Hvordan kjøpe EOS-mynt: En omfattende veiledning

Etter hvert som begrepet “kryptovaluta” vokser i popularitet, ser det ut til at mange søker etter en mynt som passer deres ønsker og behov best. Noen stoler på Bitcoin, andre vender seg mot de mindre kjente altcoins. Som for sent, en merkbar interesse for EOS har blitt lagt merke til i kryptomiljøene over hele verden. Mange lurer på hvordan man kan kjøpe EOS-mynt – og det er akkurat det vi skal snakke om i denne opplæringen.

Jeg skal kort introdusere hva EOS er generelt – skaperen bak prosjektet, selskapet, programvaren osv. Etter det, snakk godt om hvordan du kjøper EOS-valuta og diskuter de mest anbefalte kryptokursutvekslingene.

La oss ikke kaste bort tid og dykke rett i veiledningen!

Forstå EOS

Bare for å gjøre ting lettere å forstå, vil jeg gi deg et eksempel som mange er kjent med.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Du vet Ethereum, Ikke sant? Den nest mest populære kryptovalutaen etter Bitcoin? Vel, en av hovedårsakene til at Ethereum er like populær som den er, er at den er ikke bare en “Kryptovaluta” – Ethereum er enormt blockchain-basert nettverk som gjør at andre kryptovalutaer kan utvikle seg, vokse og utvide seg i økosystemet.

EOS.IO er det samme.

Hvordan kjøpe EOS-mynt: En omfattende veiledning

Bare for å skille, EOS er den kryptovaluta (token), mens EOS.IO er den faktiske nettverk som token er basert på. Selv om dette er en veiledning om hvordan du kjøper EOS-mynt, er det viktig å vite om programvaren også.

Det naturlige spørsmålet etter det ville sannsynligvis høres ut som dette: så hva er så spesielt med EOS?

Det er et helt normalt spørsmål å stille. Med Ethereum som så stort og populært som det er, ser det ut til at det nesten ikke er plass igjen for et annet, kommende kryptonettverk. Imidlertid har EOS.IO som mål å være det eneste unntaket. Det er for tiden en programvare bygget på Ethereum-nettverket (ERC-20) som strever for å revolusjonere blockchain.

EOS.IO har som mål å løse de fleste problemene som er assosiert med begrepet “blockchain”. De fleste tenker på når de hører det ordet hastighet, fleksibilitet, og skalerbarhet. Dette er de tre hovedpilarene for blockchain-utvikling – og også de viktigste hindringene å takle.

I mange år har selskaper og individuelle utviklere sett etter måter å forbedre hastigheten og skalerbarheten til blokkjeder som helhet, for å gjøre den mer fleksibel og tilpasset de stadig skiftende teknologiene og innovasjonene. EOS.IO er et av disse selskapene.

Måten EOS.IO går på er at de skiller informasjon og data i mindre blokker. På denne måten håper de å unngå overflødig belastning av selve nettverket, og dermed få systemet til å fungere raskere.

Selskapet var grunnlagt av Daniel Larimer og er fokusert på desentraliserte, kommersielt drevne applikasjoner (dApps). Hvis du vil vite hvordan du kjøper EOS-mynt, er denne informasjonen viktig for å forstå hvordan selskapet fungerer og hvorfor det gjør det de gjør.

Hvorfor bør du kjøpe EOS?

Når det er så mange kryptovalutaer sirkulerer markedet, det blir vanskelig å velge hvilke som er verdt å investere i og hvilke du rett og slett bør se bort fra. Selv når du forkaster det mest åpenbare av konkurrentene, sitter du fortsatt med mye usikkerhet.

Når det er sagt, oppstår et åpenbart spørsmål – hvorfor skal du kjøpe EOS? Er det til og med verdt det, eller er det bare nok en svindel som utgir seg for å være noe annet? Det er viktig å finne ut av disse tingene før du tenker på hvordan du kan kjøpe en EOS-mynt.

Hvordan kjøpe EOS-mynt: En omfattende veiledning

Ved utseendet på ting, derimot, EOS ser ut til å være legitim (dette inkluderer både EOS.IO og selve EOS-tokenet). Det var i stand til å få ganske mye oppmerksomhet på det Første utgivelse (ICO), og teamet ser ut til å jobbe hardt for å utvikle og videreutvikle plattformens innovasjonsevne.

Selv om EOS.IO har satt noen ambisiøse mål for seg selv, ser de ut til å jobbe mot dem. Videre ser det ut til at selskapet har en klar visjon om hva de vil oppnå og hvordan de planlegger å gjøre det.

Mange mennesker er tilsynelatende tiltrukket av ideen om en raskere blockchain med forbedret skalerbarhet og generell ytelse. Alt som er igjen for EOS.IO er å bevise seg selv, og det er akkurat det de har prøvd å gjøre.

Hvordan kjøpe EOS Coin?

Før du tenker på hvordan du kjøper EOS-valuta, må du først bestem deg for en lommebok. Ærlig talt, det eneste kriteriet du bør følge når du velger en passende lommebok, er sikkerhet. Hvis EOS-lommeboken din ikke er estetisk tiltalende eller ikke har tusen forskjellige funksjoner, spiller det ingen rolle – så lenge EOS-myntene dine er trygg.

Bare for enkelhets skyld refererer jeg til MyEtherWallet i denne guiden – det er en av de mest populære lommebøkene som støtter alle myntene som er bygget på ERC-20 (Ethereum) -nettverket. EOS er ikke noe unntak – folk som tenker på hvordan man kjøper EOS-mynt, velger ofte denne lommeboken selv.

Når du har satt opp lommeboken din og fått lommebokadressen din, kan du nå gå videre til selve kjøpet av mynten.

Det bør bemerkes at kjøp av EOS-mynter kan vise seg å være for vanskelig for en prosess. Ser du, det er et symbol som det ikke er lett å gjøre kjøp med fiat-valutaer. I stedet bør du imidlertid kjøpe Ethereum ved hjelp av fiat-valutaer og deretter bruke ETH til å kjøpe EOS.

Hvordan kjøpe EOS-mynt: En omfattende veiledning

Det kan virke forvirrende i begynnelsen, men prosessen er mye lettere enn det ser ut.

Velg først en hederlig kryptovaluta handelsplattform. Coinbase, Binance og Kraken er bare for å nevne noen av de flere kjente og anerkjente. Det er ærlig talt tre store ting du bør ta hensyn til når det gjelder å velge riktig handelsplattform – sikkerhet, hastighet og gebyrer.

Sikkerhet er ganske selvforklarende. Det er ikke noe viktigere når det gjelder kryptohandel enn å vite at myntene dine er trygge før, under og etter prosess for en transaksjon. Hvis det betyr at du må betale litt mer eller at det tar lengre tid enn det vanligvis gjør – uansett! Så lenge prosessen er jevn, på slutten av dagen, unngås eventuelle problemer.

Når det gjelder hastighet, det er vanligvis en vare snarere enn et krav. Visst, det er visse situasjoner og scenarier der hastighet er veldig viktig, men det meste av tiden er langsomme transaksjoner ikke mer enn en plage.

De avgifter at kryptovalutahandelsplattformen også er ganske viktig. Det er mange utvekslinger der ute som bare venter på å svindle folk, spesielt nykommere i bransjen som kanskje ikke vet hva standardprisene er.

Binance, tilbyr for eksempel en avgift på 0,1% eller lavere fra hver transaksjon. Dette er en utrolig lav skatt. Plattformen støtter også fiat-valutaer, så du trenger ikke å foreta flere handler for å kjøpe EOS.

Hvordan kjøpe EOS-mynt: En omfattende veiledning

Changelly tilbyr en flat 0,25% transaksjonsgebyr og tillater betaling fiat-valutaer (du kjøper ETH og kjøper deretter EOS med det). Igjen, det er helt fortrinnsrett – noen foretrekker å betale et høyere gebyr for muligheten til å gjøre ting på en enkel og gammeldags måte, mens andre ikke har noe imot å bruke litt tid og spare penger i prosessen.

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Betalingsprosessen

Avhengig av plattformen du valgte, må du nå kjøpe EOS med en av dem kryptovaluta (mest sannsynlig Bitcoin eller Ethereum) eller fiat-valutaer. Den beste måten å kjøpe en EOS-mynt på vil sannsynligvis være å betale i Ethereum. Siden EOS-mynten er basert og utviklet på Ethereum-nettverket, vil du mest sannsynlig ha en flytende prosess mens du gjør det.

Når du har svart på spørsmålet “hvordan kjøpe EOS-mynt?” og har bekreftet din første transaksjon – det er det! Nå er det bare å sitte tett og vente på at EOS-myntene kommer i lommeboken.

EOS i USA

Mange mennesker på nettet lurer på hvordan de skal kjøpe EOS i USA. Sannheten blir fortalt, prosessen er ganske lik den å kjøpe mynten noe annet sted.

Hovedårsaken til at dette spørsmålet (og lignende) fortsetter å dukke opp, er at kryptoutvekslingsplattformer vanligvis ikke støtter alle land over hele verden. I tillegg har folk en tendens til å få bedre tilbud og sette mer tillit til selskaper som er basert i deres region.

Så for folk som ser på hvordan kjøpe EOS i USA, svaret er ganske enkelt – prosessen med selve kjøpet er den samme, men du vil kanskje velge forskjellige utvekslingsplattformer, avhengig av hvor det er du er basert. Noen av de mer populære valgene for USA-baserte EOS-entusiaster ville være Coinbase og Binance.

Når skal jeg kjøpe EOS Coin?

Nå som vi har funnet ut hvor og hvordan vi skal kjøpe EOS-mynt, bør vi håndtere et annet stort spørsmål – når skulle du gjøre det?

Hvorfor er dette viktig? Enten du vil tjene penger på å vende på mynten eller å støtte den ved å holde valutaen og dermed bli en kapitalholder – vil du sannsynligvis kjøpe EOS når det er på et lavt prispunkt. Ved å gjøre det, er du ikke bare i stand til å spare mye penger, men du kan tjene mye penger underveis.

Hvordan kjøpe EOS-mynt: En omfattende veiledning

Ovenfor kan du se EOS-myntprisdiagram. Hvis du tenker på hvordan du skal kjøpe EOS-kryptokurrency, bør dette diagrammet være en av de viktigste tingene du fokuserer på.

Som du kan se fra grafen, har EOS hatt en et par pristopper i løpet av livet, men det var ikke noe så spektakulært eller bemerkelsesverdig. Det er åpenbart at symbolet ikke greide å unngå den store markedskrasj på slutten av 2017 – hvis du ser på hvordan du kan kjøpe EOS-mynt, vet du sannsynligvis alt om det nå.

En ting som er verdt å nevne og huske på hvis du tenker på hvordan du skal kjøpe EOS-kryptokurrency, er at symbolet unngikk alle de store fallene som kan sees i andre kryptomyntpriser. Det er virkelig et særegent fenomen, og sannsynligvis mer enn én grunn tilskrives det.

På nåværende tidspunkt, prisen på mynten ser ut til å ha stabilisert seg. Dette er også et veldig godt tegn å se – det kan være nedslående å planlegge hvordan man skal kjøpe EOS-valuta når prisen er på et lavest mulig nivå.

Det du vil gjøre er å vente på prisfall. Naturligvis må du undersøke mye og lese mange nyheter rundt både mynten og ERC-20-nettverket for å forstå hvordan den fungerer, og hva er de kommende trendene å være klar over.

Også, se hva eksperter har å si – Noen mennesker har fulgt prosjektet fra første dag og investert all sin tid og krefter i å forske på EOS og EOS.IO.

Så kort fortelling – hvis du vil vite hvordan du kjøper EOS-mynt, gjør du først undersøkelser!

Konklusjoner

Så … Hvordan kjøpe EOS-kryptokurrency?

I denne veiledningen har vi dekket EOS og EOS.IO på en veldig generell måte. Jeg har bare berørt overflaten av programvaren og symbolet bak den – det er mange, mange flere ting du trenger å lære og undersøke hvis du vil gå grundig inn på hvordan du kjøper EOS-mynt.

Det er virkelig nøkkelen – forskning. Hvis du undersøker nok og graver dypt nok, vil du sannsynligvis merke at det er mønstre – spesielt når det gjelder priser på kryptovalutaer generelt. Ikke avvis krypterekspertuttrykk så lett – som jeg har nevnt tidligere, har noen mennesker viet all fritiden sin til å undersøke og analysere en enkelt kryptovaluta..

Husk at det er viktig å velge en sikker lommebok og kryptovalutaplattform, som Coinbase, Binance eller Kraken.

Så vi har nådd slutten av dette “Hvordan kjøpe EOS Coin” opplæringen. Jeg håper virkelig at den ydmyke mengden informasjon som er gitt i denne guiden, vil hjelpe deg med å bestemme deg for de beste metodene for hvor, når og hvordan du kjøper EOS-mynt. Lykke til i EOS-satsningene dine som kommer!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me