KuCoin gjennomgang

Vil du begynne å kjøpe, selge og handel med kryptovalutaer, men sikker på om KuCoin er riktig bytte for deg? Eller kanskje du har sett en bestemt mynt oppført på KuCoin, og nå vil du sørge for at den er trygg å bruke?

Vel, uansett hva du vil finne ut om KuCoin, har jeg det dekket! I denne KuCoin-gjennomgangen skal jeg begynne med å gi deg en kort introduksjon inn i bakgrunnen for utvekslingen, etterfulgt av en trinnvis veiledning hvordan du gjør et innskudd.

Så skal jeg fortelle deg hva mynter du kan sette inn, hva bekreftelsesprosess selskapet har, og til slutt vil jeg liste opp alle dets fordeler og ulemper.

På slutten av å lese veiledningen min, vil du ha all informasjonen du trenger for å avgjøre om KuCoin er den rette utvekslingen for deg. Hvis ikke, vil du kunne finne andre anbefalte kryptokursutvekslinger der ute.

Så hva venter du på? La oss hoppe inn i den første delen av denne KuCoin-gjennomgangen – børsens bakgrunn!

Fordeler

 • Anonym handel
 • Sikre
 • Støtter en rekke kryptovalutaer

Ulemper

 • Lavt handelsvolum

En introduksjon til KuCoin Exchange

KuCoin er en tredjeparts utveksling som lar deg kjøpe, selge og handle masse av forskjellige kryptovalutaer. Det var opprettet i mai 2017 av en gruppe erfarne forretningsspesialister som tidligere hadde jobbet med prosjekter som Ant Financial og iBox PAY. KuCoin er en av de nyeste kryptovaluta-børsene i bransjen.

Målet med grunnleggerne var å skape et enkel og sikker plattform for mennesker over hele verden å bruke til å handle en rekke digitale mynter. På lang sikt ønsker de å være en av de 10 største største børsene i verden, og de håper å oppnå dette innen 2021.

Siden den ble lansert, utvekslet KuCoin har ikke opplevd noen bemerkelsesverdige problemer, og generelt lider ikke sentralen overbelastning av systemet. Det er nå mulig å få tilgang til KuCoin-plattformen via en stasjonær datamaskin så vel som på KuCoin-appen på begge Android og iOS.

KuCoin gjennomgang

Tidlig i 2018 ble det rapportert at KuCoin har gjort det mer enn 1 million brukere. Imidlertid er deres gjennomsnittlige handelsvolum mye mindre enn andre populære børser som Binance.

Mens jeg skrev denne KuCoin-anmeldelsen, oppdaget jeg også at børsen har sin egen kryptovaluta kalt KuCoin-aksjer (KCS)! Ved å holde KCS-mynter får KuCoin-brukere nedsatte handelsavgifter.

Videre får innehavere av KCS-mynter også en andel på 50% av alt overskuddsbeløpet som er gjort av børsen! KuCoin-kryptovalutaen opplevde heltidshøyder i januar 2018 på mer enn 1,8 milliarder dollar!

Så nå som du vet om bakgrunnen deres, vil neste del av KuCoin-gjennomgangen diskutere hvilke mynter du kan kjøpe!

Siste Kucoin-kupong funnet:

Mynt tilgjengelighet

I skrivende stund har KuCoin mer enn 300 forskjellige handelspar tilgjengelig. Et eksempel på et handelspar er BTC / ETH som betyr å handle Bitcoin med Ethereum. De støtter mer enn 75 personer kryptovalutaer og de legger til denne listen hele tiden.

Innenfor denne listen inkluderer flertallet av populære mynter, som for eksempel Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Bitcoin Penger, så vel som mindre populære (men fortsatt topp krypto) mynter som VeChain og Lympo.

KuCoin ser ut til å være veldig populær for nye kryptovalutaer som har fullført ICO, noe som betyr at det er en flott børs hvis du vil kjøpe kryptovalutaer helt på begynnelsen av handelsreiser. I følge grunnleggerne har KuCoin som mål å støtte mer enn 1000 forskjellige kryptovalutaer innen utgangen av 2018.

Sammenlign Kucoin side om side med andre

Visste du?

Sammenlign Kucoin side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

KuCoin-avgifter

Et av hovedmålene med KuCoin er å tilby sine handelsmenn veldig lave avgifter. Men hvor billig er det?

For det første kryptovaluta innskudd er gratis, annet enn blockchain-transaksjonsgebyret du betaler for å gjøre overføringen. Selvfølgelig vil dette avhenge av hvilken kryptovaluta du bruker.

Når det gjelder å gjøre en handel, betaler du bare 0,1% av beløpet du kjøper. For eksempel, hvis du ønsket å kjøpe $ 1000 i Litecoin, ville du bare betale $ 1! Dette er en av de laveste i bransjen, noe som er en god grunn til å bruke KuCoin.

KuCoin anmeldelse: KuCoin hjemmeside.

I form av ta ut myntene dine ut av børsen, avhenger gebyret av hvilken kryptovaluta du vil ta ut. Du finner all informasjon på KuCoin offisielle side.

Så nå som du vet om de forskjellige myntene som KuCoin godtar, samt informasjon om KuCoin-avgifter, vil den neste delen av KuCoin-gjennomgangen min se på forskjellige betalingsmåter, sammen med eventuelle bekreftelsestiltak du måtte ta.

Betalingsmetoder og bekreftelse

OPPDATERING 2021: KuCoin aksepterer nå 5 vanlige fiat-valutaer, inkludert USD, CAD, VND, IDR og CNY.

Godtar KuCoin fiat-valuta? Dessverre gjør de det ikke, noe som betyr at du må sette inn penger med en annen kryptovaluta.

KuCoin gjennomgang

Hvis dette er første gang i kryptovalutaindustrien, er den enkleste måten å komme i gang å kjøpe en populær kryptovaluta som Bitcoin eller Ethereum på Coinbase. Coinbase lar deg bruke tradisjonelle betalingsmåter som debetkort eller bankkonto. Når du har gjort dette, kan du overføre myntene dine direkte til den nyopprettede KuCoin-kontoen.

Imidlertid er det faktisk en fordel med å sette inn og ta ut ved hjelp av kryptovalutaer. Siden børsen ikke har et forhold til fiat-valuta, er ikke brukerne pålagt å identifisere seg for å begynne å handle. Dette betyr at du kan handle anonymt.

Enda bedre, det er det ingen grenser til antall midler du kan innskudd og uttak! Dette er en stor bonus ettersom andre kryptovalutautvekslinger får deg til å laste opp bekreftelsesdokumenter som pass og kontoutskrift, som noen ganger kan ta opptil to uker å bekrefte..

Registreringsprosess

For å registrere en ny konto hos KuCoin, må du først besøke deres offisielle hjemmeside som er tilgjengelig her. Deretter klikker du på melde deg på, som er øverst til høyre på skjermen.

Du vil da bli presentert vilkårene for børsen. Selv om jeg allerede har lest dem, er det sannsynligvis best hvis du selv leser gjennom dem for å forsikre deg om at du forstår alt. Når du har det, kryss av godta vilkår og betingelser boksen, etterfulgt av å klikke på neste.

Kucoin Review - Vilkår for bruk

Nå må du oppgi e-postadressen din og velg et veldig sterkt passord.

Kucoin Review - Registreringsskjema

Du blir deretter bedt om å bevise at du er menneske ved å skyve stolpen fra venstre til høyre! Til slutt, for å få kontoen din åpen, må du bekrefte e-postadressen din ved å klikke på koblingen som KuCoin sender til deg.

Og det er det, du har nå en konto hos KuCoin! På dette tidspunktet kan du sette inn noen mynter og begynne å handle med en gang. Videre er det ikke nødvendig å sende inn dokumenter for å bevise identiteten din!

Hvordan kjøpe på KuCoin

Lurer du også på hvordan du kan kjøpe på KuCoin? Dette er veldig enkelt også! Når du har finansiert kontoen din, klikker du på Markeder øverst på siden.

Kucoin Review - Kategorier

Deretter må du søke etter mynten du vil kjøpe. For å gjøre dette, skriv det inn i søkefeltet som du finner til høyre på siden. I mitt eksempel ser jeg etter å kjøpe NEO.

Kucoin gjennomgang

KuCoin vil da liste opp alle de forskjellige handelsparene som er tilgjengelige for mynten du vil kjøpe. I mitt eksempel er bare NEO / BTC tilgjengelig, noe som betyr at jeg trenger å handle Bitcoin for NEO. Klikk på handelsparet som samsvarer med mynten du satte inn hos!

Du vil nå være på hovedhandelsskjermen. På høyre side av siden, se etter kjøpsboksen som vises under ordrelisten.

Kucoin Review - Markedsstatistikk

Alt du trenger å gjøre er å skrive inn antall mynter du vil kjøpe, klikke på det blå beste pris og deretter på det grønne kjøpe for å fullføre handelen. Det er så enkelt!

Så nå som du vet hvor enkelt det er å åpne en konto, samt hvordan du kan kjøpe på KuCoin, vil den neste delen av KuCoin-gjennomgangen min se på hvilke handelsmenn børsen er best egnet for!

KuCoin Review: Hvem bør velge KuCoin?

Etter å ha testet KuCoin for første gang, var jeg veldig glad for å se at plattformen er veldig enkel å bruke. Som du vil ha lagt merke til fra instruksjonene mine ovenfor, er alt fra å gjøre et innskudd til å fullføre en handel ganske rett fram.

KuCoin-utvekslingen er også bra for mer seriøse handelsmenn, siden den har mange funksjoner for å analysere pristrender – for eksempel lysestaker. Imidlertid er det gjennomsnittlige handelsvolumet på KuCoin i titalls millioner, noe som er mye mindre enn større børser som Binance.

Dette kan være et problem ettersom lave handelsvolumer noen ganger kan bety at det ikke er nok likviditet. Hvis du bare handler små beløp, bør dette ikke være et problem, men hvis du ønsker å bytte veldig store mengder, er KuCoin kanskje ikke den beste børsen for deg.

Når nye kryptovalutaer først lanseres, blir de noen ganger bare notert på en bestemt børs. Hvis kryptovalutaen du ønsker bare er oppført på KuCoin, har du ikke annet valg enn å bruke dem.

Så nå som du vet hvor brukervennlig plattformen er, kommer neste del av KuCoin-gjennomgangen min se på om utvekslingen er trygg!

Er KuCoin trygt?

Før du setter inn dine egne penger, er det alltid viktig å vite om det er trygt eller ikke. Selvfølgelig må du stole på at midlene dine skal være trygge.

Tredjepartsbørs fungerer på en sentralisert server, som betyr at hvis det skulle bli hacket, kan myntene dine være i fare. Skjer dette i kryptovalutaindustrien? Ja, dessverre hele tiden!

For eksempel, i slutten av 2017, det ble rapportert at den totale mengden mynter som har vært hacket i historien om kryptovaluta var over 15 milliarder dollar. Det har vært noen ekstra hack siden den gang, så dette tallet er nå enda høyere!

Så er KuCoin trygt, og i så fall hvordan? For det første er nettstedet beskyttet av en krypteringsprotokoll som holder privat kontoinformasjon sikker. Videre, mens jeg skrev denne KuCoin-anmeldelsen, oppdaget jeg også at det er en intern risikoavdeling det er der for å sikre at brukerfondene er trygge.

For å beskytte kontoen din ytterligere, gir børsen deg muligheten til å sette opp Google Authenticator. Hvis du gjør det, må du oppgi en kode fra mobiltelefonen din til KuCoin-nettstedet før du kan logge på, samt å gjøre en handel.

Jeg vil anbefale at du setter opp dette ekstra sikkerhetsfunksjon. Bare fordi hvis noen klarte å finne ut passordet ditt, ville de fremdeles ikke ha tilgang til kontoen din, da de ville trenge tilgang til mobilenheten din.

Til slutt er det også verdt å nevne at selv om det er flott at KuCoin ikke har opplevd et hack, er de fortsatt en veldig ny børs. På den annen side, uansett hvilken børs du bruker, bør du aldri oppbevare store mengder midler der. Det er alltid mye tryggere å ta ut myntene dine til en sikker personlig lommebok (som en maskinvare lommebok).

Så nå som du vet at KuCoin er trygt, vil den siste delen av KuCoin-gjennomgangen oppsummere fordeler og ulemper.!

KuCoin gjennomgang: Fordeler & Ulemper

Før vi hopper rett i konklusjoner, la oss ta en titt på KuCoins fordeler og ulemper.

PROS ULEMPER
 • Svært lave gebyrer for innskudd, uttak og handel
 • Veldig enkel å bruke – perfekt for nybegynnere
 • Godt utvalg av mynter, inkludert nylig utgitte kryptovalutaer
 • Gode ​​sikkerhetsfunksjoner
 • Ingen bekreftelse – anonym handel
 • Handelsvolumet er lavt – noen ganger er det problemer med mindre mynter
 • Noen vanskeligheter i perioder med høy trafikk

Siste Coinbase-kupong funnet:

Konklusjon

Og det er slutten på min KuCoin anmeldelse! Hvis du har lest den fra start til slutt, bør du nå ha en god forståelse av om KuCoin er den rette børsen for deg.

I denne anmeldelsen har jeg tatt med alt fra KuCoin-avgifter, støttede mynter, brukervennlighet og betalingsmåter. Jeg viste deg også hvordan du oppretter en konto og hvordan du kjøper på KuCoin. Til slutt diskuterte jeg at KuCoin er trygt eller ikke.

Jeg har brukt KuCoin ganske mange ganger, da de ganske ofte støtter kryptovalutaen jeg ser etter kjøp eller selg! Min erfaring har alltid vært positiv, og både innskudd og uttak har vært veldig raske og enkle. Jeg liker også hvordan du får tilgang til markedene via KuCoin-appen!

Uansett, hvis du vil se på andre alternativer, anbefaler jeg på det sterkeste Coinbase, Binance og Kraken.

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me