Hvordan lære Blockchain?

Hvis du vil lære blockchain, må du ha en klar ide om forutsetningene for det samme. Følgende diskusjon hjelper deg med å finne en detaljert oversikt over de beste metodene for å begynne å lære om blockchain-teknologi.

Du må ha hørt om blockchain er den neste store tingen i teknologiverden i tråd med maskinlæring, cloud computing, kunstig intelligens og big data. Derfor er mange individer interessert i å utforske muligheter for å bygge en karriere innen blockchain. Så aspirerende blockchain-fagpersoner søker generelt etter veiledning angående mulighetene til å begynne å lære om blockchain.

I den følgende diskusjonen kan leserne enkelt navigere seg gjennom den ønskede blockchain-karriererollen med et klart inntrykk av de viktigste kravene. Videre kan du også utforske noen av de viktige anbefalingene for å starte en karriere innen blockchain.

Meld deg på nå: Gratis Blockchain Fundamentals Course

Hva er Blockchain?

Den største bekymringen for enhver nybegynner i en blockchain-opplæring refererer direkte til definisjonen av blockchain. Blockchain er i utgangspunktet en digitalisert, tillits mindre og desentralisert database. Det fungerer som et ’tilleggsprogram’ som innebærer konstant vekst av de siste transaksjonene som ‘fullførte’ blokker. Deretter blir de også registrert og lagt til ‘kjeden’ av blokker i en kronologisk sekvens.

Blockchain har presentert lovende applikasjoner for digitale valutatransaksjoner i form av bedre overvåking uten behov for sentral journalføring. Selv om blockchain-teknologi opprinnelig ble skreddersydd for verifisering av transaksjoner som involverer digitale valutaer, er det rimelig å sikre digitalisering, koding og tillegg av nesten alle typer dokumenter eller transaksjoner i blockchain.

Deretter sørger blockchain for sikkerheten i prosessen med å legge inn dokumentet ved å lage en uutslettelig post som er motstandsdyktig mot endringer. Deretter kan hele samfunnet verifisere posten eller ektheten av transaksjonen i stedet for en enkelt sentral myndighet.

Hvis du er nybegynner, bør du starte karrieren din med denne Blockchain for Beginners-guiden.

Hvorfor skal jeg lære Blockchain?

Hva med markedet for blockchain? Det er sannsynligvis en av de viktigste faktorene i tankene til enhver nybegynner som ønsker en karriere innen blockchain. Blockchain-industrien viser formidabel vekst og presenterer den nødvendige motivasjonen for å lære blockchain. Det globale blockchain-markedet forventer sannsynligvis inntektsgevinster opp til 20 milliarder dollar innen 2024.

I følge prognosene fra Gartner vil blockchain-teknologien legge til mer enn 3,1 billioner dollar når det gjelder forretningsverdi innen 2030. Videre vurderer 23% av store bedrifter aktivt å ta i bruk blockchain-apper og -løsninger. En annen formidabel faktor som støtter veksten av blockchain refererer til veksten i en rekke blockchain-lommebokbrukere.

lære blockchain-teknologi

Sammenlignet med de 3 millioner blockchain-lommebok-brukerne i 2015, var det totalt 28 millioner blockchain-lommebok-brukere i 2018. For tiden driver enorme investeringer fra bedrifter så vel som nystartede selskaper blockchain-markedet. På sikt ville blockchain-markedet vokse i størrelse og inkludere mange bemerkelsesverdige aktører. Så du har alle grunnene dine til å begynne å lære om blockchain-teknologi nå.

Les mer: Hvordan Blockchain jobbmarked blomstrer!

Forutsetninger for nybegynnere å begynne å lære Blockchain

Den neste viktige tingen som nybegynnere bør huske på før de begynner å lære blockchain, refererer til forutsetningene. Forutsetningene for å lære om blockchain-teknologi er viktig for å identifisere om du er klar for blockchain-konsepter. Imidlertid kan generelle forutsetninger være egnet for en profesjonell teknolog. På den annen side er nybegynnere innen blockchain bekymret for begrepene som blir kastet direkte på dem som forutsetninger for å lære blockchain. La oss ta en titt på de forskjellige viktige forutsetningene du bør oppfylle for å begynne å lære blockchain.

  1. Kunnskap om opprinnelsen

Den første forutsetningen for blockchain som du bør fokusere på, refererer direkte til kunnskap om blockchainens opprinnelse eller historie. Nybegynnere kan begynne å fokusere på historien om introduksjonen av Bitcoin og utvikle en omfattende forståelse av Bitcoin. Hvis mulig, kan du også prøve å kjøpe Bitcoins eller annen kryptovaluta for å forstå de praktiske implikasjonene av blockchain.

Du kan også holde deg oppdatert med Bitcoin-fora og blockchain-nyhetsplattformer for å finpusse din kunnskap om Bitcoins og hvordan blockchain fungerer som deres grunnleggende mekanisme. Enhver type forskning på arbeidet med Bitcoins og en annen kryptovaluta vil tjene som en formidabel fordel for din blockchain læringsreise.

Sjekk også: Blockchain Fundamentals Presentasjon

  1. Grunnleggende kunnskap om programmeringsspråk

En annen viktig forutsetning før du begynner å lære blockchain refererer til forståelse av flere programmeringsspråk. Blockchain-jobbroller vil kreve kunnskap om programmeringsspråk som Python, C ++, JavaScript og SQL.

  1. Kunnskap om Blockchain-terminologi

Den neste kritiske forutsetningen for å lære blockchain-teknologi refererer til blockchain-terminologi. Du må spesialisere deg i alle de grunnleggende begrepene og begrepene knyttet til blockchain-teknologi. På sikt må du ofte håndtere vilkår som hashfunksjoner, smarte kontrakter og andre. Derfor bør du alltid se etter den grunnleggende terminologien til blockchain som det første trinnet for å lære blockchain.

  1. Forpliktelse til å lære Blockchain

Til slutt er den viktigste forutsetningen for blockchain forpliktelsen til å fortsette å lære blockchain. Hvis du tenker på en karriere innen blockchain, må du være forpliktet til saken din. Blockchain er en relativt ny teknologi, siden den er litt over et tiår gammel. Så du må være tålmodig og opprettholde motstandsdyktighet i forpliktelsen din til å lære om blockchain-teknologi.

Ønsker å bli profesjonell og lære om blockchain? Sjekk ut de beste tipsene for å starte en blockchain-karriere av ekspertene.

Videre vil blockchain-teknologi gjennomgå kontinuerlig utvikling og transformasjon i løpet av fremtiden. Derfor er det viktig for alle kandidater å ha et stødig fokus på å nå sine karrieremål i blockchain-teknologi.

Gratis ressurser for å lære Blockchain

Så hvor skal nybegynnere gå fra dette punktet for å lære om blockchain? Er det rimelig å se etter en blockchain-opplæring? Vel ja! Nybegynnere bør umiddelbart begynne å utforske det brede utvalget av blockchain læringsressurser når de har bestemt seg. Med en grunnleggende bevissthet om blockchain, kan du enkelt utnytte følgende læringsressurser gratis for å lære om blockchain.

  1. IBM-bloggen kan hjelpe deg med å få tilgang til et gratis kurs, ‘Blockchain by IBM’, for å lære grunnleggende om blockchain og utvikling av grunnleggende blockchain-applikasjoner. I tillegg kan det hjelpe til med å forstå metoder for sikkerhet for blockchain-løsninger mens de forklarer desentralisering og Hyperledger-stoff Studenter kan også lære litt praktisk erfaring for å lage blockchain-applikasjoner med Hyperledger fabric Ethereum virtuell maskin.
  2. En annen gratis ressurs for å lære blockchain er kurset ‘Bitcoin and Cryptocurrency Technologies’ tilgjengelig på Coursera. Du kan finne detaljert innsikt i grunnleggende grunnlag for Bitcoin og andre kryptovalutaer. Videre tillater det en introduksjon til kryptovalutaer, tilnærminger for lagring og bruk av Bitcoins og mekanikken til Bitcoin. Samtidig kan kurset også forklare desentraliseringsaspektet ved Bitcoin.
  3. Du kan også velge ‘Enterprise Blockchains Fundamentals Free Course’ på 101 Blockchains som et foretrukket alternativ for å lære blockchain. Kurset er fleksibelt og gir et detaljert inntrykk av blockchain-teknologiens implikasjoner på bedriftsnivå. Det gratis kurset på 101 Blockchains gir også støtte fra personlig veiledning for å fjerne all tvil i løpet.
  4. Nybegynnere kan også velge kurset ‘Introduction to Cryptocurrency and Blockchain’ på Udemy. Det gratis kurset tilbyr teoretisk grunnlag for blockchain-teknologi fra et økonomisk og teknisk perspektiv. Kurset er også i stand til å introdusere mulighetene som blockchain-teknologi gir entreprenører. Nybegynnere kan også finne nyttig innsikt for tilgang til et blockchain-fellesskap i dette kurset.
  5. Hvis du er interessert i en annen gratis blockchain-opplæring, kan du velge ‘Blockchain Theory 101’ kurs på Udemy. Kurset gir en grunnleggende forståelse av blockchain-teknologi ved siden av eksisterende status for blockchain-teknologi. Samtidig kan du også utforske innsikt i applikasjoner av blockchain innen logistikk, energi, finansielle tjenester, IoT og helsetjenester. Noen av de bemerkelsesverdige emnene i dette kurset inkluderer konsensusalgoritmer, betalingsnettverk, implementering av blockchain og andre.

Meld deg på nå:Hvordan bygge karrieren din i Enterprise Blockchains Course

Hvordan starte en karriere i Blockchain?

Med så mange gratis ressurser og enkle forutsetninger for å lære blockchain, er det rimelig å se opp for blockchain-karrierer. Å forfølge en karriere innen blockchain er imidlertid et helt annet ballspill enn bare å lære om blockchain. Du må utvikle et bredt spekter av ferdigheter ved siden av å følge visse viktige anbefalinger for å etablere karrieren din i ønskede blockchain-baserte jobbroller. La oss ta en titt på alle pekepinnene en etter en for å hjelpe deg med å bygge din karriere innen blockchain.

karriere innen blockchain

Evner for å drive forretningsresultater

En av de fremste kravene til blockchain-jobber som du ikke vil finne i noen blockchain-opplæring, er forretningsinnsikt. Bedrifter velger blockchain for sin evne til å levere bedre verdi. Derfor vil de sannsynligvis gå for blockchain-fagpersoner som kan tilpasse teknologiløsninger til deres forretningsmål.

Videre trenger bedrifter blockchain-fagpersoner som kan oversette teknisk sjargong for dem og forklare det på enkle ord. Enhver person som ønsker en karriere innen blockchain, bør ha evnen, erfaring og motivasjon til å drive forretningsresultater ved å utnytte blockchain-teknologi.

Utvikle ferdigheter for mennesker

Det neste viktige kravet for å starte karrieren din innen blockchain refererer direkte til menneskers ferdigheter. Du må ha ferdighetene og kunnskapene til å jobbe i samarbeid med andre fagpersoner i organisasjonen. Derfor må du ha evnen til teamarbeid og samarbeid. I tillegg må du utvikle forhandlingsevner for å oppnå de mest mulige resultatene med de beste nivåene av kvalitet og effektivitet. Kommunikasjon er åpenbart et viktig krav blant menneskers ferdigheter i blockchain-karrierer.

Hvis du er lidenskapelig opptatt av blockchain-teknologi, bør du få din blockchain-ekspertsertifisering!

Spesialiser deg i viktige emner

Det er praktisk talt vanskelig å gå videre i en blockchain-karriere uten å dykke inn i det tekniske. Du må gå utover det grunnleggende mot en detaljert og omfattende forståelse av kryptografi, distribuert databehandling og desentralisering. Disse emnene er svært avgjørende for å tilby den allsidige blockchain-kompetansen som bedriftene ser etter. Med en sterk beherskelse av alle disse emnene, kan du finne forbedrede ferdigheter samtidig som du bidrar med forretningsverdi til arbeidsgiveren din.

Ikke glem Blockchain-sertifiseringer

Nybegynnere innen blockchain bør velge blockchain-sertifiseringer for å møte deres karriereutviklingsmål. Nybegynnere i Blockchain kan vise frem sitt engasjement for å lære blockchain og dekke en spesiell spesialisering. Samtidig beviser blockchain-sertifisering også evnen og kunnskapen til kandidater i emneområdene dekket av blockchain-sertifisering.

Som et resultat er det vanskelig å undergrave jobbmulighetene for en blockchain-sertifisert kandidat for nye jobbroller. Videre gir sertifiseringer også fordelen av å holde seg oppdatert med de nyeste teknologitrender og fremskritt. Sertifiseringer innebærer også betydelig opplæring for å kvalifisere seg til eksamen.

Derfor dikterer vanskelighetsgraden til spørsmålene i eksamen i hvilken grad sertifiserte fagpersoner har finpusset sine ferdigheter. Arbeidsgivere står overfor begrensede utfordringer med å finne ut ferdighetene til kandidater ved å gjennomgå deres blockchain-sertifisering. Så du bør prøve å velge en passende blockchain-sertifisering i henhold til din foretrukne blockchain-jobbrolle.

Vil du få en sertifisering for å øke karrieren din? Ta en titt på de beste blockchain-sertifiseringene der du kan få opplæring fra de beste av de beste markedsekspertene.

Forbedre deg gjennom profesjonell opplæring

Profesjonell trening er en annen bemerkelsesverdig forutsetning for å bygge karrieren din innen blockchain. Kandidater må få tilgang til pålitelige plattformer for å hjelpe dem med å tilegne seg de nødvendige tekniske ferdighetene for forskjellige blockchain-baserte jobber. Opplæringsplattformene inkluderer støtte fra pålitelige og erfarne fageksperter for å hjelpe alle kandidater med forberedelsene.

På den annen side kan du velge blockchain-sertifiseringsopplæringsplattformer som tilbyr tilpassede opplæringskurs sammen med sertifiseringer. Som et resultat trenger du ikke å investere ekstra tid og krefter i å finne et opplæringskurs som kan hjelpe deg med å forberede deg på ønsket rolle i blockchain-jobben..

Stol på fordelene med nettverk

Betydningen av nettverk i karriereutvikling kunne aldri gå av moten. Faktisk er nettverk et av de grunnleggende grunnlagene for karriereutvikling, som du ikke kan lære av noen blockchain-opplæring. Blockchain-sertifiseringer hjelper deg med å få et unikt rykte i blockchain-samfunnet.

Digitale merker for blockchain-sertifisering kan hjelpe deg med å markere identiteten din som en profesjonell med den nødvendige spesialiseringen for en bestemt jobbrolle. Videre kan samfunnsengasjement hjelpe deg å holde deg klar over de siste jobbåpningene. Samtidig fungerer samfunnet også som en kilde til kontinuerlig informasjon for å hjelpe deg med å utvikle ferdighetene dine.

For å ha en vellykket Blockchain-karriere er det viktig å få de nødvendige ferdighetene. Sjekk ut disse topp Blockchain-ferdighetene du må ha.

Konklusjon

Så du kan tydelig merke deg at du kan lære blockchain og bygge en karriere i det med enkle trinn. Imidlertid vil hvert trinn være en unik utfordring for nybegynnere. Derfor er det viktig å sørge for at du kan påta deg alle utfordringene for å oppnå ønsket rolle og lønn i blockchain.

Deretter er det også viktig for deg å forstå blockchain-teknologiens dynamiske natur og utvikle en fleksibel holdning til læring. Som et resultat kan du imøtekomme de nye ferdighetene som kreves for å opprettholde din karrierefordel innen blockchain. Gå videre og start reisen med vårt gratis blockchain-kurs for å lære om de grunnleggende grunnleggende. Prøv vårt Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) kurs for å spesialisere deg i blockchain ferdigheter og kunnskap!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me