Hvor og hvordan kjøpe NEO Coin

Sommeren 2017 ommerket mynten Antshares seg selv som NEO. Siden den dagen har NEO gått fra $ 10,51 til en heltid på $ 196,85 i januar ‘18. Bølgen som ble laget over kryptoverdenen ga NEO tittelen ‘The Ethereum of China’.

Så det må være en ganske stor avtale, ikke sant?

Etter å ha lest denne artikkelen vil du lære alt om hva NEO er, hvordan du kjøper NEO-mynt, hvor du kan kjøpe NEO-mynt, og om NEO er en god investering eller ikke. Før vi går inn på hvordan du kan kjøpe NEO, vil jeg fortelle deg litt om historien og historien bak NEO.

(Hvis du allerede er kjent med NEO og føler deg trygg i kunnskapen din, kan du hoppe til “Hvordan kjøpe NEO” -delen!)

La oss komme i gang!

Bunnlinjen i NEO Crypto

NEO blir ofte referert til som Ethereum of China. Det er den første kinesiske blockchain med åpen kildekode. Dette betyr at den opprinnelige koden gjøres fritt tilgjengelig og kan distribueres og endres på nytt.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Det er tre kjernefaktorer i NEO-blockchain:

 • Digitale eiendeler
 • Smarte kontrakter
 • Digitale identiteter

Visjonen til NEO er til fordel for ideen om å knytte din digitale identitet til din virkelige identitet. Dette er en viktig del av NEO-økosystemet. NEO vil bruke nye former for digitale identifikasjonsprotokoller for å forbedre måten elektronisk identitet eksisterer på.

En annen viktig del å forstå om NEO er forskjellen mellom NEO-token og GAS-token.

NEO Token versus NEO GAS

Når du undersøker hvordan du kjøper NEO-mynt, vil du sannsynligvis komme over to forskjellige tokens: NEO-token og GAS-token. Denne designen er et innovativt skritt vekk fra modellen som de fleste andre mynter bruker.

NEO-token er styringstoken – det brukes til å stemme og styre blockchain. GAS er verktøyet token som brukes til å betale for transaksjonsgebyrer. GAS brukes også til å distribuere og utføre smarte kontrakter.

Merk: Smarte kontrakter er programmerbar verdi og brukes til å lage applikasjoner som kjører på en blockchain. I dette tilfellet er den blockchain NEO blockchain. For å lære mer om smarte kontrakter i et enkelt format, se min Hva er en smart kontrakt guide.

For NEO-gruvedrift gruver du nesten GAS med NEO-tokenet ditt. Hvert GAS-token som forbrukes på blockchain vil distribueres proporsjonalt til alle NEO-innehavere. Så hvis du har NEO, mottar du automatisk GAS på en månedlig basis. Dette kan tenkes som et utbytte (en andel av fortjenesten) som automatisk vises i den digitale lommeboken.

GAS-utbytte er bare ett eksempel på de mange økonomiske verktøyene som omfatter NEOs smarte økonomi.

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Smarte økonomier

Konseptet med en smart økonomi er en sentral del av NEOs visjon. Dette betyr at NEO ønsker å ha en realøkonomi på blockchain.

Funksjonene til den smarte økonomien ville tillate tusenvis av parter å inngå kontrakter med hverandre uten å måtte stole på hverandre. Det er fordi handelsfunksjonene håndheves av datakode, i stedet for å stole på noen av partene i kontrakten og / eller sentral myndighet.

Grunnleggeren av NEO ser for seg å ha økonomiske applikasjoner som kjører på smarte kontrakter på NEO-blockchain. Smarte kontrakter er det som håndhever de økonomiske lovene NEOs økosystem vil opprettholde.

Det er mange reelle økonomiske aktiviteter på NEO-blockchain som kan erstatte økonomiske systemer i dagens verden, som NEO-lommeboken. Blockchain-baserte økonomiske aktiviteter som NEO-økosystemet gjør transaksjoner raskere og billigere enn virkelige bankløsninger.

Når du undersøker hvordan du kjøper NEO-mynt, vil du oppdage at NEO er et veldig fellesskapsdrevet prosjekt. Det er hundrevis av utviklere basert over hele verden. Imidlertid er det svært få kjerneutviklere. Antall utviklere er et sunt tegn, da noen prosjekter har liten eller ingen utviklingsaktivitet! Det er ikke et problem med NEO.

Er det en god investering?

I januar 2017 var mynten $ 0,13 cent USD. Samme dag, ett år senere, steg mynten til en heltidshøyde på $ 196,85 i 2018. I månedene etter avkjøles prisen og nådde et laveste nivå på 12 måneder på i underkant av $ 45,00 i begynnelsen av april. Prisen har steget jevnt i ukene siden, skjønt.

Fra den laveste prisen til den høyeste var NEO nær å oppleve en avkastning på 700 000% på investeringen. Hvis den forrige avkastningen er en indikator som er viktig for deg, bør denne figuren hoppe ut mot deg!

Kanskje du er klar til å kjøpe NEO-mynt akkurat nå selv. Nedenfor har vi gitt noen trinnvise instruksjoner om hvordan du kjøper NEO. Du kan bruke informasjonen til å hjelpe deg med å bestemme hvilken sentral du vil bruke. Husk imidlertid at du burde bestandig kontakt en finansekspert før du foretar en investering.

Hvordan kjøpe NEO Coin

Spiller ingen rolle hvordan du ønsker å kjøpe dine NEO-mynter, først trenger du Ether (ETH). Vi får dette med Coinbase. Så du må sette opp en Coinbase konto hvis du ikke allerede har fått en.

Slik kjøper du Ethereum på Coinbase:

 1. Logg inn på Coinbase ved hjelp av brukernavn, passord og mobiltelefon (SMS-bekreftelse).
 2. Når du er logget på Coinbase-kontoen din, går du til Kjøp / Selg.
 3. Når du har valgt Kjøp / selg på Coinbase, bør du velge Ethereum neste. I USD-boksen angir du USD-ekvivalenten til Ethereum du vil kjøpe (du vil se den tilsvarende mengden Ethereum vises i ETH-boksen til høyre).
 4. Etter at du har skrevet inn mengden Ethereum du vil kjøpe, velger du “Kjøp Ethereum øyeblikkelig”. (Du blir bedt om å bekrefte med en tekstmelding for å ha mobilenheten din klar)

Hvordan konvertere fra Ethereum til NEO

Coinbase lar deg bare kjøpe BTC, ETH, LTC og BTH. Så nå må du sende din ETH til en annen børs slik at du kan kjøpe NEO-mynten. Jeg bruker Binance, så jeg vil vise deg hvordan du bruker Binance til å kjøpe NEO-mynt med ETH du kjøpte på Coinbase.

 1. Gå til Kontoer på Coinbase og velg Send-knappen under ETH Wallet.

  ETH lommebok

 2. Når du klikker på Send, vises en popup. Pop-up-vinduet inneholder inndatabokser der du må oppgi adressen din. Hold vinduet åpent i en fane og forbered deg på å åpne en annen fane.
 3. Nå må du gå til Binance. På hjemmesiden velger du Midler og deretter Innskudd. (Du trenger en Binance-konto, så hvis du ikke har en, må du konfigurere en og komme tilbake til dette trinnet).

  Hvordan sette inn NEO-mynt på Binance

 4. På Innskudd-skjermen, søk etter Ethereum i boksen ved å skrive inn ‘ETH’. Velg deretter ‘kopier adresse’ på høyre side av skjermen.

  ETH innskuddsadresse

 5. Når adressen er valgt, går du tilbake til den andre Coinbase-fanen. Lim inn ETH-innskuddsadressen fra Binance i mottakerboksen i Coinbase-menyen. Hvis du har en gyldig ETH-adresse, vises et grønt valideringsikon ved siden av mottakerboksen. Angi beløpet på USD (eller ETH) du vil sende til Binance-kontoen din. Legg merke til hvordan nettverksavgiften påvirker det totale beløpet. Når du er fornøyd, klikker du på den blå boksen som sier ‘Fortsett’.
 6. Når du har valgt Fortsett, vil du se et annet popup-vindu som bekrefter transaksjonen. Du må ha mobiltelefonen klar. Angi 2-trinns bekreftelseskode levert av autentiseringsappen din. Når koden er angitt, velger du Bekreft.
 7. Etter at du har bekreftet transaksjonen, vises en annen popup-rute. Denne popup-boksen lar deg se statusen for transaksjonen din på Etherscan.
 8. Du kan gå tilbake til Binance-fanen din nå og velge Funds, og deretter velge History i rullegardinmenyen. Dette lar deg se innskuddshistorikk, som er en annen måte å sjekke når transaksjonen blir fullført.

  Binance-transaksjonshistorikk

 9. For å utføre en handel til markedspris, må du sørge for at du velger mynten du vil handle (f.eks. NEO / ETH). Du må også sørge for at du har valgt Markedsboksen som pilen til venstre. Høyrepilen viser hvor du skriver inn hvor mye NEO du vil selge. Ruten ved siden av er der du kan skrive inn hvor mye NEO du vil kjøpe.

(Å kjøpe NEO-mynt ved hjelp av Market-alternativet betyr at du kjøper eller selger NEO til uansett hvilken markedspris det for øyeblikket blir tilbudt til. Grense-alternativet gir deg mer spesifikke kjøps- og salgsalternativer, men er litt mer komplisert for nybegynnere).

Nå skal jeg sammenligne noen av de ledende børsene du kan kjøpe NEO på. Jeg fordeler transaksjonsgebyrene, sikkerheten og mer behov for å vite informasjon om hver sentral.

Vi fortsetter å snakke om Binance for å starte ting.

NEO-børser: Binance

Binance er en god utveksling fordi den er enkel å bruke. Det var en av de første børsene jeg begynte å bruke da jeg begynte å handle kryptovaluta. Jeg lærte mange leksjoner ved å bruke den. Myntene på børsen har et ganske godt rykte. Binance har en handelsavgift på 1%. Hvis du har BNB (Binance Coin), kan du bruke den til å redusere handelsavgiftene med 50%, slik at du kun belastes 0,5% ELLER Binance har en handelsavgift på 1%. Hvis du har BNB (Binance Coin), kan du bruke den til å redusere handelsavgiftene med 50%, slik at du bare belastes 0,05%. Ikke verst, eh?

Noen av de største ulempene med Binance eksisterte for det meste tidlig og er ikke lenger problemer. Det inkluderte mangel på kommunikasjon på engelsk og manglende interaksjon med samfunnet. Etter hvert som tiden har gått har Binance imidlertid blitt en mye mer gjennomsiktig utveksling.

Over 2 milliarder dollar per dag handles på Binance! Av de 2 milliardene brukes omtrent 29 millioner dollar til å handle NEO.

NEO-børser: Upbit

Denne børsen har omtrent samme NEO-handelsvolum som Binance, og svever rundt 29 millioner dollar daglig. Upbit dominerer der folk kjøper NEO-mynt i Sør-Korea. Den har over 1,8 milliarder dollar som daglig handles på børsen. Det påløper en 25% KRW-handelsavgift på alle ordrer, samt et 0,01-1000 KRW-uttaksgebyr, som varierer avhengig av beløpet som blir trukket.

Likevel har Upbit satt noen spørsmål i tankene til investorene fordi de er den eneste store børsen i Korea som ikke støtter selvregulering. Anbefalingen om selvregulering kom fra den sørkoreanske regjeringen, så det var litt overraskende at Upbit ikke deltok.

Imidlertid har Upbit ingen forpliktelse til å delta, så det er ikke så konfronterende som noen kilder har gjort nyhetene. Dette har åpenbart ikke påvirket hvor mange som har valgt å kjøpe NEO-mynt på Upbits børs.

NEO-børser: Bitfinex

Denne Hong-Kong-baserte handelsplattformen har vært den største Bitcoin-utvekslingsplattformen i lang tid; mynten utgjør for tiden omtrent 30% av Bitcoin-handelen. Over 17 millioner dollar verdt av NEO for tiden handles på børsen daglig.

Bitfinexs gebyrstruktur er basert på et nivå med høyere handler som blir tildelt gunstigere gebyrsatser. Følgende kolonne illustrerer gebyrstrukturen på Bitfinex:Ordreutførelse de siste 30 dagene

NEO-børser: CoinEgg

På tidspunktet for denne publikasjonen hadde CoinEgg rett under et handelsvolum på 60 millioner dollar per dag. NEO var den nest høyeste handlede mynten på plattformen, og sto for mer enn 11 millioner handel per dag. CoinEgg har en avgift på 0,10% på alle handler. Som du ser krever noen børser en flat handelsavgift, mens andre bruker trinnvise handelsavgifter.

Børsen er basert i Storbritannia. En av de største ulempene med denne børsen er at den kun handler mot BTC. Det tilbyr heller ikke noen form for fiat-valutaintegrasjon.

NEO-børser: OKEx

Det første du bør vite om OKEx er at det var gjenstand for et Bitcoin-hack på 3 millioner dollar i oktober 2017. Hackeren logget på fra en tysk IP-adresse og handlet BTC-ETH-handelspar for å selge hele Bitcoin innen en time. Dette skjedde i Kina, og politiet nektet å ta saken på grunn av landets perspektiv på Bitcoin på den tiden.

Til tross for børsens eksklusivitet og hack er børsen imidlertid blant de 5 største NEO-børsene etter volum, så jeg følte at det burde bli inkludert i listen.

Det er mindre enn 8 millioner dollar daglig volumhandel. Det utgjør mindre enn 5% av det totale daglige NEO-handelsvolumet. Gebyrstrukturen på OKEx opererer med en lignende struktur som Bitfinex med Maker / Taker Fee Model (maker = -0.1%, taker = 0.1%).

Konklusjon

Du vet nå hva NEO er, hvordan du kan bytte ETH for å få det, og hvilke børser du kan kjøpe NEO-mynt på.

NEO har definitivt vist noen større avkastning på investeringer for tidlig bruk av mynten; som tidligere nevnt, har den steget over 700.000% fra laveste til høyeste pris. (Galne ting!)

Prispunktet kan være berettiget på grunn av det faktum at NEO kan håndtere 10 000 transaksjoner per sekund, men en av de største hindringene som holder NEO tilbake er kinesisk regulering – deres holdning til kryptovaluta er ustabil..

Når først regulering i Kina blir mer stabilisert, tror jeg mynten vil ta av lenger enn den gikk før.

Så vil du kjøpe NEO-mynt? Hvis ja, hvilken sentral skal du bruke? Følger du trinn for trinn på Coinbase og Binance, eller gikk du med et annet alternativ? Gi meg beskjed!

Viktig notat: vennligst kontakt en finansekspert før du kjøper NEO-mynt eller foretar andre investeringer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me