Coinmama anmeldelse

Det kan være vanskelig å bestemme hvilken kryptovalutautveksling du skal bruke, siden det er hundrevis av forskjellige alternativer å velge mellom. Imidlertid er en av de mest populære og favoriserte børsene Coinmama. Millioner av mennesker bruker det allerede.

Så jeg trodde jeg skulle gjøre en liten gjennomgang av det.

I dette Coinmama anmeldelse, Jeg skal gi deg all informasjon du trenger før du begynner. Jeg vil også gi deg en trinnvis guide om hvordan du oppretter en konto, sammen med noen nyttige skjermbilder.

Så på slutten av denne Coinmama-gjennomgangen vil du være klar til å kjøpe noen mynter på egen hånd!

Hva venter du på? La oss dykke inn!

Fordeler

  • Høye sikkerhetsnivåer
  • Nyttig kundesupport
  • Brukervennlig plattform
  • Tilgjengelig i 188 land og de fleste amerikanske stater
  • Godtar kreditt- / debetkort

Ulemper

  • Ingen måte å ringe supporten via telefon
  • Begrenset antall kryptovalutaer

Hva er Coinmama?

Coinmama er en kryptovaluta megler / utveksling det er ligger i Israel. Opprinnelig opprettet i 2013, nettstedet forklarer at de tilbyr en rask, sikker og morsom måte å kjøpe en digital valuta fra hvor som helst i verden.

Faktisk betjener den alle land bortsett fra de sanksjonerte, for eksempel Nord-Korea. Imidlertid, for øyeblikket, bare 43 amerikanske stater kan bruke tjenestene deres, som du finner nedenfor:

Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Delaware, District of Columbia, Georgia, Idaho, Illinois, Indiana, Kansas, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada, New Hampshire, New Jersey, North Carolina, North Dakota, Ohio, Oklahoma, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, South Dakota, Tennessee, Texas, Virginia, Utah, Washington, West Virginia, Wisconsin og Wyoming.

Coinmama anmeldelse: den enkleste måten å kjøpe og selge kryptovaluta på.

Merk: Det er en liten forskjell mellom en “bytte megler” som Coinmama og en “exchange marketplace” som Binance. En meglerbørs har kryptovalutaen og selger kryptovalutaen direkte til deg for fiat-penger, mens en utvekslingsmarked samsvarer to uavhengige kjøpere og selgere!

Interessant fakta. Coinmama brukes av mer enn 2300 000 mennesker i 188 land siden den ble lansert.

Siste Coinmama-kupong funnet:

Coinmama Review: Fordeler

La meg introdusere deg for Coinmamas fordeler først.

✓ Daglige betalingsmetoder

En av de mest frustrerende delene av å kjøpe kryptovaluta er det så mange børser lar deg ikke bruke fiat-penger. I stedet ber de deg normalt om å sette inn penger med en annen kryptovaluta (for eksempel Ethereum) som du åpenbart ikke kan gjøre hvis du ikke har noen! Så dette er et positivt aspekt av denne Coinmama-gjennomgangen.

Ved å bruke Coinmama kan du bruke din debet- eller kredittkort (med andre ord – fiat penger) for å kjøpe kryptovaluta direkte fra nettstedet. Dette er akkurat som å bestille ukentlige dagligvarer online, men i stedet for å kjøpe mat kjøper du digitale eiendeler!

Coinmama anmeldelse: kjøp krypto med kreditt-debetkort og fiat-penger.

Personlig vil jeg heller kjøpe digitale eiendeler enn mat.

Nesten alle større banker utsteder debet- og kredittkort støttet av Visum eller MasterCard, så du bør ikke ha noen problemer med å kjøpe fra Coinmama, forutsatt at du har en bankkonto!

✓ Motta myntene dine umiddelbart til din personlige lommebok

Når du oppgir kortopplysningene dine og kjøper med Coinmama, myntene dine blir sendt til din private lommebok så snart betalingen går gjennom! Dette er et mye tryggere alternativ for deg, da tredjeparts lommebøker er kjent for å være hacket.

✓ Brukervennlig plattform

De fleste kryptovaluta-børser kan være veldig skummelt når du akkurat begynner. Det er alltid mange grafer, diagrammer og statistikk – noe som får ting til å virke kompliserte. Ikke bare dette, men du har også mange forskjellige alternativer, for eksempel markedsordrer og kill-or-fill-ordrer. Et annet poeng til Coinmama-prosesslisten.

Coinmama anmeldelse: funksjoner i Coinmama.

Heldigvis gjør Coinmama den kjøpsprosessen veldig enkel. Alt du trenger å gjøre er å åpne og bekrefte kontoen din, oppgi kortinformasjonen og velge hvor mange mynter du vil kjøpe. Ingen forkunnskaper om handel er nødvendig for å kjøpe kryptovaluta fra Coinmama.

✓ Virkelig nyttig supportteam

Hvis du har problemer med kontoen din og trenger litt hjelp fra Coinmama team så har du noen støttealternativer å velge mellom. Den beste måten å kontakte dem på er via live chat, men dette er bare tilgjengelig i åpningstiden, som jeg har listet opp nedenfor. Et stort pluss for denne positive Coinmama-gjennomgangen.

Søndag-torsdag

9: 00-18: 00 GMT + 3

Hvis du trenger å kontakte dem utenom disse tidene, kan du enten sende en e-post, hev en støttebillett eller kontakt dem på Facebook! Men etter å ha tatt en dypere titt gjennom nettstedet deres, la jeg merke til at de fleste vanlige problemer blir besvart på deres FAQ-siden.

✓ Høye nivåer av sikkerhet

Det er veldig synd at de fleste kryptokursutvekslinger ikke er regulert av noen statlig avdeling, men Coinmama er faktisk registrert hos FINCEN i USA. Dette viser at børsen er veldig pålitelig og at falske aktiviteter på nettstedet deres vil bli undersøkt tilsvarende.

Merk: FINCEN står for Financial Crimes Enforcement Network, som er ansvarlige for å etterforske økonomiske forbrytelser som svindel, hvitvasking av penger og skatteunndragelse. Det er imidlertid greit å nevne at Coinmama opplevde et brudd på sikkerheten tilbake i 2019.

Så nå som jeg har listet opp noen av fordelene, la oss ta en titt på noen av ulempene i denne Coinmama-gjennomgangen.

Sammenlign Coinmama side om side med andre

Visste du?

Sammenlign Coinmama side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

Coinmama anmeldelse: Ulemper

Det er imidlertid noen ulemper å huske på.

✗ Kredittkortgebyrer

Som jeg nevnte tidligere i fordeler-delen av denne Coinmama-gjennomgangen, en av de største funksjonene er at du enkelt kan bruk debet- eller kredittkortet ditt å kjøpe kryptovaluta. Du bør imidlertid advares – gebyrene er ganske dyre!

For å bruke kortet ditt, må du betale en ekstra avgift på 5% på toppen av prisen som Coinmama tar betalt. Det er imidlertid verdt å huske at uansett hvilken kryptovaluta du bruker, hvis du vil betale med debet- eller kredittkort, vil det alltid være ekstra kostnader.

✗ Coinmama-avgifter

På toppen av gebyrene du vil bli belastet når du bruker kortet ditt, vil du også bli belastet med et gjennomsnittlig avgift på 5,5% for hver transaksjon du foretar! Den nøyaktige avgiften vil avhenge av antall mynter du vil kjøpe, og dette ser ut til å endres uten varsel.

Dette kan bli veldig dyrt hvis du kjøper kryptovalutaer i store mengder eller med jevne mellomrom. Du må imidlertid også huske at uansett hvor du kjøper kryptovaluta, hvis du bruker ekte penger (som du må hvis det er første gang), vil det alltid være gebyrer involvert..

Når det er sagt, er det verdt å merke seg det Coinmama har ingen uttaksgebyrer!

✗ Bare 10 mynter å velge mellom

Coinmama lar deg kjøpe bare 10 mynter, inkludert Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH). Når du sammenligner dette med andre børser, som f.eks Coinbase, som har mer enn 100 mynter tilgjengelig, er dette ganske dårlig.

Coinmama anmeldelse

Imidlertid, som jeg forklarte tidligere i Coinmama-gjennomgangen, er Coinmama en meglerbytte som betyr at du faktisk kjøper direkte fra dem med fiat-penger.

Så selv om du bare kan kjøpe de to mest populære kryptovalutaene, vil både BTC og ETH tillate deg å handle med alle de mindre, mindre populære kryptoene..

Coinmama anmeldelse: Bekreftelse

Bekreftelsesprosessen er ganske simpelt da du bare trenger å bekrefte dine personlige opplysninger og deretter last opp en eller annen form for ID. Du må også ta en selfie av deg som har IDen, som er for å sikre at du er den du sier du er.

Når det gjelder Coinmama-bekreftelsestid, blir kontoer normalt bekreftet i løpet av et par timer, så du trenger bare å vente til du mottar en e-post. Men når dette er gjort, kan du kjøp opptil $ 15 000 i mynter uten å måtte oppgi mer informasjon.

I neste del av denne Coinmama-gjennomgangen vil jeg vise deg hvordan du bekrefter kontoen din.

Coinmama gjennomgang: trinnvis guide til kjøp av mynter

Nå som du har full forståelse for alle fordeler og ulemper ved å bruke Coinmama, skal jeg nå vise deg nøyaktig hvordan du kjøper dine første mynter!

1. Først må du besøke det offisielle Coinmama-nettstedet som kan være nås her.

2. Den enkleste måten å åpne en konto på er å velge og angi hvor mye kryptovaluta du vil kjøpe, og trykke på Kjøpe. Coinmama støtter Visum, MasterCard, ApplePay, SEPA, og noen flere betalingsalternativer.

Coinmama anmeldelse: kjøp og selg funksjonalitet.

3. Nå må du oppgi ditt fulle navn, velg a sterkt passord og angi hjemlandet ditt.

Gjennomgang av Coinmama: e-postadresse, passord og hjemland.

4. Ikke glem å bekreft din e-postadresse ved å klikke på lenken Coinmama send til din e-post! Hvis du ikke gjør det nå, blir du bedt om å bekrefte e-posten senere.Bekreftelse av Coinmama-konto

5. Når du har logget på kontoen din, naviger til Kjøpe siden, og velg hva du vil kjøpe – i dette tilfellet antar jeg at det er Bitcoin.

Coinmama anmeldelse: velg hvor mye BTC du vil kjøpe.

Du kan også skriv inn et tilpasset antall BTC som du også vil kjøpe – prisen vil bli presentert i den valgte valutaen.

8. Du vil se at du først må bekrefte kontoen din. Klikk på "bekreftelse".

Gjennomgang av Coinmama: bekreftelse av kontoen.

9. I de følgende vinduene blir du bedt om å gjøre det bekreft på nytt ditt fulle navn og skriv deretter inn ditt fødselsdato, telefonnummer, og full adresse. Forsikre deg om at dette samsvarer med adressen på betalingskortet ditt, ellers blir det avvist!

Gjennomgang av Coinmama: bekreftelse av kontoen.

10. Deretter må du skrive inn din identifikasjonsdetaljer. Dette vil enten være pass eller førerkort. Dobbeltsjekk at du har oppgitt riktig informasjon, ellers kan det forsinke prosessen! Klikk deretter på Neste.

11. Du blir deretter bedt om å laste opp dokumentene dine. Du må laste opp forsiden og baksiden av ID-en, og deretter følgende:

  • En selfie av deg som har IDen din.
  • Et bilde av deg som holder et papir som sier “Coinmama” med dagens dato.

Coinmama gjennomgang: endelige bekreftelsestrinn.

12. Når du klikker på send, tar det normalt bare rundt 10 minutter for Coinmama for å bekrefte ID-en din. Sørg for at bildene dine er klare, ellers kan de be deg om å ta dem igjen.

13. Når dette er fullført, vil du motta en e-post når kontoen din er bekreftet. Gratulerer, du kan nå kjøpe opptil $ 15 000 i kryptovaluta!

14. Alt du trenger å gjøre er å gjenta de forrige trinnene for å fullføre kjøpet. På siste trinn blir du bedt om å oppgi debet- eller kredittkortopplysningene dine, samt Bitcoin- eller Ethereum-lommebokadressen..

Så snart betalingen er bekreftet, vil myntene umiddelbart sendes til lommeboken din!

Hvem bør bruke Coinmama?

Forutsatt at du har lest denne guiden helt frem til dette punktet, bør du nå vite at Coinmama er en virkelig grunnleggende kryptokurrency megler / utveksling. Det gjør det perfekt for førstegangskjøpere!

Hvis du for øyeblikket ikke eier noen kryptovaluta, er den enkleste måten å kjøpe den på å bruke en debet eller kredittkort, som er gjort enkelt på Coinmama.

Selv om du vil kjøpe en mindre populær mynt, er sjansen stor for at du fortsatt trenger å handle den med en annen kryptovaluta som Bitcoin eller Ethereum, som gjør Coinmama til et godt sted å starte.

Så det du trenger å gjøre er å overføre Bitcoin eller Ethereum eller en annen tilgjengelig kryptovaluta til en annen børs som viser mynten du vil ha, og deretter bytte dem mot den mynten. Enkel!

Hvis du ikke finner en kryptovaluta du leter etter, bør du sjekke ut Coinbase som har flere alternativer å velge mellom.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Konklusjoner

Jeg håper du likte å lese dette Coinmama anmeldelse! Hvis du har lest den fra start til slutt, bør du nå ha en veldig god forståelse av hvordan den fungerer, samt alle fordelene den følger med. Hvis du vil sjekke ut Coinbase, mer anbefalt meglerbytte, da sjekk ut denne hele anmeldelsen.

Selv om ingen bytte er perfekt, er Coinmama definitivt på den positive siden. Selv om noen kan være billigere når det gjelder transaksjonsgebyrer, tilbyr de kanskje ikke muligheten til å bruke debet- eller kredittkortet ditt. Så for de av dere som ønsker å kjøpe Bitcoin, Ethereum eller en annen kryptovaluta for første gang, Coinmama er et flott sted å starte.

Så fulgte du trinn-for-trinn-guiden min og kjøpte noen mynter? I så fall hvilken du gikk for?

Uansett ønsker jeg deg lykke til med investeringene dine. Bare husk å være trygg der ute og alltid gjøre omfattende undersøkelser før du plasserer pengene dine i kryptovaluta!

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me