilgjengelig

Til slutt, hvis vi snakker om kalde lommebøker, de størrelse og kompakthet av lommeboken kommer nok også til å spille en rolle i ditt valg. Kanskje du er en person som liker å føle vekten av tingene dine, så å ha en tyngre lommebok er en proff i stedet for en ulempe? Eller kanskje du vil ha noe veldig lite og lett, så du vil ikke engang merke det mens du bærer det rundt? Denne delen er ærlig talt helt fortrinnsrett – alt avhenger av vedkommende.

Ikke glem at du kan del opp sparepengene dine – la oss si, du kan lagre mesteparten av Bitcoin i en kald lommebok og så er det bare å låse den bort et sted, men samtidig ha en liten porsjon av det i en digital lommebok for lettere tilgjengelighet og praktisk bruk. Ikke vær redd for å eksperimentere – bare vær forsiktig mens du gjør det.

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Konklusjon

Vi har dekket debatten om “hot wallets vs cold wallets” ved å gi forskjellige synspunkter og snakke om fordeler og ulemper fra begge sider, snakket om de beste lommebokene for fryselager og gikk gjennom hovedfunksjonene for å se på mens du lette etter en passende lommebok for kryptovaluta. Husk å bruke informasjonen du har fått her til god bruk – velg en lommebok som vil tjene deg i mange år fremover!

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en kald lommebok, ikke nøl med å undersøke mer på internett på forhånd – vi gikk bare over fire av de viktigste maskinvarekrypto-lagringsenhetene i denne veiledningen, men det er mange flere i markedet! Kanskje du kommer over en som passer perfekt til dine behov.

Hvis du vil bestemme deg umiddelbart, vil jeg anbefaler å sjekke ut en av de to – Ledger Nano X og Trezor Model T.

Her er den mest attraktive avtalen for Ledger som du ikke kan gå glipp av:

Ledger Wallet Deal aktiv akkurat nå:

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me