Black Friday-försäljning 2020: Årets hetaste affär

Har semesters shoppingandan börjat ännu? Om du är angelägen om att få ut det mesta av årets shoppinghelg efter Thanksgiving, så har 101 Blockchains precis rätt för dig i butiken. Vi är mycket glada att meddela att du kan få fantastiska erbjudanden på våra kurser och certifieringar med 101 Blockchains Black Friday-försäljningen. 101 Blockchains har varit en spelväxlare inom blockchain-utbildning och forskning med stöd av branschexperter.

I år ville vi ge våra kunder något speciellt att vårda och få ut det mesta av sin semester. Välj att köpa en till dig själv eller som en present till dina vänner; 101 Blockchains-kurser och certifieringar har ett spännande värde för alla. Låt oss visa dig detaljerna i vår Black Friday-försäljning i år och vad du kan få med dina värdefulla investeringar.

101 Blockchains Grand Sale är tillbaka och förblir giltig från 23 december 2020 till 3 januari 2021. Använd kupong HAPPYDEAL och få en platt 40% rabatt på 101 Blockchains Blockchain-kurser och certifieringar.

Betydelsen av Thanksgiving och Black Friday

Innan vi går vidare till 101 Blockchains Black Friday Sale beskrivning, låt oss reflektera över specialiteten Thanksgiving och Black Friday. Som namnet antyder är Thanksgiving den tiden på året som kräver en tacksamhet. Med julsäsongen bara en månad borta inleder Thanksgiving Day den tidiga fasen av semestern!

Familjer som samlas på ett ställe, delar överdådig middag vid ett bord och byter presenter har alltid varit de främsta höjdpunkterna i Thanksgiving. Dagen efter Thanksgiving Day har titeln “Black Friday”, förmodligen avsikt att visa melankolin efter en festlig dag. Men dagen för ‘Black Friday’ har mer än det verkar ytligt.

Black Friday bär mycket fler löften i motsats till dess eponymistiska betydelse. Black Friday markerar början på helghelgen och följer med många attraktiva erbjudanden och rabatter från olika butiker. Detaljhandelsjättar hoppar in i spelet med stora rabatter och lukrativa erbjudanden, och vi är också med i år.

Det finns lite utrymme för att ignorera sådana erbjudanden med helgen på plats, och Black Friday-trenden har gradvis byggts upp under åren. Förutom butiker har många e-handelsbutiker och e-learningplattformar fångat trenden. Som ett resultat kan du hitta många Black Friday-försäljningar på onlinekursleverantörens webbplatser.

Det intressanta är att överraskningarna med Black Friday Sale inte slutar förrän motsvarande måndag. Shoppingglädjen fortsätter under helgen och varar till måndag och etablerar därmed Cyber ​​Monday-trenden. Så med början från Thanksgiving och fortsätter med Black Friday hela helgen till måndag kan shoppare ha en galetid.

Kolla in 101 Blockchains-certifieringar och utbildningskurser nu!

101 Blockchains Black Friday-försäljning

101 Blockchains har introducerat Black Friday Sales i år för att fira andan i Thanksgiving och semestershopping. Som en känd leverantör av e-lärande inom blockchain-teknik är 101 Blockchains-certifieringar och kurser mycket populära bland Blockchain-entusiaster.

Men om du har skjutit upp dina planer på att köpa 101 Blockchains-kurser och certifieringar, är 101 Blockchains Black Friday-försäljningen det bästa för dig. Den mest intressanta höjdpunkten vid Black Friday-försäljningen av 101 Blockchains är att den börjar tidigare och varar längre.

Vi startar Black Friday-försäljningen två dagar före Thanksgiving (26 november), dvs. den 24 november, och det kommer att fortsätta till en dag efter Cyber ​​Monday (30 november), dvs. den 1 december.

Vi ville att våra kunder skulle undvika bråttom och ta sin egen tid att välja sina favoritresurser. Du kan luta dig tillbaka på dina bärbara datorer eller telefoner och fatta väl genomtänkta beslut om de kurser och certifieringar du vill ha med all extra tid.

Vad får du i 101 Blockchains Black Friday-försäljning?

Vi kommer att ge en platt 40% rabatt på alla våra certifieringar och utbildningskurser i vår Black Friday-försäljning i år. 101 Blockchains har ständigt strävat efter att införa nya inlärningsresurser för att hjälpa blockchain-utövare och blivande blockchain-proffs inom kompetensutveckling.

Den jämförande bristen på blockchain-utbildning och certifieringsleverantörer skapar bakslag för att lära sig mer om olika specialiseringar i blockchain. Men vi har framgångsrikt tillgodosett mer än 11 ​​000 professionella företag inom blockchain med vårt olika sortiment av utbildningskurser och certifieringar. På Black Friday-försäljningen ger vi dig en spännande platt 40% rabatt på följande certifieringar,

  • Certifierad Enterprise Blockchain Professional (CEBP) certifiering
  • Certifierad Blockchain Security Expert (CBSE) certifiering
  • Certifierad Enterprise Blockchain Architect (CEBA) certifiering

Du kan också få en platt 40% rabatt på alla följande 101 Blockchains professionella blockchain-utbildningskurser,

  • Enterprise Blockchains och Supply Chain Management
  • Enterprise Blockchains och Trade Finance
  • Företagsspärrkedjor Handlingsbara mallar och verktyg

Vi har också goda nyheter för våra kunder att vi erbjuder 40% rabatt på våra nystartade kurser. Du kan tillämpa den spännande Black Friday-rabatten på följande nya kurser som vi nyligen har lanserat,

  • Hur du bygger din karriär i Enterprise Blockchains
  • Introduktion till DeFi- decentraliserad finanskurs

Dessutom kan du anmäla dig till vår gratis utbildningskurs för Enterprise Blockchains Fundamentals som vanligt för att börja din blockchain-träningsresa.

Den ökande betydelsen av blockchain-teknik har lett till en framträdande revolution inom teknisk certifiering och utbildning. Vi vill hjälpa vår grupp av elever och blockchain-utövare att dra nytta av blockchains nya karriärmöjligheter. Black Friday-erbjudanden på 101 Blockchains skulle stödja människor som vill ha kostnadseffektiva lösningar för blockchain-utbildning.

Slutord

101 Blockchains Black Friday Sale är vårt unika initiativ för att främja blockchain-utbildning och utbildning. Den här semestershoppingperioden vill vi utöka våra utbildningsresurser och certifieringar till maximalt antal elever. Kända branschexperter skapar våra inlärningsresurser med många års erfarenhet av blockchain-praxis och olika företagsprojekt.

Därför kan vi garantera perfekta plattformar för att utveckla dina blockchain-färdigheter. Black Friday-erbjudanden på 101 Blockchain ger dig också mycket tid att tänka på innan du köper. Kunderna kan noggrant utvärdera alla sina alternativ innan de slutför valet av kurser eller certifieringar de vill köpa. Så ställ in klockorna och gör dig redo för fantastiska Black Friday-erbjudanden på 101 Blockchains just nu!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me