Hvem er Da Hongfei? Det ledende lyset

Hvis du har litt kunnskap om blockchain-teknologien, eller hvis du har hørt om den, ville du sikkert ha kommet over navnet Da Hongfei mer enn en gang. Dette må ha fascinert deg for å oppdage hvem som er Da Hongfei.

Hongfei er en kjent prest i blockchainindustrien i Kina. Han er kjent for å være en skaper av de første få blockchain-firmaene i Kina. Han er også oppfinner av mange anerkjente cryptocurrency-apper som brukes over hele Asia.

Dette skrivet er viet Hongfei, hans rolle i den kinesiske og globale kryptovalutaen, og hvordan har han økt bevisstheten om blockchain-teknologi i Asia. Enkelt sagt, i denne artikkelen vil jeg svare i detalj hvem som er Da Honfegi.

Jeg vil også belyse hvordan han begynte sin karriere og hva som er hans bemerkelsesverdige tjenester innen dette feltet.

Hvem er Da Hongfei?

Da Hongfei er hjernen bak et kjent blockchain-podium for distribuerte applikasjoner kalt NEO. I tillegg opprettet han også et blockchain-fremdriftsfirma ved navn Onchain.

Firmaet er rettet mot å hjelpe institusjoner og bedrifter. Hovedkvarteret til begge disse virksomhetene ligger i Kina. Det som er bra med disse satsningene er at de har æren av å være de første blockchain-utvidelsesprosjektene som er basert i Kina.

Av samme grunn er Hongfei en kjent figur i verden av blockchain og kryptovaluta i den asiatiske regionen. Hongfei er nå sannsynligvis den mest anerkjente eksperten på kryptovaluta, spesielt i Kina. Han blir ansett som en autoritet over bedriftsapper, kinesisk brukeradopsjon og til og med statsavgjørelse.

På grunn av hans høye anseelse i den kinesiske blockchainindustrien tok statstjenestemenn initiativet til å komme i kontakt med ham for råd fra eksperten sin før de ga ut september-krypto- og ICO-utvekslingsforbud.

Da Hongfeis utdannelse

Han dro til SCUT som ligger i delstaten Guangdong. SCUT er en av de mest anerkjente alma-vennene i Kina. Han deltok på institusjonen fra 1997 til 2001 hvor han studerte kunst. Han har en BA-grad med engelsk og teknologi som hovedfag.

Karriere før du går inn i Blockchain

Før han gikk inn i universet med blockchain-teknologi, pleide Da Hongfei å jobbe hos IntPass Consulting som var lokalisert i Shanghai. Han jobbet der i nesten et tiår, fra 2005 til 2013 for å være presis. Før han forlot firmaet jobbet han der som panelmedlem og administrerende direktør.

Tidlig interesse for Blockchain

Da Hongfei ble kjent med Bitcoin i 2011. Han var imidlertid smart nok til å forstå og identifisere alle konsekvensene, både samfunnsmessige og metodiske, bak denne teknologien. Siden hans erfaring med å studere på et universitet allerede hadde gitt ham et bredere syn på verden, hjalp det også med å vekke hans nysgjerrighet for Bitcoin. Han flyttet fokus mot denne teknologien for å lære om den i detalj.

Hvem er Da Hongfei i World of Blockchain?

Som vi nevnte ovenfor, tok Bitcoin interessen til Hongfei i 2011. På det tidspunktet jobbet han fortsatt i IntPass-rådgivning.

Så naturligvis visste ingen da hvem som er Da Hongfei, og hvordan skal han få til en revolusjon i Kina de neste årene.

I 2011 var ikke Kina mye kjent med denne teknologien heller. Derfor var det ingen dedikerte Bitcoin-lokalsamfunn hvor som helst i landet eller hele Asia. Den minste bevisstheten noen få mennesker hadde om denne teknologien var fremdeles i sin embryonale fase.

Denne mangelen på kunnskap fikk ham til å starte en kampanje for å fortelle folk om Bitcoin i landet hans. Hans innsats resulterte i etableringen av et aktivt Bitcoin-fellesskap i Kina.

Da han så det, doblet han innsatsen for å oppmuntre flere og flere til å ta i bruk denne teknologien. Hans entusiastiske forsøk endte med å øke populariteten til Bitcoin betydelig over hele Kina.

Faktisk er det sanne svaret på spørsmålet, hvem er Da Honfegi, at han er fyren som introduserte Bitcoin og begrepet kryptovaluta i Kina.

Det tok ham bare noen få år å øke veksten i dette samfunnet over hele landet i betydelig grad. Hongfei doon fikk rykte for å være en av de mest fremtredende armaturene i hele denne fremgangen.

I løpet av den tiden kom han til å innse behovet for å starte en ny blockchain-plattform i Kina som kunne overgå Bitcoin når det gjelder ytelse. Dette førte til at han begynte å jobbe med sin egen blockchain-plattform.

Hvem er Da Hongfei? Grunnleggeren av NEO

Etter erkjennelsen av hvor desperat landet hans trengte et nytt blockchain-podium, erklærte Hongfei innvielsen av AntShares i januar 2014. Satsingen var å lage distribuerte applikasjoner. Plattformen ble offisielt avduket i påfølgende måned og ble øyeblikkelig det foretrukne valget for de fleste blockchain-satsinger i landet.

Hongfei endret navnet på prosjektet fra Anshares til NEO i 2017. Jeg er sikker på at folk som har hørt om NEO allerede har en ganske god ide om hvem som er Da Hongfei.

NEO ligger for tiden på 13. plass blant de beste kryptovalutaene i verden basert på markedsverdi.

NEO er omtrent som Ethereum-blockchain på mange måter. For det første tillater begge de desentraliserte appene å utvide og utvikle seg. For det andre bruker begge de smarte avtalepraksisene. Det er grunnen – NEO kalles ofte kinesisk Ethereum.

Imidlertid er det ikke helt likt Ethereum. Den har også noen unike funksjoner som gjør det bedre enn Ethereum. Hongfei og hans mannskap spesialdesignet NEO til en delegert bysantinsk feiltoleranse eller dBFT-konsensusprosedyre. Denne aller første protokollen fra Kina ble utgitt som en whitepaper av teamet i 2016.

Bruken av denne nye mekanismen gjør at NEO kan gi mye raskere og sterkere avtaleoptimaliseringsytelse. NEO kan håndtere 1000 transaksjoner på ett sekund. Denne funksjonaliteten gir den en bemerkelsesverdig fordel over Ethereum som bare kan ta 15 transaksjoner i løpet av et sekund.

Motiv bak NEO

Da Hongfei drømte om å gjøre NEO til en høyfrekvent blockchain-plattform som kunne brukes til omfattende og betydningsfulle oppgaver. Han ønsket også å gjøre den om til teknologien i den nye markedsøkonomien på flere måter.

Det er grunnen til at han og troppen hans bevisst designet plattformen for å gi næring til smarte kontrakter som opererer på simulert maskineri. NEO lar dem krypteres ved hjelp av alle vanlige dataspråk som inkluderer Java, Python og mer.

Dette betyr at du ikke trenger å lære et helt nytt språk for koding av smarte kontrakter.

Omvendt, mens de bruker Ethereum, kreves det at designerne bruker soliditet for å drive slike avtaler på EVM. Det er en av de viktigste årsakene bak NEOs berømmelse blant et stort flertall av blockchain oppgaveskapere.

Onchain

Bildekreditter: OnChain

Samme år da AntShares ble introdusert, gikk Hongfei sammen med CTO i NEO / Antshares Erik Zhang for å opprette et annet selskap Onchain. Faktisk startet begge sine karrierer ganske mye samtidig. Onchain er primært et kommersielt blockchain-firma som tilbyr sine tjenester til private firmaer.

I stedet for å blande med NEO, Onchain gjorde sin egen identitet for å holde den viktige blockchain-utvidelsesinnsatsen forskjellig fra de digitale pengene.

Innen 2016 fikk Onchain nok popularitet til å få en betydelig plass i det enkelte marked. Dette resulterte i utvidelse av avstamningen til NEO-blockchain.

Opprettelse av distribuert nettverksarkitektur (DNA)

Etter denne brede aksept, gikk Onchain sammen med Hyperledger, som igjen gjorde det til den pionerblokkerte relaterte satsingen i Kina å ha gjort det. Mens han jobbet med Hyperledger fikk Onchain muligheten til å lage sitt hovedprodukt med navnet Distribuerte nettverksarkitektur, eller DNA for kort.

DNA-modus operandi gjør Onchain i stand til å integrere ulike forretningsprosedyrer og metoder. Protokollen lar den også gi næring for særegne kompatibilitet mellom tverrkjeder og plattformer.

Dette effektive produkt-DNA gjør det også mulig for begge firmaene, dvs. Onchain og NEO å enkelt oppnå sine grunnleggende direktiver. DNA-protokollen er spesielt utformet på en slik måte at den kan brukes av mer eller mindre enhver forretningsprosedyre for effektivt å implementere blockchain i sine oppgaver..

Det som er bra med DNA er at det kobler forskjellige implementeringer av blockchain. Som et resultat opprettes det en mulighet for assimilering på tvers av plattformer, noe som er viktig for implementering i omgivelsene der systemene er koblet til hverandre..

DNA gjør det også mulig å bruke blockchain for mange formål mens vi tar vare på statlige forskrifter, vedtar en konsensusprotokoll eller ikke er i stand til å knytte seg til andre slike apper. Det lar deg til og med bruke det mens du søker etter utviklere for å lage din personlige blockchain eller apper.

Onchains samarbeid med andre selskaper

Onchain gikk sammen med Microsoft Kina i 2016. I tillegg gikk selskapet også sammen med FaDaDa for å finne den juridiske sekvensen for å løse de mange manglene ved de autoriserte digitale appene. Det er ikke det, Onchain ble også lagt til på listen over KPMGs beste 50 Fintech-firmaer i Kina. Dette resulterte i et nytt samarbeid med firmaet med Alibaba for et e-post bevis arkiv for virksomheter drevet av blockchain.

I hovedsak er DNA et podium som gjør det mulig for andre rådende podier å bruke blockchain-teknologi uten å måtte lage en helt ny plattform.

Hvem er Da Hongfei og hvordan kommuniserte han med den kinesiske administrasjonen?

Bildekreditter: Youtube

Hvis du spør Kina’s blockchain-samfunn hvem som er Da Hongfei, vil du bli overrasket over å se hans høye rykte. En viktig årsak bak dette omdømmet er hans bemerkelsesverdige innsats bak etableringen av en fruktbar måte å kommunisere med statens tjenestemenn på.

Etter ICO-Mania begynte Kina å rydde ut kryptovalutaene fordi noen av dem var svært mistenkelige og de matet av uskyld fra uerfarne investorer. Kina, som var en av de mest fremtredende nasjonene innen teknologisk utvikling, ville vært uheldig hvis kryptodøren ville vært stengt for det.

Det ville ha forårsaket et stort tap av muligheter for mange gründere i Kina og hele Asia. Da Hongfei foreslo ganske enkelt en løsning som var akseptabel for kinesiske administratorer og markedet.

Da Hongfei var håpfull. Han sa en gang at regulering ikke kommer til å være et problem for ham fordi regjeringen liker teknologien hans og hvordan han jobber. Tilliten hans fikk ham til ikke bare å snakke med den kinesiske regjeringen, men han overbeviste dem også om å oppheve forbudet. Dette resulterte i å skape et sunt miljø som hjalp denne teknologien til å trives uten falske satsinger.

Kinas ICO Bubble og Hongfeys svar

Ifølge Hongfei var ICO-staten i Kina lik dot-com-boblen som skjedde på begynnelsen av 2000-tallet. I følge ham:

“Når et firma / en bedrift du begynner ender i dot-com, blir finansiering av tegning lettere, og det samme er tilfellet med ICO-buzz.”

Han nevnte videre at fordi finansfolk raskt blir begeistret i forhold til hastigheten på teknologisk fremgang, fortsetter og vil nye teknologier fortsette å skape bobler. Men tingen er, det holder seg ikke slik. Når boblene er borte, blir markedet tilbake til det normale og teknologien nærmer seg.

Fremtidsplaner

De Hongfei sikter stort mot begge sine prosjekter. De siste to årene har vært bra for spesielt NEO så langt. Det vinner kontinuerlig mer suksess for hver dag som går. Men det etterlater ikke Onchain da Hongfei også er ganske positiv til fremtiden.

Han har som mål å gjøre Onchain til en global blockchain-struktur. Han mener at ved å benytte seg av forskjellige plug-in-enheter, kan strukturen hans brukes i alle kjeder, det være seg offentlige, private eller syndikater. Da Hongfei nevnte videre at hans tverrkjedenhet som er i ferd med å være i stand til å generere interoperabilitet mellom alle disse kjedene.

Til slutt inkluderer hovedplanen hans å kombinere både NEO og Onchain. Han vil ikke gjøre dem om til en eneste plattform, men han vil koble begge tjenestene til hverandre i nær fremtid. Hvordan vil han gjøre det? Vi må vente og se.

For NEO planlegger Hongfei å starte NeoX, et podium for cross blockchain-transaksjoner. Hvis det viser seg å være vellykket, vil NeoX kunne koble private blokkjeder til det større samfunnsmarkedet.

Når NEO og Onchain er koblet sammen, vil begge kunne gi en midtveis for hele den blockchain-sentrerte økonomien. Ikke bare er denne hovedplanen utmerket, den er også fullstendig gjennomførbar.

Hvem er Da Hongfei – The Final Words

Så, hvem er Da Hongfei?

Han er et av de ledende navnene i krypto og blockchain for tiden.

Han er grunnleggeren av NEO og Onchain.

Da Hongfei er den som faktisk gjorde kryptovaluta kjent for det kinesiske publikummet.

Han fikk faktisk kryptovaluta til å skje i Kina gjennom sin innsats og samtaler med myndighetspersoner, som var motvillige til konseptet.

Hans endeløse innsats og initiativer kombinert med hans strålende planer indikerer at han vil fortsette å være et ledende lys i utvidelsen av kryptovaluta i Kina.

Selv om kryptomarkedet i Kina er ganske innviklet, klarte Da Hongfei fortsatt å rydde opp i rommet. Så lenge folk som Da Hongfei er til stede, kan Kinas kjemping for teknologi sikkert være vitne til videre utvikling.

Du kan følge Da Hongfei i hans twitter regnskap.

Referanser

https://coincentral.com/cryptocurrency-industry-spotlight-neos-da-hongfei/

https://hackernoon.com/neo-onchain-and-its-ultimate-plan-dna-4c33e9b6bfaa

https://coincentral.com/neo-and-blockchains-across-china/

https://www.bloomberg.com/technology

https://www.cnbc.com/video/2017/12/04/its-okay-for-a-bubble-to-form-in-blockchain-and-bitcoin.html

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me