Future of Blockchain: Spådommer for 2021

Lurer du på hva som ville være fremtiden for blockchain? Ta en titt på disse topp Blockchain-spådommene for 2021, og gjør deg selv fremtidsklar!

Det siste året har vært en førsteklasses plattform for å fremkalle popularitet rundt den distribuerte hovedboksteknologien, ellers kjent som blockchain. Den globale pandemien har gitt et enormt løft for trender som allerede var på plass. Bedrifter investerer mer i ren R&D-prosjekter for å oppnå blockchain-initiativer med bedre pragmatisme og realisme.

Med en global begivenhet som den nylige pandemien, er det rimelig å lure på blockchain fremtiden i 2021. Blockchain har vært en avgjørende aktør i å drive den digitale transformasjonen som er nødvendig for å imøtekomme den plutselige økningen i eksterne arbeidsinnstillinger. Siden blockchain-teknologi med rette har blitt spioneringen som fremtidens teknologi, er det viktig å fokusere på blockchain-fremtidige spådommer.

Registrer deg nå: Gratis Blockchain Fundamentals Course

Hva ville være fremtiden for Blockchain Technology?

Med mange bransjer som gjennomgår store endringer som svar på endringene i forretningsmiljøet, er mange blockchain-entusiaster og tilskuere bekymret for fremtidsutsiktene for blockchain. Følgende diskusjon gjenspeiler noen av de bemerkelsesverdige trendene som kan diktere blockchainindustriens potensielle tilstand i 2021.

  • Blockchain og Governance-applikasjoner vil øke

En av de fremste trendene som kan dominere blockchain i fremtiden i 2021, er integreringen av blockchain i offentlige etater. Japans finansminister har nylig anerkjent blockchain-teknologi som en viktig komponent i å kjempe kontinuerlig mot den globale pandemien. Regjeringsmyndigheter i Columbia har også gitt løfter om å støtte kryptovaluta og blockchain-baserte betalingssystemer.

Sør-Korea har lykkes med å bringe mer enn en million førerkort til et blockchain-basert system. Thailand planlegger også innføring av en ny juridisk dokumentlagringsløsning basert på blockchain. Videre har Vietnam vellykket tilpasset bruken av akaChain, en dedikert blockchain-plattform, for bedre digital transformasjon av landet.

Det viktigste av alt er at Kina forbereder seg på å utstede en fullstendig virtuell kryptovaluta, med Kina som en fremtredende aktør i verdensøkonomien og politikken. Samtidig kan blockchain trenge gjennom menneskers daglige liv og derved karakterisere forretningskunnskap i blockchain som en viktig myk kraft i internasjonalt diplomati. I tillegg vil bruken av blockchain i stemmesystemer også fortsette å være en av de bemerkelsesverdige trendene i fremtiden for blockchain.

  • Mer Blockchain i detaljhandel

2021 vil åpenbart være vitne til en stor økning i blockchain introduksjon i detaljhandelssektoren for supply chain og lagerstyringsfunksjoner. Fra og med 2016 etablerte samarbeidet mellom IBM og Walmart det første trinnet for å bringe blockchain og detaljhandel sammen på samme side. Som et resultat av samarbeidet dukket Food Trust blockchain opp som løsningen for å spore matvarer. Sist har IBM introdusert en handelsløsning for godshåndtering kjent som Tradelens i 2018 i samarbeid med Maersk.

Fordelene med blockchain for detaljhandel, spesielt bemerkelsesverdige aktører som Walmart, staver gode nyheter for blockchain-fremtiden. Walmart har vært i stand til å bruke blockchain-plattformen for å spore forsendelsen sammen med betaling for rundt 70 rederier sammen med flere forhandlere. Andre bemerkelsesverdige eksempler på adopsjon av blockchain i detaljhandelen inkluderer Nestle, Amazon, Volvo og Ford. Volvo og Fords bemerkelsesverdige bilprodusenter utnytter blockchain-løsninger for å spore tilførselen av kobolt brukt til litiumionbatterier.

Nestle kjører for tiden et pilotprosjekt basert på blockchain for å spore opprinnelsen til babymelk og kaffe. Amazon har vært i stand til å utnytte blockchain-løsninger for å kontrollere tilførselen av vin. Derfor peker blockchain-spådommene for 2021 primært på omfattende nivåer av inkludering. Med nesten $ 600 millioner dollar i blockchain-prosjekter investert i fjor, gir blockchains fremtidige trender løfter om økende investeringer.

  • De fleste prosjekter vil nærme seg produksjonen

Den neste viktige spådommen for fremtiden for blockchain for neste år peker på det faktum at rundt 30% av blockchain-prosjekter over hele verden vil nå produksjonsstadier. De realistiske og pragmatiske tilnærmingene til blockchain-prosjekter vil være en primær drivfaktor for å oppnå denne bragden.

I tillegg kan kravet om raskere markedsføringstid på grunn av pandemi og raskere igangsetting av prosjekter også øke hastigheten på blockchain-prosjekter mot produksjon i begrensede tidsrammer. Videre forventes det også at en stor andel av nettverkene som vil skifte fra pilot til produksjon vil operere på blockchain-plattformer for bedrifter.

Kjenn til de beste open source blockchain-prosjektene

  • Kina vil sannsynligvis dominere Blockchain Space

Kinas dominans innen blockchain vil også være en av de beste spådommene for fremtiden for blockchain. Kina har tatt med blockchain i initiativet ‘ny infrastruktur’ som fokuserer på landets digitale infrastruktur. Den kinesiske regjeringen planlegger å øke investeringene i de fleste provinser på tvers av forskjellige vertikaler.

Derfor er det rimelig å forvente en jevn økning i antall systemer som går inn i produksjonsfasen. Imidlertid gir det eksisterende geopolitiske scenariet ikke tilstrekkelige løfter for utvidelsen av Kinas globale Blockchain Service Network. På den annen side av spekteret har også European Blockchain Services Infrastructure (EBSI) et fremtredende grep. Selv om EBSI kan finne eksplisitte fremskritt med pilotprosjekter, kan den ikke oppnå noen banebrytende resultater på grunn av motstridende interesser og svært innviklede anskaffelsesprosesser..

  • DeFi vil fortsette å øke

Mange bransjeledere har vært åpne for utsiktene til offentlige blokkjeder i bedriftssammenheng om blockchains fremtid. Introduksjonen av DeFi har imidlertid potensialet til å vende oppmerksomheten bort fra offentlige blokkjeder mot tillatte blokkjeder.

Den totale verdien av kryptokurver investert i Ethereum-smarte kontrakter i begynnelsen av 2020 har krysset over 10 milliarder dollar på så kort tid. Selv om dette tallet ikke innebærer det beløpet som folk investerer i DeFi-spill, viser det brukernes interesse for spillene. Derfor kan man tydelig legge merke til den kontinuerlig og stadig akselererende interessen for DeFi.

I fremtiden vil antall transaksjoner utover konvensjonelle mekanismer og medium øke betydelig. Så blockchain-transaksjoner kan nærme seg et bestemt bøyepunkt der bedrifter, regulatorer og politiske ledere vil fokusere på DeFi.

Registrer deg nå: Introduksjon til DeFi-opplæringskurs

  • Bruk av Blockchain for sosiale og politiske mål

Anvendelsen av blockchain i sosiale og politiske aktiviteter kan få anerkjennelse blant potensielle trender for blockchain-fremtiden. Blockchain har vært assosiert med potensialet for transformasjon av supply chain management, reduksjon av identitetstyveri eller digital rettighetsadministrasjon.

De viktigste elementene i blockchain som fremmer applikasjonene sine i disse områdene inkluderer gjennomsiktighet og tillit. For å holde seg i tråd med de samme elementene fikk blockchain-teknologiapplikasjoner for å bekjempe feilinformasjon oppmerksomhet i 2020. For eksempel R&D-teamet fra The New York Times utviklet et prototypeprogram for å registrere alle aktiviteter med et fotografi som metadata. Deretter vil programmet vise informasjonen til brukerne på deres sosiale medier.

Som et resultat kan bredere adopsjon av blockchain-løsninger bidra til å etablere bedre krav på bilder og annet innhold. Med den økende bruken av blockchain-teknologi, maler blockchain-spådommer for 2021 blockchain som et fremvoksende verktøy for sosial endring.        

  • Interoperabilitet med tradisjonelle bank- og finansorganisasjoner

Fremtiden for blockchain i 2021 vil også være vitne til interoperabiliteten til blockchain med konvensjonelle finans- og bankorganisasjoner. Brukere viser mer tillit til blockchain sammenlignet med tradisjonelle banker. Derfor bruker bankene i økende grad blockchain som et mål for å nå ut til kundenes tillit. Så 2021 vil åpenbart være vitne til kontinuitet i denne trenden, med mange bemerkelsesverdige navn som allerede dykker ned i bruken av blockchain.

JP Morgan bruker for tiden blockchain for å adressere automatiserte marginbetalinger. Northern Trust presenterer utnyttelse av blockchain for å teste handel med brøkobligasjoner for private investorer. Santander har innløst en obligasjon på 20 millioner dollar utstedt på blockchain. Viktigst av alt har HSBC gjennomført to bokstaver med kredittransaksjoner på en blockchain mellom selskaper i Golfen.

  • Nye prosjekter vil ha en tøff konkurranse

Det har vært et betydelig løft i utviklingen av blockchain-løsninger. Imidlertid dikterer det ikke at fremtiden for blockchain vil ha flere applikasjoner på kort tid. Problemene med noen offentlige blockchain-nettverk viser nylig behovet for å reflektere over tilstanden til blockchain-markedet i 2021.

Først og fremst hadde EOS problemer med sentralisering og overbelastning av nettverket. Deretter har de utsatte oppdateringene for Ethereum-nettverket resultert i problemer med ytelsen til smarte kontrakter. Et annet eksempel på blockchain-plattformers problemer er TRON, som har vært utsatt for varme på grunn av kritiske kodesårbarheter.

Derfor vil det offentlige blockchain-markedet åpenbart være vitne til jevn vekst i konkurransen uten tegn til å avta. I slike tilfeller kan prosjektene bare lykkes hvis de lykkes med å løse interne konflikter. Videre må nye blockchain-prosjekter i 2021 ta nye tilnærminger til bruk av blockchain-teknologi i betraktning.

Året 2021 vil gi flere muligheter i Blockchain Ecosystem. Her er listen over de beste selskapene som bruker Blockchain-teknologi.

Avsluttende ord

Året 2020 handler om slutten og er definitivt en klargjøring for å reflektere over den mulige fremtiden for blockchain. Som det fremgår av denne diskusjonen, viser blockchain-trender for 2021 flere løfter. Samtidig gir spådommene for blockchain i 2021 også oppmerksomhet mot tilbakeslag som krever øyeblikkelig oppmerksomhet. Å forstå trender for blockchain-bransjen og gjennomgå de forventede fremtidige trender kan hjelpe til med bedre resultater i en blockchain-karriere.

Videre er å holde seg oppdatert med bransjetrender også en nyttig booster for studenter som håper på blockchain-sertifiseringer. På et avsluttende notat kan du tydelig merke blockchain sitt potensial for å dominere teknologisektoren i fremtiden. For ikke å nevne, viktigheten av Blockchain-sertifiseringer vil øke senere i 2021, så hvis du vil ha en lys karriere, velg en av de beste blockchain-sertifiseringene og bli en Certified Blockchain-profesjonell for å bli fremtidsklar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me