Kjøp Litecoin med PayPal umiddelbart

Velkommen tilbake! Så du liker hva Litecoin-prosjektet har som mål å oppnå, og nå vil du kjøpe Litecoin med PayPal, men er du usikker på hvordan? Vel, i dag skal jeg vise deg det…

Selv om det nå er hundrevis av forskjellige kryptovaluta-børser som lar deg kjøpe, selge og handle Litecoin, godtar nesten ingen av dem PayPal!

Som et resultat er det ingen direkte måte å kjøpe Litecoin med PayPal. Du må først kjøpe Bitcoin ved hjelp av PayPal-kontoen din, og deretter bytte Bitcoin mot Litecoin på en børs. Men ikke bekymre deg, jeg veileder deg gjennom trinnene.

I guiden ‘Kjøp Litecoin med PayPal’ skal jeg diskutere to forskjellige plattformer som godtar PayPal og forklare hvordan de begge fungerer. Deretter skal jeg gi deg en veldig enkel trinnvis guide om hvordan du fullfører PayPal til Litecoin-handel fra start til slutt!

Så hva venter du på? I den første delen av veiledningen ‘Hvordan kjøpe Litecoin med PayPal’ begynner vi med å finne ut hvorfor det er så vanskelig å kjøpe kryptovalutaer ved hjelp av en e-lommebok som PayPal.!

Hvorfor det er vanskelig å kjøpe Litecoin med PayPal

Cryptocurrency exchange ser ikke ut til å like PayPal på grunn av risikoen som er involvert.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Kjøp Litecoin med Paypal

En av hovedårsakene til dette er at PayPal har noe som heter ‘Kjøperbeskyttelse’. Dette gjør det mulig for kjøperen å be om tilbakebetaling hvis noen selger dem noe som ikke samsvarer med beskrivelsen. I de fleste tilfeller favoriserer PayPal kjøperen. Dette betyr at selgeren ikke har annet valg enn å refundere betalingen.

Når du kjøper Litecoin og andre kryptovalutaer, er det ingen sikker måte å bevise at selgeren sendte myntene. Dette betyr at kjøperen vil late som om de aldri har mottatt dem, og deretter be om tilbakebetaling fra PayPal!

Som et resultat tar kjøpmenn ofte høyere avgifter for å beskytte seg mot tilbakeføring! Derfor er det viktig å huske at alternativene jeg skal gi deg er mye dyrere enn å bruke andre betalingsmåter!

Så nå som du vet det Hvorfor det kan være vanskelig å kjøpe kryptovalutaer med PayPal, neste del av denne ‘kjøpe Litecoin med PayPal’-guiden vil se på hvor dette er mulig.

Hvor kan du kjøpe Litecoin med PayPal?

LocalBitcoins

Kjøp Litecoin med Paypal

Det første alternativet jeg ønsket å diskutere med deg, var LocalBitcoins. De er en peer-to-peer-utveksling som lar deg kjøpe og selge Bitcoin direkte med andre brukere. Basert i Finland ble de først lansert i 2012 og betjener nå kunder i mer enn 248 forskjellige land!

Når du får tilgang til plattformen, vil du finne en lang liste over enkeltpersoner som ønsker å selge sin Bitcoin, med prisen de gjerne selger den for og deres foretrukne betalingsmåte..

Prosessen er veldig enkel. Når du har funnet en selger som gjerne aksepterer PayPal, skriver du inn beløpet du vil kjøpe, og når selgeren aksepterer, vil de sende deg sin PayPal-adresse. På dette tidspunktet er Bitcoin låst inne i plattformen, og den frigjøres så snart selgeren kan se at du har betalt!

Det er også et kult vurderingssystem som eBay, hvor kjøpere og selgere kan gi tilbakemelding etter at en handel er fullført!

Tiden det tar å kjøpe Bitcoin med PayPal ved hjelp av LocalBitcoins er ikke lang i det hele tatt. Det tar ikke mer enn 10 minutter å fullføre handelen!

Så nå vet du hva LocalBitcoins er, neste del av guiden ‘Hvordan kjøpe Litecoin med PayPal’ kommer til å se på gebyrene deres!

Avgifter

Når du kjøper mynter på LocalBitcoins, tar ikke plattformen gebyrer til kjøperen. I stedet velger selgeren prisen som de vil belaste. Prisene kan variere ganske mye, noe som betyr at du noen ganger kan betale til en pris som er mye høyere enn dagens markedspris.

Kjøp Litecoin med Paypal - Dashboard

Som du vil se fra skjermbildet ovenfor, starter prisen på å kjøpe Bitcoin med PayPal så lavt som £ 5779,87 og går helt opp til £ 6975,70! Det er en forskjell på nesten 20%!

Betalingsalternativer

I tillegg til å akseptere PayPal, støtter LocalBitcoins nå mer enn 20 forskjellige betalingsmåter. Dette inkluderer alt fra en lokal bankoverføring, SWIFT, Pingit og til og med kontanter i posten!

Imidlertid vil jeg ikke anbefale å sende kontanter eller møte personlig, da du ikke vil være beskyttet av LocalBitcoins sperretjeneste!

Det som er bra med LocalBitcoins er at det ikke betyr noe hvilket land du kjøper fra, da PayPal er en global betalingsmåte. Dette betyr at hvis du finner en billigere selger som er lokalisert i et annet land enn deg, kan du fortsatt kjøpe fra dem.

Så nå som du vet om gebyrene og de forskjellige betalingsmåtene på børsen, vil den neste delen av guiden min “kjøpe Litecoin med PayPal” gi deg trinnvise instruksjoner om hvordan du kjøper LocalBitcoins.

Hvordan kjøpe Bitcoin med PayPal på LocalBitcoins

 1. Det første du trenger å gjøre er å besøke nettstedet LocalBitcoins, som du kan gjøre ved å klikke på lenken min her!
 2. Se etter det grønne Registrer deg gratis og klikk på den! Du må nå oppgi noen personlige detaljer. Det er sannsynligvis best å bruke det virkelige navnet ditt, da noen selgere vil be deg om å bekrefte deg selv med dem før de godtar handelen.

  Kjøp Litecoin med Paypal - Registrer deg

 3. Når du har fullført kontoåpningsprosessen, klikker du på Kjøp Bitcoins øverst på skjermen.

  Kjøp Litecoin med Paypal - Localbitcoins

 4. I den første boksen skriver du inn mengden Bitcoin du vil kjøpe. Valutaen vil være basert på landet du befinner deg i, men du kan endre dette hvis du vil. Du kan også endre landet du vil kjøpe fra hvis du ikke finner noen selgere som godtar PayPal. Klikk nå på Alle tilbud på nettet boks og se etter PayPal. Klikk deretter på Søk.

  Kjøp Litecoin med Paypal - Localbitcoins

 5. Når søkeresultatene er lastet inn, vil du se en liste over selgere som gjerne godtar PayPal. De rangeres basert på prisen de vil belaste. På venstre side av skjermen vil du se selgerens tilbakemeldingspoeng og antall tidligere handler de har fullført. Ideelt sett vil du velge en selger som har 100% tilbakemelding og en god mengde handler (50+). Du bør også se på grenseboksen, som er mengden Bitcoin som selgeren ønsker å handle. I mitt eksempel har toppselgeren en tilbakemeldingspoeng på 100%, og de har fullført mer enn 100 handler. De tilbyr også den billigste valutakursen, så jeg skal velge dem! Når du har valgt selger, klikker du på Kjøpe.

  Kjøp Litecoin med Paypal - Localbitcoins dashboard

 6. På dette tidspunktet har ikke selgeren fått beskjed om at du vil handle. Så før du fortsetter, må du sørge for at alle detaljene er riktige. En annen ting du må se etter, er selgernes vilkår på høyre side av siden. Hver selger lister opp vilkårene, så bare sørg for at du er fornøyd med dem. Noen ganger ber de om ID, eller som i eksempelet mitt, de sier at de bare vil handle med en kjøper som har fullført mer enn 30 vellykkede handler. Hvis du ikke oppfyller vilkårene deres, er alt du trenger å gjøre å gå tilbake til søkeresultatsiden og velge en annen selger!

  Kjøp Litecoin med Paypal - Betalingsmåte

 7. Hvis du vil fortsette, blar du ned og klikker på Send handelsforespørsel.

  Kjøp Litecoin med Paypal - handelsforespørsel fra Localbitcoins

 8. Selgeren vil da få tilsendt et øyeblikkelig varsel med din forespørsel. De vil sjekke informasjonen og deretter sende deg PayPal-adressen. Du kan snakke med selgeren ved hjelp av chatboxen hvis du har spørsmål.
 9. Gå til PayPal-kontoen din og overfør pengene. Ikke glem å oppgi referansenummeret som selgeren oppgir. Så snart du har sendt betalingen, klikk på Betaling sendt.
 10. Selgeren vil nå motta et varsel om at du har betalt. På dette tidspunktet er Bitcoin fortsatt låst i sperren. Selgeren må fortsatt sjekke at du har sendt betalingen! Når de kan se at betalingen har kommet, vil de frigjøre Bitcoins fra sperringen.

Gratulerer! Du har nettopp brukt vår første metode for å kjøpe Bitcoin ved hjelp av PayPal. Så snart i denne ‘Kjøp Litecoin med PayPal’ -guiden, vil jeg vise deg hvordan du bytter Bitcoin for Litecoin! Imidlertid vil jeg først diskutere et alternativt alternativ … La oss ta en titt på VirWoX!

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

VirWoX

VirWoX ble opprettet i 2007 og er en plattform som lar folk handle en digital mynt kalt ‘Second Life Lindens’ (SLL). Denne mynten er en valuta som brukes i et spill som heter ‘Second Life’ og lar spillere kjøpe en rekke virtuelle varer.

Det er ikke en kryptovaluta som Bitcoin eller Litecoin, og den kan ikke brukes andre steder enn i spillet. Du lurer kanskje på hvorfor jeg forteller deg dette!?

Vel, VirWoX-plattformen lar også folk handle med Bitcoin også! Og gjett hva? Det godtar også PayPal!

Slik det fungerer er slik: du finansierer VirWoX-kontoen din med PayPal og bytter deretter fiat-valutaen din mot SSL-mynter. Når du har gjort det, må du bytte SLL-mynter for Bitcoin.

Etter det vil du bli bedt om å ta ut Bitcoin til en kryptokursutveksling og deretter bytte dem mot Litecoin!

Betalingsalternativer

Selv om VirWoX-plattformen er bygget spesielt for SLL-mynter, godtar de et bredt spekter av andre betalingsmåter. På toppen av PayPal godtar de også debet- og kredittkort (via Skrill), Klarna, Playsafe Card og OK Pay!

På grunn av risikoen for å godta PayPal, har VirWoX-teamet installert noen innskuddsgrenser. Når du først registrerer deg, må du også vente to dager før du kan gjøre ditt første kjøp!

Når denne tiden går, vil du kunne bruke PayPal-kontoen din til å sette inn 90 euro. Når ytterligere 10 dager har gått, øker dette til 120 euro. Etter 30 dager går dette opp til 200 euro. 400 euro etter 60 dager, og til slutt 1000 euro på forespørsel.

Teamet gjør det ikke klart hva du trenger å gjøre for å få det opp til 1000 euro, men jeg tror de sannsynligvis vil at du skal bekrefte identiteten din ved å laste opp noe ID.

PayPal-kontoen din må også være en bekreftet konto, ellers lar ikke VirWoX deg sette inn!

Så nå som du vet om betalingsalternativene på VirWox, vil neste del av guiden min “Kjøp Litecoin med PayPal” se på avgiftene deres!

Avgifter

En av de største ulempene ved å bruke PayPal-kontoen din på VirWox er at avgiftene kan bli høye.

Kjøp Litecoin med Paypal - avgifterKilde: finder

Når du foretar det første innskuddet, må du betale et transaksjonsgebyr på 3,4%. Deretter må du gjøre to separate handler. For det første vil dette være EUR>SLL og deretter SLL>BTC. Avhengig av valutakursen som de andre selgerne ber om, kan dette begynne å øke ganske betydelig.

Og til slutt, ikke glem at du da må overføre Bitcoin til en kryptovaluta-børs for å bytte dem mot Litecoin, noe som også vil koste deg ekstra avgifter!

Dessverre, uansett hvilket alternativ du velger, vil det alltid være mye dyrere å bruke PayPal til å kjøpe en digital valuta enn tradisjonelle metoder. Dette er fordi risikoen er mye høyere!

Så nå som du vet hvordan du kjøper Bitcoin med PayPal, skal jeg vise deg hvordan du bytter Bitcoin mot Litecoin i neste del av ‘Kjøp Litecoin med PayPal’ -guiden.!

Hvordan bytte Bitcoin mot Litecoin

Hvis du har fulgt ‘Kjøp Litecoin med PayPal’ -guiden til dette punktet, bør du nå vite hvordan du bruker PayPal-kontoen din til å kjøpe Bitcoin. Du har imidlertid kommet hit for å kjøpe Litecoin – ikke Bitcoin – så jeg skal nå vise deg den siste fasen av transaksjonen…

Jeg har bestemt meg for å bruke LocalBitcoins i mitt eksempel, da jeg synes prosessen er mye enklere enn å bruke VirWoX. Avgiftene er også billigere, og det er færre trinn involvert.

Dessuten vil hundrevis av kryptovalutautvekslinger tillate deg å handle Bitcoin for Litecoin, men jeg har valgt Binance. Årsaken til dette er at handelsavgiftene deres er en av de laveste i bransjen, de har det største handelsvolumet og sikkerheten er høy også.

Få din Binance Deposit Address

 1. Besøk Binance-hjemmesiden innen klikke her.
 2. Du må åpne en konto, som ikke tar mer enn to minutter. Du trenger ikke å oppgi personlig informasjon, noe som betyr at du kan handle anonymt!
 3. Når du er klar, klikker du på Innskudd øverst på siden.

  Kjøp Litecoin med Paypal - Binance-midler

 4. I rullegardinlisten søker du etter Bitcoin. Vær veldig forsiktig her, da det er mange variasjoner. Forsikre deg om at du velger BTC – Bitcoin, som skal se ut som skjermbildet mitt nedenfor.

  Kjøp Litecoin med Paypal - Binance innskudd

 5. Du får nå vist din unike Bitcoin-innskuddsadresse for Binance. Klikk på Kopier adresse.

  Kjøp Litecoin med Paypal - innskuddsadresse for BTC

Overføre Bitcoin fra LocalBitcoins til Binance

Nå som du har konfigurert Binance-kontoen din og kopiert innskuddsadressen din, må du nå gå tilbake til din LocalBitcoins-konto!

 1. Klikk på på toppen av skjermen Lommebok.

  Kjøp Litecoin med Paypal - lommebok

 2. Nå må du lime inn Binance-innskuddsadressen din i Motta Bitcoin-adresse eske. Du må også angi mengden Bitcoin du vil overføre. LocalBitcoins lar deg også legge inn en beskrivelse, som bare er en referanse.

  Kjøp Litecoin med Paypal - Bitcoin-beløp

 3. Til slutt klikker du på det blå Fortsette for å fullføre overføringen. Myntene skal vises i Binance-kontoen din innen omtrent 10 minutter!

Handel med Bitcoin for Litecoin på Binance

Hvis du har fulgt mine trinnvise instruksjoner så langt, bør du nå ha en Binance-konto som er finansiert av Bitcoin. Den siste delen av guiden min ”hvordan kjøpe Litecoin med PayPal” kommer til å se på hvordan man lager en Bitcoin-til-Litecoin-handel på Binance!

 1. Hold musen over øverst på skjermen Utveksling, og klikk deretter på Grunnleggende.

  Kjøp Litecoin med Paypal - Binance exchange

 2. Nå må vi finne handelsparet Bitcoin (BTC) / Litecoin (LTC). Klikk på på høyre side av siden BTC og søk deretter etter LTC i søkeboksen.

  Kjøp Litecoin med Paypal - Binance-endring

 3. Klikk nå på LTC / BTC-sammenkoblingen som vises fra søkeresultatet.

  Kjøp Litecoin med Paypal - Binance LTC

 4. Du er nå på hovedsiden for LTC / BTC! Jeg vet først at det kan se veldig skummelt ut, men det er enklere enn du tror!

  Kjøp Litecoin med Paypal - LTC-dashbord

 5. Rull ned under handelskartene og se etter Kjøp LTC eske. Klikk nå på Marked. Dette vil tillate deg å kjøpe Litecoin til gjeldende markedspris.

  Kjøp Litecoin med Paypal - Market

 6. Nå må du oppgi beløpet du vil kjøpe. Du kan enten skrive dette inn i Beløp eske.
 7. Til slutt, for å fullføre handelen med Bitcoin til Litecoin, klikk på Kjøp LTC. Hvis du kjøpte med denne metoden, bør handelen din gå gjennom med en gang!

Gratulerer, du har nettopp kjøpt Litecoin med PayPal!

Kjøp Litecoin med PayPal: Konklusjon

Hvis du har lest denne “Kjøp Litecoin med PayPal” -guiden fra start til slutt, vil du nå vite hvor vanskelig det er å bruke PayPal-kontoen din for å kjøpe Litecoin … Dessverre, hvis du trenger å bruke PayPal, er den eneste måten at du kan gjøre det er å først kjøpe Bitcoin og deretter bytte den mot Litecoin.

Visste du at det nå er mange kryptokursutvekslinger som godtar andre betalingsmetoder i virkeligheten, for eksempel et debet- / kredittkort eller en bankkonto? Dette kan være verdt å vurdere, da det ikke bare ville være billigere å kjøpe Litecoin på denne måten, men det ville også være mye raskere.

Det som er irriterende er at Coinbase (den største meglerbørsen i verden) lar deg gjøre det ta ut penger til PayPal, men de lar deg ikke sette inn penger. Så frustrerende!

Til syvende og sist er den gode nyheten at å kjøpe Litecoin med PayPal kan gjøres, men bare vær forberedt på å gå gjennom mange trinn. Gi meg beskjed hvis du fant denne trinnvise veiledningen nyttig, eller enda bedre hvis du kan tenke deg en enda bedre måte å kjøpe Litecoin med Paypal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me