Bithumb gjennomgang

Hei der og velkommen til min Bithumb anmeldelse!

Tenker du på kjøpe og selger noen kryptovalutaer på Bithumb, men vil du først finne ut om de er den rette børsen for deg? Eller kanskje du er nervøs for handel på Bithumb, og vil gjerne lære mer om sikkerhetsfunksjonene deres før du begynner?

Uansett har jeg dekket deg! I dette fullstendig Bithumb gjennomgang, Jeg skal begynne med å gi deg en rask oversikt over hvem Bithumb er og hvordan de kom i gang. Etter det skal jeg da gjennom hvordan du faktisk kan kjøpe mynter og hva slags avgifter vekslingskostnadene.

Etter det vil jeg snakke om type mynter som Bithumb liker å liste opp og hvem sentralen passer best for. Til slutt vil jeg oppsummere alt for deg ved å oppgi fordeler og ulemper, samt gi deg andre mer anbefalte utvekslinger.

Ved slutten av å lese den fra start til slutt, vil du ha all informasjonen du trenger for å avgjøre om de oppfyller dine krav som handelsplattform..

Så hva venter du på? La meg introdusere deg for Bithumb og gi deg en grundig gjennomgang av Bithumb!

Fordeler

 • Live support
 • Stort handelsvolum
 • Pålitelig
 • Bra for nybegynnere

Ulemper

 • Relativt langsom bekreftelsesprosess
 • Hacket i 2017

En kort introduksjon til Bithumb

Bithumb er en tredjeparts utveksling som lar deg kjøpe, selge og handle en rekke kryptovalutaer. De var opprettet i 2013 av et selskap som heter BTC Korea.com Co. Ltd og deres hovedkontor er basert i Sør-Korea. Som sådan gjør dette dem til en av de mest etablerte børsene i bransjen!

Siden de ble lansert, har Bithumb blitt en av de største børsene i verden for det daglige handelsvolumet. Dette er hvor mye penger folk handler i en 24-timers periode. Faktisk, i skrivende stund i juni 2018, gjennomsnittet Bithumb mer enn $ 100 millioner i handel hver eneste dag, men det har nådd så mye som $ 2 milliarder dollar.!

Bithumb gjennomgang daglig handelsvolum

Kilde: teatral

Bithumb gir også regnskap for institusjonelle investorer, Det er en av grunnene til at det har så høyt handelsvolum. Dette er veldig viktig, da det sikrer at det alltid er nok likviditet i markedet til å gjøre en handel.

Grunnleggerne designet Bithumb-plattformen på en måte som den kan brukes av hvem som helst, noe som betyr at den er veldig brukervennlig og perfekt for nybegynnere. Selv om en stor andel av handelsmennene deres er fra Sør-Korea, støtter nettstedet også engelsk, kinesisk, japansk, spansk og til og med hindi.

Så nå som du vet hvem de er og når de ble grunnlagt, vil den neste delen av min Bithumb-gjennomgang se på hvordan du kan kjøpe mynter og hva slags avgifter de tar.

Siste Coinbase-kupong funnet:

betalingsmetoder

Det er alltid viktig å vurdere hva betalingsmetoder en kryptovaluta-utveksling støtter før du registrerer deg, da de kanskje ikke har det alternativet du leter etter.

Den gode nyheten er at Bithumb har muligheter til å behandle fiat valutainnskudd og uttak. Den dårlige nyheten er imidlertid at dette bare er tilgjengelig for sørkoreanske innbyggere som bruker KRW!

Hvis du leser denne Bithumb-anmeldelsen og ikke er fra Sør-Korea, ikke bekymre deg for du kan fortsatt innskudd ved hjelp av en kryptovaluta i stedet.

Hvis du nettopp begynner i kryptovaluta og ikke har noen mynter ennå, vil det beste være å åpne en konto på Coinbase. Coinbase lar deg registrere en konto og sette inn med et debet- / kredittkort eller bankkonto med en gang. Når du har kjøpt en av de beste kryptovalutaene på Coinbase, er alt du trenger å gjøre å overføre myntene dine til Bithumb.

Det er så enkelt!

Sammenlign Bithumb side om side med andre

Visste du?

Sammenlign Bithumb side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

Bithumb-avgifter – innskudd, uttak & Handel

Innskuddsavgifter avhenger av hvilken type mynt du vil finansiere kontoen din med. Av en eller annen grunn, kryptovalutaer som for eksempel Ethereum, Ripple og EOS er gratis, mens andre som Bitcoin, Bindestrek og Litecoin bære en veldig liten avgift. For eksempel vil et Bitcoin-innskudd koste 0,001 BTC.

Det er også minimum innskuddsgrenser du må vurdere, men under skrivingen av denne Bithumb-gjennomgangen fant jeg ut at disse var veldig lave. For eksempel minimum Litecoin innskudd er 0,1 LTC og minimum Ethereum Classic innskudd er også 0,1 ETC!

Når det gjelder å trekke ut kryptovalutaene dine fra Bithumb, vil FEES også avhenge av hvilken type mynt du ønsker å ta ut. For eksempel koster Ethereum 0,01 ETH og Bitcoin koster 0,001 BTC. Fortsett å sjekke Bithumb-nettstedet for en oppdatert prisliste.

Så hva med Bithumb-avgifter for handel?

Nettstedet hevder at de har laveste avgifter i bransjen. Den grunnleggende handelsavgiften som Bithumb tar betalt er 0,15% av totalbeløpet du kjøper eller selger. Hvis du for eksempel kjøper $ 1000 i Ripple, betaler du 0,15% av dette beløpet, som er $ 1,50..

grunnleggende avgifter

Kilde: bithumb

Teknisk sett er dette faktisk ikke det laveste i bransjen, som Binance lader bare a fast sats på 0,1%. Imidlertid er det faktisk mulig å få billigere priser hvis du bruker Bithumb-kupong, som du har tilgang til i kontoen din.

Dette reduserer Bithumb-avgiftene for handel med 0,01% -0,07%. Hvis du er i stand til å få maksimal rabatt (som tildeles for store handelsvolumer), er Bithumb en av de billigste i bransjen!

Så nå som du vet hvordan du setter inn mynter og Bithumb-avgiftene, vil den neste delen av min Bithumb-gjennomgang se på hvilke mynter du kan kjøpe.

Mynt tilgjengelighet

I skrivende stund er det totalt 103 forskjellige mynter det kan du kjøpe, selge og handle på Bithumb. Hvilken type mynt som er tilgjengelig, avhenger av hva du leter etter.

De støtte flertallet av populære kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin og Bitcoin Cash. De støtter også mindre populære mynter, for eksempel Etos, Augur og Evighet.

Bithumb gjennomgang

Interessant, som de fleste andre sørkoreanske børser, er prisene på populære mynter som Bitcoin faktisk dyrere enn børser i andre land. Folk tror at dette er fordi sørkoreanske børser er så mye mer profesjonelle enn andre, som inkluderer raske uttak og topp sikkerhet.

Videre, ettersom handel med kryptovaluta nå er forbudt i Kina, bruker mange kinesiske handelsmenn børser i Sør-Korea for å komme seg rundt reglene.

Selv om Bithumb er en av de største børsene i verden, er mengden tilgjengelige mynter mye mindre i forhold til andre. For eksempel utvekslinger som Binance og Kryptopi ha hundrevis av forskjellige kryptovalutaer å handle, med at listen blir lagt til hele tiden.

Bithumb gjennomgang

På den annen side er Bithumb mer selektiv i myntene de lister opp. Det siste tilskuddet var i juni 2018, hvor børsen la til Cardano og Status Token. Selv om dette kan være frustrerende for folk som liker å ha mange mynter å velge mellom, liker Bithumb-teamet bare å støtte prosjekter som de mener er legitime.

Dette betyr at når nye kryptovalutaer først slippes etter deres ICO, det kan ta lang tid før mynten er oppført på Bithumb. Historien antyder imidlertid at når en mynt til slutt blir lagt til Bithumb, opplever den en økning i verdi!

For en full liste over kryptokurver som er tilgjengelige for handel hos Bithumb, sjekk ut her.

Bithumb gjennomgangsliste over kryptovalutaer som er tilgjengelige for handel på Bithumb

Kilde: coinmarketcap

Så nå som du vet hva slags mynter du kan kjøpe og gebyrene som blir belastet, vil den neste delen av Bithumb-gjennomgangen min se på hvor enkelt eller vanskelig det er å registrere seg.!

Registrerer deg til Bithumb

For denne Bithumb-gjennomgangen tenkte jeg at den enkleste måten å forklare hvor enkelt det er å åpne en konto var å vise deg ved hjelp av noen få skjermbilder! På den måten, hvis du har problemer, kan du alltid følge min trinnvis guide.

Før jeg går videre, er det viktig å fortelle deg at Bithumb-teamet i mai 2018 kunngjorde at de ville begrense kontoregistreringer fra 11 land.

Disse spesifikke landene er beskrevet som Ikke-samarbeidende land og territorier (NCCT) av Financial Action Task Force, og problemene er relatert til svakheter i hvitvasking av penger.

Uansett, la oss gå inn i det!

Det første du trenger å gjøre er å besøke det offisielle Bithumb-nettstedet, som du kan gjøre her.

Klikk deretter på Melde deg på knapp.

Bithumb gjennomgang

Dette er den delen av påmeldingsprosessen der du må gi grunnleggende informasjon. Du vil legge merke til at i motsetning til visse børser ber Bithumb om noen flere detaljer, men de må gjøre dette for å sikre at de ikke bryter koreanske forskrifter.

Du må oppgi e-postadressen din og deretter klikke på Merk av for duplikat. Du må også merke av i ruten slik at de vet at du IKKE er en robot!

Bithumb gjennomgang

Deretter må du oppgi nasjonaliteten din. Du må også skrive inn din mobiltelefonnummer. Det er viktig at du oppgir riktig nummer, ettersom du trenger det for å fullføre registreringen.

Bithumb gjennomgang

Når du har angitt mobiltelefonnummeret ditt, klikker du på SMS-forespørsel. En 6-sifret kode vil da bli sendt til deg, som du trenger å legge inn i Bekreftelsesnummer for mobiltelefon eske.

Deretter må du oppgi personlig informasjon. Dette inkluderer din fullt navn, fødselsdato og kjønn. Du må også skrive inn din full hjemmeadresse.

Bithumb gjennomgang

Du må nå opprette et sterkt passord. Det må være mellom 8 og 12 tegn, og du må skrive det inn i boksen nedenfor. Du må også velge et firesifret pin-nummer. Forsikre deg om at det er noe ingen vil kunne gjette, for eksempel 1234 eller fødselsdatoen din.

Bithumb gjennomgang

Du må også merke av i de to vilkårene. Det er sannsynligvis best at du leser disse for å sikre at du forstår Bithumbs vilkår.

Bithumb gjennomgang

Når du er fornøyd med all informasjonen du har angitt, klikker du på Melde deg på knapp. En bekreftelses-e-post vil da bli sendt til deg, som du må klikke på når den kommer.

Gratulerer, du har nå en konto hos Bithumb!

Du er nå klassifisert som nivå 1, som betyr at du er i stand til handle med en gang uten å måtte gjøre noe videre. Men hvis du vil handle virkelig store beløp, må du oppgradere kontoen din til neste nivå.

Dette vil kreve at du laster opp noe legitimasjon, for eksempel et pass og bevis på bosted. Dessverre gjør ikke Bithumb-nettstedet det klart hvor mye du kan sette inn og ta ut før du trenger å gjøre dette, så det er best å kontakte dem direkte.

Så nå som du vet hvordan du registrerer deg, vil den neste delen av min Bithumb-gjennomgang se på hvilke handelsmenn børsen passer best for.

Hvem bør bruke Bithumb?

Du husker kanskje hvordan jeg nevnte tidligere at Bithumb-plattformen er flott for nybegynnere. Nettstedet er veldig oversiktlig og bruker enkle farger. Alt er merket bra også, noe som gjør handel veldig rett frem.

Bithumb gjennomgang

Enda bedre, du kan også lek rundt med virtuelle kreditter, som gir deg en utmerket mulighet til å teste ut plattformen før du bruker virkelige midler. Du må imidlertid først åpne en konto før du bruker den virtuelle modusen.

På den annen side er Bithumb-plattformen det også egnet for profesjonelle handelsmenn! Det er mange forskjellige handelsverktøy du kan bruke, for eksempel kartanalyse og lysestake. Videre, fordi Bithumb har et av de største handelsvolumene i verden, er det alltid god likviditet for folk som ønsker å handle virkelig store beløp.

Det er også en kul funksjon kalt “pengeoverføring” som lar folk sende midler internasjonalt!

Til slutt, enten du er en nybegynner eller en mer erfaren handelsmann, er Bithumb-plattformen flott for alle handelsmenn.

Når det gjelder kundesupport, er Bithumb exchange har en 24/7 live chat anlegget, samt telefonsupport også. Dette betyr at hvis du har problemer med kontoen din, kan du alltid få hjelp.

Bithumb gjennomgang

Det er også viktig å huske at du ikke vil kunne handle anonymt hos Bithumb. Selv om du kanskje bare setter inn og trekker ut ved hjelp av kryptovaluta, må du fremdeles oppgi et komplett utvalg av personlig informasjon. Hvis dette ikke høres ut som noe du vil gjøre, er Bithumb kanskje ikke den beste utvekslingen for deg.

Så nå som du vet hvem sentralen passer best for, vil den neste delen av min Bithumb-gjennomgang se på hvor trygg plattformen er.

Bithumb Review: Er Bithumb Safe?

Før du setter inn dine hardt opptjente penger på en tredjepartsbørs, er det alltid viktig å først finne ut av det hvor sikker de er.

Er Bithumb trygt? For det første er regulering av kryptovaluta litt sterkere i Sør-Korea, så børser har et ansvar for holde kundenes midler trygge.

Du har kanskje lagt merke til påmeldingsinstruksjonene ovenfor at du må oppgi fullstendig og fullstendig personlig informasjon. Dette sikrer at bare en konto kan åpnes per person, og det begrenser også anonym handel.

Jeg nevnte også at du trenger ikke bare gi din mobilnummer men også bekrefte det og. Videre lar Bithumb deg sette opp tofaktorautentisering. Dette betyr at hver gang du logger på eller prøver å ta ut penger, må du oppgi et nummer som sendes til mobiltelefonen din.

Nettstedet bruker også krypteringsteknologi som ytterligere beskytter dine personlige opplysninger fra hackere utenfor.

Bithumb Hack?!

I juni 2017 ble det rapportert at Bithumb-servere ble hacket, resulterer i et tap på ca. 100 milliarder vant. På den tiden utgjorde dette rundt $ 94 millioner. I følge rapportene, over 31 000 individuelle kontoer var åpnet av hackere, noe som betyr at mange mennesker mistet pengene sine.

Som svar sa Bithumb-teamet at de ville refundere alle som ble berørt, opp til maksimalt $ 900. Selv om utvekslingen har ikke hatt noen hacks siden (i det minste det vi vet om), det er veldig bekymringsfullt at hackerne klarte å bryte sikkerhetskontrollene sine.

Bithumb anmeldelse sitat

I tillegg vil medlemmene som lider av ytterligere skade på grunn av denne hendelsen, kompensere hele skadesummen på en forsvarlig måte av representantutvekslingen ettersom skadebeløpet er løst. ‘

Bithumb

Dette bør være en sterk påminnelse til deg om at du bare bør holde små mengder kryptovaluta inne i en børs, som du kan aldri være 100% sikker at de ikke blir hacket.

Et ekstra problem som børsen nylig opplevde, var et grundig etterforskning av koreanske myndigheter. Dette inkluderte den nasjonale skatteavdelingen, finansinformasjonsenheten og også finansregulatorene.

Byråene undersøkte om Bithumb handlet innenfor loven, og da nyheten om etterforskningen opprinnelig ble rapportert, gikk ulike kryptovalutapriser ned. Den gode nyheten er imidlertid at det i juni 2018 ble rapportert at utveksling ble ryddet for noe galt.

Til slutt har Bithumb noen virkelig gode sikkerhetskontroller på plass for å sikre at pengene dine holdes trygge. De tillater ikke anonyme kontoer, og de har et team av ansatte som er der for å overvåke mistenkelig aktivitet. Selv om ingen kryptovaluta noen gang er 100% trygg, er Bithumb en av de sikreste.

Nå som du vet at Bithumb er trygt, vil den siste delen av min Bithumb-gjennomgang se på børsens fordeler og ulemper..

Bithumb Review: Fordelene og ulempene

Le tar en titt på Bithumbs fordeler og ulemper.

PROS ULEMPER
 • Opprettet i 2013 – noe som gjør dem til en av de mest etablerte børsene
 • Svært lave avgifter
 • Stort handelsvolum – alltid god likviditet
 • 24/7 support – både live chat og telefon
 • God sikkerhetskontroll
 • Ideell for både nybegynnere og avanserte handelsmenn
 • Fiat-innskudd kun for sørkoreanske innbyggere
 • Exchange ble hacket i 2017 og undersøkt i 2018
 • Langsom bekreftelsesprosess for økte grenser

Konklusjon

Og det er slutten på min Bithumb anmeldelse! Hvis du har lest den fra start til slutt, bør du ha en god ide om Bithumb er den rette utvekslingen for deg.

I denne anmeldelsen har jeg dekket Bithumb-avgifter, støttede mynter og innskuddsmetoder. Jeg har også gjennomgått påmeldingsprosessen med deg og inkluderte noen trinnvise skjermbilder.

Bithumb er forskjellig fra de fleste kryptovalutautvekslinger jeg har vurdert, slik de ber deg om mye personlig informasjon ved påmelding. Selv om du bare bruker kryptovaluta for å sette inn og ta ut, må du fremdeles oppgi detaljer om identiteten din.

Imidlertid synes jeg personlig at Bithumb er en flott utveksling å bruke, selv om de opplevde et hack i 2017. Jeg sørger bare for at jeg ikke holder pengene mine der inne for lenge – på samme måte som jeg ikke med hvilken som helst bytte.

Hvis du har noen bekymringer, sjekk ut sikrere utvekslingsplattformer, som for eksempel Coinbase, Binance og Kraken. De er helt verdt det.

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me