Slik kjøper du BitDegree-tokens med eter: Enkleste måte å kjøpe BDG-tokens på

BitDegree-tokens er nødvendig for å kjøpe online kurs på BitDegree-plattformen. Hvis du ønsker å lære noen programmeringsspråk, webdesign, forretningsdrift eller andre digitale ferdigheter, kan det hende du trenger noen BDG-mynter. Imidlertid lurer du på hvordan du kjøper BitDegree-tokens? Denne guiden vil lære deg hvordan du kjøper BitDegree-tokens ved hjelp av ETH.

Følg trinnene nedenfor for å finne ut hvordan du kjøper BDG-tokens på forskjellige børser ved hjelp av ETH.

Har du ingen Ether å kjøpe BitDegree Tokens med? Lær hvordan du kjøper Ethereum med kredittkort og bankoverføringer.

Hvor kan du kjøpe BitDegree Tokens (BDG) med Ether (ETH)?

Det er viktig å huske at bare et par kryptovaluta-utvekslingsplattformer tilbyr muligheten til å kjøpe BDG-tokens. En stor del av børsene lar deg sette inn ETH, men du vil ikke kunne kjøpe BDG-mynter, så det er ekstremt viktig å velge riktig børs. Og det er ikke vanskelig å lære å kjøpe BitDegree-tokens, det handler om å velge riktig utvekslingsplattform for deg.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Har du allerede noen BitDegree-tokens? Lær hvordan du kjøper et BitDegree-kurs!

For å hjelpe deg med å få plass i kryptovalutamarkedene, forklarer jeg nedenfor noen av de beste børsene for å kjøpe BitDegree-tokens med Ether!

HitBTC

HitBTC tilbyr en unik funksjon som lar brukere teste tjenesten før de bruker den. En innebygd demoplattform kan brukes til å teste ut handel før du hopper inn i store volumhandler. Dette er et uvurderlig verktøy for nye handelsmenn som trenger å lære å bruke plattformen før de handler. HitBTC tilbyr også flerspråklig støtte, så oftere enn ikke er det mulig å handle på morsmålet ditt. HitBTC er en av de største utvekslingsplattformene. Og de fleste kjøper BDG-mynter på HitBTC-utvekslingsplattformen i skrivende stund. Bestillingene dine kan fylles raskere, og du har mer kontroll over prisen du vil kjøpe tokens for.

Hvis du ønsker å lære å kjøpe BitDegree-tokens ved hjelp av HitBTC-utvekslingsplattformen, er det en trinnvis guide nedenfor. Gebyrene er imidlertid ganske høye. Utmerket for folk som ønsker å handle raskt og enkelt uten å bry seg mye om gebyrene. Videre er HitBTC et godt alternativ for uformelle handelsmenn. Hvis du ikke trenger å flytte kryptovalutaen din inn og ut av lommeboken din og bytte ofte. HitBTC støtter også mer enn 50 forskjellige kryptovalutaer, så det er ikke noe problem å handle mellom forskjellige kryptovalutaer.

proffer PROs

✓ Du kan teste plattformen før du bruker den

✓ Mange handelsmenn betyr raskere handel

✓ Flerspråklig støtte

ulemper Ulemper

Exchange Børs ble hacket i 2015

✗ Høye uttaksgebyrer

Response Svarstiden for kundesupport er treg

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

IDEX

IDEX er en av de beste desentraliserte børsene, spesielt når det gjelder antall personer som bruker IDEX og handelsvolumet. IDEX bruker smarte kontrakter for å utføre alle handler og fungerer bare som en måte å koble sammen 2 personer som vil handle. Og IDEX er eksklusivt for Ethereum-nettverket og tillater bare handel med ERC-20-tokens. IDEX er et ekstremt trygt valg da det er bygget for å maksimere sikkerheten. Alle private nøkler er kryptert og kan bare nås i IDEX-applikasjonen. Videre IDEX "glemmer" din private nøkkel når du logger av, så det er enda lavere sjanse for at noen får tilgang til dine private midler ved å stjele de private nøklene.

Hvis du er her for å lære hvordan du kjøper BitDegree-tokens ved hjelp av IDEX, kan du finne en trinnvis veiledning nedenfor. Husk at IDEX ikke tillater andre betalingsmåter enn Ethereum. Betydning hvis du ønsker å kjøpe BDG-mynt ved hjelp av Bitcoin, PayPal eller kredittkortet ditt, vil du ikke kunne handle på IDEX.

proffer PROs

✓ Et stort utvalg av ERC-20-tokens inkludert BitDegree-tokens

✓ Veldig sikker og bruker smarte kontrakter

✓ Børsen er desentralisert

ulemper Ulemper

✗ Stort avhengig av hvor brukt Ethereum Network er

✗ Ingen Fiat-handel

✗ Komplisert grensesnitt for førstegangsbrukere

Slik kjøper du BitDegree Tokens (BDG) med Ether (ETH)

HitBTC

Trinn 1: Registrer en HitBTC-konto innen ved å klikke på denne lenken.

Steg 2: Etter registrering kan du også sjekke vår siste guide om hvordan du kjøper BitDegree-tokens på HitBTC. Når du går videre, må du gjøre et innskudd innen følger denne veiledningen. Du kan bruke MyEtherWallet eller andre lommebøker. Det vil ta litt tid før ETH vises i HitBTC-lommeboken din (tok 5 minutter som dette tidspunktet)

Trinn 3: Overfør ETH fra din hovedkontoen til din handelskonto.

hvordan kjøpe bitdegrad tokens - Overfør BDG

Trinn 4: Kjøp BDG-mynt på utvekslingsplattformen. Klikk på Utveksling. Velge ETH. Skriv inn BDG i søket. Klikk på Marked. Velg beløpet du vil kjøpe. Klikk Kjøp Market.

hvordan kjøpe bitdegrad tokens - Market

Trinn 5: Trekk BDG-tokenet tilbake til MyEtherWallet eller andre lommebøker følger denne veiledningen. Det kan ta litt tid før tokens kommer til lommeboken din.

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

IDEX

Trinn 1: Besøk IDEX-nettstedet ved å klikke på denne lenken.

Steg 2: Klikk Ny lommebok til lag lommeboken din. Lag lommeboken din ved hjelp av denne guiden.

Trinn 3: Sett inn ETH i IDEX-lommeboken ved å bruke denne guiden.

Trinn 4: Overfør ETH fra lommeboken til IDEX-lommeboken. For å finne ETH, skriv Ether inn i søkefeltet og se etter ETH – ETHER. Klikk Innskudd.

hvordan kjøpe bitdegrad tokens - Deposit ETH

Trinn 5: Klikk på Saldoer > Balansehistorie. Du vil se en ventende transaksjon.

hvordan kjøpe bitdegrad-tokens - IDEX-balansehistorikk

Når transaksjonen er fullført, får du en popup som denne.hvordan kjøpe bitdegrad tokens - Innskudd ferdig

Trinn 6: Når transaksjonen er fullført. Klikk Børs og skriv “BDG”Inn i søket.

hvordan kjøpe bitdegrad tokens - IDEX exchange

Trinn 7: Bla nedover og velg “Marked”. Skriv inn mengden BDG du vil kjøpe, og klikk “Kjøpe”.

hvordan kjøpe bitdegrad tokens - Kjøp BDG

Trinn 8: Trekk ut og overfør BitDegree-tokens ved å følge denne guiden. Dette kan ta litt tid, tok rundt 6 minutter da du skrev dette.

Hvordan kjøpe BitDegree Tokens med Ether: Konklusjon

Nå kan du bruke tokens til å kjøpe BitDegree-kurs. Å kjøpe BitDegree Tokens er ikke vanskelig og virker bare skremmende hvis du aldri har prøvd det før. Det er flere alternativer å velge mellom, med fordeler og ulemper.

Alle alternativene vil føre deg til det samme resultatet. Men hvis du bare leter etter en rask måte å kjøpe BDG-tokens på, vil jeg foreslå HitBTC, med det høye handelsvolumet, får du den beste prisen, den raskeste.

Forresten, hvis du allerede har noen BDG-tokens, må du lese hva du kan gjøre med dem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me