50+ najboljših projektov DeFi v letu 2020 in pozneje

Iščete projekte Defi? Če se, potem ste prišli na pravo mesto.

O decentraliziranih financah (DeFi) se zadnje leto v mestu govori. Hitro je zrasel, kjer lahko, številna podjetja in podjetja vlagajo v ustvarjanje finančnega ekosistema z verigo verig. DeFi je prisoten v decentraliziranih borzah, plačilnih omrežjih, ključnem infrastrukturnem razvoju, naložbenih mehanizmih, stabilnih kovancih in še več! Skratka, decentralizirani finančni ekosistem se širi.

Ti projekti spadajo tudi v kategorijo „najboljši decentralizirani finančni projekti“ in „najboljši decentralizirani finančni programi“.

Članek želi našteti najboljše projekte DeFi. Med projekti DeFi bomo našteli tudi projekte Ethereum DeFi. Torej, brez odlašanja spodaj naštejmo najboljše aplikacijske projekte DeFi.

Vpišite se zdaj:Uvod v tečaj DeFi

50+ najboljših projektov DeFi

Najboljši projekti Defi

Plačila

OmiseGO: OmiseGo ponuja takojšnje medsebojne transakcije, ki finančnim institucijam omogočajo transakcije v realnem času. Lahko deluje po vsem svetu v razredih sredstev, geografskih območjih in aplikacijah.

Protokol črnila: Ink Protocol je še ena zaupanja vredna transakcija peer-to-peer na kateri koli platformi. Deluje z žetonom XNK in ponuja tudi možnosti hrambe. Skratka, gre za decentralizirano tržnico.

Groundhog: Groundhog vam omogoča ustvarjanje naročnine na osnovi kriptografije. Z enostavnimi besedami strankam omogoča ponavljajoča se plačila na Ethereumu. Plačila lahko opravite v DAI, ETH ali ERC-20 Token.

Zahtevaj mrežo: Request Network ponuja odprto omrežje za zahteve za transakcije. Poleg tega ga lahko uporabljajo posamezniki in aplikacije, ki uporabljajo IPFS in Ethereum.

StableCoins

Dvojček dolarjev: Dvojček Dvojčka je podprt z ameriškim dolarjem v razmerju 1: 1. Izdaja ga Gemini Trust Company LLC. Pomaga pri vseh primerih uporabe kripto, vključno z naložbami, posojanjem, porabo in drugimi.

Rezerva: Še en stabilen kovanec, ki ponuja stabilno decentralizirano valuto. Ponuja tri vrste sredstev za bolj decentralizirano valuto, vključno z rezervnimi stabilkoiki, žetoni zavarovanja in žetoni rezervnih delnic.

Dai: Dai je vezan na USD. Uporablja mrežo Ethereum, sistem MakerDAO pa upravlja Dai.

TrueUSD: TrueUSD je prvi regulirani stabilcoin, ki je podprt z ameriškim dolarjem pri razmerju 1: 1. Poleg tega ponuja enostavno unovčenje, preglednost, likvidnost, etičnost itd.

Bi radi izvedeli več o stabilkovancih? Oglejte si naš vodnik po stabilnih kovancih!

Infrastruktura

0x: 0x ponuja decentralizirano infrastrukturo, ki omogoča medsebojno izmenjavo digitalnih sredstev.

Reši se: Gre za spletni operacijski sistem, zasnovan za decentralizirano financiranje. Izkorišča protokole DeFi.

Connext: Ethereum prilagaja s pomočjo državnih kanalov. Gre za mikroplačilno infrastrukturo P2P. Je tudi odprtokodna.

OxCert: OxCert je odprtokodni okvir, ki razvijalcem omogoča upravljanje, ustvarjanje in zamenjavo digitalnih sredstev (ERC-721). Deluje tudi z žetoni vrednosti ERC-20. Ponuja popoln nabor orodij za izdelavo razširljivih in varnih dApps.

Preberite tudi: Blockchain v trgovinskih financah – Power Point predstavitev

Naložbe

Nastavite: TokenSet vlagateljem omogoča upravljanje kripto naložb na eni platformi. Ponuja strategije upravljanja premoženja. Z uporabo orodja lahko trgovec prihrani trud in čas, ostane pod nadzorom in uporabi preizkušene strategije.

pristanišče: Harbour je digitalna platforma, ki vam omogoča upravljanje naročnin za naložbe in njihovo avtomatizacijo. Vlagatelju omogoča tudi pravilno upravljanje vlagatelja.

Betoken: Betoken je protokol za upravljanje premoženja, ki ga poganja množica in vam omogoča avtomatizacijo vaše naložbe. Poleg tega njegove ključne značilnosti, vključno z aktivnim upravljanjem, v lasti uporabnika, ki ga upravljajo uporabniki, popolno zavarovanje in brez provizij.

Polymath Network: Žetoni Polymath Network ponujajo infrastrukturo za ustvarjanje, upravljanje in izdajo digitalnih vrednostnih papirjev.

Likvidnost in borze

Odstrani: Protokol Unisawp avtomatizira izmenjavo žetonov Ethereum. Njegova ključna značilnost vključuje formaliziran model, odprtokodni čelni vmesnik in brezplačno platformo za uporabo.

Marmor: Marble ponuja Posojanje na Ethereumu.

IDEX: IDEX je decentralizirana platforma za izmenjavo žetonov Ethereum, ki ponuja trgovanje v realnem času na verigi blokov.

Zamenjava zraka: Airswap ponuja medsebojno trgovanje v omrežju Ethereum. Poleg tega je enostaven za uporabo s ključnimi funkcijami, kot so brez provizij, brez vlog, brez vpisov, varen, intuitiven in tekoč.

Preberi več:Blockchain za trgovinsko financiranje – boljše izkušnje s financiranjem trgovine?

Odvod

bZx: bZx je odprti finančni protokol, s katerim lahko gradimo aplikacije za opolnomočenje trgovcev, posojilojemalcev in posojilodajalcev. Njegove ključne značilnosti so pasivni dohodek, minimalno tveganje in nižje pristojbine.

MARKET Protocol: MARKET Protocol omogoča uporabniku trgovanje s tradicionalnimi sredstvi, kriptovalutami in trgovinskimi zalogami.

VariabL: VariabL ponuja derivate na Ethereum na nezaupljiv, učinkovit in varen način.

dYdX: Gre za tradicionalno odprtokodno platformo za trgovanje s kriptoaktivami.

KYC

Bloom: Ustvarite digitalno identiteto za večkratno uporabo, ki je varna, zanesljiva in univerzalna.

Državljansko: Civic je varna rešitev za identiteto, kjer jo lahko posamezniki in podjetja uporabljajo za zaščito in nadzor svoje identitete. Je varna platforma za identifikacijo in ponuja KYC za večkratno uporabo.

SelfKey: SelfKey uporabniku omogoča, da enkrat izvede postopek KYC in ga shrani v denarnico. Podatke KYC lahko nato uporabite kot svojo digitalno identiteto na kateri koli platformi, ki uporablja digitalno identiteto.

Sovrin: Sovrin je še ena platforma za digitalne ID, ki uporabnikom omogoča upravljanje digitalnih ID-jev prek spleta. Omogoča vam ustvarjanje samostojne identitete.

Tržnica

Gitcoin: GitCoin razvijalcem omogoča množično financiranje odprtokodnih programov. Je ekosistem za

Bounties Network: Bounties Network pomaga udeležencem pri ustvarjanju projektov v omrežju Ethereum. Udeleženci lahko nato prispevajo in nato plačajo prek mreže.

Izvor: Origin je namenjen izgradnji decentraliziranih trgov.

TruSet: TruSet omogoča udeležencem skupnosti, da zbirajo, delijo in potrjujejo poslovno kritične referenčne podatke. Temelji na verigi Ethereum.

Posojila in posojila

ETHLend: ETHLend je pristajalna platforma, ki je zgrajena na vrhu mreže Ethereum. Uporabnik lahko vzame posojila in določi tudi pogoje za posojilo. Ko je posojilo zavarovano, boste sredstva prejeli. Na voljo so z nizkimi honorarji, letnim posojilom od 1 do 12 mesecev in 3% minimalnimi letnimi obrestmi.

SOL: SALT je še ena priljubljena posojilna platforma, ki zagotavlja celovito kritje, denarnice, zavarovanje posojila in še več. Poleg tega ponuja posojila, podprta z XRP, Dash, Dogecoin, Bitcoin Cash, Pax Gold, Crypto, Ether in Bitcoin.

Sestavljene finance: Gre za odprtokodni protokol, ki ga vodi algoritem za učinkovite denarne trge na osnovi Ethereuma.

NUO: NUO omogoča izposojo in izposojo kriptovalut. Lahko si sposodite s finančnim vzvodom, posojate & zaslužiti obresti. Poleg tega nekatere ključne funkcije vključujejo več sredstev, prilagodljiv, zavarovan, pametni račun, Meta Tx, Instant.

Trg napovedi

Bodhi: Bodhi je decentralizirana rešitev za napovedovanje trga. Ponuja namizne aplikacije za Windows, Mac in Linux. Na voljo je tudi s spletno različico.

Augur: Augur je stavna platforma brez omejitev. Objavljajo svojo novo aplikacijo, ki nima omejitev, stave DAI / USD, univerzalni dostop in razprave v skupnosti.

Gnoza: Gnosis ponuja nov tržni mehanizem, ki verjame v prerazporejeno prihodnost. Poleg tega pomaga pri distribuciji spodbud, sredstev, idej in informacij.

Tančica: Veil je trg napovedovanja, ki ponuja medsebojno napovedovanje. V resnici je zgrajen na podlagi odprtih protokolov. To pomeni, da lahko ustvarite lastne trge napovedi.

Denarnice

MetaMask: MetaMask je priljubljena denarnica Ethereum, ki deluje v brskalniku. To je razširitev brskalnika, ki se lahko poveže z omrežjem Ethereum in dApps, ki se izvajajo v brskalniku.

Argent: Argent je moderna denarnica, ki je na voljo v AppStore in GooglePay. Poleg tega vam omogoča shranjevanje žetonov ERC-20 in tudi interakcijo z decentraliziranimi aplikacijami.

Trustologija: Trustology ponuja prilagojen način za shranjevanje kripto sredstev.

Zerion: Zerion ponuja preprost vmesnik za dostop do decentraliziranih financ. Uporabnikom omogoča vlaganje, izposojanje in pridobivanje obresti za kripto sredstva.

Zavarovanje

Nexus Vzajemni: Nexus Material ponuja zavarovanje za primer pametne pogodbe. Poleg tega gre za rešitev, ki temelji na verigi blokov. Uporabnik mora dobiti ponudbo za nakup kritja pametne pogodbe.

Etherisc: Etherisc je decentraliziran zavarovalniški protokol, ki podjetjem in razvijalcem omogoča gradnjo zavarovalnih produktov.

iXledger: Platforma ponuja revolucionarno zavarovalno platformo z uporabo tehnologije veriženja blokov.

VouchForMe: VouchForMe uporablja moč socialnih omrežij za znižanje stroškov zavarovanja. V resnici lahko uporabnik, ki sklene zavarovanje, zbere bone iz družbenih omrežij in zniža stroške zavarovalne premije.

Bi radi izvedeli več o aplikacijah DeFi? Oglejte si več iz našega vodnika za decentralizirane finance!

Zaključek

Za začetnike, ki želijo nadaljevati kariero v DeFi ali se želijo naučiti razvijati te projekte DeFi, priporočamo naš tečaj za decentralizirano financiranje. Začnite svojo blockchain pot zdaj!

To nas vodi do konca naših 50+ najboljših projektov DeFi. Torej, kaj mislite o njih? Komentirajte spodaj in nam sporočite.

* Omejitev odgovornosti: članka ne smemo jemati kot namen in ni namenjen zagotavljanju investicijskih nasvetov. Zahtevki v tem članku ne predstavljajo investicijskega nasveta in jih ne bi smeli jemati kot take. Naredite svoje raziskave!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me