Beste EOS lommebok

Hvis du bestemmer deg for å foreta en investering i kryptovalutaer, bør du være klar over sikkerhetsbruddene som fortsetter å skje på grunn av krypteringslommebøker som mangler sikkerhet. Bare i 2019 mer enn 4 millioner dollar i kryptokurver ble stjålet. Ikke bare det, den private informasjonen til tusenvis av mennesker ble truet i fjor. Tatt i betraktning disse aspektene, å få den beste EOS lommeboken er et must.

EOS er 17. mest populære kryptovaluta med en markedsverdi på nesten 2,5 milliarder dollar. Hovedmålet med å lage denne kryptovalutaen var å la utviklere lage DApps (desentraliserte apper) på den enkleste måten.

EOS kryptokurver EOSIO som er en open source blockchain-plattform som gjør det mulig å utføre gjennomsiktige og raske transaksjoner samt skalerbarhet. EOS har en enorm fanskare og kan være en veldig god langsiktig investering. Når det er sagt, hvis du vil se hva fremtiden bringer, bør du skaffe deg den sikreste EOS-lommeboken.

Etter grundig undersøkelse har jeg satt sammen en liste over de beste EOS-lommebøkene. Her er de 7 beste lommebøkene for lagring av denne kryptovalutaen som du vil finne ut mer om:

Før vi fokuserer på hver av disse lommebøkene, skal vi finne ut hva slags alternativer det er.

Beste EOS-lommebok: Hvilken type lommebøker er det?

For å velge den beste EOS lommeboken for dine behov og behov, bør du først være oppmerksom på forskjellige typer lommebøker som du kan finne i markedet.

Det er 4 hovedtyper:

 • Online lommebøker
 • Programvare lommebøker
 • Hardware lommebøker
 • Papir lommebøker

Hver av dem har forskjellige fordeler og ulemper. Du finner all nødvendig informasjon nedenfor.

Online lommebøker

Online lommebøker er også kjent som lommebøker. En av de viktigste fordelene med slike lommebøker er brukervennlighet. Å få tilgang til dem er like enkelt som å koble til internett. Slike leverandører lagrer dine private nøkler på serverne sine, noe som betyr at det også er det enkelt å utføre betalinger.

Selv om brukervennlighet er viktig, er det også et stort ulempe forbundet med online lommebøker – sikkerhet. Siden slike leverandører av kryptolommebøker lagrer dine private nøkler på serverne sine, vil online din sikkerhet være kompromittert i tilfelle disse serverne blir hacket.

Alt i alt anbefales slike EOS-lommebøker bare for de som lagrer små mengder digitale valutaer.

Programvare lommebøker

Akkurat som online lommebøker, programvare lommebøker pleier å være superenkelt å bruke og navigere. I de fleste tilfeller er de helt gratis, alt du trenger er å laste ned en mobil- eller stasjonær app. De lar deg få tilgang til og kryptovalutaene dine og gjøre transaksjoner hvor som helst og når som helst så lenge du er koblet til internett.

Tabell: Hovedtrekkene i Coinbase Wallet og Electrum

Imidlertid er slike lommebøker også kjent som “hot” lommebøker fordi du må koble til internett for å bruke dem. De er mer utsatt for hacking og andre sårbarheter sammenlignet med “kalde” lommebøker.

Hardware lommebøker

Maskinvare lommebøker, også kjent som kalde lommebøker, anses å være de sikreste EOS lommebøkene. Når du bruker slike lommebøker, lagres dine private nøkler frakoblet, noe som betyr at selv om din private informasjon er truet, vil ikke hackere fortsatt ha tilgang til dine private nøkler.

Noen hardware-lommebøker pleier å være dyre, men du bør tenke på det som å betale for din egen sikkerhet. De er også ikke like enkel å bruke som online eller programvare, men alle kommer med instruksjoner, og det er alltid kundeservice du kan kontakte.

Beste EOS lommebok: kald lommebok - Ledger.

Det er ingen tvil om at hardware-lommebøker er det den mest anbefalte når det gjelder lagring av kryptovalutaer. Det er bedre å betale $ 50 eller $ 100 en gang enn å miste alle eiendelene dine i tilfelle personvernet ditt blir kompromittert. Når det er sagt, finner du på listen over de beste EOS-lommebøkene Fire hardware lommebøker å velge mellom.

Papir lommebøker

De siste og de minst populære er papirlommebøker. Å bruke papirlommebøker er så mye forskjellig fra de tidligere metodene for å lagre kryptovalutaene dine. Hvis du velger en slik lommeboktype, må du skriv dine private og offentlige nøkler på et papir. Du trenger dine offentlige nøkler hver gang du foretar en transaksjon.

Selvfølgelig er dette en ikke-teknisk metode for lagring av EOS, men det er det også en av de sikreste. Selvfølgelig mangler det bekvemmelighet, og du er i trøbbel hvis du mister det papiret.

En slik lommeboktype passer for de som anser EOS som en langsiktig investering. Det vil imidlertid ikke være egnet for daglige handelsmenn.

Nå som du er klar over forskjellige typer lommebøker for oppbevaring av EOS, er det på tide å finne ut mer om de beste EOS lommebøkene.

Topp 7 EOS lommebøker

Når du velger den beste EOS lommeboken, er det det flere aspekter som du bør ta hensyn til:

 • SIKKERHET. Dette er det viktigste aspektet. Du bør alltid finne ut hvor enkelt det ville være å stjele kryptovalutaer fra en lommebok.
 • Mobilitet. Er det mulig å miste en lommebok? I så fall, hvor vanskelig ville prosessen med å gjenopprette eiendelene dine være? Du bør også ha lett tilgang til lommeboken din når det er nødvendig.
 • Brukervennlighet. Den beste EOS-lommeboken skal være enkel å bruke og ha et tydelig grensesnitt. Selv når det gjelder hardware lommebøker, er det alternativer som er enkle å navigere.
 • Støttede mynter. Det er alltid bedre når en lommebok støtter et stort antall kryptovalutaer. Det gjør at du kan ha flere muligheter når du foretar investeringer. Siden du leter etter den beste EOS lommeboken, er selvfølgelig det viktigste å være oppmerksom på om lommeboken støtter EOS-mynt.

Hver lommebok har sine egne fordeler og særegenheter, mens noen er enkle å bruke, gir andre bedre sikkerhet og mer avanserte funksjoner. Mens jeg vil introdusere de mest anbefalte kryptovaluta lommebøkene nedenfor, må du tenke på faktorene som spiller en viktig rolle for deg og ta din beslutning basert på det.

1. Ledger Nano X – den sikreste lommeboken for maskinvare

Rangerer # 1 av 7 Crypto Exchange

Ledger Nano X gjennomgang Ting vi likte:

 • + Kan administreres fra mobilenhet
 • + Veldig sikker
 • + Støtter mer enn 1500 kryptovalutaer
 • + Komfortabel design

Ting vi ikke likte:

 • Relativt dyrt

Besøk nettstedet

Et av alternativene du kommer over når du leter etter den beste EOS-lommeboken, er Ledger Nano X. Ledger-selskapet var grunnlagt i 2014 av 8 eksperter som hadde tidligere erfaring innen entreprenørskap, kryptovaluta og cybersikkerhet. De samlet sammen med hovedintensjonen om å skape sikre løsninger for blockchain-applikasjoner.

Mens Ledger ble startet av bare 8 personer, jobber mer enn 130 ansatte for tiden for dette selskapet. Hovedmålet deres er å gi sikkerhet til kryptobaserte produkter og tjenester. Derfor er Ledger Nano X ikke det eneste produktet selskapet tilbyr. Du kan også velge Ledger Nano S samt finne annet tilbehør og applikasjoner.

La oss fokusere på å komme tilbake til den beste EOS-lommeboken Ledger Nano X. Dette er det nyeste selskapets modell som lar deg kjøpe, handle og selge kryptovalutaer sikkert.

En av hovedårsakene til at Ledger regnes som den beste EOS-lommeboken, er sikkerhet. Det er en maskinvare lommebok, så dine private nøkler er lagret offline, sikre fullstendig personvern og anonymitet.

Beste EOS lommebok: Ledger Nano X sikkerhet.

Også Ledger Nano X har Bluetooth Low Energy (BLE) tilkobling, noe som betyr at du kan bruke den uten kabel. Noen av dere kan tro at det gir noen sikkerhetsproblemer, men du bør vite at bare offentlige data overføres via Bluetooth. Din frø og private nøkler forblir alltid i enheten.

Videre har denne hardware lommeboken Sikkert element (SE) som vil beskytte i tilfelle Bluetooth-tilkoblingen blir hacket ved å be din tillatelse før du utfører noen handlinger. Siden det er en fysisk enhet vi snakker om, vil du mer enn gjerne vite at Ledger Nano X er laget av rustfritt stål som gir sterk sikkerhet mot fysisk skade.

Nå, hvis du bestemmer deg for å bruke denne lommeboken ikke bare for EOS, men også andre kryptovalutaer, bør du vite at denne enheten støtter mer enn 27 mynter og over 1500 poletter. Når det er sagt, enten du bestemmer deg for å gå for EOS eller andre mindre populære tokens, vil det mest sannsynlig bli støttet av Ledger.

Når det gjelder brukervennlighet og design, Ledger Nano X har en bredere skjerm sammenlignet med selskapets forrige modell – Ledger Nano S (du finner den også i listen vår over den beste EOS-lommeboken). Den bredere skjermen lar deg se mer informasjon på en gang og gjør det mer behagelig å bruke enheten.

Hvis du vil koble denne enheten til datamaskinen din, kan du enkelt gjøre det ved hjelp av en USB-C-kabel. Ledger tilbyr også en app som gir en enda bedre brukeropplevelse.

Selvfølgelig kan denne enheten være vanskelig å bruke i begynnelsen, men den kommer med alle instruksjonene du trenger, og deres kundestøtte vil gjerne hjelpe og svare på alle spørsmålene dine når det er nødvendig.

Hva er Ledger Nano X Price?

Ledger Nano X-priser er sannsynligvis den eneste ulempen som er forbundet med denne maskinvareboksen. Denne enheten for øyeblikket koster $ 119, du kan imidlertid komme over spesialtilbud og få rabatter som når opptil 40%. Når du kjøper en pakke, får du også et bedre prispunkt.

Prisen skal ikke skremme deg, for når du først har kjøpt Ledger Nano X, vil du kunne bruke den til lagring av EOS i årevis! Lommeboken kommer sammen med en USB-kabel, et brosjyre for å komme i gang, 3 gjenopprettingsark og en nøkkelringrem.

Besøk Ledger Nano X

…eller les vår Ledger Nano X anmeldelse

2. Trezor Model T – Super Secure & Tilbyr flotte funksjoner

Rangerer # 2 av 7 Crypto Exchange

Trezor Model T gjennomgang Ting vi likte:

 • + Topp sikkerhet
 • + Berøringsskjerm brukergrensesnitt
 • + Enkel å sette opp
 • + Støtter rundt 1000 krypto eiendeler

Ting vi ikke likte:

 • Stor design
 • Dyrt

Besøk nettstedet

En annen hardware-lommebok som anses å være et av de bedre alternativene for lagring av EOS er Trezor Model T. Siden det er en hardware-lommebok, er sikkerhet også en av hovedårsakene til at denne enheten er så anbefalt.

Trezor Model T er det nyeste selskapets modell som følger med flere fordeler. Før dette ga selskapet ut Trezor One, som er en mindre avansert versjon av Model T. Du vil imidlertid også høre ganske mye om det når du snakker om de beste EOS-lommebøkene i denne artikkelen..

La oss nå fokusere på Trezor Model T. Denne enheten har førsteklasses sikkerhet – alle dine private nøkler er lagret i Trezor og forlater aldri enheten, slik at du kan bruke dem uten å bekymre deg for sikkerhet. Når det gjelder passord, er alle låst inne Trezor Password Manager individuelt ved å bruke de digitale nøklene.

Dessuten vil ingen operasjoner som involverer dine private og offentlige nøkler utføres uten bruker autentisering via PIN. Dessuten støtter den BIP39 passordfraser, noe som betyr at de aldri blir lagret eller husket av enheten. Dette er de viktigste sikkerhetsfunksjonene, men Trezor tilbyr så mye mer.

Hvis du mister Trezor Model T mens du lagrer EOS-myntene dine, bør du vite at det er en enkel måte å løse dette problemet på. Trezor gir super-pålitelige sikkerhetskopieringsfunksjoner, så alt du trenger å gjøre er å gjenopprette gjenopprettingsfrøet, så får du lommeboken tilbake.

Beste EOS lommebok: Trezor Model T.

Når det gjelder brukervennlighet, har Trezor en touch-skjerm i tillegg til to knapper for navigering. Skjermen er en enorm forbedring fra forrige modell – Trezor One (mer om det senere). Det gjør definitivt enheten enklere og mer behagelig å bruke.

Noen mennesker kan bekymre seg for installasjonsprosesser, men det er absolutt ikke noe behov. Trezor Model T er ganske enkel å sette opp. Det kommer også med alle instruksjoner om hvordan du gjør det, så hvis du følger alle trinnene, vil du ha det bra.

En annen grunn til at Trezor Model T anses å være en av de beste EOS-lommebøkene, er fordi den støtter mer enn 1600 mynter og poletter. Det er ikke nødvendig å fortelle hvor viktig dette tallet er!

Hva er Trezor Model T Price?

Trezor Model T er den mest avanserte modellen som for øyeblikket tilbys av Trezor, så den opprettholder prisen. For øyeblikket, Trezor Model T vil koste deg $ 169, Du bør imidlertid ikke glemme at du kan finne noen kuponger som tilbys eksepsjonelle tilbud og rabatter, spesielt når du kjøper en pakke.

Husk at uansett hvilken lommebok du velger, Trezor Model T, Ledger Nano X eller andre, er det alltid viktig å kjøp dem fra offisielle leverandørsider. Det er ikke trygt å kjøpe slike produkter fra Amazon eller andre lignende nettsteder, da sikkerheten din kan bli truet.

Besøk Trezor Model T

…eller les vår Trezor Model T anmeldelse

3. Ledger Nano S – Bra forhold mellom pris og kvalitet

Rangerer # 3 av 7 Crypto Exchange

Ledger Wallet Review Ting vi likte:

 • + Super sikker
 • + Beskyttelse mot fysisk skade
 • + Støtter mer enn 1500 mynter og poletter

Ting vi ikke likte:

 • Relativt dyrt

Besøk nettstedet

Ledger Nano S er et annet alternativ du bør ta i betraktning når du velger den beste EOS lommeboken. Det var den originale Ledger-lommeboken for kryptovalutaer som var opprettet før Ledger Nano X – en mer avansert versjon av denne enheten som vi allerede har snakket om.

Nå, Ledger Nano S er et perfekt alternativ for de som leter etter en mindre kostbar maskinvare lommebok som fortsatt vil gi robust sikkerhet. Nok en gang, siden det er en kald lommebok, er sikkerhet en av hovedårsakene til at folk pleier å velge den.

Ledger Nano S lar deg kjøpe og sikre kryptovalutaene dine samt administrere dem ved hjelp av en enkelt app. Det var den første sertifiserte kryptovaluta lommeboken i markedet. Denne enheten integrerer et sikkert element (SE) som anses å være den sikreste brikken i markedet. Den er i stand til å beskytte deg mot sofistikerte angrep og kan vert dine private nøkler sikkert.

Det som er eksepsjonelt med Ledger er det lommebøkene deres har tilpasset operativsystem (BOLOS) som isolerer applikasjoner fra hverandre og beskytter enheten din mot ondsinnede angrep. Ledger lommebok brukes av mer enn en million mennesker, både nybegynnere og mer erfarne. Når det er sagt, fortjener det definitivt å bli kåret til en av de beste EOS-lommebøkene.

Akkurat som Ledger Nano X, er denne modellen laget av stål og andre holdbare materialer, så du bør ikke være bekymret for fysisk skade. I tilfelle du mister enheten, får du også en 24-ords gjenopprettingsfrase som du må bruke for å gjenopprette eiendelene dine. Prosessen er veldig enkel.

Dessverre er denne enheten mindre brukervennlig enn de tidligere diskuterte lommebøkene på denne listen. Det er fordi hvis du vil sende myntene dine til noen andre fra Ledger Nano S, må du koble den til den stasjonære enheten. Når du gjør det, må du skriv inn en PIN-kode hver gang. Det er bra siden det gir deg enda mer sikkerhet.

Nå er det definitivt mer komplisert å konfigurere maskinvareenheter enn å bruke lommebøker for programvare. Imidlertid er sikkerheten du får helt verdt det. Siden Ledger kommer sammen med en brukermanual, du må følge enkle trinn, og den vil være klar om noen få minutter!

Hvis du bestemmer deg for å lagre ikke bare EOS, men også andre digitale valutaer i denne lommeboken, er det nesten ingen grenser. Ledger støtter mer enn 26 mynter og over 1500 poletter. Når det er sagt, vil du kunne lagre ikke bare Bitcoins, Ethereum eller Litecoins, men også mindre kjente kryptovalutaer, som Ubiq, Hcash og Stratis. Dette er første gang jeg hører om disse tokens også.

Hva er Ledger Nano S Price?

Som allerede nevnt er Ledger Nano S en av de bedre EOS-lommebøkene for de som leter etter en billig maskinvarepungebok.

For øyeblikket, Ledger Nano S koster $ 59, du vil imidlertid kunne komme over noen virkelig eksepsjonelle avtaler som vil minimere denne prisen enda mer. Eller du kan få en familiepakke av tre og betale bare $ 139.

Besøk Ledger Wallet

…eller les vår Ledger Wallet-gjennomgang

4. Trezor One – Rimelig maskinvarepung

Rangerer # 4 av 7 Crypto Exchange

Trezor Wallet Review Ting vi likte:

 • + Førsteklasses sikkerhet
 • + En veldig kjent kryptoboks
 • + Har et stort antall kryptovalutaer
 • + Konstant firmwareoppdateringer

Ting vi ikke likte:

 • Dyrt
 • Har vært utsatt for uautorisert tilgang tidligere

Besøk nettstedet

Trezor One var utgitt i 2014 av et selskap som heter SatoshiLabs. Det er en annen lommebok som du definitivt vil komme over når du leter etter den beste EOS-lommeboken.

Når du bruker denne kryptovaluta-lommeboken, trenger du aldri å koble til internett, noe som betyr at det vil være nesten umulig for en hacker å få tilgang til pengene dine. Trezor One er CE og RoHS sertifisert, noe som betyr at den oppfyller alle pålitelighets- og kvalitetsstandarder.

Hvis du vil sende / motta mynter eller til og med sjekke saldoen din ved hjelp av denne lommeboken, vil du alltid trenge det oppgi en PIN-kode som du velger når du setter opp en enhet. Uten den kan ingen handlinger godkjennes.

Når du setter opp en enhet, vil du også få en passordfrase at du må skrive ned og lagre sikkert. Det vil være nødvendig i tilfelle du mister enheten eller den blir stjålet. Ved å bruke denne passordfrasen kan du gjenopprette pengene dine på en annen Trezor-enhet.

Denne lommeboken støtter mer enn 1400 kryptovalutaer, så det kan ikke bare betraktes som den beste EOS lommeboken, men også som en anbefalt lommebok for alle andre kryptovalutaer som støttes.

Hva er Trezor One Price?

Akkurat som Ledger Nano S, Trezor One vil koste deg bare $ 59. Det er unødvendig å si at dette er et veldig ubetydelig beløp å betale for å beskytte eiendelene dine og er helt verdt det.

Nå kan du finne noen rabatter for Trezor One ved spesielle anledninger. Også, hvis du velger å kjøpe en 3-pakning, det vil koste deg enda mindre. Så hvis du har venner som, akkurat som deg, leter etter den beste EOS lommeboken, kan du kjøpe settet med 3 sammen!

Besøk Trezor

…eller les vår Trezor-anmeldelse

5. Coinbase – Pålitelig programvare lommebok

Rangerer # 5 av 7 Crypto Exchange

Coinbase Wallet Review Ting vi likte:

 • + Lett å bruke
 • + Gratis å registrere og holde kryptomynter inne
 • + Anstendig avgift
 • + Støtter de fleste av de viktigste kryptovalutaene
 • + Førsteklasses sikkerhet

Ting vi ikke likte:

 • Lite antall støttede kryptovalutaer
 • EN "vert" lommebok – konstant tilkobling til internett opprettholdes

Besøk nettstedet

Coinbase er forskjellig fra tidligere anbefalt EOS-lommebøker for maskinvare, fordi det er en programvarelommebok.

Siden Coinbase er opprinnelig en børs, kan du bruke den til kjøp EOS-mynter og lagre dem i Coinbase lommebok. Det er sannsynligvis en av de enkleste måtene å kjøpe EOS og beskytte alt sammen. Du må få separate Coinbase-apper for en bytte og en lommebok.

Coinbase er kanskje ikke så sikker som tidligere nevnte hardware-lommebøker, men det er definitivt en av de sikrere lommebøkene for programvare som følger med sikkerhetsmålinger på toppnivå. Det inkluderer tofaktorautentisering, flere signaturer, bekreftelsesforespørsler og enda mer.

Coinbase lommebok har en veldig klart grensesnitt og er superenkel å bruke. Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen på Android- eller iOS-enheten din og oppgi nødvendig informasjon. Det er definitivt et godt alternativ for nybegynnere!

Hva er Coinbase-prisen?

Siden Coinbase er en programvare lommebok, det vil ikke koste deg noe for å laste ned en app. Husk at Coinbase er kompatibel med både Ledger og Trezor, så hvis du bestemmer deg for å bruke Coinbase-kryptovaluta-utveksling, kan du fortsatt beholde eiendelene dine i en maskinvarepungebok.

Besøk Coinbase Wallet

…eller les vår Coinbase Wallet-gjennomgang

6. Trust Wallet – Clean Interface & Stor brukeropplevelse

Rangerer # 6 av 7 Crypto Exchange

Binance Wallet Review Ting vi likte:

 • + Gode ​​sikkerhetsmålinger
 • + Multi-crypto lommebok
 • + Passer for nybegynnere
 • + Godt rykte

Ting vi ikke likte:

 • Ingen 2-faktor autentisering

Besøk nettstedet

Stol på lommeboken er en annen programvare lommebok for EOS. Mer enn 5 millioner mennesker valgte denne lommeboken for å kjøpe, lagre og bytte kryptovaluta.

Være en programvare lommebok, Trust Wallet er ikke like sikker som hardware-lommebøker, men det regnes som et av de sikrere alternativene. Det er fordi Trust Wallet ikke krever at du oppgir personlig informasjon. Også de aldri få tilgang til brukernes lommebøker, og din private nøkler er vert lokalt.

En annen grunn til at det er en av de bedre EOS lommebøkene er brukervennlighet. Trust Wallet har en rent grensesnitt, det er superenkelt å bruke og navigere. Videre kommer den med en rekke nyttige funksjoner som vil gjøre hele opplevelsen så morsommere.

Stol på lommeboken støtter mer enn 160 digitale valutaer og enda flere blir lagt til med jevne mellomrom.

Hva er Trust Wallet-prisen?

Du kan laste ned Trust Wallet helt gratis. Det er tilgjengelig for Android- og iOS-enheter. Det er det også kompatibel med både Trezor og Ledger hardware lommebøker.

Besøk Binance Wallet

7. eToro Wallet – Stor brukervennlighet & Mer enn 120 kryptovalutaer som støttes

Rangerer # 7 av 7 Crypto Exchange

eToro Wallet Review Ting vi likte:

 • + Et godt utvalg av kryptovalutaer
 • + Lett å bruke
 • + Støtter flere språk
 • + Sikre

Ting vi ikke likte:

 • Mangler noen kryptovalutaer
 • Ikke tilgjengelig for skrivebordet

Besøk nettstedet

Hver kryptoentusiast har allerede hørt om eToro på grunn av reklamene deres som er overalt. Mens mange velger eToro på grunn av sin sosiale handelsfunksjon, gir den også en god EOS-lommebok.

Bruker eToro lommebok du kan enkelt lagre, motta og overføre kryptovalutaer. Den støtter mer enn 120 digitale valutaer og EOS er definitivt en av dem. Det er også mer enn 500 kryptopar tilgjengelig.

eToro lommebok inkluderer også sterke sikkerhetsfunksjoner, slik som multisignaturfasiliteter, DDoS-beskyttelse og standardiseringsprotokoller. Imidlertid, hvis sikkerhet er en av de mest avgjørende faktorene for deg, så velg blant de medfølgende maskinvarepungene i stedet for en programvare.

Hva er eToro Wallet-prisen?

Du kan få eToro på Google Play eller App Store helt gratis. Det er også veldig enkelt å registrere seg og begynne å bruke det til forskjellige formål.

Besøk eToro Wallet

Konklusjoner

Å velge den beste EOS lommeboken er ikke så enkelt som du må ta en rekke ulike aspekter i betraktning: sikkerhet, brukervennlighet, priser, mobilitet, støttede mynter og enda mer. Selv om hver av dem er viktig, bør sikkerhet alltid gå først.

Nå, hvis du leter etter den sikreste EOS lommeboken, du bør gå for maskinvare, inkludert Ledger Nano X og Trezor Model T. Disse lommebøkene holder de private nøklene dine frakoblet, slik at hackere ikke får tilgang til dem.

Tabell: Hovedtrekkene i Ledger Nano X og Trezor Model T

Selv om programvarelommebøker er mindre gunstige, er det ikke en hemmelighet at de er veldig enkle å bruke. De kan også være et flott alternativ for de som lagrer små mengder kryptovaluta.

Samlet sett er det alt avhenger av dine personlige preferanser, men hvis du synes det er vanskelig å ta en avgjørelse, kan det være lurt å vurdere å lagre en del av kryptovalutaene dine i en maskinvarepungebok og dele den i en programvare. Det er alltid bedre å dele eiendelene dine fordi hvis en lagring er truet, vil du alltid ha en annen.

Forhåpentligvis var denne artikkelen alt du forventet og enda mer!

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me