Kjøp Ethereum med kredittkort og bankoverføringer: Hurtigguide

Hvis du vil bli en stolt eier av noe Ether (ETH)? Denne guiden vil lære deg hvordan du kjøper Ethereum med kredittkort eller bankoverføringstjenester. Siden det er mer enn en markedsplass som tilbyr denne tjenesten, kan du velge den som passer deg best. Forbered kreditt- / debetkortet ditt, så lærer jeg deg hvordan du kjøper Ethereum ved hjelp av Coinbase-, CEX- eller Coinmama-utvekslingsplattformer.

Hvordan kjøpe Ethereum med kredittkort

Coinbase

Coinbase er for tiden en av de mest populære plattformene for digital valutautveksling. Det er også ekstremt brukervennlig. Coinbase gir brukerne muligheten til å kjøpe forskjellige kryptovalutaer med kredittkort eller via bankoverføringer, noe som betyr at det er mulig å kjøpe Ethereum med USD. Videre blir Coinbase ofte sett på som en av de enkleste plattformene for å kjøpe Ethereum. En av de største ulempene ved Coinbase er imidlertid at den ikke er tilgjengelig i alle land, og avgiftene er ganske høye, alt fra 1,5% til 4%. Gebyret er avhengig av betalingsmåten du velger å bruke. Dermed er debet- / kredittkortgebyrer høyere enn bankoverføringsgebyrer. Det er vanlig at selskaper tar et større gebyr hvis du bruker disse betalingsmåtene, fordi det koster dem å behandle betalingen gjennom tredjepartsleverandører. Hvis du er fast bestemt på å kjøpe Ethereum med kredittkort, følg trinnene nedenfor, og du vil være en stolt eier av noe kryptovaluta på kort tid!

Trinn 1: Besøk Coinbase nettsted og registrer en konto ved å klikke ‘melde deg på‘.

hvordan kjøpe ethereum med kredittkort - Coinbase-nettstedetSteg 2: Gå til e-postboksen din, åpne brevet sendt av Coinbase og klikk på lenken. Dette gjøres for å bekrefte e-postadressen din.

hvordan kjøpe ethereum med kredittkort - Coinbase e-postbekreftelse

Trinn 3: Når du har logget inn, skriv inn telefonnummeret ditt og klikk ‘send kode’. Du får en SMS fra Coinbase med en kode. Skriv inn koden i ønsket felt

Trinn 4: Velg betalings- / kredittkort eller bankoverføring fra betalingsmåtene.

Trinn 5: Velg "Kjøpe", og ved siden av ‘Ether’ angir du mengden Ether du vil kjøpe. Du kan betale med USD, GBP eller EUR.

hvordan kjøpe ethereum med kredittkort - Kjøp Ethereum

CEX.IO

CEX.io er en annen brukervennlig sentral. Videre er en av CEX.ios største fordeler at den er tilgjengelig i flere land enn Coinbase. Hvis landet ditt ikke støttes av Coinbase CEX.IO er et flott og enkelt alternativ hvis du ønsker å kjøpe Ethereum med USD eller EUR! Ved å følge trinnene nedenfor, vil du raskt kunne kjøpe Ethereum med kredittkortbetalinger.

Trinn 1: Besøk CEX.IO nettside. Og klikk ‘Registrer’ øverst til høyre.

hvordan kjøpe ethereum med kredittkort - CEX.io registrering

Steg 2: Fyll ut nødvendig informasjon eller klikk ‘Logg inn med Facebook’ hvis du vil bruke Facebook til å registrere deg.

hvordan kjøpe ethereum med kredittkort - Registrer deg hos CEX.io

Trinn 3: Sjekk e-postinnboksen vår og åpne e-posten som CEX.IO har sendt. Klikk på lenken i e-postmeldingen for å bekrefte e-postadressen din.

hvordan kjøpe ethereum med kredittkort - CEX.io e-postbekreftelse

Trinn 4: CEX.IO vil be deg om å aktivere tofaktorautentisering. 2FA gir kontoen din et ekstra sikkerhetslag, så det anbefales på det sterkeste.

hvordan kjøpe ethereum med kredittkort - 2FA anbefaling

Trinn 5: Klikk på ‘BTC’, så ser du en meny. Velg ‘ETH’ på menyen.

hvordan kjøpe ethereum med kredittkort

Trinn 6: Ved siden av ‘Kjøp ETH’ ser du en seksjon som heter ‘For’. Velg valutaen du vil bruke.

hvordan kjøpe ethereum med kredittkort - USD

Trinn 7: Angi hvor mye Ethereum du vil ha, og klikk deretter på ‘KJØP’ -knappen.

Coinmama

En av de eldre og mer anerkjente børsene hvis du vurderer å kjøpe Ethereum. Coinmama ble lansert i 2013 for å være så nybegynnervennlig som mulig. Dermed er Coinmama et flott sted å kjøpe Ethereum med kredittkort eller bankoverføringer. En av de største ulempene med Coinmama er imidlertid at børsen bare aksepterer USD- og EUR-betalinger per nå.

Trinn 1: Gå til Coinmama hjemmeside og fyll ut "Registrere" skjema.

Steg 2: Sjekk e-postinnboksen din og klikk på lenken i en e-post sendt av Coinmama for å bekrefte e-postadressen din.

hvordan kjøpe ethereum med kredittkort - Coinmama nettsted

Trinn 3: Logg på Coinmama-kontoen din. Når du er logget inn, klikker du på ‘Min konto’ og deretter ‘Bekreft kontoen min’ til venstre.

Trinn 4: Fyll ut skjemaet og inkluder din nasjonale identifikasjon.

hvordan kjøpe ethereum med kredittkort - verifisering av Coinmama-konto

Trinn 5: Du må laste opp kopier av forsiden og baksiden av passet eller det nasjonale identitetskortet. Da må du ta et bilde av deg selv mens du holder et papir med ‘Coinmama’ skrevet på med dagens dato. Dette gjøres for å forhindre svindel.

hvordan kjøpe ethereum med kredittkort - verifisering av Coinmama-konto

Trinn 6: Legg til bildene du har tatt på skjemaet på nettet og klikk på “Last opp”.

hvordan kjøpe ethereum med kredittkort - verifisering av Coinmama-konto

Trinn 7: Klikk ‘ETHER’. Det står på menyen øverst på nettstedet.

hvordan kjøpe ethereum med kredittkort - Coinmama eter

Trinn 8: Angi mengden Ether du vil kjøpe, og klikk "Kjøp nå."

Trinn 9: Velg kreditt- / debetkort via et Simplex-alternativ.

Trinn 10: Skriv inn din digitale lommebokadresse og klikk "Fullfør betaling". Forsikre deg om at lommebokadressen er riktig, da lommeboken du skriver inn her vil være den som mottar Ether.

Trinn 11: Skriv inn betalingsinformasjonen din og klikk "Betal nå."

Trinn 12: Etheren er sendt fra Coinmama til lommeboken din. Det kan ta litt tid før du ser Ether i lommeboken.

Sende ETH fra børser til lommeboken din

Nybegynnere i kryptovaluta spør seg ofte hvordan de skal kjøpe Ethereum med et kredittkort, men når du eier litt Ether, er et viktigere spørsmål hvordan du lagrer det trygt. Det er mye tryggere å lagre pengene dine i en lommebok i stedet for å legge dem på børs. For hvis børsen blir hacket, er pengene dine i fare. Men hvis du har ansvaret for sikkerheten din, må du angripes personlig for å miste kryptovalutaverdiene dine. Her kan du finne veiledningen vår om hvordan du velger den beste kryptovaluta lommeboken. Hvordan velge den beste kryptovaluta lommeboken.

Hvis du kjøpte Ethereum ved hjelp av Coinmama, trenger du ikke å overføre dem til en lommebok fordi dette ble gjort under kjøpsprosessen..

Hvis du ønsker å sende Ether fra CEX.IO eller Coinbase, kan du følge trinnene nedenfor!

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Sende eter fra Coinbase

  1. Klikk på "Sende" fra toppmenyen.
  2. Skriv inn lommebokadressen din.
  3. Skriv inn mengden Ether du vil sende, og klikk på "Send midler".
  4. Du bør få en SMS med en kode, skriv koden i Coinbase og klikk "Bekrefte".

Sende eter fra CEX.io

  1. Klikk på "FINANSIERE" fra toppmenyen.
  2. Bla ned og finn "ETH" alternativ.
  3. Klikk på "Ta ut" knappen som er ved siden av "ETH."
  4. Skriv inn mengden ETH du vil sende til lommeboken.
  5. Skriv inn din lommebokadresse for kryptovaluta. Forsikre deg om at det er riktig!
  6. Klikk på "Ta ut".

Husk at dette er en rask guide hvis du vil lese mer om alle de forskjellige måtene å kjøpe Ethereum på, se på Hvordan kjøpe Ethereum: En komplett guide for å forstå hvordan og hvor du kan kjøpe Ethereum

Hvordan kjøpe Ethereum med kredittkort: Konklusjon

Så nå bør du vite hvordan du kjøper Ethereum med kredittkort eller bankoverføringer. Gratulerer hvis du allerede har kjøpt den etter denne guiden. Og hvis du fortsatt tenker på å kjøpe noe, håper jeg at denne guiden vil hjelpe deg med å ta avgjørelsen! Nå som du har noe Ether, kan du lære hvordan du kjøper BitDegree-tokens med Ether!

Har du kjøpt noen andre kryptovalutaer før? Hvis ja, hva er din favorittmetode, og gi meg beskjed hvis jeg savnet noe i denne guiden!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me