Bitcoin Cold Storage: En omfattende guide

Bitcoin kjølerom kan høres ut som å lagre kryptovalutaen din i et kjøleskap, men virkeligheten er ganske annerledes.

Når det gjelder kryptoer, varme og kalde lagre referer til lommebøkene som holder dem. Det er mange forskjellige måter å lagre Bitcoin på (eller annen kryptovaluta på det), så det kan være forvirrende om hvilke metoder som er de beste og hvilke som er de verste, spesielt hvis du er nybegynner i feltet.

I denne guiden skal vi snakke om alle ting “kald lagring Bitcoin”: vi vil snakke om hvordan du lagrer Bitcoin offline, dekk til de beste kjøleboksene (også det verste!) og sammenlign varme lommebøker vs kalde lommebøker (som for eksempel Ledger Nano S og Trezor).

Vi starter sakte, skjønt – for å være sikre på at vi begge er på samme side, la oss gå gjennom definisjonene.

Forstå Bitcoin Cold Storage

Så, hva er Bitcoin fryselager?

Siste Coinbase-kupong funnet:

I kryptovaluta verden, kaldlagring refererer til fysiske objekter (vanligvis komplekse, men små enheter) der du vil lagre kryptovalutaene dine.

Disse enhetene er kryptert med spesielle sikkerhetskoder for å beskytte kryptomyntene dine og fremdeles være tilgjengelig til enhver tid. Annet enn fryselager, kan disse enhetene også kalles kald lommebøker.

I sin tur, varm lagring (eller hot lommebøker) refererer til digital lommebok for kryptolagring – disse lommebøkene kan være tilgjengelig på internett, skrivebordet eller et hvilket som helst sted i mellom.

Bitcoin Cold Storage: En omfattende guide

Det er mange diskusjoner om hvilken lommebok som er det beste, overlegne valget. Så før vi går videre med Bitcoin-lagringsguiden, la oss prøve å svare på dette spørsmålet.

Hot Wallet vs Cold Wallet

De to metodene for hvordan å lagre Bitcoin offline er underlagt en pågående debatt. I denne debatten sammenligner og kontrasterer folk lommebøker mot kalde lommebøker i håp om å finne det perfekte valget for lagring av kryptovalutaer. Vi snakker om både varm og kald lagring Bitcoin.

Det er mange stillinger du kan starte denne debatten fra. Personlig synes jeg imidlertid at det bare skal være en – sikkerhet.

Det spiller ingen rolle hvor mye lommeboken koster, hvor bra den ser ut eller hvor mange alternativer den har – alt blir vilkårlig når lagringsmetoden mangler sikkerhet. Hvis du en dag våkner og sjekker din varme eller kalde lommebok bare for å se at alle pengene dine er blitt hacket og stjålet, tror jeg at den visuelle attraktiviteten til lommeboken kommer til å være minst av bekymringene dine..

Bitcoin Cold Storage: En omfattende guide

Holde ovennevnte eksempel i tankene kommer mitt viktigste fokuspunkt når jeg snakker om varm og kald lagring (Bitcoin) sikkerhet. Hvis lagringsmetoden virker overlegen i de fleste aspekter, men ser ut til å mangle tilstrekkelige midler til å forhindre svindel, det er utenfor denne listen.

Når det er sagt, vil jeg imidlertid presentere objektiv informasjon om begge Bitcoin-lagringsmetodene – både fra deres sterke og svake sider.

Bitcoin Hot Storage – Fordeler og ulemper

Det er sannsynligvis trygt å si at varm lagringsmetode er den mest populære måten å lagre kryptovalutaer på. Det er et par grunner bak dette.

Først og fremst er varm lagring vanligvis gratis. Det er sannsynligvis hundrevis om ikke tusenvis av nettsteder som tilbyr lommeboken til folk som leter etter varme lagringsmetoder – gratis! Dette gir mye trafikk, spesielt hvis nettstedet markedsfører det riktig.

En annen stor faktor når det gjelder lommebøker på nettet og på skrivebordet er at det spiller ingen rolle hva slags kryptovaluta du vil lagre – vil du sannsynligvis finne en lommebok for den.

Selv noen av de minst populære og kjente kryptovalutaer har ofte utpekte digitale lommebøker for å lagre dem. Mesteparten av tiden, den skapere eller utviklere av disse valutaene har valgfrie, spesialdesignede lommebøker som du kan bruke.

Dette faktum skyropper antallet varme lagringsbrukere, for det er mange mennesker som har andre kryptovalutaer, ikke bare Bitcoin eller Ethereum.

Bitcoin fryselager: Bitcoin lommebok.

En mer attraktiv funksjon som digitale lommebøker har, er at de er lett tilgjengelige. Hvis du bruker datamaskinen din, kan du få tilgang til lommeboken din med en et par klikk. Dette eliminerer muligheten for alltid å ha et fysisk element ved din side når du vil utføre en transaksjon.

Ulempen

Hovedkritikken for varme lommebøker er imidlertid deres sikkerhet. Jeg har nevnt tidligere at dette burde være topprioritet når det gjelder kryptolager, så vi gjør det kaste bort tid og hopp rett inn i den.

Som standard, varme lommebøker er koblet til internett. Selv om dette ikke er et problem i seg selv, kan det til slutt føre til et. Potensiell hacker, tyver og andre onde personer leter kontinuerlig etter nye måter og metoder for å bryte seg inn i folks lommebøker og stjele deres kryptovalutaer.

Mange nettsteder og selskaper som tilbyr digital kryptolagring har allerede opplevd dette og prøver kontinuerlig å forbedre sine sikkerhetstiltak. Selv om dette er prisverdig, gir det lite eller ingen kondolanse til de menneskene som allerede har håndtert svindlere.

Hvis en varm lommebok er oppdatert og blir stadig sikkerhetsoppdateringer og andre integrerte forbedringer, reduserer dette muligheten for sikkerhetsbrudd. Mange av de mer kjente og seriøse virksomhetene som håndterer digitale lommebøker, prøver å gjøre dette.

dessverre, du kan aldri vær helt sikker – alt som trengs er en enkelt feil, og alle kryptoinntektene og besparelsene dine kan være borte for alltid.

Bitcoin Cold Storage: En omfattende guide

Hvis du lagrer Bitcoin online, oppstår en annen mulig fare – tekniske feil.

Lommebøker på nett lagrer lommeboknøkkelen på serverne sine. Mens nettstedet er i gang, er alt greit og dandy. Imidlertid, hvis noe som en teknisk feil eller funksjonsfeil oppstår, du kan miste nøkkelen (og i sin tur – kryptomyntene dine) for alltid.

Mange nettsteder tilbyr til og med ansvarsfraskrivelse og krever at du signerer et dokument som frigjør selskapet for alt ansvar hvis en lignende hendelse inntreffer.

Sammendrag

La oss gjøre et raskt sammendrag.

Hot lommebok proffer:

 • Vanligvis gratis;
 • Kan lagre nesten alle kryptovalutaer der ute;
 • Enkel å bruke, “hold hånden gjennom hele prosessen” slags ting;
 • Tilgjengelig med bare noen få klikk på en knapp.

Hot lommebok ulemper:

 • Det å være gratis kan føre til dårlig ytelse, tekniske feil osv.
 • Du føler ikke at du har kontroll – noe teknisk problem kan slette eventuelle besparelser du har;
 • Sårbar for svindel, svindel, utsatt for hackere og tyver.

Nå som du har bedre forståelse av varme lommebøker, la oss gå over til de kalde.

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Bitcoin Cold Storage – Fordeler og ulemper

Hvis du ser på hvordan du lagrer Bitcoin offline, Bitcoin kjølerom er definitivt noe for deg.

Selv om det langt fra er like populært og mye brukt som varme lommebøker, vokser Bitcoin kjølelagring stadig og blir mer og mer kjent. Det er noen gode grunner bak dette.

Først av alt, Bitcoin fryselager er for tiden den tryggeste mulige måten å lagre Bitcoins på. Kryptomyntene lagres i en liten enhet og kan bæres rundt eller plasseres i en sterk boks, trygt eller gjemmes bort på et annet mulig sted utenfor synet.

Disse enhetene krever ingen internettforbindelse for å fungere og fungere skikkelig – denne faktoren eliminerer den største delen av den potensielle risikoen for tyveri, svindel og så videre..

Bitcoin Cold Storage: En omfattende guide

I tillegg til å være trygg, kjølerom (Bitcoin) gir deg en følelse av kontroll som de varme lommebøkene rett og slett ikke gjør.

Hvis du ønsker det, kan du bære Bitcoin-lagringsenheten i lommen hele dagen og alltid ha den bokstavelig talt ved siden av deg. Du vil ha ansvaret for alt som vil skje med det – enten det er transaksjonsmessig eller når det gjelder lagre den på et trygt sted.

Å ha dette alternativet forsikrer deg om at myntene dine ikke kommer til å bli lurt og stjålet til enhver tid. Du trenger ikke å stole på tredjeparts tjenesteleverandører – ansvaret hviler høyt på dine skuldre.

Ulempen

Vender mot negative aspekter av Bitcoin fryselager, er den åpenbare prisen som dukker opp i noen sinn.

I motsetning til varme lommebøker, kan Bitcoin fryselager få ganske kostbart. Det er imidlertid subjektivt – hvis du har mange Bitcoins, virker prisen som ingenting når det gjelder den beste beskyttelsen av besparelsene dine. Alternativt, hvis det du har bare en veldig liten mengde kryptovaluta, kan kalde lommebøker virke som en enorm overkill.

Bitcoin fryselager har en tendens til å holde seg rundt prisen rekkevidde på $ 50 – $ 100. Alternativene på $ 100 er vanligvis ganske fancy og multifunksjonelle, mens de billigere versjonene bare er lagringsenheter.

En annen ting som har en tendens til å utsette folk, er det lille antallet Cryptovalutaer som kalde lommebøker støtter.

I skrivende stund, fysiske lagringsenheter støtte og kan bare lagre noen få av de viktigste kryptovalutaene i markedet. Nye alternativer blir tilgjengelige hver dag, men prosessen er altfor treg til å ta igjen det stadig økende antall kryptomynter.

Sammendrag

Et raskt sammendrag:

Kalde lommebok proffer:

 • DE sikreste alternativene når det gjelder kryptovalutaoppbevaring;
 • Lar deg ikke bare ha lyst til det, men også være i kontroll;
 • Vanligvis liten og kompakt, lett å skjule eller bære med seg.

Ulemper med kald lommebok:

 • Kan være dyrt for noen mennesker;
 • Det er ikke så praktisk eller lett tilgjengelig som de varme lommebøkene.

Nå som du vet hvordan du lagrer Bitcoin offline, la oss prøve å finne de beste lommebokene for fryselager i markedet.

Beste kalde lommebøker

Jeg forteller deg om de tre mest populære og velkjente Bitcoin kalde lommebøker på markedet. Hvilken er den beste lommeboken for fryselager? Vel, jeg lar deg bestemme.

Trezor

Trezor er meget Velkjente i kryptovaluta-samfunnet. Og med rette – det var den første Bitcoin kjølelagringsenheten der ute.

Bitcoin fryselager: Trezor.

I dag anses Trezor av mange å være den leder i den sikre og fullt funksjonell kald lommebok avdelinger. Det beskytter kryptovalutaen din i alle mulige scenarier, enten det er fysisk stabilitet eller når du kobler den til en enhet som har ondsinnede virus.

Overalt er Trezor et godt valg når det gjelder Bitcoin-lagringsenheter.

Ledger Nano S

Denne Bitcoin fryselagerlommeboken er en av hovedkonkurrenter for Trezor. Det gir stor sikkerhet til en konkurransedyktig lav pris.

De Ledger Nano S er også kjent for sine størrelse – det er mindre og mer kompatible enn mange av de andre fysiske lommebøkene der ute.

Bitcoin Cold Storage: En omfattende guide

Hvis du leter etter noe lignende, men billigere enn Trezor, er Ledger et flott alternativ.

KeepKey

KeepKey kan være mindre kjent Bitcoin fryselager enheten på denne listen, men det er fordi den fortsatt er relativt ny.

Denne kryptolommeboken ble raskt kjent for sin elegant og sofistikert design. De fleste spesifikasjoner er nesten identiske med Trezors. Det viktigste som skiller dem? Designet.

KeepKey er ganske mye tyngre enn for eksempel, Trezor eller Nano Ledger S. Dette kan eller ikke kan bli til sjenanse i det lange løp – i utgangspunktet er det et tilfelle scenario. Noen liker de tyngre versjonene av lommebøkene, andre foretrekker dem lette.

Konklusjon

I denne guiden har vi dekket de vanligste temaene som gjelder fysiske lagringsenheter. Vi har snakket om de beste lommebokene for fryselager, gått gjennom hvordan du lagrer Bitcoin offline, sammenlignet hot lommebøker vs kalde lommebøker og jeg ga deg noen eksempler på noen av mer bemerkelsesverdige kalde lommebøker der ute, gjelder også Trezor og Ledger Nano S.

Temaet for Bitcoin fryselager er bare en liten del av en større samtale – med kryptovalutaer som vokser i popularitet, vil flere og flere se på de tilgjengelige alternativene for lommebøker, noe som igjen vil resultere i at enda flere av disse alternativene vises..

En god tommelfingerregel å huske er sikkerhet. Plasser alltid sikkerheten til dine kryptoer som topprioritet, og velg alltid både lommebøker for varme og kalde. Lommebokens estetikk spiller ingen rolle når den ikke er trygg og upålitelig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me