Hvordan bli en Blockchain-ekspert?

Denne artikkelen snakker om – rollen til en blockchain-ekspert, forventet lønn, hvorfor og hvordan bli en blockchain-profesjonell, og de beste blockchain-sertifiseringene og kursene for å bli en sertifisert ekspert.

Etterspørselen etter blockchain-ekspertkompetanse fortsetter å øke hver eneste dag. For tiden leter mange bedriftsbedrifter etter fagpersoner med blockchain-kunnskapsbasen. Mer, siden det bare er en håndfull fagpersoner som vet hvordan de skal håndtere blockchain-nettverk, er nødvendigheten av blockchain-eksperter på et helt toppnivå.

Vanligvis er lønnssatsen for denne stillingen relativt høy, og kan til og med være høyere enn vanlige programvareutviklere.

Åpenbart, hvis du kan få sertifisering av blockchain-eksperter, er sjansen din for å lande en god jobb høy. Derfor er vi her for å hjelpe deg med å forstå hvordan du kan bli en blockchain-ekspert.

Så følg retningslinjene ordentlig.

Registrere Nå: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) Course

Contents

Hvem er en Blockchain-ekspert?

Først av alt, la oss starte med hvem som er en blockchain-ekspert i utgangspunktet. Enkelt sagt, en blockchain-ekspert er noen som forstår hvordan alle blockchain-plattformene fungerer, er en mester i programmeringsspråk og kan integrere løsninger i bedriftsbedrifter med enterprise blockchain-løsninger..

Mer, han / hun er i stand til å håndtere alle protokollene og reglene som en blockchain-løsning følger. Videre visste en blockchain-ekspert grunnleggende om blockchain og kan bruke sin kunnskapsbase til å implementere nye forretningsmodeller.

En blockchain-ekspert må også vite – grunnleggende om blockchain-teknologi, smarte kontrakter, blockchain-sikkerhet, konsensusalgoritmer og -metoder, brukstilfeller og så videre.

Uten disse kunnskapene kan du umulig være en blockchain-ekspert.

Dermed er det helt avgjørende å vite hvordan man blir en blockchain-ekspert.

Blockchain Expert lønn

Før vi går videre til trinnene du må ta for å bli en blockchain-ekspert, la oss se hva lønnsstatusen er for blockchain-eksperter.

Som du sikkert kan gjette, er lønnsstatusen for blockchain-eksperter ganske høy. I virkeligheten øker den økende etterspørselen etter deres kompetanse hvert eneste år. Og som et resultat fortsetter lønnsområdet å øke også.

Uansett, det varierer vanligvis fra $ 68k til $ 108k hvert år! Også, hvis du bare er en nybegynner, kan du forvente å starte med mer enn $ 60 000 hvert år i et selskap. Dermed, jo mer erfaren eller dyktig du blir, jo mer vil lønnen din øke.

Mange bedrifter er villige til å betale en kjekk lønn for å ansette deg. Så hvis du kan vise at du har kaliber til å innfri alle forventningene deres, kan du få mer lønn enn vi forventet.

Etter hvert kommer det hele ned på selve selskapet.

Uansett, nok om den sertifiserte blockchain-ekspertlønnen, la oss se hvordan du faktisk kan utnytte alle ferdighetene for blockchain-eksperter.

Så la oss sjekke ut neste del i dette hvordan du blir en ekspertguide for blockchain.

Blockchain Expert Jobs: Fremgangsmåte du må ta

Det er visse trinn du må ta for å få jobber for blockchain-ekspert. Så sjekk dem ut og sørg for å følge dem også.

Lær om teknologi og bedrifter

Jobber for blockchain-ekspert krever faktisk en høy kunnskapsbase både om blockchain-teknologien og forretningsmodellene. Hvis du bare vet hvordan du bruker teknologien eller hvordan du kan utvikle teknologien, kan du ikke lande en god jobb i store selskaper.

Hvorfor? Du må forstå hvordan disse selskapene driver sin virksomhet slik at du kan bruke løsningene dine for å gjøre det mer effektivt.

I virkeligheten, bare å vite å koble sammen begge sektorene, kan du virkelig oppnå kompetansen i det.

Forstå desentraliserte og distribuerte ledgers

Forståelse av distribuerte reskontroer eller desentraliserte nettverk er veldig viktig. Du må forstå hvordan begge disse teknologiene er forskjellige, og hvor du skal bruke dem. Så du bør begynne å gå gjennom hvordan disse forskjellige hovedbøkene fungerer.

Mer, bør du forstå hvordan du bruker disse løsningene i visse scenarier også.

Uten å studere whitepapers eller bruke et kurs for å lære om det, ville det være vanskelig å undervurdere dem.

Dermed kan det å være med på et kurs også være til stor nytte for deg.

Vær spesialist på forskjellige programmeringsspråk

Du kan ikke bli en blockchain-ekspert hvis du ikke vet hvordan du bruker programmeringsspråk. Så det er også nødvendig å lære om forskjellige programmeringsspråk. Mer, dette er en av nødvendighetene for din vellykkede livsstil.

I alle jobbene for blockchain-ekspert er det obligatorisk å være spesialist på forskjellige programmeringsspråk.

Dermed bør du definitivt fokusere på å lære Python, JavaScript, C ++, Java, Solidity, og så videre.

Utvikle tverrfaglige ferdigheter

Å ha bare teknisk kunnskap vil ikke hjelpe deg med å få en god jobb. Du må også være ivrig etter å utvikle dine tverrfaglige brede ferdigheter. Hva er disse ferdighetene, spør du? Vel, disse ferdighetene er hovedsakelig kreativ tenkning, tilpasningsevne, analyse av effektivitet, smidighet, DevOps, og så videre.

Som du sikkert forstår, uten disse ferdighetene, kan du ikke strategisere for blockchain-løsningene dine.

Dermed vil utvikling av dem hjelpe deg med å presentere talentene dine enda mer i intervjuprosessen.

Studer forskjellige Blockchain-plattformer

Begynn å studere forskjellige blockchain-plattformer. I virkeligheten fungerer ikke alle blockchain-plattformer på samme måte som du kanskje tror. Mer, det er visse plattformer som fungerer helt annerledes enn den generelle ideen.

Så du må lære om dem også.

Du trenger dette når du strategiserer for selskapets neste forretningsløsning ved hjelp av blockchain.

Så sørg for at du vet hvordan alle fungerer.

Lær om bedriftens forretningsprosesser

Vel, jobber for blockchain-ekspert krever også å lære om forretningsprosesser. Hvis du vil jobbe i et førsteklasses selskap, må du tilby dem en ferdighet som de ikke kan nekte. Og å vite om forretningsprosessene deres er en av dem.

Så sørg for å studere hvordan forskjellige selskaper fungerer eller hvordan de gjør forretninger og holder seg relevante i markedet.

Det vil også hjelpe deg med å ta opp innovative ideer som også vil drive mer virksomhet til din bedrift.

Kunnskap om å løse Blockchain Enterprise-problemer

Bedriftsbedrifter har mange problemer. Når du begynner å bruke helt ny teknologi i den eksisterende forretningsmodellen, vil du møte mange problemer. Men hvis du ikke vet hvordan du skal løse dem, kan det føre til mange andre problemer.

Mer, disse selskapene leter etter eksperter som kan løse eventuelle problemer raskt. Det kan virke som en vanskelig oppgave, men hvis du er oppdatert med alle de tekniske aspektene og forretningsaspektene, kan du enkelt gjøre det.

Forstå Blockchain Architecture Patterns

Det neste trinnet i reisen din er å forstå hvordan de forskjellige arkitektoniske mønstrene i blockchain fungerer. Så for å gjøre det må du dissekere dem en etter en og se på kjernen av dem.

Du trenger ikke nødvendigvis å bli en blockchain-arkitekt, men sørg for at du går gjennom casestudier, da de vil hjelpe deg sterkt. Du kan også alltid delta på nettkurs for å forstå disse mønstrene også.

Uansett er dette trinnet veldig viktig. Så, hopp aldri over denne.

Lær om Blockchain økosystemer og standarder

Ulike blockchain-plattformer bruker forskjellige standarder. Det er viktig at du lærer om dem alle. I fremtiden må du kanskje integrere interoperabilitet mellom andre nettverk. Så hvis du bruker noen nye standarder som kan skape mange problemer for løsningene dine.

Derfor er det et stort pluss å lære å bruke vanlige standarder og undervurdere dem. For å være ærlig må du også studere forskjellige blockchain-økosystemer.

Uansett, forhåpentligvis, hos oss, vil du lære om disse på kort tid.

Få en Blockchain-sertifisering

Expert blockchain-sertifisering er et must for blockchain-ekspertjobber. Egentlig kan en sertifisering virkelig øke din CV. Mer, det er en fin måte å vise frem talentene dine i intervjuene dine.

Jeg mener, det er en fin måte å fortelle dem at du vet hva du gjør. Mer, du kan alltid be om høy lønn ved å bruke denne sertifiseringen også.

Åpenbart, hvis du kan få sertifisering av blockchain-eksperter, er sjansen din for å lande en god jobb høy.

Lær å bruke Blockchain-utviklingsverktøy

Et annet viktig skritt som er viktig i jobber for blockchain-ekspert, er bruken av blockchain-utviklingsverktøy. Når du jobber i et bedriftsmiljø, må du bruke mange verktøy for å effektivisere arbeidet ditt bedre.

Men du kan ikke gjøre det hvis du ikke vet hvordan du skal bruke dem i utgangspunktet. Så en blockchain-ekspert må lære å bruke disse verktøyene. I virkeligheten vil disse verktøyene eller malene gjøre livet ditt mye enklere. I tillegg vil de hjelpe deg med å fullføre en løsning mye raskere enn forventet.

Registrer deg for et Blockchain-kurs

Det beste du kan gjøre er å registrere deg for kurs om blockchain. I virkeligheten kan et blockchain-kurs virkelig hjelpe deg med å forstå og ferdigheter raskere enn du forventet.

Disse kursene er utstyrt for å hjelpe deg å lære om teknologi og også hvordan du kan bruke denne teknologien til din egen fordel.

Sørg imidlertid for å gå på legitime kurs, da falske kurs virkelig kan hemme CVen din også.

Vi anbefaler deg å prøve ut kursene våre, da vi tilbyr det beste av den best oppdaterte informasjonen i markedet.

Hvorfor gå for Blockchain-ekspertsertifisering?

Du må lure på om det å gå etter en blockchain-ekspertsertifisering er det riktige valget? For å være ærlig, kan en blockchain-ekspertsertifisering virkelig øke din CV. Mer, det er en fin måte å vise frem talentene dine i intervjuene dine.

Det er en fin måte å fortelle dem at du vet hva du gjør. Mer, du kan alltid be om høy lønn ved å bruke denne sertifiseringen også.

Det er mange andre grunner til å få en sertifisering. La oss se hvorfor du bør gå for det.

Teknologiens revolusjonerende fremtid

La oss begynne med det grunnleggende. Vi vet alle at blockchain er en av de revolusjonerende teknologiene som kommer til å endre måten vi ser fremtiden på. Imidlertid bruker for øyeblikket bare 0,5% av denne teknologien.

På den annen side bruker over 3,77 milliarder mennesker internett per i dag. Så tenk på den store muligheten du bare kan få fra dette perspektivet.

Blockchain-eksperter kan enkelt forstå hvordan ting fungerer og hvordan du kan bruke denne teknologien til din egen fordel. Og det er en hel grunn til å få en sertifisering.

Høy etterspørsel etter Blockchain-eksperter

Det er alltid stor etterspørsel etter blockchain-eksperter i våre dager. Ettersom det er færre mennesker som blir kuttet ut for å bli ekspert, leter selskaper etter fagpersoner som kan ta jobbansvaret.

I virkeligheten er blockchain-teknologi ikke til å begynne med en enkel teknologi. Dermed er det bare en håndfull mennesker som forstår hvordan det fungerer.

Derfor kan det å få en sertifisering virkelig gjøre en forskjell i å bli en blockchain-ekspert.

Enorm forretningsinfrastruktur

Du kan bruke blockchain i nesten hva som helst. Når du tenker på det, skaper blockchain en ny forretningsinfrastruktur. Mer, denne infrastrukturen er ikke liten i det hele tatt. Bare eksperter på blockchain kan ta full kontroll over mulighetene og bruke dem til egne fordeler.

Denne infrastrukturen kan forme ethvert selskap til en helt annen forretningsvei. Mer, det er noe som har potensial til å øke inntektene for godt.

Smartere investeringskunnskapsbase

Bare når du forstår hvordan teknologien fungerer, kan du virkelig bruke den til å lage smartere investeringsplaner. I virkeligheten kan investering i blockchain-teknologi for øyeblikket virke som en risiko.

Mer, ikke alle løsningene er verdt risikoen, og du må forstå forskjellene mellom dem også.

Dessuten er kryptokurver også en stor del av dette. Hvis du er ivrig etter å investere i dem, får tankene også sertifisering for bedre skjønn.

Sikre potensiell sårbar informasjon

Nettverkssikkerhet er alltid den største bekymringen for ethvert selskap. I virkeligheten er cybertrusler fremtredende og vokser, uansett hvilke tiltak vi tar. Så hvordan kan vi stoppe kriminelle fra å hacke seg inn i systemene våre?

Vel, blockchain ser ut til å ha det perfekte svaret. Det er mer enn i stand til å håndtere eventuelle brudd på problemer. Så hvis du leter etter en måte å sikre det på eller ønsker å bruke blockchain for sikkerhetsprosjektet ditt, er å få blockchain-ekspertsertifisering det beste alternativet.

Massiv industriell mulighet

Blockchain dominerer industrimarkedene. Mer, banksektoren er ikke den eneste sektoren som kan bruke blockchain. Andre næringer som helsevesen, forsyningskjede, detaljhandel og offentlige sektorer får også et enormt løft fra det.

Gjør du hva det betyr? Det betyr at du kan benytte deg av denne muligheten og drive virksomheten din fra den. Men for det må du forstå begrepet blockchain og hvordan du kan bruke det.

Så sertifisering av blockchain-eksperter er det perfekte kallet for det.

Integrasjon med andre teknologier

Du vet at blockchain også går hånd i hånd med andre teknologier. I virkeligheten er ikke blockchain den eneste nye teknologien. Det er allerede noen potensielle teknologier som kan fungere mer effektivt med blockchain.

Så hvis du jobber med disse teknologiene og vil integrere blockchain med dem, bør du helt sikkert lære om dem helt fra starten.

Dermed vil en sertifisering hjelpe deg sterkt i denne saken.

Ferdigheter raskere

Sertifisering er den beste måten å ferdige seg raskere i denne verden i endring. I virkeligheten kan det ta mye tid å gjøre alt på egen hånd uten riktig veiledning. I mange tilfeller vet de fleste av dere kanskje ikke en gang hvilken vei du skal ta eller hvilke ferdigheter som passer for den virkelige arbeidsopplevelsen.

Dermed kan nybegynnere lide mye til tross for at de prøver sitt beste for å få en god jobb i denne sektoren. Imidlertid vil en blockchain ekspertsertifisering definitivt lede deg til din rettmessige vei.

Høye jobbutsikter

For å være ærlig ser arbeidsmarkedet for blockchaineksperter mye lysere ut enn andre jobber. Fra kryptoselskaper til mer etablerte virksomheter overalt, er det stor etterspørsel etter det. Du kan også forvente å få gode stillinger også.

I virkeligheten er også disse stillingene svært respektable og ønskelige. Du vil sikkert elske de ekstra fasilitetene som følger med disse stillingene.

Ta kontroll over forstyrrelsen

Blockchain forstyrrer hvordan vi driver virksomhet i denne verden. I virkeligheten vil blockchain endre nesten hver eneste bransje innen 2030. Så hvis du ikke er forberedt på det, hvordan kan du planlegge å holde deg i løpet av inntektene.

Således vil bare å bli en blockchain-ekspert føre til at du tar kontroll over kaoset det vil medføre. Derfor, bare da kan du bruke dette verktøyet og holde deg i løpet.

Bli en Blockchain-ekspert med disse Blockchain-kursene

Sertifisert Enterprise Blockchain Professional

Dette blockchain-kurset er perfekt for blockchain-ekspertjobber. I virkeligheten vil sertifiseringskurset vårt fokusere på å hjelpe deg med å lære hvordan blockchain fungerer og hvordan du kan bruke det i bedriftsløsninger.

Det vil også dekke hvordan blockchain påvirker visse bransjer, og hvordan du kan bruke det til din fordel.

Kort sagt, dette sertifiseringskurset er perfekt for din blockchain-reise.

Registrere Nå: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) Course

Kursoversikt
Grunnleggende om Blockchain Technology
 • Hva er blockchain?
 • Hvordan fungerer blockchain?
 • Bevis på arbeid
 • Private og offentlige blokkjeder
 • Smart kontrakt
Detaljert analyse av forskjellige Blockchain-plattformer for bedrifter
 • Hyperledger stoff
 • Ethereum
 • Corda
Trade Finance og Blockchain
 • Ulike handelsfinansiering blockchain-løsninger
 • Grunnleggende om Ripple
 • Kryptovaluta og kryptoaktiva
Blockchain-applikasjoner for bedriftsindustrien
 • Blockchain og supply chain management
 • Blockchain-digital-transformasjon
 • Blockchain forsyningskjede reelle brukssaker
Topp tilfeller for blockchain
 • Virkelige selskaper som bruker blockchain

Det er også visse bonusmaterialer for deg også.

Enterprise Blockchains og Supply Chain Management

Dette er et annet flott kurs for å få blockchain-ekspertjobber. I dette blockchain kurset vil du forstå hvordan du bruker blockchains i supply chain næringer. Så hvis du er ivrig etter å jobbe i denne bransjen, må du sørge for å gi kurset vårt en sjanse.

Her vil du få alt du trenger for din ekspertise i forsyningskjeden og blockchain.

Registrere Nå: Enterprise Blockchains og Supply Chain Management Course

Kursoversikt
Introduksjon til Supply Chain Management
 • Hva er supply chain og supply chain management?
 • Hvilket ansvar utfører leverandørleder?
Hvordan du kan skape verdier i SCM?
 • Analysere bedriftens verdi ved hjelp av arbeidskapital
 • Analyserer SCM-modellene dine og bruker EVA-modellen (økonomisk verdiøkning)
 • Forsyningskjedestyring og arbeidskapitalrelasjon
Virkelige tilfeller for integrering av supply chain og blockchain
 • Hvordan blockchain påvirker supply chain management?
 • Blockchain-applikasjoner i forsyningskjeden
Implementering av Blockchain-baserte Supply Chain Management Solutions
 • Prosess for implementering

Det er også visse bonusmaterialer for deg også.

Enterprise Blockchains og Trade Finance

Hvis du er interessert i å få blockchain-ekspertjobber i handelsfinansieringssektorene, er dette kurset perfekt for deg. I virkeligheten vil vi i dette kurset dekke alt relatert til handelsfinansiering og blockchain.

Vi vil starte med forskjellige elementer innen handelsfinansiering og sakte hjelpe deg med å strategisere også om løsningene.

Registrere Nå: Enterprise Blockchains og Trade Finance Course

Kursoversikt
Introduksjon til handelsfinansiering
 • Grunnleggende om handelsfinansiering
 • Hva er problemene med handelsfinansiering?
Hvordan Blockchain påvirker handelsfinansieringsindustriene?
 • Hvordan blockchain kan være til fordel for handelsfinansieringsselskaper?
 • Evaluering av blockchain-initiativer for handelsfinansiering
 • Disseksjon av forskjellige blockchain-plattformer for handelsfinansieringssektoren
Blockchain endrer forskjellige elementer i handelsfinansiering
 • Letter of Credit (LC)
 • Grenseoverskridende betalinger
 • Lading of Lading (BoL)
Blockchain-applikasjoner i handelsfinansiering
 • Handel
 • Marco Polo
 • TradeLens
 • Kontur
Ulike utviklinger innen Blockchain Trade Finance
 • Initiativ for digitale standarder
 • TradeTrust

Enterprise Blockchains-maler

Som du allerede vet, er å lære om blockchain-maler eller utviklingsverktøy et must i blockchain-ekspertjobber. Så derfor gir vi deg den ultimate samlingen av blockchain-maler.

Ikke bare får du malene, men vi vil også fortelle deg hvordan du kan bruke dem presist. Så ser du, disse malene vil sikkert hjelpe deg med å effektivisere utviklingen av løsningene dine.

Registrere Nå: Enterprise Blockchains Templates Course

Malesamlingen vår
 • Trenger du en blockchain?
 • Blockchain-prosjektberedskap
 • Presentere et Enterprise Blockchain-prosjekt
 • Mapping Supply Chain Business Vs. Enterprise Blockchain

Det er også visse bonusmaterialer for deg også.

Konklusjoner

Blockchain er en ny teknologi som vil forandre verden. I alle fall kan du ikke overse hva det gjør eller hva det vil oppnå i fremtiden. Hvis du vil benytte deg av denne muligheten, bør du gå til blockchain-ekspertjobber som vil sikre fremtiden din for godt.

Vel, nå vet du hvordan du blir en blockchain-ekspert. Vi er ganske sikre på at hvis du følger retningslinjene våre, vil du definitivt være en ekspert i bedriftsbedrifter.

Sørg også for å sjekke ut vår samling av kurs da vi tilbyr det beste av det beste i markedet. Vi skryter av kvaliteten på kursene våre, og vi vet med sikkerhet at disse kan hjelpe deg i din karrierevei for å bli en sertifisert blockchain-profesjonell..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me