Beste Steem lommebok

Har du nylig gjort en Steem-investering og vil vite hvilken lommebok du skal lagre myntene dine i? Eller kanskje du tenker på å kjøpe noen, men vil være sikker på at det er en lommebok som er god nok til å lagre myntene dine sikkert?

Uansett situasjon, har jeg fått dekket det!

I den komplette guiden min skal jeg gjennomgå de beste Steem-lommebøkene som er tilgjengelige, samt gi deg en kort oversikt over hva Steemit-plattformen er – det er veldig viktig å forstå hva du investerer i!

Også, hvis du ikke eier noen mynter ennå, skal jeg også fortelle deg hvordan du skal kjøpe Steem-mynt! Så hva venter du på? La oss starte med å finne ut hva Steemit egentlig er!

(Hvis du allerede er trygg på din Steemit-kunnskap, kan du hoppe til delen “Betydningen av en Steem Wallet” eller “Different Steem Wallets”).

Hva er Steemit?

Steemit ble opprettet i 2016 av Daniel Larimer og Ned Scott. Det er en sosial medieplattform som er veldig lik Reddit, hvor folk kan skrive innlegg eller artikler for alle å se. Imidlertid er det noen viktige forskjeller som gjør Steemit-plattformen unik.

For det første er det et desentralisert prosjekt, noe som betyr at ingen enkeltpersoner eller autoriteter har kontroll over systemet. Dette er mulig på grunn av blockchain-teknologien den kjører på, noe som gjør den veldig forskjellig fra konkurrenter som Reddit eller til og med Facebook, der nettstedseierne kan sensurere eller fjerne innhold hvis de ikke liker det..

Steemit-plattformen er også unik fordi forfattere kan få betalt hvis folk liker innleggene sine. Det er et stemmesystem som ligner på å klikke “Lik” på Facebook. Jo flere likes du får, jo mer kan skribenten tjene! Forfattere får imidlertid ikke betalt med ekte penger som amerikanske dollar eller euro, de får faktisk betalt med Steemits opprinnelige kryptovaluta – Steem.

Steem-mynten fungerer på samme måte som andre kryptovalutaer som Bitcoin, der brukere kan sende, motta eller holde mynter, lommebok til lommebok. Den har til og med sin egen blockchain i stedet for å bruke slike som Ethereum eller NEO!

Siden den ble lansert i 2016, har Steem-mynten prestert veldig bra og nådde en heltidshøyde på 1,7 milliarder dollar i slutten av 2017.!

Så nå som du vet hva Steemit-plattformen er, la oss finne ut hvorfor det er viktig å oppbevare Steem-myntene dine i en lommebok.!

Betydningen av en Steem Wallet

Når du kjøper Steem-mynter (eller annen kryptovaluta) fra en kryptovaluta-utveksling (for eksempel Poloniex), holdes midlene dine i noe som kalles en “Tredjeparts-nettlommebok”. Dette betyr at du ikke har kontroll over midlene dine. Hvis tredjepartsutvekslingen hadde hacket serverne sine (som Poloniex gjorde i 2014), kan du stjele alle myntene dine. Dette er en av hovedårsakene til at du må skaffe deg din egen Steem-lommebok.

Når du laster ned en Steem-lommebok på din stasjonære eller mobile enhet, er du den eneste personen som har kontroll over dine private nøkler. En privat nøkkel er som et nettbankpassord. Hvis noen har tilgang til dem, så har de full kontroll over myntene dine.

Å ha din egen private Steem lommebok lar deg også sende og motta myntene dine. Du får din egen lommebokadresse, som er som et bankkontonummer, slik at du kan samhandle med blockchain.

Hver transaksjon du foretar med Steem-myntlommeboken, er gjennomsiktig, da den forblir i blockchain for alle å se. Igjen, hvis du holdt pengene dine med en online kryptovaluta-utveksling, må du sende en forespørsel til dem når du vil gjøre et uttak.

Så nå som du vet viktigheten av å skaffe deg din egen Steem-lommebok, skal jeg undersøke hvilke lommebøker som er tilgjengelige!

Siste Ledger Wallet-kupong funnet:

Ulike Steem lommebøker

Selv om Steem-mynten først ble lansert tilbake i 2016, er mengden lommebøker tilgjengelig veldig liten. Dette betyr at det ikke er mye valg. Imidlertid vil jeg gå gjennom de få Steem-lommebøkene som er tilgjengelige, og deretter diskutere hva de kan og ikke kan gjøre.

Steem-plattform

Det opplagte valget for lagring av Steem-mynter er den faktiske Steem-plattformen. Faktisk, hvis du er forfatter og er heldig nok til å tjene penger på Steemit, vil myntene dine i utgangspunktet bli lagt i Steemit-plattformlommeboken uansett. Husker du hvordan jeg fortalte deg at Steemit-plattformen er desentralisert? Vel, det betyr at det ikke er noen sentral server for hackere å angripe, noe som gjør det til et sikkert valg å lagre Steem-myntene dine.

Når du oppretter en konto på Steemit-plattformen, får du automatisk tilgang til din egen lommebok. Du kan sette inn penger fra en annen lommebok (som en kryptovalutautveksling), sende Steem-myntene dine til en annen lommebok eller bare la dem være der for å oppbevare dem sikkert. Imidlertid er det også mange andre ting du kan gjøre.

Lommeboken forteller deg hvor mye myntene dine er verdt i amerikanske dollar, basert på gjeldende markedspris. Det er også en lagringsfunksjon som gir et ekstra sikkerhetslag. For å fjerne myntene dine må du vente 3,5 dager. Dette betyr at hvis det i sjeldne tilfeller noen klarte å få tilgang til lommeboken din, ville du ha god tid til å stoppe transaksjonen.

Det viktigste er at Steemit-plattformen aldri lagrer dine private nøkler på noen sentral server, noe som betyr at pengene dine alltid er trygge. Det er imidlertid mulig å se dine private nøkler når du logger på Steemit-kontoen din, noe som betyr at hvis noen hadde tilgang til passordet ditt, ville de kunne se nøklene dine.

En ekstra sikkerhetsfeil med Steemit-plattformen er at det ikke er tofaktorautentisering eller Google Authenticator-funksjon. Dette er hvor du skal logge inn, du trenger en kode som bare er tilgjengelig fra mobiltelefonen din. Det mangler disse funksjonene på grunn av sin desentraliserte natur – det er ingen sentral myndighet til å validere tofaktorautentisering.

På den annen side er det veldig praktisk å bruke Steemit-lommeboken som er gitt i Steemit-kontoen din, noe som gjør det veldig enkelt å sende eller motta mynter raskt, både på din stasjonære og mobile enhet (ingen app – nettleser).

ESteem lommebok

Esteem er en mobil lommebok-app som lar deg sende, motta eller lagre Steem-myntene dine. Den er tilgjengelig for nedlasting gratis på både Google Play og Apple Store. Utviklerne ønsker også å gi ut en stasjonær versjon snart.

Lommeboken ble opprettet av en tredjepart som ønsket å lage en brukervennlig plattform for folk å ikke bare lagre Steem-myntene sine, men også få tilgang til materiale som blogger og innlegg. Dette betyr at det er veldig enkelt å bruke, noe som er perfekt for nybegynnere.

eSteem Wallet-logo

Esteem-lommeboken er koblet til Steemit-plattformkontoen din, noe som betyr at du ikke kan bruke den til å opprette en ny lommebokadresse. I stedet må du bruke dine private nøkler og passord fra Steemit-kontoen din.

Når det gjelder sikkerhet, så lenge mobiltelefonen din ikke blir stjålet eller tilgang til av noen andre, er det en veldig trygg måte å lagre myntene dine på.

CLI lommebok

CLI-lommeboken er den offisielle Steem-lommeboken som kan lastes ned på en stasjonær datamaskin. I virkeligheten er dette faktisk den tryggeste måten å lagre Steem-myntene dine på, da du må laste ned blockchain-klienten, som lar deg koble direkte til Steemit-nettuttaket..

Selv om den er den sikreste, er CLI Steem-lommeboken imidlertid veldig vanskelig å bruke. Med mindre du har en grunnleggende forståelse av kommandolinjeprogrammering, vil jeg faktisk råde deg til å velge et annet alternativ.

CLI lommebok programmering

Akkurat som Esteem-lommeboken er det ikke mulig å opprette eller generere private nøkler, så du må importere dem fra Steemit-plattformen. Hvis du forstår kommandolinjeprogrammering, da her er en lenke forklare hva du trenger å gjøre for å sette opp CLI Steem-lommeboken.

Fartøy

Fartøyet er en Steem-lommebok som kan lastes ned til din stasjonære datamaskin. Lommebokleverandøren har ikke et offisielt nettsted, så for å laste det ned må du besøke Github (som du kan gjøre ved å klikke på lenken min her). Lommeboken kalles en Lite-klient fordi du ikke trenger å laste ned hele blockchain til datamaskinen din.

Opptjeningsplan for fartøy

Interessant, dine private nøkler lagres faktisk i selve lommeboken, noe som gjør den veldig sikker. Når du sender mynter fra fartøyets lommebok, blir dine private nøkler heller ikke sendt til blockchain.

En veldig nyttig funksjon i denne spesielle Steem-lommeboken er at du kan importere alle dine individuelle Steemit-kontoer til ett sted. Ellers, når du bruker andre lommebøker, må du opprette en egen innlogging for hver enkelt!

Når det gjelder brukervennlighet, er Vessel Steem-lommeboken også egnet for nybegynnere. Du kan også lagre lommebokadresser for tredjepartsutvekslinger, så hvis du vil overføre penger, er det en veldig enkel prosess.

Papir lommebok

Det siste alternativet fra min Steem lommebok gjennomgang er å bruke en papir lommebok. En papirlommebok er den mest grunnleggende typen lommebok, men den er faktisk en av de sikreste! Slik det fungerer er at du ganske enkelt skriver ut dine private nøkler på et ark, skriver passordet på det og holder det trygt!

Ettersom de private nøklene dine er på et papirark, er de aldri koblet til internett, noe som gjør dem motstandsdyktige mot hack! Hvis du vil ha trinnvise instruksjoner om hvordan du skaffer en Steem-papirlommebok, klikk på lenken min her!

Det er også verdt å nevne at en virkelig god lommebok kalt Freewallet pleide å være kompatibel med Steem-mynten, imidlertid i April 2018 selskapet bestemte seg for å avnotere det. Utviklerne på Freewallet hevdet at Steem-nettverket har opplevd for mange problemer, og det er grunnen til at de ikke lenger støtter det.

Så nå som du kjenner de forskjellige Steem-lommebøkene som er tilgjengelige, hvilken liker du lyden mest? Hvis du allerede har bestemt deg for hvilken du skal bruke, men nå vil vite hvordan du skal kjøpe Steem, kan du lese avsnittet nedenfor!

Hvordan kjøpe Steem

Den enkleste måten å få Steem-mynter på er å kjøpe dem på en tredjeparts kryptovalutautveksling. Det mest populære stedet å kjøpe den er fra Binance, som er den største børsen i verden for det daglige handelsvolumet. Det er ingen børser som selger den i bytte mot fiat-valutaer i virkeligheten, så du vil ikke kunne bruke et debet- / kredittkort eller en bankkonto.

Dette betyr at du må sette inn en større kryptovaluta som Bitcoin eller Ethereum og deretter bytte den mot Steem. Når du har fullført handelen, må du ta ut myntene dine tilbake til din valgte Steem-lommebok.

Annet enn Binance, kan du også kjøpe den fra følgende kryptovaluta-børser:

  • Bithumb
  • Bittrex
  • GOPAX
  • HitBTC
  • Huobi
  • OpenLedger
  • DEX
  • Poloniex
  • RuDEX
  • Upbit

Det er også mulig å få noen Steem-mynter gratis. Vet du hvordan? Skriv interessante artikler, blogger eller innlegg på Steemit-plattformen!

Husker du hvordan jeg fortalte deg tidligere at innholdet enten er oppstemt eller nedstemt? Vel, hvis artikkelen din er veldig populær og mottar mange stemmer, får du gratis Steem-mynter!

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Konklusjon

Jeg håper du har hatt glede av Steem-myntlommeboken Hvis du har lest den fra start til slutt, bør du nå ha en god forståelse av hva Steemit-plattformen er, hvorfor det er viktig å få tak i en kryptovaluta-lommebok, og hvordan du også kjøper Steem.!

Tabell: De støttede kryptomyntene til Ledger Nano X og Trezor Model T

Jeg har også gitt deg en fullstendig liste over alle Steem lommebøker som er tilgjengelige i markedet. Hvilken bestemte du deg for å bruke? Personlig bruker jeg Steemit-plattformens online lommebok, da den er den perfekte blandingen av bekvemmelighet og sikkerhet. Jeg synes imidlertid det er litt skuffende at det fremdeles bare er noen få lommebøker tilgjengelig.

Gi meg beskjed om dine erfaringer med å bruke noen av Steem-lommebøkene jeg har oppført. Forhåpentligvis kan vi alle hjelpe hverandre!

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du kontakte din finansielle rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me