Bitcoin-alternativ: Beste Altcoins og de beste Bitcoin-konkurrentene

Hei, kryptofans, i dag er det min jobb å hjelpe deg med å finne det perfekte Bitcoin-alternativet!

Bitcoin fanget vanlig oppmerksomhet da den vokste fra under $ 1000 til nesten $ 20 000 i 2017. Det ga ikke bare enorme fortjenester til sine investorer, men åpnet også portene for mange andre kryptovalutaer.

Mange av disse kryptovalutaene har også prestert ekstremt bra tidligere og gir kanskje et godt alternativ til den mest populære. Faktisk har noen valutaer som Litecoin og Ethereum gitt avkastning på mer enn 12000% i 2017!

Ikke verst, ikke sant?!

Så hvis du allerede har investert i Bitcoin og er interessert i å vite om de beste altcoins og finne de beste alternativene, er du på rett sted. Jeg skal presentere 10 Bitcoin-konkurrenter, inkludert Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple og andre.

Mot slutten av denne guiden vil du ha en detaljert sammenligning av Bitcoin-alternativer på forskjellige nøkkelfaktorer, inkludert teknologi, hastighet, markedsverdi osv..

Merk: Markedsverdi er den totale verdien av alle mynter. For eksempel er markedsverdi (ofte referert til som ‘markedsverdi’) av Bitcoin antall Bitcoins i omløp multiplisert med prisen på en Bitcoin. Likningen vil se ut som Total Bitcoins X Bitcoin-pris = Bitcoins markedsverdi.

Nå da. La oss starte med det hittil mest populære alternativet til Bitcoin: Ethereum.

Ethereum (ETH)

Ethereum ble lansert i 2015 av den nå berømte Vitalik Buterin. Hensikten var å forbedre Bitcoins teknologi ved å introdusere et programmeringsspråk i en blockchain. Det er det mest berømte Bitcoin-alternativet der ute.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Alle transaksjoner på Ethereum-blockchain må betales for å bruke Ether, som kan kalles Ethereums kryptovaluta.

La oss se hvordan Ethereum utfører:

  • Gjeldende pris på eter: $ 535
  • Nåværende markedsverdi: 52,98 milliarder dollar
  • Maks antall eter: I motsetning til Bitcoin hvis tilbud er begrenset, er ikke tilgang på Ether begrenset. Imidlertid, den utstedelse av eter er begrenset til 18 millioner ether per år. I tillegg med oppgraderingene som skyldes mekanismen Ethereum bruker, hevder Vitalik Buterin at den totale mengden Ether ikke vil nå 100.000.000
  • Teknologi: Mens Bitcoin bare er en digital valuta, er Ethereum mye mer enn det. Ethereum tilbyr et programmeringsspråk og en plattform som smarte kontrakter og desentraliserte applikasjoner kan bygges på.

Utviklere trenger ikke å utvikle blockchain fra bunnen av for hver applikasjon, ettersom de ganske enkelt kan bruke Ethereum som base.

Ethereum var det første Bitcoin-alternativet som tilbød dette. Det var helt unikt da det startet, noe som er en av hovedårsakene til populariteten og suksessen.

  • Transaksjonshastighet: Ethereum-transaksjoner tar noen sekunder å fullføre sammenlignet med de 10 minuttene eller mer enn Bitcoin-transaksjonene tar.
  • Popularitet: Ethereum er den nest mest populære kryptovalutaen etter Bitcoin.

Som du kan se på øyeblikksbildet nedenfor, vokste prisen på Ethereum med rundt 17000% fra $ 9 i januar 2017 til $ 1 389 i januar 2018. Det er enormt!

Ethereum pris prediksjon diagrammer

Bitcoin Cash (BCH)

Et flott Bitcoin-alternativ er gaffelen til Bitcoin selv, Bitcoin Cash (BCH). Du kan tenke på en Bitcoin-gaffel som et barn av Bitcoin.

En gaffel skjer når en oppdatering gjøres til en blockchain, men ikke alle brukerne som kjører blockchain, er enige i det. Så, en ny kryptovaluta / gaffel er laget. Oppdateringen kjører nå på sin egen blockchain, som er kjent som gaffelen. Den opprinnelige blockchain forblir den samme.

I dette tilfellet er Bitcoin Cash oppdateringen. Ikke alle var enige i oppdateringen, så gaffelen ble laget i stedet, og kryptovalutaen ble kalt Bitcoin Cash.

Dette skjedde mot slutten av 2016.

Gjeldende pris på BCH: $ 940

Nåværende markedsverdi: 16,07 milliarder dollar

Maksimalt antall BCH: I likhet med Bitcoin er maksimal tilførsel av BCH også begrenset til 21 millioner.

Teknologi: BCH ble opprettet med det formål å løse to hovedteknologiske problemer i Bitcoin:

  • Skalerbarhet – BCH-transaksjoner er raskere enn Bitcoin-transaksjoner, slik at den kan imøtekomme flere transaksjoner per sekund.
  • Kostnader for transaksjoner – Transaksjonsgebyrer med BCH er nesten 5-10 ganger billigere enn Bitcoin-transaksjonsgebyrer!

Bitcoin Cash bruker en større “blokk” i sin blockchain sammenlignet med blockchain av Bitcoin.

Merk: Blockchain er kjerneteknologien bak alle kryptovalutaer.

Transaksjonshastighet: Som jeg nevnte ovenfor, tilbyr BCH bedre transaksjonshastighet, som er et område den har en fordel over Bitcoin i.

Popularitet: Bitcoin Cash er en av de beste suksesshistoriene i kryptovalutaverdenen. Til tross for å være en av de yngste, har den vokst til å bli det fjerde største kryptovaluta- og Bitcoin-alternativet.

Som vist i dette diagrammet fra coinmarketcap.com, Det vokste fra rundt $ 500 i juli 2017 til rundt $ 4000 i desember 2017. Det er en vekst på rundt 10000% på mindre enn seks måneder!

Bitcoin alternative bitcoin kontantdiagrammer

Tron (TRX)

Tron ble grunnlagt i september 2017 av nåværende administrerende direktør Justin Sun og er en blockchain-basert plattform som er rettet mot å desentralisere den globale underholdnings- og innholdsdelingsindustrien..

Tron eller TRX er kryptovalutaen som brukes på denne plattformen for å gjøre transaksjoner. Du kan dele innholdet ditt på Tron og få betalt for det, direkte fra sluttforbrukerne av innholdet ditt. Så la oss se Trons funksjoner som et Bitcoin-alternativ.

Nåværende pris på TRX: $ 0,049

Nåværende markedsverdi: 3,22 milliarder dollar

Maks antall TRX:  TRX-forsyning er begrenset, men er tilgjengelig i en enorm forsyning på 100 milliarder.

Teknologi: Direkte sammenligning av teknologien til TRX og Bitcoin er kanskje ikke mulig fordi de begge tjener veldig forskjellige formål.

Mens Bitcoin har som mål å erstatte fiat-valutaer som EUR eller USD, brukes dette Bitcoin-alternativet på sin egen plattform for salg og kjøp av innhold.

Det gjør det ved å bringe både innholdsskapere og forbrukere på samme blockchain og eliminere mellommennene.

Hastighet: Trons transaksjonshastigheter ligger på 1000 transaksjoner per sekund mot Bitcoins gjennomsnitt på 7-8 transaksjoner per sekund.

Popularitet: Tron har fått stor popularitet ettersom det ser ut til å være den neste store tingen for spill-, underholdnings- og innholdsindustrien.

Det så en enorm økning i markedsverdien er 2017, og er en av de få kryptovalutaene som viser en anstendig ytelse i 2018.

Bitcoin alternative tron ​​mynt diagrammer

Ripple (XRP)

Et annet Bitcoin-alternativ, Ripple, ble grunnlagt i 2012 med bare ett formål: å løse problemene som er involvert i internasjonale transaksjoner. Grenseoverskridende transaksjoner er ikke bare langsomme, men også veldig dyre.

I motsetning til andre kryptovalutaer tar Ripple en mye mer sentralisert tilnærming til kryptovaluta. Imidlertid tjener den fremdeles formålet som en billig og rask grenseoverskridende transaksjonsløsning. Det har allerede inngått samarbeid med noen store sentralbanker!

La oss se hva som gjør den til en av de største altcoinsene der ute.

Gjeldende pris på XRP: $ 0,859

Nåværende markedsverdi: 33,63 milliarder dollar

Maksimalt antall XRP: I likhet med Bitcoin er en tilførsel av XRP også begrenset, og tallet er 100 milliarder XRP. Forskjellen er at Bitcoins opprettes gradvis gjennom gruvedrift, men med Ripple er alt XRP allerede opprettet! De ble alle opprettet da Ripple startet.

Som nevnt er dette Bitcoin-alternativet ganske sentralisert i forhold til andre kryptovalutaer. Så det er ingen overraskelse at 50 milliarder XRP (halvparten av den totale forsyningen) eies av Ripple labs (selskapet bak Ripple).

Teknologi: Som jeg nevnte tidligere, tar Ripple sikte på å gjøre internasjonale transaksjoner billigere, raskere og gjennomsiktig. En internasjonal bankoverføring som kan ta omtrent en uke kan skje i løpet av sekunder gjennom Ripple.

Ripples teknologi er ganske annerledes enn Bitcoin. Bitcoin bruker blockchain mens Ripple er bygget på noe lignende – Distributed Consensus Ledger System.

Bitcoin er 100% desentralisert der beslutningene tas av samfunnet. Ripple drives imidlertid av en privat organisasjon som har makten til å ta de fleste av beslutningene for Ripple selv.

Hastighet: Ripple-transaksjoner tar noen sekunder, noe som er mye raskere enn de 10 minuttene Bitcoin-transaksjoner tar. Gjør Ripple til et flott Bitcoin-alternativ når det gjelder hastighet!

Popularitet: Ripple kan betraktes som en av de mest vellykkede kryptovalutaene i 2017. Som du kan se i diagrammet nedenfor, vokste den fra nesten null i januar 2017 til ca $ 3,65 i januar 2018. Det er en avkastning på mer enn 56 000%!

Det er ikke bare populært blant investorer, men også blant brukerne. Det testes i den virkelige verden av organisasjoner som American Express og Santander.

Forutsigelsesdiagrammer for alternativ alternativ for Bitcoin

EOS

EOS er en blockchain som gir en programmeringsplattform, lik den fra Ethereum. Den utvikles som en plattform som kan brukes til å bygge desentraliserte applikasjoner og smarte kontrakter.

EOS-plattformen er fortsatt under utvikling, og forventes å lanseres i juni 2018.

EOS ble grunnlagt av Dan Larimer, som allerede er kjent i blockchain-rommet for å skape Bitshares og Steemit.

Gjeldende pris på EOS: $ 10,49

Nåværende markedsverdi: 8,44 milliarder dollar

Maksimalt antall EOS: Maksimal tilførsel av EOS er begrenset til 900 millioner.

Teknologi: EOS ligner på Ethereum og er forskjellig fra Bitcoin. Mens Bitcoin bare er en digital valuta, er dette Bitcoin-alternativet en desentralisert programvare med åpen kildekode.

Dette betyr at mange andre applikasjoner kan bygges over EOS-plattformen. Det tar sikte på å gjøre utviklingen av smarte kontrakter enkel, akkurat som Ethereum.

Merk: Smarte kontrakter er kontrakter bygget på blockchain som utfører seg selv etter oppfyllelse av visse forhåndsinnstilte betingelser.

En stor forskjell mellom EOS og Ethereum er at EOS vil bruke en variant av dPoS (delegert-Proof-of-Stake), mens Ethereum for tiden bruker Proof of Work. DPoS-konsensusen er en del av EOS-mekanismen og er en av hovedårsakene til at EOS hevder at deres blockchain vil være mye mer skalerbar enn Ethereum..

Hastighet: Siden plattformen ikke er lansert ennå, vet vi fortsatt ikke hastigheten på EOS-transaksjoner.

Popularitet: Allerede før lanseringen av plattformen har EOS-mynten vunnet mye popularitet. Det blir sett på som noe som vil forbedre teknologien som Ethereum var banebrytende ytterligere. Derfor kan det være et flott Ethereum- eller Bitcoin-alternativ.

EOS var en av de mest vellykkede ICO-ene i 2017 – den samlet inn mer enn 700 millioner dollar!

Prisen på EOS vokste fra rundt $ 4 i juli 2017 til en høyde på $ 18 i januar 2018. Som du kan se på øyeblikksbildet nedenfor, er det en av myntene som for tiden viser positiv vekst.

Bitcoin alternative EOS-diagrammer

Litecoin

Bitcoin vs Litecoin … Hvis det er kryptovaluta som kan sammenlignes med Bitcoin og kalles Bitcoin-alternativ, så er det Litecoin.

Litecoin, også en digital valuta, ble opprettet i 2011 av en tidligere Google-ansatt, Charlie Lee. Litecoin ble bygget over den samme blockchain som Bitcoin, med intensjoner om å gjøre forbedringer i den.

Og at det gjorde det! Det forbedret hastigheten på transaksjonene!

Faktisk kalles den “Lite” -mynten fordi transaksjonene er rundt 4 ganger raskere enn Bitcoin.

Gjeldende pris på Litecoin: $ 142,74

Nåværende markedsverdi: 8,01 milliarder dollar

Maksimalt antall Litecoin: Maksimal tilførsel av Litecoin er begrenset til 84 millioner, som er ganske mye større enn for Bitcoin.

Teknologi: Litecoin er ganske lik Bitcoin når det gjelder både teknologi og funksjon. Dette Bitcoin-alternativet er bare en digital valuta, i motsetning til andre mynter som Ethereum som har mange funksjoner.

Den største forskjellen i teknologien til begge myntene er transaksjonshastigheten. Litecoin har vært i stand til å forbedre transaksjonshastigheten fordi den har gjort endringer i Bitcoins kjernealgoritme.

Transaksjonshastighet: Det tar omtrent 10 minutter å fullføre en Bitcoin-transaksjon, mens det bare tar 2,5 minutter å fullføre en Litecoin-transaksjon.

Popularitet: Jeg vil si at Litecoin er den nærmeste rivalen til Bitcoin. Dette gjør Litecoin populært blant investorer og brukere.

Litecoin har stått tidstesten, siden den har eksistert i nesten 7 år. Det vokste fra rundt $ 4 i januar 2017 til $ 350 i desember 2017, noe som ga en avkastning på mer enn 8000%!

Bitcoin alternative Litecoin-diagrammer

Ethereum Classic (ETC)

Ethereum Classic ble utgitt i juli 2016 ved å lage en hard gaffel av Ethereum.

En desentralisert autonom organisasjon (DAO) ble opprettet av Ethereum for å skaffe midler til den. Et sikkerhetsbrudd mot DAO resulterte i tyveri på $ 50 millioner. For å gjenopprette de 50 millionene dollar ble Ethereum hardt gaffelt i to blokkjeder (og kryptovalutaer) – Ethereum (ETH) & Ethereum Classic (ETC).

Så, i motsetning til Litecoin og Bitcoin Cash, var ikke formålet med å lage denne typen Bitcoin-alternativ knyttet til teknologiske forbedringer.

Gjeldende pris på ETC: $ 18,19

Nåværende markedsverdi: 1,84 milliarder dollar

Maksimalt antall ETC: I motsetning til Ethereum hvis tilbud ikke er begrenset, ble det besluttet å begrense tilbudet av ETC til 230 millioner i 2017.

Teknologi: Som jeg nevnte, er teknologien til Ethereum classic ekstremt lik den til selve Ethereum.

I sammenligning med Bitcoin fungerer ETC som mye mer enn bare en digital valuta. Det gir en plattform for utviklerne som ønsker å bygge smarte kontrakter og DApps.

Fordi ETC er en hard gaffel, blir ikke endringene i Ethereums kode replikert til ETCs kode. Nå som Ethereum har et sterkere fellesskap av utviklere, ligger det langt foran ETC i teknologiske forbedringer.

Transaksjonshastighet: I likhet med Ethereum har Ethereum classic også en transaksjonshastighet på noen sekunder.

Popularitet: Ethereum classic er mindre populær enn både Ethereum og Bitcoin. Det vokste fra $ 1,50 i januar 2017 til det høyeste på $ 43,50 i januar 2018, og ga en avkastning på rundt 2900%. Det er en økning på 29 ganger, noe som uansett er enormt!

Som du kan se i diagrammet nedenfor, har ETC prestert bra, men ikke så bra som de beste Bitcoin-alternative kryptovalutaene.

Bitcoin alternatie Ethereum klassiske diagrammer

NEO

NEO, som opprinnelig ble kalt AntShares, ble opprettet i Kina i 2014. Det blir ofte referert til som “kinesisk Ethereum”, for i likhet med Ethereum er NEO også en plattform som brukes til å bygge desentraliserte applikasjoner..

Neo har gjort enorme fremskritt siden lanseringen og kan betraktes som et av de beste Bitcoin-alternativene.

Gjeldende pris på NEO: $ 73,92

Nåværende markedsverdi: 4,80 milliarder dollar

Maksimalt antall NEO: Maksimal tilførsel av NEO er begrenset til 100 millioner.

Teknologi: Som i tilfelle ETH og EOS er NEO mye mer enn bare en digital valuta. Det gir også en plattform for utvikling av smarte kontrakter og DApps.

NEO bruker en unik blockchain-algoritme som forbedrer Ethereums modell. Da Hongfei, administrerende direktør i NEO, sier “Teknologien viser bedre løfter når det gjelder høy sikkerhet, høy skalerbarhet og bedre kompatibilitet på tvers av applikasjoner”

Transaksjonshastighet: Mot Bitcoins 7-10 transaksjoner per sekund kan NEO håndtere 10 000 transaksjoner per sekund. Denne betydelige forbedringen gjør NEO rask og skalerbar.

Popularitet: NEO er Kinas største mynt og en av de mest populære myntene generelt. Det har prestert utrolig bra tidligere, da det vokste fra rundt $ 0,16 i januar 2017 til rundt $ 162 i januar 2018.

Kan du gjette hvor mye av en avkastning det kan være?

… det er rundt 111100%! Det er nesten det dobbelte avkastningen som Ripple produserte!

Så ja NEO er et flott prosjekt og et fantastisk Bitcoin-alternativ.

Bitcoin alternative NEO myntdiagrammer

Binance Coin (BNB)

Binance-mynt er en kryptovaluta utgitt av en av de største tilgjengelige handelsplattformene for kryptovaluta – Binance. Den ble gitt ut som en del av deres ICO, som ble brukt til å samle inn midler til plattformen i juli 2017.

BNB-mynten kan brukes til å handle på Binance til en billigere pris. Når du handler med BNB får du 50% rabatt på handelsavgift. Dette er tilsynelatende den eneste funksjonen, noe som gjør den ganske unik sammenlignet med de andre toppkryptovalutaene.

La oss se på det grunnleggende.

Gjeldende pris på BNB: $ 12,98

Nåværende markedsverdi: 1,48 milliarder dollar

Maksimalt antall BNB: Maksimal tilførsel av BNB er begrenset til 194 972 068 mynter.

Teknologi: BNB er et ERC-20-token. Dette betyr at den ble opprettet på Ethereum blockchain og forblir på Ethereum-nettverket.

Merk: ERC-20 er en teknisk standard som brukes for smarte kontrakter på Ethereum blockchain.

Nylig kunngjorde Binance imidlertid planer om å lage sin egen blockchain, kalt Binance Chain. Dette er en del av overgangen fra et selskap til et fellesskap – de lager en desentralisert utveksling.

Transaksjonshastighet: BNB-mynt, et Bitcoin-alternativ, er transaksjoner raskere enn Bitcoin selv fordi de kjører på Ethereum-nettverket, noe som betyr at de blir behandlet på få sekunder i motsetning til ti minutter.

Popularitet: Med tanke på det høye handelsvolumet på Binance, har BNB naturlig nok blitt en veldig populær mynt. Siden BNB-mynt har solid støtte fra Binance-børsen, har brukere og investorer satt sin lit til den.

BNB vokste fra $ 0,10 til rundt $ 24, alt innen 6 måneder etter lanseringen. Og det fortsetter å være en av de beste altcoins, spesielt på grunn av fordelen det gir når du handler på Binance-børsen.

Bitcoin alternative binance myntdiagrammer

Cardano (ADA)

Det siste Bitcoin-alternativet på listen vår er Cardano. Utgitt i september 2017, er Cardano et av de yngste og likevel et av de mest ettertraktede kryptokurrencyprosjektene. Cardano ble skapt av Charles Hoskinson, som også er en av medstifterne av Ethereum.

Mens Bitcoin var 1. generasjon og Ethereum var 2. generasjon blockchain, regnes Cardano for å være neste (tredje) generasjon på grunn av sin avanserte teknologi. EOS og NEO tilhører også denne klassifiseringen.

Cardanos opprinnelige kryptovaluta er kjent som ADA. Så la oss sammenligne Cardanos ‘Bitcoin-alternativ.

Gjeldende pris på ADA: $ 0,28

Nåværende markedsverdi: 7,35 milliarder dollar

Maks antall ADA: Den totale tilførselen av ADA som noensinne vil eksistere er 31,112,483,745.

Teknologi: Cardano hevder å være 3. generasjon blockchain fordi den prøver å løse problemene til forgjengerne – Bitcoin og Ethereum.

Det å løse tre problemer gjennom sin teknologioppgradering: skalerbarhet, interoperabilitet og bærekraft.

Det kan også gi tøff konkurranse til XRP ettersom det er fokusert på å gjøre internasjonale betalingstransaksjoner jevnere.

Transaksjonshastighet: Cardanos ‘Bitcoin-alternativ har for tiden en behandlingskapasitet på 257 transaksjoner per sekund som er mye høyere enn Bitcoin, men ikke så høyt som NEO.

Popularitet: Cardano har fått stor popularitet på grunn av de teknologiske forbedringene det lover. En annen faktor som har hjulpet det, er uten tvil det faktum at grunnleggeren, Charles Hoskinson, er en så veletablert figur i blockchain-rommet..

ADA er den nyeste kryptovalutaen i denne listen og har ikke gitt like høy avkastning som andre kryptovalutaer. Som du kan se fra diagrammet nedenfor, vokste den fra ca $ 0,20 ved lanseringen til den høyeste prisen på $ 1,20 i januar 2018.

Til tross for dette har Cardano vært i stand til å oppnå en veldig høy markedsverdi og har blitt en av de beste altcoins på veldig kort tid.

Bitcoin alternative Cardano myntdiagrammer

Avsluttende ord

Og der har du det, en lang liste med gode alternativer til Bitcoin! Utvilsomt er Bitcoin fortsatt kongen av kryptovalutaer, men det er mange Bitcoin-konkurrenter der ute som er verdt å utforske som Bitcoin-alternativ.

Så, hvilke av disse alternativene til Bitcoin synes du er best? Eller hvis vi ikke har listet opp ditt favorittalternativ til Bitcoin, så gi oss beskjed om hvilket det er!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me