Hvordan tjene penger med Bitcoin: En omfattende guide

Bitcoin, som en kryptovaluta, har vært gjenstand for vanlig debatt i ganske lang tid nå. Folk analyserer fortiden og spekulerer i fremtiden av mange forskjellige grunner – noen mennesker vil vite historien om kryptovalutaer, andre er nysgjerrige på mulige investeringsmuligheter.

Uansett hva årsaken din er, i denne guiden vil vi snakke om forskjellige måter å hvordan tjene penger med Bitcoin.

Vi vil snakke om de forskjellige måtene å hvordan tjene penger på Bitcoin – men først og fremst vil vi tenke på hvorfor Bitcoin i utgangspunktet er så populært. Så når vi forstår historie (eller i det minste den superkorte versjonen av den) av denne kryptovalutens fremvekst og vekst til makten, skal vi utforske dens gevinstmuligheter.

Merk: Det spiller ingen rolle om du foreta en smart investering og tjen mye penger på det hvis du har en usikker lommebok som enkelt kan hackes. Når det er sagt, velg en pålitelig Bitcoin-lommebok. De mest anbefalte alternativer inkludere Ledger Nano S og Trezor Model T.

Den korte versjonen av Bitcoin History

Bitcoin ble opprettet i 2009 av noen (eller en gruppe mennesker) kjent med pseudonymet for Satoshi Nakamoto. På det tidspunktet det så dagens lys, hadde ingen engang hørt om kryptovalutaer, enn si møtt en.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Bitcoins spedbarn og tenåringer var ganske grovt – det klarte ikke å få betydelig trekkraft og oppmerksomhet, selv om prisene svingte for det (på den tiden) virket ganske mye. Ingen lurte fortsatt på hvordan man kan tjene penger med Bitcoin.

Til slutt, på begynnelsen av 2017 Bitcoin brøt referanseindeks på $ 1000. I løpet av bare et år klarte det å gjøre det nesten nå $ 20.000 hake.

Det var unødvendig å si at dette var stort – alle sto enten med hakene når gulvet eller helte alt de hadde i Bitcoin – det virket som en ustoppelig kraft som fortsatte å øke sin fremdrift hver eneste dag. Hvis du nylig har sjekket Bitcoin-pristabellene, vet du imidlertid at ting tok en annen vending.

Fallet av Bitcoin (?)

begynnelsen av 2018, Bitcoin-prisen var rundt $ 11.000, nådde da et sjokkerende lavpunkt på nesten $ 6000. I skrivende stund er Bitcoin for tiden verdt $ 6400.

OPPDATERING 2021: To år senere vi kan se at Bitcoin er det utfører ganske bra. De gjeldende priser av kryptovalutaen er $ 10 292 og selv om det er noen merkbare oppturer og nedturer, ser det ut til at prisen holder seg ganske høy, akkurat som i begynnelsen av 2018.

Hvordan tjene penger med Bitcoin: En omfattende guide

Hva forårsaket et krasj av denne størrelsen? Det er mange spekulasjoner.

Folk som ofte ser på hvordan de kan tjene penger med kryptovaluta, vil sannsynligvis vite det hvordan Bitcoin-prisdiagrammet ser ut:

Hvordan tjene penger med Bitcoin: En omfattende guide

Minner det deg kanskje om noe? En … tann, kanskje?

Denne typen diagram kalles en “hajtann” diagram. Det betyr at en kryptovalutapris (i dette tilfellet – Bitcoins) steg og falt så raskt at banen den tok på diagrammet ligner en skarp haitand.

Dette kalles også en “sprengt boble”. En berømt økonom ble til og med sitert og sa at Bitcoin var den “største boblen i historien”. Årsaker bak dette er spekulert i å være bygget opp sprøytenarkoman, mangel på støtte for blockchain, markedsmanipulasjoner og mange, mange flere.

Uansett tilfelle, er det åpenbart at Bitcoin ikke tok noe hvis ikke annet stort dykk som den for øyeblikket prøver å komme seg fra. Alle som ser på hvordan man kan tjene penger med Bitcoin, bør nok huske på disse tingene.

Hvordan tjene penger med Bitcoin?

Så nå som du vet et par ting om økning og fall av Bitcoin, vi kan endelig flytte inn i metoder for å tjene penger.

Det er ganske mange metoder for å tjene penger ved hjelp av Bitcoin, men i denne guiden vil jeg bare dekke de viktigste – hvis jeg måtte liste dem alle, ville denne guiden være minst tre hundre sider.

Listen er ikke sammensatt i noen spesifikk rekkefølge. Noen metoder fungerer bedre (eller raskere) enn andre, men – generelt, avhenger det av personen.

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Metode nr. 1 – Kjøpe Bitcoin

Nei, jeg tuller ikke.

Det er store grupper av mennesker som “investerer” i Bitcoin av ganske enkelt å kjøpe den. Dette er en risikabel metode, selvfølgelig, men sannsynligvis den enkleste å utføre.

Det er et par typer slike investorer. Noen mennesker bare kjøpe en viss mengde av mynten og glem det i et år … eller ti. Disse menneskene har vanligvis Nei reell intensjon om å tjene penger på kort sikt – de tror ofte på den vellykkede fremtiden for kryptovalutaer og håper at investeringen deres nå en dag vil gi dem en tidobbelt fortjeneste.

En annen type Bitcoin-investorer er de som gjør det masse forskning, les alle tilgjengelige spådommer om hvordan du kan tjene penger med kryptovaluta og bruke uker på å analysere data og statistikk. Disse menneskene har en tendens til å ha en veldig bestemt tidsramme i tankene – mesteparten av tiden ønsker de å investere kortsiktig og trenger bare å vite når du skal gjøre det.

Hvordan tjene penger med Bitcoin: En omfattende guide

Også disse investeringene pleier å være mindre sammenlignet med de langsiktige – når alt kommer til alt investerer folk i å ha gjort massevis av undersøkelser på forhånd, men hvis investeringen mislykkes, kan de bare gå videre til neste tidsramme.

Hvis du tenker på hvordan tjene penger med Bitcoin eller hvordan tjene penger med kryptovaluta generelt, kjøpe Bitcoin kan være en god startpakke – eller en katastrofal. Det kan gi deg enorme mengder penger virkelig raskt, eller kanskje føre deg til randen av gjeld. Alt avhenger av en enkelt faktor – mengden forskning du har gjort på forhånd.

Tips: Du bør ikke investere hvor mye penger du ikke kan klare å tape.

Metode nr. 2 – Godta betaling i Bitcoin

Har du hørt om Fiverr? Det er et nettsted der folk betaler $ 5 for en slags tjeneste utført av andre frilansere. Ta nå det samme konseptet, men forestill deg at Bitcoin kommer inn i stedet for USD.

Alt du trenger å gjøre for at denne metoden skal fungere er som følger:

  • Tenk på en ferdighet du er god for. Dette kan ærlig talt være hva som helst – fra tekstforfattere og digital markedsføring til maling eller sang. Velg den sterkeste kvaliteten (eller kvalitetene) og tenk på måter du kan tjene penger på.
  • Lag en kryptovaluta lommebok. Hvis du leser en guide om hvordan du kan tjene penger med Bitcoin, er sjansen stor for at dette trinnet virker opplagt, og du har gjort det for lenge siden. Men bare i tilfelle, la dette tjene som en påminnelse – en kryptomyntlommebok holder kryptovalutene dine trygge og klare til bruk, akkurat som en lommebok for dine fysiske penger. Hvis du fremdeles ikke har en – undersøk og opprett den ASAP! I tilfelle du er interessert i å finne de sikreste kryptovaluta lommebøkene i markedet, sjekk ut Ledger Nano S og Trezor Model T.
  • Finn en måte å belaste folk på. Et godt sted å starte er å tilby din tjenester på nettfora og markedsplasser, om at du bare tar betalinger i form av Bitcoins eller andre kryptovalutaer. Gjør dette lenge nok, og kanskje vil du til slutt lage et bestemt nettsted for samme formål og lære andre hvordan du kan tjene penger med Bitcoin.

Hvordan tjene penger med Bitcoin: En omfattende guide

Hvis du tenker på hvordan du kan tjene på Bitcoin (og hvis du mener det seriøst), forsker kommer til å være uunngåelig. Uten det er det som å prøve å kjøre bil om natten med frontlyktene av – sikkert, KAN DU klare det, men sjansene er ikke verdt risikoen.

Metode nr. 3 – Gruvedrift

En av de mest populære måtene å tjene på Bitcoin er Bitcoin gruvedrift. Det kan være to former for gruvedrift – din egen, personlige gruvedrift eller sky mining.

Hvis du vil gruve individuelt (det vil si med din gruvedrift), det er kanskje ikke den beste måten å tjene penger på Bitcoin. Bitcoin anses å være en av de tøffere kryptovalutaene jeg har siden det er et emne for mainstream suksess og mange mennesker ønsker å slå inn i sprøytenarkomanen, men det er begrenset tilgang på den.

EN enkelt rigg, så godt det kan være, kan slite med å produsere betydelig fortjeneste, spesielt når du vurderer strøm- og vedlikeholdsprisen.

Sky mining, har imidlertid blitt veldig populært de siste årene. Det er en flott alternativ når det gjelder gruvedrift fordi du trenger ikke kjøpe maskinvare eller programvare, montere eller til og med gjøre noe – alt du trenger å gjøre er å betale en engangsavgift for en kontrakt, og det er det!

Hvordan tjene penger med Bitcoin: BTC sky mining.

Vanligvis mot slutten av hver måned vil du motta inntektene dine. Beløpet blir basert på planen din av valg og strømregning på anlegget som sky mining-tjenesten er basert på.

Samlet sett er kryptokurvedrift en veldig populær metode for folk som søker om hvordan du kan tjene penger med Bitcoin. Det krever litt kunnskap og ekspertise i feltet for å kunne utføre den med suksess (spesielt hvis du vil bygge riggen din), men resultatene er absolutt verdt innsatsen.

Metode # 4 – Investering

Og nei, ikke kjøp-bitcoin-og-da-selger-typen investering.

Det er ganske mange valg du har når det gjelder investere i Bitcoin. Du kan tjene penger med Bitcoin ved å investere i startups, selskaper, aksjer eller til og med blockchain-utvikling.

Blockchain-baserte oppstart er et veldig populært valg når det gjelder investering i et kryptovaluta-relatert felt. Noen bemerkelsesverdige oppstart har allerede gjort det til vanlig suksess (dvs. Braves Basic Attention Token).

Du må grave og finne ut det neste beste, men hvis du har rett og investerer i oppstarten mens det fortsatt er i begynnelsen av barndommen, kan du bare slå jackpotten og øke fortjenesten din til taket.

Bedrifter som arbeider med Bitcoin eller blockchain-utvikling (eller forskning) er også et godt alternativ for investeringer. Du må se på informasjonen deres – White Paper, deres mål og arbeidsmoral, resultater, statistikk osv., Og hvis deres samlede syn virker attraktivt, kan du tenke på å investere i prosjektene deres eller selskapet selv.

Du bør være forsiktig med investeringer, skjønt – spesielt når det gjelder kryptovalutaer. Det er ingen hemmelighet at kryptovalutamarkedet er veldig uforutsigbart sted.

Gjør alltid leksene dine og undersøk objektene du planlegger å investere i, ellers spørsmålet om “hvordan tjene penger med Bitcoin?” kan bli til “hvordan komme ut av gjeld (ingen Bitcoin)?”.

Konklusjon

Det er masse ulike metoder for å tjene penger med Bitcoin, både direkte og indirekte. Direkte metoder ville være å kjøpe kryptovalutaen eller handle den, mens et eksempel på en indirekte metode ville være kryptodrift. Det er bare naturlig hvis du blir forvirret i begynnelsen – kryptokurver er en vanskelig mutter å knekke!

Som jeg har uttalt i begynnelsen, ligger preferansene for noen av disse metodene høytidelig på personen som bruker dem. Hvis en person finner en sky som bryter en gave sendt ovenfra, kan en annen tro at det hele er en stor svindel og vil gjøre alt på egenhånd.

Ett råd: FORSKNING. Gjør mye forskning. Hvis du satser på, velger du riktig metode på kort tid. Forum er et flott sted å starte. Bli med på Facebook-grupper, delta i chatten deres. Ikke vær redd for å stille spørsmål.

I tillegg er det verdt å merke seg at dette bare var noen få, håndplukkede metoder for hvordan tjene penger med Bitcoin. Hvis ingen av disse metodene passer eller virker tiltalende for deg, kan du alltid prøve å søke etter alternativer, som dagshandel, kryptolån osv. Valgene er virkelig ubegrensede. Ikke vær redd for å eksperimentere og prøve nye ting!

Selv om kryptoer har eksistert i ganske lang tid nå er verden av kryptovaluta fortsatt et mysterium for mange mennesker. Hver dag er det nye analyser, statistisk info og til og med nye mynter som kommer inn i samfunnet og markedet. Det er ingen enkel prestasjon, men hvis du bestemmer deg for å følge gjennom og prøve en av disse metodene for å tjene penger med kryptovalutaer (eller nærmere bestemt Bitcoin), ønsker jeg deg lykke til!

Bare husk at hvis du bestemmer deg for å foreta en langsiktig investering, er det viktig å ikke bare velge pålitelige kryptobørser (som for eksempel Coinbase eller Simplex) men hold også kryptovalutaene dine inne sikre lommebøker, som for eksempel Ledger Nano S og Trezor Model T. De er begge hardware-lommebøker og holder dine private nøkler offline.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me