Hvordan akseptere BitDegree-tokens på nettstedet ditt?

BitDegree, vår gamified utdanningsplattform, er krydret med blockchain-teknologier. Hva betyr det spesifikt?

Vel, BitDegree vil skape en morsom og trygg læringsopplevelse, det er derfor vi implementerte dette trygg desentralisert løsning for å oppmuntre sponsorer trygt til å gi stipend til våre studenter, å utstede falske blockchain sertifikater for brukerne våre. Videre har vi vårt eget token som knytter våre tjenester og kan brukes av andre selskaper også: BitDegree-token.

Du kan bruke slike cryptocurrency-børser som Coinbase og konvertere den til ETH.

Hva er BitDegree Token?

Da BitDegree forberedte seg på å rocke utdanningsverdenen med blockchain, vi startet vår ICO i desember 2017 for å samle de nødvendige økonomiske ressursene for dette oppdraget. For å sikre at vi kan skalere og implementere prosjektet så raskt som mulig, slik at flere kan få fordeler fra dem har vi bestemt oss for å bruke en token-salgsmodell. Og så ble BitDegree token opprettet!

Siste Coinbase-kupong funnet:

BitDegree-token representerer BitDegree, og du kan bruke den i bytte for BitDegree-tjenester (og partnerskapsselskaper). Totalt var det 660 millioner BDG-tokens i omløp, hvorav 51% (336,6 millioner) ble tilbudt publikum og solgt ved slutten av mengdesalget. Du kan se helheten distribusjon i bildet nedenfor:

bitdegrad token distribusjon

Merk å huske: siden BitDegree-token er et verktøy, betyr det også at det ikke følger de samme reglene som en sikkerhetsregel. Det betyr at hvis du eier BitDegree-tokens, det gjør du ikke:

  • Har aksjonærrettigheter;
  • Delta i inntektsdeling;
  • Motta utbytte.

Når det er sagt, selv om du savnet mengden, er det måter å tjene BitDegree-token i dag.

Hvordan tjenes BitDegree Token?

Hovedmålet med BitDegree er å gi studentene mulighet til å lære mer. Vi tror at den beste måten å stimulere til læring er evnen til å se fremgangen din og få anerkjennelse for den. Derfor kan du ikke bare når du lærer kurs på BitDegree-plattformen se statistikken din, sammenlign dem med vennene dine, men få også erfaring, nivåer og tokens.

Den viktigste måten å får tokens fullfører din 7-dagers læringsrekke og få tilgang til belønningskisten der premier som XP-poeng eller tokens gjemmer seg.

bitdegrad bryst med belønninger

Nå, når du får tokens, blir de ikke umiddelbart konvertert til blockchain-token, men du kan bruke dem som rabatt når du kjøper et nytt kurs (token verdiendringer på markedet). Magien skjer hvis du samler 50000 BDG-tokens.

Når du har 50000 BDG-tokens, kan du få dem sendt til Ethereum lommebok. Så på BitDegree-plattformen lærer du ikke bare, men tjener også (hvis du lærer mye)!

Bruk av BDG-tokener som rabatt på andre tjenester

BitDegree-tokens kan ikke bare brukes på BitDegree-plattformen, men også på partnernettsteder. Hvordan virker det? Vel, hvis en person har tjent BitDegree-tokens på plattformen, kan de følge en partnerkobling og bruke disse tokens som en rabatt for partneringstjenestene..

Et godt eksempel er BitDegree og Hostinger-partnerskap. Hostinger har avtalt med BitDegree om å ha en viss liste over tjenester tilgjengelig med en rabatt for BitDegree brukere (for en viss periode) hvis de godtar å bruke BDG-tokens:

  • Web- eller VPS-hosting;
  • Daglig sikkerhetskopiering;
  • Domenenavn, personvern, overføring;
  • SSL-installasjon.

Hvordan er det nyttig for Hostinger? Vel, BitDegree har en overflod av kurs som interesserer Hostingers viktigste målgruppe: å starte webutviklere og eiere av nettsteder. Disse studentene begynner å lære om nettsteder, deres hosting, og vil ha et sted hvor de kan implementere det de har lært praktisk. Dette er hvor Hostinger kommer inn med sine tjenester.

Har disse partnerskapsselskapene noe å si på kurs? Ja! De kan til og med lage et bestemt kurs som vil interessere målgruppen, tiltrekke og utdanne dem med et kurs og senere beløn dem med en rabatt gjennom sine opptjente BitDegree-tokens.

Hvordan kan andre nettsteder implementere rabatter med BitDegree-tokens?

Hvis du er et selskap som ønsker å tiltrekke seg målgruppen din gjennom BitDegree og la dem få rabatter med BitDegree-tokens, er det en løsning. Du må kontakt oss om det og senere implementere CoinPayments.net-løsningen på nettstedet ditt. Du finner den fulle opplæringen om hvordan du gjør det her.

Hvis du har spørsmål om prosessen, du kan kontakte oss via denne e-posten: [e-postbeskyttet].

På tide å samarbeide!

Samtidig som BitDegree-token brukes mest på BitDegree-nettsted, du kan også være en del av det. Tiltrekke deg nøkkelgruppen din gjennom kurs, lær dem den nødvendige informasjonen og beløn dem med rabatter for tjenestene dine.

Bli partner med BitDegree, og la oss revolusjonere utdanningen sammen!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me