Fremtiden for Ethereum: Siste Ethereum-nyheter

Du er for øyeblikket en Ethereum-investor og vil finne ut hva fremtiden bringer? Eller kanskje du tenker på å kjøpe og vil vite om det er en god tid? Vel, ikke se lenger når jeg skal fortelle deg alt du trenger å vite om fremtiden til Ethereum!

Visste du forresten at prisen på Ethereum i 2017 steg med nesten 10.000%? Gal, ikke sant?!

Uansett, i dette fremtiden til Ethereum-guiden, skal jeg begynne med å kort forklare hva prosjektet egentlig er, etterfulgt av en oversikt over noen av problemene som vil påvirke prisen..

Deretter skal jeg diskutere noen av de potensielle løsningene Ethereum-teamet jobber med for å løse deres skalerbarhetsproblemer. Til slutt vil jeg diskutere noen populære prisforutsigelser og gi deg min mening om jeg synes det er en god investering.

Så hva venter du på? La oss begynne med å sørge for at vi vet hva Ethereum egentlig er!

(Hvis du allerede er trygg på kunnskapen din om bakgrunnen og konseptet til Ethereum, kan du gjerne hoppe til neste avsnitt!)

En kort introduksjon til Ethereum

Ethereum ble opprettet i 2015 av hovedutvikler Vitalik Buterin og er nå den nest mest verdifulle mynten i kryptovalutaindustrien..

Det var det første blockchain-prosjektet som installerte smart-kontrakt-teknologi, som gjør det mulig for folk å inngå en avtale uten å trenge en tredjepart. Det var også den første blockchain som inkluderte et programmeringsspråk.

Vitalik Buterin administrerende direktør i Ethereum

Ethereum kan også være vert for desentraliserte applikasjoner (dApps), som er apper som fungerer uten et sentralt kontrollpunkt, noe som gjør dem rettferdige og gjennomsiktige. En av de mest vellykkede dAppene som er bygget på Ethereum er CryptoKitties, som er en plattform som lar folk kjøpe, selge og til og med brød virtuelle katter.!

På toppen av dette har Ethereum også sin egen kryptovaluta som kalles Ether. Akkurat som Bitcoin, lar Ethereum deg sende og motta mynter mellom lommebøker. Et transaksjonsgjennomsnitt ca 16 sekunder, og det maksimale beløpet blockchain kan behandle er 15 transaksjoner hvert sekund.

Akkurat som Bitcoin, bruker Ethereum blockchain en konsensusmekanisme kalt Proof-of-Work, men som jeg vil forklare senere, ønsker de å endre dette til noe annet på grunn av problemer med skalerbarhet.

Ethereum blockchain tillater også brukeren å lage nye tokens, som hovedsakelig kalles ERC-20 tokens.

Så nå som du vet hva Ethereum-prosjektet gjør, vil neste del av fremtiden min til Ethereum-guiden se på plattformens skalerbarhetsproblemer.

Fremtiden for Ethereum

Selv om Ethereum blockchain er den nest mest populære i kryptovalutaindustrien, har den faktisk noen problemer angående skalerbarhet. (Skalerbarhet refererer til antall transaksjoner en blockchain kan behandle per sekund.)

Som jeg nevnte tidligere, er Ethereum bare i stand til å behandle 15 transaksjoner per sekund. I de tidlige dagene av prosjektet var dette ikke noe problem, ettersom ikke mange brukte det. Imidlertid, ettersom Ethereum har blitt mer populært, har det blitt det største problemet Ethereum blockchain står overfor.

For å gi deg en ide om hvor begrenset det er, kan NEO-blockchain (som også kan behandle smarte kontrakter) angivelig behandle opptil 10 000 transaksjoner per sekund. Med mindre Ethereum-utviklerne løser deres skalerbarhetsproblem, kan organisasjoner vurdere å bruke andre blokkeringer for å være vert for smarte kontrakter og dApper i stedet for Ethereum. Hvis dette skjer i fremtiden til Ethereum, vil prisen sannsynligvis krasje.

Så som du kan se, er dette problemet av største betydning.

Heldigvis er Ethereum-utviklerne fullstendig klar over disse problemene, og de er i ferd med å gjøre noen betydelige endringer. La oss se nærmere på de mulige løsningene.

Bevis for stav (Casper)

Husker du hvordan jeg nevnte tidligere at Ethereum blockchain bruker Proof-of-Work konsensusmekanismen? Vel, dette er en av grunnene som har ført til deres tekniske problemer. Som et resultat vurderer teamet å bytte til Proof-of-Stake.

Proof-of-Work krever at gruvearbeidere bruker sin ekstra beregningskraft for å løse virkelig komplekse oppgaver. Den som har den kraftigste maskinvareenheten, har størst sjanse for å vinne gruvebelønningen. Alle prøver å løse puslespillet samtidig, og vinneren er gruvearbeideren som løser det først.

Proof-of-Stake er annerledes, ettersom gruvearbeiderne ikke alle prøver å løse et puslespill samtidig. I stedet jobber de en etter en. De er valgt for å utvinne tilfeldig, selv om de må ‘stake’ et antall Ether for å ha en sjanse til å bli valgt.

Antall transaksjoner de deretter kan bryte / verifisere bestemmes av beløpet de spiller. Hvis en gruvearbeider satser 10 ETH, kan de utvinne 10 ETHs verdier av transaksjoner. For å avklare betyr dette at de kan bryte til verdien av transaksjonene de har utvunnet er lik beløpet de satset.

Det er mange fordeler som Proof-of-Stake kan gi Ethereum. Den første er økt energieffektivitet. Proof-of-Work-nettverket krever svært store mengder strøm, ettersom alle gruvearbeidere jobber med de samme oppgavene og brenner bort beregningskraften deres. På den annen side fungerer Proof-of-Stake på et en-til-ett-system, noe som betyr at mye mindre samlet strøm brukes.

Fremtiden for Ethereum ved bruk av Proof-of-Stake vil også redusere risikoen for sentralisering. Proof-of-Work tillater grupper av gruvearbeidere å bli med på ressursene sine for å øke sjansene for å vinne gruvebelønningen. Problemet med dette er at det gir et lite antall mennesker stor innflytelse over nettverket, spesielt de som kontrollerer store bassenger av gruvearbeidere. Proof-of-Stake gjør dette imidlertid veldig vanskelig å oppnå.

Ethereum-utviklerne kaller bevegelsen fra Proof-of-Work til Proof-of-Stake, “Casper Project”, og den blir ledet av Vlad Zamfir.

?! min første offentlige utkast spesifikasjon av Casper the Friendly Ghost a "korrekt-for-konstruksjon" blockchain konsensusprotokollhttps://t.co/8Y01zzS31t

– Vlad Zamfir (@VladZamfir) 2. november 2017

Selv om Casper-oppgraderingen først ble diskutert i midten av 2017, er teamet ennå ikke ferdig med å jobbe med den. Det ble antatt at den vil bli installert i løpet av 2018.

Så nå som du vet om Casper-prosjektet, vil neste del av fremtiden min til Ethereum-guiden se på deres “Plasma” -oppgradering.

Plasma

Plasma-prosjektet ble først kunngjort av Vitalik Buterin i august 2017 og blir utviklet for å løse Ethereums skalerbarhetsproblemer. I hovedsak er Plasma en protokoll som gjør at Ethereum blockchain kan fjerne behovet for å behandle unødvendige data. Det vil gjøre ved å lage et ekstra lag på toppen av hovedblokkjeden.

Det vil fortsatt være i stand til å behandle smarte kontrakter, men det vil bare legge dem til blockchain når kontrakten er fullført. Dette vil redusere mengden beregningskraft blockchain trenger for å bekrefte transaksjoner, og det vil også spare mye minne.

Plasma-protokollen vil også øke hastigheten på transaksjonstidene, slik at nettverket kan være vert for dApps uten å redusere systemet.

Plasmautvikling er fortsatt i de aller første dagene av produksjonen, så vi er ikke sikre på når den vil bli installert på toppen av Ethereum blockchain.

Den neste delen av fremtiden min til Ethereum-guiden skal se på et annet alternativ som også blir vurdert av Ethereum.

Sharding

Akkurat som i tilfelle Plasma-protokollen, blir Sharding også utviklet for å løse problemene med skalerbarhet. Før vi forstår hva Sharding vil gjøre, la oss prøve å forstå hva det faktiske problemet er.

For øyeblikket må hver node som er koblet til Ethereum blockchain verifisere hver eneste transaksjon som går gjennom den. For eksempel, hvis det er 4000 transaksjoner som må bekreftes i neste blokk, må hver node verifisere alle 4000 transaksjoner.

Selv om dette er veldig bra for sikkerheten, betyr det også at nettverket bare er like raskt som de enkelte nodene som er koblet til.

Sharding kommer.https://t.co/Aqo9MBiCj0 pic.twitter.com/FXEQeiKGDr

– Vitalik Ikke-giver av Ether (@VitalikButerin) 30. april 2018

Sharding vil gjøre ting annerledes. Når det er installert, vil nettverket bli delt inn i mindre deler, hvor hver del kalles en skjær. Hver enkelt shard vil ha forskjellige transaksjonshistorikker, som hver node kan arbeide uavhengig av hverandre. Det håpes at dette vil øke antallet transaksjoner som Ethereum blockchain kan behandle betydelig, da det ikke trenger hver node for å bekrefte hver eneste transaksjon..

For å sikre at du forstår skjæring, tenk på en gruppe arbeidere som rengjør et hus. I den nåværende Ethereum-blockchain vil gruppen av arbeidere hver og en rengjøre hvert enkelt rom.

Det betyr at hver arbeider trenger å rengjøre bad, kjøkken, spisestue og alle soverommene. Er dette effektivt? Definitivt ikke! Med skjæringsprotokollen ville hver arbeidstaker få ett rom å rengjøre, noe som betyr at de ville være i stand til å fullføre jobben betydelig raskere!

Vitalik Buterin har forklart at lag-en (Sharding) og lag-to (Plasma) løsningene kan installeres side om side. Buterin har også uttalt at Sharding alene kan øke Ethereums skalerbarhetsgrense med minst 100 ganger. Når du har lagt til i plasma, kan Ethereum behandle titusenvis av transaksjoner per sekund!

Så nå som du vet om Sharding og Plasma, vil neste del av fremtiden min til Ethereum-guiden se på hva Raiden-prosjektet er!

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Raiden

Raiden-prosjektet (eller Raiden Network) bygges av en tredjepartsorganisasjon som ikke er en del av Ethereum-teamet. Ideen handler om å ta betalingstransaksjoner "utenfor kjeden". Dette betyr at transaksjoner ikke trenger å bli behandlet og bekreftet av hele blockchain.

I stedet er det bare de to partene som er involvert i transaksjonen som trenger enighet. Alle som ønsker å inngå en avtale, kan åpne en ny "kanal" på toppen av Ethereum-protokollen, som bare kan brukes av de som er involvert i transaksjonen.

Den eneste gangen brukere trenger å gå tilbake "on-chain" er når de ønsker å bruke tokens utenfor Raiden-plattformen.

Interessant, Vitalik Buterin har faktisk snakket negativt om Raiden-prosjektet, mest spesifikt om deres grunner til å gjøre en ICO. Buterin spurte om hvorfor de trengte å lage et symbol og skaffe midler. Likevel samlet Raiden over $ 33 millioner.

Merk: En ICO (Initial Coin Offering) er en crowdfunding-begivenhet der et kryptovaluta-token tilbys for første gang. Investorer kjøper token, og de mottatte midlene brukes til å utvikle prosjektet.

Nå som du har god forståelse for de store prosjektutviklingene som kan installeres på toppen av Ethereum blockchain, vil den neste delen av fremtiden min for Ethereum nyhetsguide se på noen mulige Ethereum fremtidige spådommer.

Fremtiden for prisen på Ethereum

Det er viktig å fortelle deg at hvis noen av løsningene ovenfor er vellykket implementert, vil prisen på Ethereum sannsynligvis øke.

Årsaken til dette er at selv om nettverket bare er i stand til å behandle 15 transaksjoner per sekund, er det fortsatt den nest mest verdifulle kryptovalutaen i bransjen. Tenk deg hvor godt mynten kunne gjort hvis den klarte å øke dette antallet til tusenvis av transaksjoner per sekund?

Uansett ønsket jeg å diskutere noen Ethereum-spådommer som eksisterer. Den første populære Ethereum-prognosen jeg kom over var av Gaurav Iyer fra Profit Confidential. Iyer hevder at Ethereums skalerbarhetsproblemer har begrenset prisen på Ethereum fremover. Imidlertid mener han at når det er løst, kan prisen på Ethereum nå $ 1500 i 2021.

Den høyeste prisen Ethereum noensinne har nådd er $ 1 377, som den nådde i januar 2018. Hvis Iyers Ethereum-fremtidige spådommer er korrekte, må den nå en ny heltidshøyde.

En annen prognose jeg kom over var av Investing Haven. Forutsigelsestjenesten tar en litt annen tilnærming, siden de har brukt teknisk kartanalyse basert på tidligere tilbud og etterspørselsdata.

Investing Haven sier at Ethereums fremtidige pris vil nå $ 1000 innen 2021. Selv om dette teknisk sett er en positiv spådom (siden den er mye høyere enn prisen for juni 2018), er den veldig konservativ. Årsaken til dette er at $ 1000 fortsatt ikke vil overhale Ethereums heltidshøyde fra januar 2018, noe som betyr at de forventer at veksten vil være veldig treg.

I min tredje spådomsprognose for Ethereum så jeg på WalletInvestor, som tror at Ethereum vil nå $ 1221 innen juni 2021, som bare er kort av Ethereums heltid. Dessverre gir ikke WalletInvestor noen forklaring på hvordan de nådde sin spådom, noe som gjør det vanskelig å analysere.

Fremtiden for Ethereum langsiktige prisforutsigelser

Den endelige Ethereum-prisforutsigelsen jeg kom over var av LongForecast, som har en interessant innsikt i 2021. Ifølge deres analyseteam vil Ethereum begynne 2021 så lavt som $ 363, men det vil sakte øke gjennom hele året og slutte på $ 841.

Det er frustrerende at LongForecast ikke forklarer hvorfor de tror at prisen på Ethereum vil starte 2021 så lavt, og heller ikke hvorfor de tror at den vil komme seg senere på året.

Hvordan ser du Etherums fremtidige pris fremover i 2021 og utover? Er du enig med noen av de ovennevnte analytikerne? I den siste delen av fremtiden til Ethereum-guiden skal jeg gi deg min mening om hvordan jeg ser fremtiden.

Min mening om fremtiden til Ethereum

Før jeg går videre, er det viktig å huske at du aldri bør investere penger i en kryptovaluta basert på prisforutsigelser alene. Glem aldri at Ethereum-spådommer ikke er annet enn meninger.

Hvis de alltid hadde rett, ville vi alle være veldig rike mennesker! Det viktigste er at du alltid bør utføre din egen forskning før du tar en investeringsbeslutning.

Uansett, nå som jeg har fått det ut av veien, ønsket jeg raskt å fortelle deg hvordan jeg ser fremtiden til Ethereum gå. Jeg tror virkelig at alt kommer ned på Ethereums evne til å forbedre skalerbarhetsnivået betydelig.

Slik ting ser ut er bare 15 transaksjoner per sekund ikke gode nok.

eth btc

Det er mange forskjellige smarte kontraktplattformer som kan prestere mye bedre. Hvis Ethereum ikke løser problemene sine raskt, kan de miste konkurrerende blokkjeder.

Imidlertid har Ethereum-prosjektet noen av de beste utviklerne i bransjen, og jeg har full tro på at de ikke bare vil kunne flytte til Proof-of-Stake, men også installere Sharding- og Plasma-protokollene. Når de er i stand til å gjøre dette, tror jeg at prisen vil øke betydelig.

På den annen side har 2018 vært en tøff tid for hele kryptovalutaindustrien, og når Bitcoin mister verdi, følger vanligvis de fleste andre mynter.

Alt i alt tror jeg at Ethereum blockchain er et veldig bra prosjekt som vil fortsette å dominere sektoren for smarte kontrakter. 2021 vil være et veldig interessant år, så jeg vil råde deg til å fortsette å se etter Ethereum-oppdateringer om utviklingen.

Konklusjon

Og det er slutten på fremtiden min for Ethereum-guiden. Hvis du har lest den fra start til slutt, bør du nå ha en god forståelse av hva prosjektet er, samt deres aktuelle problemer med Proof-of-Work og skalering.

Jeg diskuterte også noen av de planlagte oppgraderingene som Ethereum-teamet planlegger å installere i nær fremtid, og hvordan det vil bidra til å forbedre blockchain. Etter det nevnte jeg også noen spådommer fra Ethereum, og jeg ga deg min mening om hvordan jeg ser fremtiden til Ethereum.

Hva tror du vil skje? Tror du at kombinasjonen av Proof-of-Stake, Plasma og Sharding vil løse Ethereums skalerbarhetsproblemer? I så fall, hvor høyt tror du prisen vil gå?

Til slutt har Ethereum virkelig sterk konkurranse i smart kontraktsektoren, men som det første og originale prosjektet som gjør det, tror jeg de alltid vil være markedsleder. De må imidlertid sørge for at de ikke tar for mye lenger tid på å gjøre de nødvendige endringene.

Gi meg beskjed om dine tanker og meninger i kommentarfeltet nedenfor!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me