Velika prodaja se vrača z neverjetno ponudbo!

Ste zamudili razprodajo črnega petka 101 Blockchains? Ni razloga za skrb, saj Božiček prinese 101 Blockchains Grand Sale z izjemno ponudbo super varčevanja.

Sezona praznikov je pred nami! Naokrog z božičem je veliko prazničnega duha, ki naj bi prišel čez nekaj dni. V 101 Blockchains smo pripravljeni ponuditi popolno ponudbo za vse, ki jih zanima področje blockchain.

Ta velika prodaja bo priložnost za vse učence in izvajalce blockchainov, da dobijo najboljše učne vire blockchain po stroškovno ugodnih cenah. Če se sprašujete, kaj lahko pričakujete od razprodaje, vam naslednja razprava pomaga, da se pomikate med pomembnimi podrobnostmi božične razprodaje 101 Blockchains.

Vrhunec razprodaje 101 Blockchains Grand Sale 2020

Torej, prvo vprašanje, ki vam lebdi v glavi, bi bilo – kaj mi ponuja 101 prodajna akcija Blockchains Grand Sale? Razkrijmo! 101 Blockchains Grand Sale prinaša pavšalnih 40% celotnega spletnega mesta. Prodaja se bo začela 23. decembra 2020 in bo trajala do 3. decembra 2021. Velika razprodaja je zato odlična priložnost za učence, da se s popusti vključijo v tečaje in certifikate, ki jih želijo. Zanimivo je, da bodo ponudbe na Grand Sale veljale za vseh 101 tečaje in certifikate Blockchains.

Tudi na novo uvedeni tečaji bodo spadali pod obsežno prodajo. Če ste zamudili razprodajo črnega petka na 101 Blockchains, potem morate to priložnost izkoristiti. Na tečaje certificiranja in usposabljanja na novoletni prodaji 101 Blockchains se lahko vpišete s pavšalnimi 40% popusta na tečaje in certifikate blockchain.

40-odstotni popust bo veljal za celotno spletno mesto na 101 Blockchains za vsa potrdila in tečaje usposabljanja. Vse, kar potrebujete, je le, da ob nakupu uporabite kodo kupona ‘HAPPYDEAL’ in popust boste lahko izkoristili. Zanimivo je, da ni nobenih predpogojev ali pogojev, ki bi jih morali izpolniti za izvedbo večine Grand Sale na 101 Blockchains.

Ni vam treba slediti nobenemu zapletenemu postopku. Samo en kupon prihranite!

101 Blockchains – pravi kraj za izpolnitev vaših poklicnih želja

Če imate kakršne koli dvome glede izbire 101 Blockchains, ki ustreza vašim poklicnim željam, morate to najprej prebrati. Ker je trenutno na voljo toliko ponudnikov usposabljanja in certificiranja blockchainov, je smiselno oceniti odločitve, da se odločimo za 101 Blockchains. Prvič, 101 Blockchains je namenjen izključno izobraževanju in raziskavam v blockchainu. Ne ukvarja se z nobenimi drugimi tehničnimi disciplinami in s tem ohranja stalen poudarek na verigi blokov.

Ponudnikom Blockchain ponujamo dobro zagotovilo za najboljše industrijsko standardno usposabljanje in certificiranje. Nato je 101 Blockchains cenjeno ime in je povezano s številnimi pomembnimi podjetji, kot so Cisco, Deloitte, Oracle in druga. Hkrati 101 blokchains uživa tudi zaupanje več kot 11.000 izvajalcev poslovnih blokov, s čimer vzpostavlja verodostojnost. Torej, povsem smiselno je, če želite izkoristiti neverjetno ponudbo v Veliki prodaji 101 Blockchains.

101 pregled blokov na eni izmed najbolj zanesljivih platform G2 bo razjasnil vse vaše dvome. 101 Blockchains je bil v poročilih G2 Winter 2021 imenovan za “uspešnega” s skupno 7 značkami v Grid Reports za ponudnike spletnih tečajev in Grid Report za razvoj tehničnih znanj.

Izkoristite prednosti velike razprodaje 101 Blockchains

Zdaj se morda sprašujete o potencialnih koristih velike razprodaje 101 Blockchains. Ugodnosti velike razprodaje presegajo pomembnost popustov. Tu je nekaj edinstvenih načinov, na katere vam lahko pomagajo ponudbe med Veliko prodajo 101 blokchain-ov.

 • Pripravite se na Blockchain certifikate po nizki ceni

Spletno usposabljanje za certificiranje blockchain-ov postane hkrati lažje in stroškovno učinkovito v božični prodaji 101 Blockchains. Prodaja prinaša pavšalnih 40% popusta na blockchain certifikate in vam pomaga izkoristiti ponudbo certifikatov platforme. 101 Blockchains ponuja tri certifikate blockchain in prilagojene tečaje usposabljanja z njimi. Tu so trije pomembni certifikati, ki so na voljo na 101 Blockchains,

 • Certified Enterprise Blockchain Professional
 • Certified Enterprise Blockchain Architect
 • Certified Blockchain Security Expert

Velika prodaja 101 Blockchains vam prinaša certifikacijske tečaje z velikim popustom. Poleg tega razumno načrtovani urniki tečajev usposabljanja za certificiranje v 4 tednih zagotavljajo boljše udobje pri zaključku tečajev. Torej, ta božič imate popolno priložnost, da postanete certificirani strokovnjak za blockchain s 101 Blockchains!

 • Podarite svojim prijateljem dar učenja

Druga pomembna ugodnost, ki jo lahko doživite pri Veliki prodaji 101 Blockchains, je brezpogojni 40-odstotni popust na tečaje usposabljanja v blockchainu. Če želite razviti svoje blockchain veščine, je pravi čas, da se vpišete v svoje najljubše tečaje blockchain. Hkrati se lahko med božično razprodajo 101 Blockchains prijavite tudi na tečaje kot darila za svoje najdražje.

Ni boljšega darila kot darilo učenja. Torej, svojemu prijatelju lahko na božič ali novo leto predstavite tečaj usposabljanja za blockchain. Ker vam med božično razprodajo 101 blokov ni treba zapraviti bogastva za tečaje usposabljanja, lahko seznam prejemnikov enostavno razširite. Tu je 101 tečaji usposabljanja Blockchains, na katere se lahko vpišete s 40% popustom v Veliki prodaji.

 1. Enterprise Blockchains in upravljanje oskrbe
 2. Predloge za podjetniške blokovne verige & Orodja
 3. Enterprise Blockchains in Trade Finance

Prav tako lahko izkoristite 40% popust na naslednjem novo uvedenem tečaju na 101 Blockchains,

 1. Uvod v tečaj DeFi – decentralizirano financiranje
 2. Kako zgraditi svojo kariero v podjetjih Blockchains
 • Potopite se v Blockchain brez dvomov

Končna in najpomembnejša korist, ki jo lahko izkoristite pri prodaji 101 Blockchains, se neposredno nanaša na možnosti učenja Blockchain. Blockchain je futuristična tehnologija in zahteva začetno spodbudo pri učenju za večjo vključenost v industrijo. S stroškovno učinkovitimi viri za usposabljanje, ki so na voljo v Veliki prodaji, se lahko izognete kakršnim koli dvomom glede učenja o verigi blokov.

Pripravite se, da izkoristite prednost 101 razprodaje Blockchains

Torej, vsi bomo letos odprli svojo veliko prodajo 23. decembra 2020. Prodaja bo trajala do 3. januarja 2021 in bo predstavljala 40-odstotni popust na vseh 101 tečajih in certifikatih za Blockchains. Prodaja je odlična priložnost za praznovanje božiča in novega leta z darilom učenja.

Ko se svet v letu 2021 pripravlja na povsem novo fazo, se je smiselno pripraviti na tehnologijo, ki bo prevladovala v prihodnosti. Če želite izvedeti več o blockchainu in v njem zgraditi svojo kariero, potem je morda pravi čas. Torej, naredite svoj seznam želja in se pripravite, da izkoristite prednost 101 razprodaje Blockchains!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me