Hvem er Daniel Larimer? EOS hagle

Hvem er Dan Larimer i denne blockchain-tiden? Selv med den meteoriske økningen i nye tokens og ICO hver dag, er han en maestro.

Hver bransje har sine mestere. Så gjør blockchain-industrien. En ting du kan ignorere er at mestrene har stor innflytelse uansett hvor de kommer med noe slags informasjon. Så, for å vite alt om Dan`s effekt, hold deg fast.

Har du hørt om ‘Ethereum Killer’? Åh! Ethereum-drapsmannen er EOS. Og vet du hvem som skapte den? Daniel Larimer. Daniel er en toppsjef i blockchain-bransjen og har skiftet gjennom prosjekter han har opprettet.

Dan Larimer er utvikler og har deltatt i tidligere prosjekter. De forrige prosjektene han har servert er fortsatt på. Han er for tiden på det siste trendprosjektet – EOS. Av denne grunn er hans innflytelse og makt i blockchain-bransjen uovertruffen.

Hans bidrag i kryptoverset har høstet ham massive avkastninger i tillegg til innflytelsen.

La meg gi deg hvem som er Dan Larimer i blockchain-verdenen. Hva har han oppnådd og hvordan han klarte å bli oppnådd.

hvem er dan larimer

Hvem er Daniel Larimer: Bio

Du har tilfeldigvis møtt EOS, Bitshares online. Og så har nok noe av innholdet du har lest kommet fra Steemit. Men kjenner du den som har sett dem fra start til høydene de har oppnådd? Disse er blant annet laget av Dan Larimer. Og som sagt, du har sannsynligvis brukt produktene hans.

Hvert symbol og prosjekt du har hørt om har sin eier. Av stor betydning er den rollen Dan spiller.

Dan er programvareprogrammerer. Han ble grunnlagt BitShares i 2014, Steemit i 2016, og EOS token og dens blockchain. I tillegg eies EOS av block.one der Dan fungerer som CTO. Dan er også administrerende direktør i Cryptonomex, Inc, et selskap de grunnla med faren. Nå viser dette hvor enorm og aktiv Dan Larimer er i blockchain-industrien.

Foruten å være en utvikler, er Dan også en bidragsyter i blockchain-konferanser. Han har tilbudt kunnskap til andre. Jeg kan kalle dette en veldig god form for samfunnsansvar.

Dan opererer på en progressiv filosofi snarere enn en konservativ. Prosjektene hans er basert på dette mantraet. Denne filosofien fortsetter å oppfordre hans motvilje mot regjeringen som en sentralisert enhet.

I hans høytstående profil må det eksistere stridigheter og avtaler som spiser fra livet hans i oppveksten. La oss nå se på Dan ‘ungdom og bakgrunn. Det må ha bidratt til det han er i dag.

Bakgrunn for Larimer` Youth

Dan er amerikaner. Han ble født i Colorado. Men han var privilegert å vokse opp i to stater: Virginia og Florida.

Som et voksende barn ble Dan utsatt for datamaskiner i en så øm alder. Han lekte videre med datamaskiner. Med nysgjerrighet kommer utforskningsfriheten. Og med frihet kommer skapelsen av ting. Slik ble Dan kjent med datamaskiner.

I Virginia gikk han på Virginia Polytechnic Institute og State University. Og senere i 2003 ble han utdannet doktorgrad i informatikk. Innen samme bredde lærte han om økonomi. Og økonomi fikk ham i frivillighet og utløste synergien i anti-statskontroll.

Selv med å vite om datamaskiner, trenger en annen ferdighet å bli programvareingeniør – programmering. Så hvor fikk Dan sine kodingsferdigheter? Så heldig å ha en mentorprogrammerer for en pappa. Dans programmeringsevner ble lært av Stan Larimer, hans far mens han var på barneskolen.

En annen ferdighet for deg å være noe i enhver bedriftsverden er entreprenørskap. Dan ble en serieentreprenør fra sin ungdom. Og den gründerinnstillingen satte ham i stand til å gjøre store ting nå.

Så, etter college, skapte han noe med venner. Han samarbeidet med venner og startet et virtual reality-selskap. Selv om de tjente penger hvert år, stengte de selskapet etter fem år. Og så fortsatte de med å gjøre andre ting.

Dan` First Blockchain Discovery

Da han var en aktiv programvareprogrammerer, ble han disponert for å vite blockchain og crypto enkelt.

Dans søken etter noe å gjøre førte til at han realiserte statlig kontroll i pengesaker. Husk at Dan lærte om økonomi. Dette kapitlet i hans liv viste seg nyttig for å identifisere statskontrollen i pengesaker.

Penger var og er fortsatt årsaken til den enorme regjeringsmakten. Siden bruk av penger er frivillig, var den første ideen å omfavne bruken av sølv eller gull. Dette ble imidlertid ikke akseptert av regjeringen.

Den motstridende naturen til regjeringen mot andre former for valuta, fikk Dan til å søke andre valutaer. Fremmet av sin antistatlige personlighet undersøkte han for andre valutaer mot statskontrollerte og eiendomsrelaterte fiatpenger.

Resultatet var en snubling over Bitcoin i 2009. Oppdagelsen av Bitcoin var som et resultat av ‘desentralisert valuta’ online-søk. Resultatet var Satoshi Nakamoto, pseudonymet for Bitcoin-utvikleren.

Det påstås at Dan like etter at søkeresultatet på nettet begynte å kommunisere med Satoshi. Praten mellom de to inspirerte Dan til å lære mer om blockchain.

Samtidig med å forske på blockchain, forsøkte han å skape en digital valuta. Med oppdagelsen av Bitcoin som hans arsenal ble Dan en øyeblikkelig promotor av Bitcoin. Og dette møtet elsket ham til kryptoverset.

Dan’s Blockchain Career

Jakten på sannhet om alt – Dan Larimer

Sitatet er en søyle i Dans karriere. I Ron Paul-presidentkampanjer ble Dan stimulert til å være nysgjerrig på hvordan verden fungerer. På samme notat ble Dan en libertarian som hadde en lidenskap for å informere om sin unike sammensmelting av innovasjon, politikk, økonomi og det felles beste.

Alle hans innovasjoner er rettet mot å begrense myndighetskontrollen. Riktignok deler han at han tror på frivillige foreninger. Tanken er å flytte fra et kontraktssamfunn hvor du blir tvunget til å gjøre ting. For ham er kontrakter regjeringstvang. Og det øker kostnadene og elendigheten i transaksjoner.

Så, Dan vil at virksomheten skal handle om omdømme og ikke tvang. Denne tanken baserer argumentet på den gylne regelen.

Gjør mot andre som du vil at de skal gjøre mot deg – Den gyldne regel

Et annet prinsipp som styrer hans vei når det gjelder å begrense myndighetskontrollen. Du tror kanskje at Dan er økonom. Men det er ikke tilfelle da hans vei opp var å lære hvordan verden fungerer. Og på den måten vet han nå om økonomi. Derfor identifiserer du tre nøkkelelementer i etterspørselen.

Liv, frihet og eiendom er nøkkelelementene i etterspørselen som styrer prosjektene hans i arbeidet med å forbedre levestandarden.

La oss se på en annen del av Dan-livet som har informert om hans valg og beslutninger. Og det er familielivet.

Familieliv og saker til Dan

Før du ser Dans direkte effekt og innsats innen blockchain-feltet, hadde familien også betydning for ham. Det er i det minste det vi vet etter hans dårlige erfaring med skilsmisse. Og det la hvordan Dan begrunner.

Rundt samme tid ble han først hekta på Bitcoin, Dan var engasjert i et ekteskap. Hva en smertefull hendelse for ham? Han gikk gjennom en skilsmisse på grunn av sine tanker om hvordan verden fungerer. Spesielt interessant var hans avvisning av gamle kristne tro. Resultatet var en konflikt.

Selv om skilsmissen forstyrret ham, valgte han nyttige leksjoner. Overraskende nok var hans metode for frivillig konfliktløsning for å dele eiendom og avgjøre forvaring og støtte for barn forgjeves.

Selv om han oppnådde noe han ønsket, skjønte han at regjeringen eier eiendommen vår til og med barn. At foreldre som ikke hadde noe å si for barna sine gjorde rasende på ham. I ordningen ville Dan betale enorm ektefelle og barnebidrag, og kona ville leve innen 30 minutter.

Arrangementet gledet ikke ekskona. Så hun utfordret utfallet i domstolene. Hvor hyklerisk for henne å gjøre det? Likevel verdsetter hun kristen tro – troen Dan stiller spørsmål ved. Fra rettsutfallet innså Dan hvor partisk prosessen var da han måtte følge rettens ordre.

Han var også straffende i Danes fantasi, og lønnen hans ble forhåndsbestemt av at retten ikke vurderte hans ønske om å bytte karriere. Han ble tvunget til å bo sammen med foreldrene sine på grunn av at den tidligere kona tok over halvparten av lønnen. Dette var ydmykende for Dan. Skjønt, konkurs og brøt fra advokatutgifter som strekker seg over 2 år, fortvilte Dan ikke i sin søken etter felles beste.

Han gikk fortsatt lenger med sine blockchain-interesser. Og det er det vi ser i dag som BitShares og EOS.

Dan`s Blockchain Energy og Prosjekter

Hendelsene i hans yngre alder hamret ham i form. Som et resultat har hans frodige natur etablert ham til å være en skaper.

Erfaringen Dan har kommer fra rollene han har spilt i forskjellige sektorer. Dan fungerte som programvareutvikler for SAIC. Deretter fortsatte han med å bli forskningsassistent ved Virginia Tech. Etter college ble han administrerende direktør i Open Tech og demonstrerte lederegenskaper.

Dans programvareferdigheter ble forbedret da han fikk i oppdrag å være programvareingeniør i Raytheon, TORC Robotics, Park Intuit og Phoenix Integration.

Fusjonen av entreprenør- og programmeringsevner vises i starten og veksten av Bitshares, Steemit og EOS. Han har også klart å være om ikke administrerende direktør, så sjefsteknolog for Invictus innovasjoner, Cryptonomex og BlockOne. Dette er selskaper som han startet.

BitShares

Etter skilsmissen hadde Dan fornyet sin forpliktelse til blockchain. I samme periode med meditasjon fra skilsmisse, kjempet Bitcoin med regjeringens nedleggelse eller børser og deres bankkontoer. Tanken på denne teknologiens død gjorde Dan urolig og fikk ham til å skape et alternativ til utveksling.

Så, han kom opp med Graphene-rammeverket. Rammeverket er grunnlaget for Bitshares. Rammeverket har derfor blitt brukt til å lage sine andre prosjekter.

BitShares, en desentralisert børs er hans første blockchain-plattform som ble bygget i 2014. Han fortsatte å oppfinne Delegated Proof of Stake. Dette systemet leverte den raskeste og mest desentraliserte blockchain på 10 sekunders blokker da.

Innenfor dette prosjektet har Dan sett vekst fra den første versjonen av BitShares til den nåværende. Spesielle forbedringer har vært til skalerbarhet og ytelse. Det er tydelig at programvaren deres skryte av 100 000 transaksjoner per sekund.

I 2015, Cryptonomex ble startet av Bitshares-utviklere. I tillegg lisensierte selskapet senere på året Graphene og oppgraderte BitShares blockchain til versjon 2.0.

Skjønt, med mye potensiell BitShares-pris, reflekterte det ikke å støtte utviklerne. Derfor foretrakk investorene stabilisering av virksomheten fremfor å ta nye ansatte.

Når du leser dette stykket, er BitShares selvforsynt, og den som vil være en utvikler blir valgt av aksjonærene. For øyeblikket er Bitshares blant de beste børsene.

Steem og Steemit

En annen sektor som Dan Larimer utnyttet, er sosiale medier. I 2016 gikk Dan og vennen Ned Scott sammen for å skape Steem og Steemit om begreper gjensidig hjelp til samfunnet. Nok en gang var Graphene grunnlaget for dette prosjektet.

De ble enige om at Dan skulle være CTO mens Ned ble administrerende direktør. De bygde en fungerende blockchain og et nettsted i løpet av få måneder. Faktisk ble Steem-token utvunnet ved hjelp av proof-of-work-systemet.

Det tiltok først ikke folk. Derfor gruvet Steemit 80% av Steem. Steemit møtte en utfordring med kostbare transaksjonskostnader, og ga den nye brukeren $ 5 i Steem for å lese, stemme og legge ut.

Nå, med introduksjonen av rentebegrensede transaksjoner, koster ikke Steem-transaksjoner noe gebyr. Forbedringen begrenser båndbredden i stedet for å be om et gebyr.

Steemit ble kritisert for å være uholdbar. Forutsetningen baserer argumentet på at Steemit har mindre enn 50% av Steem innen 6 måneder på grunn av inflasjon. Men Steemit har opprettholdt en minoritetsandel som gir muligheten til å betale utviklerne.

Midt i Dans ønske om å bygge en generell digital blockchain utenfor Steemit fikk han til å slutte sammen med vennen Ned. Det var minnelig, men for å dempe falske rykter ga Dan og Steemit en felles uttalelse.

Nå er Steemit stabil og kan skryte av stor tiltrekning til flere nye brukere, selv etter at han dro.

Hans ønske om å ha en blockchain som støtter parallell behandling og tjenester uten gebyr har vært i forkant. Dermed årsaken til hans avgang.

EOS

Dan ble igjen involvert i blockchain i 2017. Med ham som CTO for Block.one har Dan bygget EOS blockchain. Det er en blockchain utviklet for å støtte kommersielle digitale kontrakter.

EOS er en stor konkurrent til Ethereum, som også er forløperen for smarte kontrakter.

EOS-plattformen støtter parallell behandling for å forbedre horisontal skalerbarhet og sikre ingen transaksjonsgebyrer for DAO og dApp. Ville dette være grunnen til at han forlot Steemit? Jeg tror det fordi det er en tanke han har hatt til nylig da EOS startet.

EOS-protokollens fremragende funksjon bruker forskjellige programmeringsspråk for dApps og 16 ganger raskere apper enn de som bruker Ethereums soliditet.

Endelige tanker fra Daniel Larimer

Folk har stilt spørsmålstegn ved hans engasjement etter at han forlot sine tidligere prosjekter. Men foreløpig har Dan konsentrert seg om å utvikle EOS-plattformen og bygge alle fremtidige prosjekter på den. Likevel har hans oppfinnsomhet noen ganger fått ham til å være arrogant og noe misforstått.

Men selv med sin arroganse kan han berøre deg ved sin inspirerende anbefalte lesing. Blant de mange bøkene han har vært i stand til å dele, deler han med deg 13 av sine beste lesninger.

Alt i alt vet du nå hvem som er Daniel Larimer. Det han er i stand til. Og nå kan du skrive og tjene krypto på Steemit.

Ressurser

https://hackernoon.com/dan-larimer-visionary-programmer-of-bitshares-steem-and-eos-7e6d94b241d7

https://www.forbes.com/sites/jeffkauflin/2018/02/07/fintech-crypto-billionaires-dan-larimer/

https://bytemaster.github.io/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me