Nasveti strokovnjakov za pripravo intervjuja v Blockchainu

Priprave na intervju za Blockchain? Tukaj ponujamo strokovni vodnik za pripravo vašega intervjuja v Blockchainu!

Razlogov za potrditev verige blokov kot prihodnje tehnologije je veliko. Popolnoma je preoblikoval pojme, povezane z informacijsko varnostjo in običajnimi pristopi k poslovnim transakcijam. Hkrati je eksplozivna rast blockchain industrije tudi pomemben dejavnik naraščajočega povpraševanja po blockchain strokovnem znanju..

Zato je priprava blockchain intervjuja postala ena pomembnih zahtev za številne ambiciozne strokovnjake za blockchain. Čeprav bi vam lahko certificiranje in usposabljanje za blockchain pomagali razviti svoje znanje o blockchainu, morate pri pripravi na intervjuje z blockchainom upoštevati drugačen pristop.

Strokovni priročnik za pripravo intervjujev v Blockchainu

Ni tako enostavno zlomiti blockchain intervjuja in pristopiti v blockchain službo. Strokovnjaki pri 101 Blockchains so vam pripravili ta vodnik, ki vam bo pomagal pripraviti intervju za blockchain in dobiti sanjsko službo. Naslednja razprava vam ponuja pregled pomembnih veščin, ki so potrebne za izpolnitev pogojev za blockchain intervju. Poleg tega lahko razprava pomaga tudi pri iskanju strokovnih nasvetov za blockchain intervju.

Ste novi v Blockchainu? Začnite svojo Blockchain kariero s tečajem Free Blockchain Fundamentals Course in postavite temelje svetle kariere Blockchain.

Potrebne veščine za Blockchain intervju

Številni kandidati domnevajo, da je priprava blockchain intervjuja zelo enostavna in vsak certificiran blockchain strokovnjak bi se zlahka kvalificiral za blockchain intervju. Dejanska slika pa predstavlja povsem drugačen scenarij, v katerem lahko različni menedžerji zaposlovanja in delodajalci uporabljajo različne pristope za preizkušanje blockchain znanja kandidatov. Zato potrebujete naslednje veščine za krepitev poveljevanja nad vprašanji v intervjujih z blockchainom.

 • Najprej se vedno osredotočite na osnove

Najpomembnejši vidik rešitve “kako se pripraviti na intervju z blockchainom” je začeti z osnovami. Intervjuji, povezani z blockchainom, se vedno začnejo z vrednotenjem kandidatovega znanja glede osnovnih pojmov blockchain.

Ukaz kandidata nad temeljnimi koncepti verige blokov jasno kaže njihovo tekoče razumevanje tehnologije veriženja blokov. Kandidati se morajo specializirati za opredelitve različnih izrazov v tehnologiji veriženja blokov, skupaj s formalnim razumevanjem pomena vsakega izraza v svetu verige blokov.

 • Poznavanje decentralizacije in porazdeljenih knjig

Druga zahteva za kandidate pri pripravi intervjujev v blockchainu se nanaša na znanje o porazdeljenih knjigah in decentraliziranih platformah. Podjetja izkoriščajo verigo blokov zaradi njenih vidikov decentralizacije in zasebnosti kot porazdeljeno knjigo.

Poleg tega številne nove poslovne platforme blockchain ponujajo prilagodljivost za razvoj novih rešitev blockchain. Zato bi se delodajalci v intervjujih z verigami blokov zagotovo poglobili v teme glede porazdeljenih knjig in decentraliziranih platform.

Kandidati morajo biti pripravljeni na vprašanja, ki zahtevajo značilnosti razdeljenih knjig za posebne primere poslovne uporabe. Po drugi strani pa se lahko soočite tudi z vprašanji o značilnostih poslovnih blokovnih platform, ki jih lahko uporabite za določene poslovne cilje.

Preberite tudi:Kako najti delovno mesto v Blockchainu

 • Poglobljeno tekoče znanje s standardi Blockchain in delo

Naslednja pomembna zahteva po spretnostih, omenjena v nasvetih strokovnjakov za intervju z blockchainom, se nanaša na celovito razumevanje preobremenjenosti blockchain standardov in ekosistemov. Kandidati se morajo dobro znati okoli ekosistema blockchain, da potencialnim delodajalcem pokažejo svoje sposobnosti za čim večjo uporabo tehnologije blockchain.

Vaše znanje o standardih in najboljših praksah blockchain ponuja tudi vtis o vaših zmožnostih, da izkoristite optimalno poslovno vrednost tehnologije blockchain. Zato bi bil delodajalec lahko prepričan o popolni naložbi v talentov blockchain, ki jim lahko prinese izvedljivo donosnost v smislu vrednosti.

 • Širok nabor meddisciplinarnih spretnosti

Kandidati se morajo osredotočiti tudi na razširitev obsega svojih meddisciplinarnih veščin kot del priprave na blockchain intervju. Meddisciplinarne spretnosti so izjemnega pomena za zagotovitev nemotenega prehoda s starejših sistemov na sisteme, ki jih poganja blockchain. Hkrati interdisciplinarne veščine kažejo tudi sposobnost kandidatov, da se lotijo ​​širšega obsega poklicnih odgovornosti.

 • Poznavanje poslovnih procesov v podjetju

Delodajalci bodo kandidate bolj cenili z razumevanjem poslovnih procesov v podjetju. Formalno poznavanje različnih poslovnih procesov v podjetju bi kandidatom lahko pomagalo dokazati svoje sposobnosti, da vzpostavijo primernost med organizacijskimi operacijami in zmožnostmi veriženja blokov. Vaše znanje o poslovnih procesih v podjetju bo povečalo tudi vaše možnosti, da naredite vtis na vodjo najema.

Najpomembneje pa je, da poznavanje poslovnih procesov v podjetju pomaga razviti idealne strategije za razvoj rešitev. Torej, vaše tekoče vodenje logistike, zakladniške dejavnosti, nabave ali upravljanja dobavne verige lahko znatno podpre vaše priprave na pogovore v blockchainu.

Blockchain certifikat vašemu življenjepisu doda poverilnico in vas izstopa iz množice. Pridobite enega najboljših certifikatov za Blockchain in povečajte možnosti za zaposlitev, o kateri ste sanjali.

 • Poznavanje različnih poslovnih blokovnih platform

Ne glede na delovno vlogo bi se morali kandidati osredotočiti na delovanje različnih blockchain platform. Najboljši odgovori o tem, kako se pripraviti na intervju z blockchainom, neposredno opozarjajo na potrebo po učenju o delu različnih blockchain platform.

Najpomembneje je, da se kandidati osredotočajo na platforme, ki so posebej prilagojene podjetniškim okoljem. Sprejetje široke palete podjetniških blockchain platform lahko ustvari potrebo po blockchain strokovnjakih, da razvijejo rešitve na različnih platformah. Zato boste lahko navdušili najemanje menedžerjev tako, da boste predstavili svoje razumevanje konceptov v različnih podjetniških blokovnih platformah.

 • Znanje kombiniranja poslovanja s tehnologijo

Možnosti za uspešno pripravo intervjujev v blockchainu se znatno izboljšajo, ko kandidati lahko učinkovito kombinirajo poslovanje s tehnologijo. Morate delati v vlogah delovnih mest v blockchainu za pridobivanje poslovne vrednosti iz blockchaina z izkoriščanjem inovacij. Zato morate razviti sposobnosti povezovanja posla s tehnologijo s spretnostmi sporočanja vrednosti.

Kandidati morajo biti sposobni prepričati delodajalce in najemne menedžerje o verigi blokov na način, ki bi ga lahko razumel navaden človek na področju verige blokov. Če lahko z blockchainom sporočite vrednost, lahko zagotovo pritegnete pozornost delodajalcev. S pravo mešanico tehničnega znanja in kreativnosti lahko svojo identiteto predstavite kot dragoceno bogastvo delodajalca.

 • Strokovnost v razvojnih orodjih

Poleg strokovnega znanja na različnih podjetniških blockchain platformah so pomembni nasveti za pripravo na pogovore z blockchain osredotočeni tudi na razvojna orodja. Kandidati morajo razviti temeljito razumevanje razvojnih orodij, s katerimi bodo lahko zgradili želeno rešitev.

Strokovno znanje o različnih razvojnih orodjih jasno potrjuje sposobnost kandidata, da izbere prava orodja za uresničitev svoje vizije. Če poznate različna razvojna orodja, lahko dosežete boljši nadzor nad ustvarjanjem ustreznih rešitev veriženja blokov za stranke.

Preberite tudi:Najboljša orodja za veriženje blokov, ki so všeč razvijalcem

Nasveti strokovnjakov za uspeh v Blockchain intervjuju

Zato lahko jasno opazite, da pri pripravi blockchain intervjuja potrebujete veliko veščin, da dosežete želene rezultate. Vendar pa tukaj omenjene veščine lahko samo ustvarijo vaš temelj za razgovor. Prav tako se morate naučiti napotkov, ki vam lahko pomagajo, da se z lahkoto prebijete prek intervjujev v blockchainu. Tu je nekaj pomembnih nasvetov, ki vam lahko pomagajo, da se popolnoma pripravite na intervju z blockchainom.

 • Dobro poznajte podjetje

Najpomembnejša omemba med nasveti za pripravo na blockchain intervju neposredno kaže na raziskave o podjetju delodajalca. Pred odhodom na razgovor v podjetje morajo kandidati temeljito raziskati različne vidike podjetja. Kandidati morajo na primer spoznati poslanstvo, vizijo, vrednote, prepričanja in kulturo podjetja.

Najpomembneje je, da bi morali kandidati razviti podroben vtis o ponudbi in poslovanju podjetja. Rezultati raziskav o delodajalcu lahko pomagajo razumeti ustreznost med organizacijo in vašimi poklicnimi cilji. Ozaveščenost o preteklosti podjetja je lahko tudi preizkušen instrument, s katerim lahko kadroviki naredijo odličen prvi vtis.

 • Preučite svoje odgovornosti na delovnem mestu

Kandidati, ki se pripravljajo na intervju za blockchain, bi morali razumeti tudi pomen raziskav o svojih odgovornostih. Podrobno si oglejte odgovornosti, izražene v opisu delovnega mesta, za katerega se prijavljate.

Posledično se lahko pripravite tako, da v opisu dela razmislite o pomembnih zahtevah glede znanja in spretnosti za različne odgovornosti. Zato lahko celovite raziskave o vaših nalogah v določeni vlogi na delovnem mestu izboljšajo vaše možnosti za izpolnitev pogovora.

 • Bodite na tekočem s svojimi znanji

Čeprav imate morda dolgoletne izkušnje, tehnologija veriženja blokov vedno prinese nekaj novega in nepričakovanega. Zato je treba blockchain strokovnjake nenehno posodabljati s spretnostmi, potrebnimi za sodobna poslovna okolja.

Imeti morate vnemo, da izboljšate svoje znanje v skladu z najnovejšimi posodobitvami tehnoloških ali industrijskih trendov. Kot rezultat bi lahko predstavili najbolj ustrezne in izvedljive rešitve vprašanj anketarjev.

Želite graditi uspešno kariero v Blockchainu? Tu so vrhunske Blockchain veščine, ki vas bodo popeljale v svetlo prihodnost.

 • Ne pohitite z odgovori

Najpomembnejši kazalec za uspeh pri pripravi intervjujev v blockchainu se neposredno nanaša na razmišljanje pred odgovorom. Kandidati bi morali vedno vaditi potrpljenje in ohranjati odnos novega učenca na področju verige blokov. Nočete zveni preveč pametno, da bi na koncu dobili napačen odgovor. V intervjuju ne morete pritisniti gumba za previjanje nazaj. Torej, bodite previdni, medtem ko pustite, da vam odgovori zdrsnejo z jezika!

 • Uporabite lažne intervjuje

Nedvomno so ponarejeni intervjuji lahko odlično orodje za izboljšanje kakovosti priprave na blockchain intervjuje. Lažni intervjuji so posebej prilagojeni za preizkušanje spretnosti in znanja ambicioznih kandidatov na različnih ravneh.

Poleg tega lažni izpiti izboljšajo tudi seznanjenost kandidatov z obliko razgovorov. Posledično lahko kandidati odvrnejo dvom o sebi in nizko samozavest, da bodo na vsa vprašanja odgovorili odločno in jasno. Lažni intervjuji so tudi odlična platforma za izpopolnjevanje telesne govorice in tona glasu za intervjuje.

Pojdite skozi ta najpogostejša vprašanja in odgovore na intervju za Blockchain, da se pripravite na preizkus intervjuja Blockchain.

Končne besede

Na koncu je neizogibno reči, da je priprava blockchain intervjuja enostavna, če imate ustrezne veščine. Uspeh kandidatov na blockchain intervjujih je odvisen od tehničnih veščin v blockchainu. Poleg tega morajo kandidati imeti celovit vtis o razmerju med verigo verig in podjetjem.

Kandidati pa morajo opaziti tudi napotke za uspešno opravljen intervju z blockchainom. Najpomembneje pa je, da bi morali kandidati na razgovorih prodati svoje sposobnosti najemu menedžerjev. Obstoječi trg potrebuje blockchain spretnosti in če imate talent, da to pokažete, vas lahko najamejo hitreje, kot si predstavljate.

V roke lahko dobite tudi enega najboljših certifikatov in tečajev Blockchain, ki potrjujejo vaše sposobnosti in strokovno znanje. Na razgovoru boste imeli dodatno prednost in med drugimi kandidati boste imeli večjo prednost. Torej, pojdite naprej in se takoj začnite pripravljati na intervjuje z veriženjem verig!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me