KuCoin VS Binance: Hvilken bør jeg velge?

Hvis du er noen som nylig kom inn i krypto, og nå leter etter de beste måtene å begynne å investere og handle forskjellige mynter, du vil trenge en førsteklasses utveksling for å hjelpe deg. For å finne en slik utveksling, bør du se på noen sammenligninger – i denne spesifikke artikkelen vil vi sammenligne KuCoin VS Binance.

Begge plattformene det er snakk om har klart å lage noen ganske anstendige navn for seg selv. Mens de har noen likheter, er begge også ganske annerledes, fortsatt – hva dette betyr er at de samme menneskene som kanskje elsker KuCoin ikke nødvendigvis kommer til å være glad i Binance, og omvendt.

Bekymre deg ikke, skjønt – når vi finne ut sammenligningskriteriene, og sett baren høyt, vi vil kunne sjekke ut og analysere begge kryptovaluta-utvekslingene, og se hvilken av dem som passer best for deg.

KuCoin VS Binance: Sammenligningskriterier

Så da – først ting først. For å ha et mål KuCoin VS Binance sammenligning, vi trenger å ha noen funksjoner som kan fungere som de viktigste snakkepunktene, Ikke sant?

Siste Coinbase-kupong funnet:

Vel, mens hver eneste person kommer til å ha sin egen tro på hva de “essensielle egenskapene” til en topputveksling av kryptovaluta er, er det noen overordnede aspekter som er, uansett, avgjørende for alle legitime og pålitelige utvekslinger.

For denne artikkelen skal vi se på fem – sikkerhet, brukervennlighet, avgifter, støttede mynter, og antall brukere. Selv om det riktignok er noen andre aspekter som er veldig viktige for enhver kryptoutveksling, uten disse fem, er det virkelig ingen sjanse for innløsning! Når det er sagt, la oss imidlertid se nærmere på hvorfor det kan være tilfelle.

  • Sikkerhet. Sikkerhetsaspektene ved en kryptovalutautveksling er heldigvis en no-brainer i de aller fleste tilfeller. Det er noe som ikke engang er “essensielt” for en ordentlig utveksling å ha – det er absolutt obligatorisk. Ting er ikke i det hele tatt forskjellige i denne KuCoin VS Binance-sammenligningen, heller – mens begge børsene kan være ganske populære i noen utpekte kretser av kryptoentusiaster, er det veldig viktig at du sjekk alltid sikkerhetsaspektene ved kryptobørs du planlegger å bruke, for at det ikke skulle vise seg å være utrygt og utsatt for hackingsforsøk.
  • Brukervennlighet. Etter sikkerhet kan børsens bruksaspekter virke litt, vel … La oss bare si, ikke så viktig. Imidlertid ber jeg deg om å tenke på det – hvis du har valgt en utvekslingsplattform for kryptovaluta for deg selv, du har sannsynligvis tenkt å bruke mye tid på det, handel og gjøre noen gode tilbud. Du vil sannsynligvis ha den plattformen å være begge enkle å bruke, og lar deg navigere og få tilgang til noen spesifikke områder (sider) på en rask og grei måte, Ikke sant? Når det gjelder kryptopriser, er det mange forvirrende teknologier, som det er – hvis du er nybegynner, er det lett å gå seg vill i dem! Husk dette også i denne KuCoin VS Binance-sammenligningen!
  • Avgifter. Hvis du leter etter ditt første utvekslingssted for kryptovaluta, og bare vil “teste vannet”, da avgifter kommer til å være en viktig faktor å vurdere. Imidlertid, hvis du allerede er en erfaren handelsmann og prøver å maksimere fortjenesten i størst mulig grad, vil gebyrene være et helt avgjørende aspekt å velge mellom noen få forskjellige krypto-utvekslinger! Når det gjelder Binance VS KuCoin-prisene, ting er faktisk ganske interessante – begge plattformene, selv om de er allment akseptert som de som tilbyr de laveste avgiftene for brukerne, er fortsatt ganske forskjellige.
  • Støttet myntantal. Kryptovaluta har blitt et veldig populært tema. Mens det fremdeles er den falske forestillingen om at krypto er assosiert med noen ulovlige aktiviteter som henger sammen blant noen mennesker (det er hovedsakelig takket være ting som Silkeveien), de fleste begynner å forstå det blockchain-teknologien virkelig er en ting i fremtiden. Med det søker selv nybegynnere av kryptovalutahandlere nå å gjøre det kjøpe og handle noen forskjellige mynter, annet enn Bitcoin! Gitt at dette er tilfelle, er det viktig at en topprangerte børs vil gi deg en slik mulighet – plattformene i denne KuCoin VS Binance-sammenligningen er ikke noe unntak!
  • Antall brukere. Antall aktive brukere på en kryptoutvekslingsplattform kan faktisk fortelle deg mye om selve nettstedet. Hvis det er mange som bruker sentralen, kan du være sikker på at selskapet bak gjør noe riktig – kanskje avgiftene er veldig lave? Eller kanskje den tilbyr toppmoderne sikkerhetsfunksjoner? Uansett hva tilfellet kan være, betyr et høyt antall brukere vanligvis det det skjer mye handel – Hvis du prøver å finne de mest konkurransedyktige prisene på kryptomyntene dine, er dette en flott funksjon. Definitivt noe det er verdt å se etter i KuCoin VS Binance-sammenligningen!

Igjen – mens det sikkert er flere funksjoner som kommer til å utgjøre en flott kryptovalutautveksling, og ser på noen andre KuCoin VS Binance-sammenligninger igjen av brukerne av de to plattformene, ser det ut til at disse spesifikke aspektene kommer opp ganske ofte!

KuCoin VS Binance: The Comparison

Som med hvilken som helst annen artikkel der jeg snakker om to gigantiske krypto-børser, dette KuCoin VS Binance sammenligning vil også følge et bestemt mønster. For moro skyld klarhet og konsistens, vi skal ta det fra toppen, og snakke om sikkerhetsaspektene til begge disse plattformene først.

Sikkerhet

Så langt som denne KuCoin VS Binance-sammenligningen går, har begge de aktuelle plattformene blitt ansett å være ganske trygt, i lengst tid.

Når det er sagt, endret ting seg nylig. I det minste for en av disse plattformene.

Binance, til i dag, blir sett på som en av de sikreste børsene på markedet. Det tilbyr brukerne alt fra tofaktorautentisering, helt til noen autorisert enhetslisteformasjon og utdanningsressurser om temaet (dvs. hvordan man kan unngå ting som phishing).

KuCoin, derimot, har noen problemer.

KuCoin VS Binance: handle hvor som helst med KuCoin.

Mens utvekslingen hadde blitt ansett å være relativt trygg i ganske lang tid, i september 2021, et stort sikkerhetsbrudd skjedde. Et stort antall kryptoaktiver (Bitcoin, ERC-20 tokens og så videre) ble overført fra børsens varme lommebøker – med andre ord, de ble stjålet.

Mens KuCoin forsikrer brukerne om det alle tapte mynter vil bli kompensert av børsens forsikring, dette er fortsatt en viktig faktor å vurdere. Sikkerhetsmessig, så langt som denne sammenligningen KuCoin VS Binance går, Binance er virkelig det tryggere alternativet.

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Brukervennlighet

De brukervennlighet faktor på et utvekslingssted for kryptovaluta kan måles på mange forskjellige måter. I de fleste tilfeller vil du ønske det ta en titt på noen få spesifikke aspekter ved plattformen – hvor lett det er å navigere i menyene, om innskudds- og uttaksprosessene er raske og enkle, og – selvfølgelig – hvor lett det er å gjøre bruk selve handelsgrensesnittet.

Riktignok, Binance er ikke den enkleste plattformen å bruke – enhver bruker KuCoin VS Binance-sammenligning der ute kommer til å fortelle deg det samme. Mens plattformen har noen forskjellige grensesnittdesign for nybegynnere og avanserte brukere, Det kan fremdeles være ganske forvirrende, spesielt når du kommer inn i nivelleringssystemet som merkevaren har på plass (kontonivå – forskjellige gebyrer, handelsbeløp osv.).

KuCoin, derimot, er det faktisk en av de enklere utvekslingene der ute! Det er her slagordet deres “The People’s Exchange” spiller ganske pent inn – KuCoins grensesnitt er enkel å navigere, selve nettstedet er rett fram, og handelsprosessene er relativt raske og enkle også.

I denne forbindelse, KuCoin ser ut til å være det enklere å bruke alternativet!

Avgifter

Så avgiftene til de to aktuelle utvekslingsplattformene – dette er faktisk veldig interessant!

Du ser, begge plattformene i dette KuCoin VS Binance-sammenligningstilbudet noen av de beste avgiftene i bransjen!

Binance har en ubegrenset mengde daglig handel, forutsatt at du når det øverste nivået i kontoen din. De uttaksgebyr somle på 3,50% (med et minimumsbeløp på $ 10), og handelsavgifteropptil 0,1% – det er deilig!

KuCoin VS Binance: enkel API-integrering.

Når det er sagt, tro det eller ei, så langt som Binance VS KuCoin-priser gjelder, KuCoin har faktisk enda bedre avgifter!

Med KuCoin, den Handelsgebyrene går opp til 0,05% – det er super-lavt! De uttaksgebyr er også rundt 0,1% – 35 ganger lavere enn på Binance!

Så kort sagt, mens begge kryptobørser gir noen virkelig store fordeler så langt som gebyrer går, KuCoin tar ledelsen her, ganske stygt!

Støttet myntantal

Som nevnt tidligere i KuCoin VS Binance-sammenligningen, var emnet for kryptovalutaer har blitt en veldig populær de siste par årene.

Dette kan sees ved å observere selve markedet – det er for øyeblikket rundt 7000 forskjellige altcoins tilgjengelig for deg å sjekke ut og investere i! Det er et vanvittig tall!

Det som er bra her er at folk har begynt å se på teknologien og kjernebrukstilfellene bak noen av disse myntene, og ikke bare til prisen av Bitcoin eller Ethereum.

KuCoin VS Binance: KuCoin ved din side.

Med det, selv om helt nykommere til temaet krypto kanskje vil begynne å investere i noen ganske nisje mynter! For å kunne gjøre det, må du benytt en børs som støtter et bredt spekter av kryptovalutaer og kryptohandelspar.

Binance har over 150 forskjellige kryptoer tilgjengelig for brukerne å sjekke ut, mens KuCoin har over 210. Det er et stort antall mynter!

Mens KuCoin har flere kryptohandelsalternativer, vil de fleste aldri bruke de 150 som tilbys av Binance! I alle fall, så langt som myntsortimentet går, begge plattformene har ordnet det ganske bra.

Antall brukere

Det endelige tallet vi bør se på i denne KuCoin VS Binance-sammenligningen er den faktiske aktive brukeren teller på begge nettstedene.

La meg fortelle deg på forhånd, skjønt – KuCoin har ikke noe på Binance her.

KuCoins antall brukere rundt 1 million. Binance har nesten 14 ganger så mange aktive brukere – nærmere 14 millioner!

Hva betyr dette for den gjennomsnittlige kryptovalutaentusiasten? Vel, et par ting.

Først og fremst, hvis du velger Binance som din viktigste kryptovalutautveksling, kan du være trygg på at du ikke bare kan handle forskjellige kryptovalutaer, men også det alle handler vil være effektive, i den forstand at du ikke trenger å vente i flere uker på at et handelstilbud skal behandles.

Nå er det riktignok ikke tilfelle med KuCoin, men når det plasseres i nærheten og sammenlignes med Binance, vel … La oss bare si at Binance virkelig er det mer populære alternativet her.

På toppen av det, med et så stort antall brukere, er det tydelig at Binance bryr seg virkelig om sine kunder og deres aktivasikkerhet, og bruker noen sikkerhetsfunksjoner på toppnivå. Bare et ekstra poeng å huske på!

Konklusjoner

For å fullføre dette KuCoin VS Binance sammenligning, men et enkelt spørsmål gjenstår – hvilken av de to nevnte plattformene som vil være det beste alternativet for deg?

Vel, det er nesten utvilsomt at Binance skal passe de fleste menneskers ønsker og behov som skal gi plattformen en sjanse. Med KuCoin er ting litt vanskeligere.

Binance tilbyr fantastiske avgifter, er veldig sikkert, og lar deg også handel og bytte et stort antall kryptovalutaer. Det eneste problemet med plattformen er at det er litt forvirrende – dette kan spesielt være tilfelle for de som aldri har jobbet med en kryptobørs før.

KuCoin VS Binance: handle hvor som helst med Binance.

KuCoin er superenkelt å bruke, og har til og med bedre avgifter og flere forskjellige krypto eiendeler å bytte enn Binance. Når det er sagt, er plattformen langt fra så sikker – det siste hacket viste dette ganske bra.

Til syvende og sist er valget opp til deg – enten det er Binance VS KuCoin-priser, aktivaantall eller andre funksjoner på de to plattformene som er nevnt i denne artikkelen, håper jeg virkelig at du var i stand til å ta den beste avgjørelsen for deg selv. Lykke til!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me