Gatehub gjennomgang

Det er flere krypto lommebøker i markedet i dag, men for å finne ut hvilket av de beste for dine behov, bør du finne ut mer om hver av dem.

I dette GateHub gjennomgang, vil jeg ta en titt på selskapets bakgrunn, lommeboken egenskaper og Hvordan bruke det. Jeg skal også dekke ting som avgifter, kundesupport og støttede mynter.

Etter det vil jeg ta en titt på GateHubs sikkerhetsfunksjoner og svare på spørsmålet "er GateHub trygt?". Til slutt vil jeg gi deg en veldig enkel trinnvis guide om hvordan du setter den opp og hvordan du bruker den!

Etter denne GateHub-gjennomgangen vil du ha all nødvendig informasjon for å avgjøre om det er riktig lommebok for deg!

Så hva venter du på? La oss finne ut om GateHub er like bra som andre anbefalte krypteringslommebøker, som Ledger, Coinbase og Trezor.

Fordeler

 • Brukervennlig
 • Innebygd betalingsportal
 • Relativt trygt

Ulemper

 • Sikkerhetsspørsmål tidligere
 • Mangler sikkerhet – varm lommebok

Hva er GateHub-lommeboken?

De GateHub plattform var opprettet i 2014 av et britisk selskap. Da den ble lansert, ble den bygget spesielt for Ripple (XRP) kryptokurrency, men den støtter nå også andre mynter. GateHub har to hovedfunksjoner som det ikke bare tillater folk å butikk myntene sine, men det gjør det mulig for folk å handel dem også!

Gatehub anmeldelse: hjemmeside.

Lommeboken lar deg sende og motta kryptovalutaer, samt lagre dem. Det er også mulig å sende mynter til en annen GateHub-bruker ved å skrive inn deres brukernavn, noe som gjør den super rett frem i forhold til mange andre lommebøker. Lommeboken er tilgjengelig på nettet gjennom en nettleser, som er tilgjengelig enten via en stasjonær enhet, Android eller iOS.

Så nå som du vet hva GateHub-plattformen er, vil den neste delen av min GateHub-gjennomgang se på hvor god lommeboken er!

Siste Ledger Wallet-kupong funnet:

Hvor bra er GateHub-lommeboken?

Min GateHub-vurdering fant ut at lommeboken er Brukervennlig og nettstedet er veldig enkel å bruke. Dette gjør det perfekt for nybegynnere. En av de beste funksjonene er at den ikke bare støtter flere kryptovalutaer, men også ekte penger! Ja, det stemmer – det støtter fiat valuta, som USD osv.

GateHub-lommeboken ble opprinnelig bygget for å støtte Ripple (XRP), men nå er den støtter totalt 8 forskjellige mynter, som jeg har listet opp nedenfor.

Gatehub anmeldelse: kryptovalutaer

GateHub-lommeboken har også en innebygd betalingsport som lar deg sette inn ekte penger! Før du kan gjøre dette, må du gå gjennom en bekreftelse prosess, som krever at du oppgir personlig informasjon og deretter laster opp kopier av din ID og adresse bevis.

Vær advart om at det kan ta noen dager før kontoen din bekreftes, så hvis du trenger å kjøpe mynter raskt, bør du vurdere å sette inn en kryptovaluta i stedet. Hvis du er glad for å gjøre dette, kan du finansiere kontoen din ved hjelp av en bankkonto, som kan være gjennom SEPA eller FORT.

I skrivende stund betalingsportalen støtter USD, EUR, CNY og JPY. Samlet sett gjør tilgjengeligheten av både kryptovalutaer og fiat-penger, samt plattformen veldig enkel å bruke, GateHub til et utmerket valg for nybegynnere..

Gatehub anmeldelse: handel

Så nå som du vet hva GateHub-lommeboken kan gjøre, vil den neste delen av min GateHub-gjennomgang se på kundestøtten deres.

Sammenlign GateHub side om side med andre

Visste du?

Sammenlign GateHub side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

Kundeservice

De fleste lommebokleverandører har imidlertid ikke kundesupport, siden GateHub også er det et bytte, det er flere måter å kontakte dem på. Den enkleste måten å kontakte kundestøtte på er å sende en e-post. I følge online vurderinger er supportteamet imidlertid ganske tregt til å svare.

GateHub-teamet er også på forskjellige sosiale medieplattformer, som Facebook, Google+, Twitter og LinkedIn. Selv om plattformen har et støtteteam, er det viktig å huske at hvis du mister både autentiseringsnøkkelen og passordet ditt eller pengene dine blir hacket; det er ingenting GateHub kan gjøre.

Nå som du vet om kundestøtten som er tilgjengelig på GateHub, vil den neste delen av GateHub-vurderingen min se på GateHub-avgifter!

GateHub-avgifter

Det første du bør vurdere når du bruker GateHub er at hvis du ønsker å lagre Ripple (XRP), må du holde a minimum 20 XRP. Du vil ikke kunne bruke disse myntene på noen måte, da det bare er å aktivere lommeboken. Hvis du for eksempel overfører 50 XRP til GateHub-lommeboken din, vil du bare kunne bruke 30 XRP. Dette er det samme systemet for alle Ripple lommebøker, så det er ingen måte du kan unngå det!

Gatehub anmeldelse: avgifter.

Annet enn dette er det ingen GateHub-avgifter for sending og mottak av penger, annet enn transaksjonsgebyret for blockchain. Plattformen gjør sitt penger fra handel, innskudd og uttak. Du finner all informasjonen ovenfor.

Så nå som du vet om GateHub-avgifter, vil den neste delen av GateHub-gjennomgangen min se på lommebokens sikkerhet!

Sikkerhetsoversikt: Er GateHub trygt?

For å beskytte GateHub-lommeboken din, har plattformen installert visse sikkerhetsegenskaper. For det første anbefales det at du setter opp Tofaktorautentisering, som krever at du oppgir en kode som sendes til telefonen hver gang du prøver å logge på.

Videre, hvis du prøver å logge på fra en ny IP-adresse eller enhet, må du bekreft e-postadressen din på nytt. Plattformen krypterer også alle dataene, som ytterligere beskytter din personlige informasjon.

GateHub har aldri tilgang til dine private nøkler, da de er lagret på en egen server til hovedplattformen. Selv om dette også gir et ekstra sikkerhetsnivå, betyr det også at hvis du mister dem, vil du aldri kunne få tilbake pengene dine.

Gatehub gjennomgang: analyse.

men, i 2017 det var en sikkerhetsproblem som resulterte i at folk ble stjålet myntene sine. GateHub-sentraliserte servere ble hacket, noe som tillot kriminelle å komme seg unna mer enn $ 5 millioner i kryptovaluta. Ifølge forskjellige brukere sa GateHub at de ikke ville tilbakebetale de stjålne midlene.

Den offisielle GateHub-uttalelsen om hackingen som skjedde er som følger:

"Ingen penger ble stjålet fra brukerens lommebok. GateHub oppdaget at en kriminell hadde utnyttet en feil i en ekstra innskuddsbehandlingstjeneste, alle transaksjoner ble respektert i sin helhet. Det er sant at det er påstander om at midler forsvant, men det var fra hacking av personlig konto."

Dette er veldig bekymringsfullt, og det bør være en påminnelse om at uansett hvilken cryptocurrency-lommebok du bruker, er pengene dine aldri 100% trygg. Selv om Ledger og Trezor hardware lommebøker er kjent for å være veldig pålitelige. Så nå som du vet svaret på ‘Er GateHub trygt?’, Vil neste del av GateHub-gjennomgangen min se på hvordan du kommer i gang!

Gatehub gjennomgang

Hvordan sette opp GateHub-lommeboken

Hvis du har bestemt deg for at du liker lyden fra GateHub, skal jeg nå gi deg det trinnvise instruksjoner om hvordan du kommer i gang!

1. Det første du trenger å gjøre er å besøke det offisielle GateHub-nettstedet.

2. Du blir deretter spurt om du vil logge på. I stedet klikker du på Melde deg på

Gatehub gjennomgang

3. Nå må du oppgi e-postadressen din og velge et sterkt passord. Du må også klikke på Jeg er ikke en robot boksen, samt Vilkår og betingelser eske!

Gatehub gjennomgang

4. Du vil da få vist lommebokgjenopprettingsnøkkelen. Dette er viktig da du trenger dette hvis du noen gang glemmer passordet ditt. Du kan enten Skriv det ned (anbefalt), eller du kan nedlasting den til enheten som en tekstfil.

Gatehub gjennomgang

5. Når du har lagret gjenopprettingsnøkkelen, må du bekrefte e-postadressen din. Du kan gjøre dette ved å klikke på Aktiver konto knappen i e-posten som er sendt til deg.

Gatehub gjennomgang

6. Når du logger på, får du beskjed om at du må oppgi mer informasjon. Med mindre du er et selskap, klikk på Individuell knapp!

Gatehub gjennomgang

7. Først må du skrive inn din mobilnummer. Forsikre deg om at dette er riktig, siden du må bekrefte det!

Gatehub gjennomgang

8. Når du mottar SMS-kode, skriv det inn i boksen.

Gatehub gjennomgang

9. Hvis du har bekreftet nummeret ditt, klikker du på Fortsette.

Gatehub gjennomgang

10. Deretter må du skrive inn en offentlig brukernavn. Dette ligner veldig på et Twitter-brukernavn, men det brukes til å motta midler. Dette gjør det lettere å overføre mynter innenfor GateHub-plattformen, ettersom du ikke trenger å oppgi en lang lommebokadresse!

Gatehub gjennomgang

11. Nå blir du bedt om å laste opp en bilde! Hvis du ikke vil, kan du klikke på Hopp over, jeg skal gjøre dette senere.

Gatehub gjennomgang

Lommeboken din er nå satt opp! Bra gjort! Den neste tingen du trenger å gjøre er å konfigurere tofaktorautentisering. Dette vil legge til et ekstra sikkerhetslag til kontoen din, da hver gang du logger på, må du bekrefte en kode som sendes til telefonen din! Selv om du ikke blir tvunget til å gjøre dette, anbefaler jeg det på det sterkeste!

1. Klikk på Aktiver 2-faktor autentisering.

Gatehub gjennomgang

2. Du må laste ned Google Authenticator på mobiltelefonen din, som er tilgjengelig på både ioS og Android.

3. Nå må du koble Google Authenticator til GateHub-kontoen din. Du kan gjøre dette ved å enten skrive inn Autentiseringsnøkkel eller ved å skanne QR-koden.

Gatehub gjennomgang

4. Nå som du har konfigurert Two Factor Authentication, er kontoen din mer sikkert!

Så nå som du vet hvordan du setter opp lommeboken din, vil neste del av GateHub-gjennomgangen vise deg hvordan du bruker den!

Hvordan bruke GateHub-lommeboken

La meg gi deg en trinnvis veiledning om hvordan du bruker GateHub-lommeboken.

1. Klikk på på venstre side Lommebok.

Gatehub gjennomgang

2. Du vil nå bli vist din lommebokbalanse, som er i Ripple (XRP) som standard. Som du vil se, er lommeboken deaktivert til du setter inn minst 20 XRP. Denne 20 XRP kan ikke brukes, overføres eller trekkes tilbake, noe som betyr at det er en gratis lommebok. Dessverre er dette det samme for alle Ripple (XRP) lommebøker.

3. Til finansier kontoen din, bla ned og se etter lommebokadressen din. Hvis du allerede har XRP, er dette den enkleste måten du kan bare overføre myntene rett inn i GateHub. Bare lim inn GateHub-lommebokadressen i mottakerfeltet til din nåværende lommebok, send transaksjonen, og midlene skal ankomme din GateHub-konto på mindre enn et minutt!

Gatehub gjennomgang

4. Hvis du for øyeblikket ikke har XRP, kan du sette inn penger med ekte penger! Alternativt kan du også sette inn penger med andre kryptovalutaer. For å gjøre det, klikk på Innskudd / mottak.

Gatehub gjennomgang

5. Hvis du for øyeblikket har en europeisk bankkonto, klikker du på EU BANK, etterfulgt av Koble til en gateway. Bare husk at hvis du vil bruke ekte penger, må du først bekrefte identiteten din. Ikke bekymre deg, min GateHub-anmeldelse vil vise deg hvordan du gjør det nedenfor!

6. For det første må du skriv inn dine detaljer. Dette inkluderer ditt fulle juridiske navn, fødselsdato, hjemmeadresse og kjønn.

Gatehub gjennomgang

7. Nå må du gi noen dokumentasjon. For din ID kan du enten bruke pass, førerkort eller nasjonalt ID-kort. Skriv inn serienummeret i boksen og last opp bildet.

Gatehub gjennomgang

8. Etter dette må du også last opp et bevis på adressen. Dette kan enten være en regning, kontoutskrift, selvangivelse eller sertifikat for bosted.

Gatehub gjennomgang

9. Når du klikk på send inn, GateHub-teamet vil gjennomgå dokumentene dine, og når de har gjort det, vil du kunne sette inn penger ved hjelp av bankkontoen din! Tiden det tar teamet å gjøre dette avhenger av hvor opptatt de er, så vær forberedt på å vente noen dager.

Gatehub gjennomgang

Så nå som du vet hvordan du setter opp GateHub-lommeboken din og hvordan du verifiserer kontoen din, vil den neste delen av GateHub-anmeldelsen min forklare hvordan du sender penger til en annen lommebok.!

Hvordan sende / motta

 • Klikk først på Lommebok på venstre side.
 • Deretter klikker du på Send betaling, etterfulgt av Instant.
 • Du må nå angi GateHub passord.
 • Velg kryptovaluta som du vil sende, sammen med beløpet.
 • Gå inn i lommebokadresse som du vil sende midlene til.
 • For å fullføre transaksjonen, sørg for at du er fornøyd med beløpet du overfører, og klikk deretter på Bekrefte.

Og det er det. Du har nå gjort den første overføringen din innen GateHub!

GateHub Review: Konklusjon

Og det er slutten på min GateHub-gjennomgang!

Totalt sett tror jeg GateHub er et god lommebok for nybegynnere. Den støtter ikke bare flere mynter, men du kan også lagre fiat-valutaer! Videre liker jeg det faktum at du kan bruke GateHub til å kjøpe, selge og handle kryptovalutaer!

De eneste problemet Jeg har med GateHub lommeboken er at den var det hacket i 2017 og refunderte ikke noen av de berørte menneskene. Selv om ingen hacks har skjedd siden det burde være en påminnelse om at pengene dine aldri er 100% trygge. I denne forstand kan det være verdt å vurdere en papirlommebok eller en hardware-lommebok, som Ledger og Trezor.

Jeg håper at denne GateHub-anmeldelsen var nyttig, og du har allerede bestemt deg for om den passer for deg.

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me