G2 Winter 2021 Reports: Navngitt som High Performer

Rapportene fra G2.com, Inc. Vinteren 2021 er ute, og alle er glade for å finne ut hva de har fått. Mange selskaper ser opp til G2 Winter 2021-rapporter avslørt i siste del av året. G2-rapporter har betydelig troverdighet ettersom de er kjent for å gjennomgå de topprangerte løsningene innen teknologidomenet.

Vi er veldig glade for å kunngjøre at 101 Blockchains ble kåret til en høy ytelse i to nettrapporter, dvs. nettrapport for online kursleverandører vinter 2021 og nettrapport for teknisk kompetanseutvikling vinter 2021. Vi har allerede fått toppmerker i G2 sommer 2020-rapporter, og de nye resultatene fra G2 har økt tilliten vår. Resultatene av rapportene viser de fremtredende styrkene som har hjulpet vår fremgang med å betjene kundene våre bedre.

G2 Winter 2021-rapporter og vår suksess

Vi på 101 Blockchains er takknemlige for vårt enorme fellesskap av elever, eksperter og utøvere som hjalp oss med å oppnå denne fantastiske prestasjonen i G2 Winter 2021-rapporter. Vi har fått tjent 7 forskjellige nye merker i 2021. Det høres motiverende ut, ikke sant?

G2 har vært en pålitelig følgesvenn i vår evolusjonsreise som en online kursleverandør innen blockchain-domenet. Rollen til G2 rapporterer om å hjelpe oss med å forbedre tjenestene våre for å imøtekomme behovene til våre elever er uunnværlig. Samtidig kan tilbakemeldinger fra brukere hjelpe oss å forstå våre styrker og forbedringsområder.

Deretter retter vi også vår hjertelige takknemlighet til elevene og våre kunder for å legge igjen sine verdifulle attester om oss på G2. Kundestøtten har ikke bare hjulpet oss med å vinne nye 101 Blockchains G2-merker, men også inspirere oss til å oppnå bedre kundesuksess. La oss nå se på prestasjonene våre i G2-rapportene for vinteren 2021.

G2 Winter 2021 101 Blockchains kåret til High Performer

  • Høy ytelse vinteren 2021 X2

Grid Reports for Online Course Providers Winter 2021 og Grid Report for Technical Ferdigheter Development Winter 2021 har også hedret 101 Blockchains med merket ‘High Performer’. ‘High Performer’ -merket for vinteren 2021 er en klar indikasjon på ytelsen vår på forskjellige aspekter av kundetilfredshet.

Videre støttes omdømmet til 101 Blockchains G2-merker like mye av vår poengsum i kategorien høypresterende. 101 Blockchains har fått relativt høyere poengsum enn andre konkurrenter.

Les også: 101 Blockchains Named High Performer i G2 Fall 2020 Report

  • Topputøvende kursleverandør for småbedrifter

Neste prestasjon var merket ‘High Performer’ i Small Business Grid Report for Online Course Providers Winter 2021. Small-Business Grid for Online Course Providers i G2 Winter 2021-rapporten rangerer småbedriftsprodukter blant online kursleverandører.

Grid rapporterer rangere leverandører basert på tilstedeværelse på markedet og kundetilfredshet. 101 Blockchains har lykkes med å konkurrere med mange andre spillere i kategorien high performers for å tjene merket.

  • Topputførende utvikling av tekniske ferdigheter for små bedrifter

101 Blockchains utnevnt til høypresterende i en annen kategori av G2-rapporter for vinteren 2021 for utvikling av tekniske ferdigheter for småbedrifter. G2 har treffende anerkjent verdien av blockchain som et viktig krav til teknisk ferdighet. Derfor har vår relativt nye tilstedeværelse på markedet med eksepsjonell kvalitet på kundetilfredshet gitt oss ære.

Støtten til våre kunder er avgjørende for å utvide tjenestene til 101 Blockchains. Også deres ærlige anmeldelser har stadig forbedret anerkjennelsen av 101 Blockchains. Som et resultat kan 101 Blockchains appellere til et bredere publikum basert på deres ferdigheter og kompetanse.

  • High Performer i Europa

101 Blockchains fikk “High Performer” -merket i Europa i henhold til Europe Regional Online Course Providers Winter 2021. Årsaken til at 101 Blockchains ble kåret til en high performer blant online kursleverandører i Europa, ifølge G2-rapportene, er den relativt høyere kundetilfredshet score.

  • Enkel å gjøre forretninger med og støttekvalitet

101 Blockchains har også kunnet samle to andre nye G2-merker i Winter 2021 Reports. Forholdsindeksen for utvikling av tekniske ferdigheter vinter 2021 presenterte to G2-merker –

  • Enklest å gjøre forretninger med
  • Beste støtte

Vi har vært i stand til å spole inn noen heftige tall i forholdet Data score stiger over forventet gjennomsnitt. Denne prestasjonen var bare mulig takket være støtten fra våre kunder. I henhold til forholdsindeksen scoret vi over gjennomsnittet når det gjelder forholdsdata eller anbefaling. Videre vurderer forholdsindeksen også det å gjøre forretninger og kvaliteten på støtten til forholdsscore på 101 Blockchains.

Igjen har vi fått høyere poeng sammenlignet med gjennomsnittet når det gjelder enkelhet å gjøre forretninger. Poengsummen på 101 Blockchains når det gjelder kvaliteten på støtten var full-on full, noe som er godt over gjennomsnittet. Derfor spilte en allsidig forestilling en avgjørende rolle for å tjene G2-merkene ‘Enkel å gjøre forretninger med’ og ‘Quality of Support’.

  • Kjærligheten til våre kunder

101 Blockchains har også tjent nok en lovende belønning og lagt til ytterligere en oppføring i 101 Blockchains G2-merkene. Den ekstra belønningen er merket ‘Brukere elsker oss’. Det er en klar indikator på takknemligheten til våre kunder for våre tilbud. G2 har belønnet oss med merket ‘Users Love Us’ etter at vi samlet rundt 20 anmeldelser. I tillegg oppfylte vi også vilkårene for å oppnå en gjennomsnittlig vurdering på 4 stjerner på alle rangeringene.

Du kan også sjekke hva kundene våre sier om oss her.

Allround ytelse i G2 Winter 2021-rapporter

Resultatene av G2 Winter 2021 Reports presenterer en lovende prognose for 101 Blockchains. Nå er vi sikre på at vi kan imøtekomme kundenes behov bedre enn noen andre kan. Viktigst, vi har vært i stand til å skille identiteten vår som en av de beste leverandørene av Blockchain-sertifiseringer og kurs.

Samtidig viser G2 Reports også vår evne til å opprettholde sterke støttemekanismer for våre kunder. Bortsett fra styrkene, belyser G2-rapportene også svakhetene i forretningsmodellen vår. Så nå ønsker vi å jobbe med informerte beslutninger for fremtidige tiltak basert på tilbakemeldinger fra brukerne våre og legge til enda flere G2-merker i bøtta vår..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me