Coinbase Review: VAŽNO – Pročitajte prije upotrebe

Pronaći uglednu, pouzdanu i sigurnu burzu za kupnju Bitcoina i druge digitalne imovine može biti izazovan zadatak s toliko izbora danas.

Jedna od najboljih svjetskih platforma za trgovanje s preko 35 milijuna provjerenih korisnika, podržanih u više od 100 zemalja i ukupno zabilježenih 320 milijardi milijardi dolara, je Coinbase.

Posjetite Coinbase

Iako nam je cilj pružiti vam točne i najnovije informacije u ovom pregledu Coinbasea, toplo preporučujemo da posjetite web mjesto kako biste bili u toku sa svim promjenama koje se mogu dogoditi nakon toga.

Ključne značajke:

 • Najpopularnija Bitcoin platforma u SAD-u
 • Coinbase Pro na 2. mjestu za promet, opseg trgovine i likvidnost
 • Dostupno korisnicima u više od 100 zemalja širom svijeta
 • Širok izbor metoda pologa i plaćanja
 • Podržava 46 kovanica i glavnih fiat valuta
 • Siguran i stabilan internetski novčanik za pohranu sredstava

sveukupno

4.7 / 5 Posjetite Coinbase

Jednostavnost korištenja

Korisničko sučelje

Naknade

Sigurnost

Prije ulaska u ovaj osvrt, to je toplo se preporučuje uporaba hardverskog novčanika kao što je Ledger Nano X pri kupnji kriptovaluta. Vlasništvo nad kripto računom ostaje u vlasništvu i kontroli investitora, a ne na burzi. Za više informacija pročitajte naš vodič o najboljim Bitcoin novčanicima.

Što je Coinbase?

Coinbase je digitalno brokersko posredovanje koje su 2012. godine osnovali Brian Armstrong i Fred Ehrsam. Platforma pruža legitimne financijske usluge u blockchain prostoru, a podržavaju je pouzdani i vodeći svjetski investitori.

web lokacija coinbase

Coinbase je revolucionirao okruženje digitalne valute pružajući a jednostavna i jednostavna platforma za pojedince i institucije za kupnju, trgovinu, pohranu i prodaju digitalne imovine kao što su Bitcoin, Ethereum XRP, Litecoin i mnogi drugi. To je vrlo cijenjena razmjena sa zaštitnom zaštitom koja je podržana u cijelom svijetu i podrška za popularnu imovinu kriptovaluta.

statistike monetarne baze

Sa sjedištem u San Franciscu u Kaliforniji, Coinbase je trenutno najveća platforma za trgovanje kriptovalutama u Sjedinjenim Državama, a proširila je svoje poslovanje na 100 zemalja poput Kanade, Ujedinjenog Kraljevstva, Južne Koreje, Hong Konga, Australije, Novog Zelanda i Singapura.

ZARADITI 132 dolara S coinbase za učenje!

Kliknite ovdje sada

Je li Coinbase siguran?

Coinbase je jedan od najsigurnija mjesta za kupnju i pohranu digitalne imovine koristeći svoj internetski novčanik. Mjenjačnica ima “bankovne” sigurnosne mjere kako bi osigurala da se sredstva i osobni podaci kupaca čuvaju u svakom trenutku. Na temelju našeg istraživanja, bilo je nema prijavljenih hakova ili kompromisa sigurnosnih sustava i web novčanika što rezultira gubitkom sredstava zbog kriminalnih radnji.

Mjere sigurnosti Coinbase uključuju:

 • 98% hladnjače svih sredstava kupaca
 • Bitcoin se nalazi u sefovima i trezorima širom svijeta
 • Dvofaktorska autentifikacija (2FA) na svim računima
 • Novčanici (i privatni ključevi) pohranjuju se pomoću AES-256 enkripcije.
 • Snažna sigurnosna kultura i organizacijski procesi

Značajke & Usluge

Jednostavnost korištenja

Za razliku od ostalih platformi za trgovanje kriptovalutama, Coinbase je bio dizajniran za početnike i upoznajte ih s digitalnim novčićima kao što su Bitcoin i Ethereum. Prijava, provjera i povezivanje s postupkom plaćanja traje samo nekoliko minuta. Kupci tada mogu koristiti vrlo intuitivno i elegantno korisničko sučelje na internetskoj i mobilnoj aplikaciji za trgovanje za kupnju kriptovaluta.

Načini plačanja

Coinbase je popularna trgovačka platforma zbog svog dostupnost širom svijeta, podrška za više fiat valuta i široki spektar načina prijenosa sredstava na račun. Platforma omogućuje pristup pojedincima za ulazak na tržište kriptovaluta koristeći njihovu lokalnu valutu putem bankovnog prijenosa, SEPA plaćanja, devizne doznake i kreditnih / debitnih kartica.

Ponuđene kriptovalute

Coinbase podržava 46 digitalnih kovanica na svojoj platformi za kupnju, trgovinu i prodaju. U usporedbi s drugim vrhunskim platformama kao što je eToro, broj raspoloživih sredstava dvostruko je veći. Korisnici na platformi Coinbase mogu trgovati poznatim kovanicama kao što su BBTC, ETH, ATOM, XRP, LTC, BCH, DAI, EOS, LINK, XLM i mnogi drugi.

Zaštita osiguranja & Sigurni novčanik

Coinbase koristi hladni i vrući sustav za pohranu novčanika kako bi osigurao sredstva svojih klijenata. Najmanje 98% korisnikovih sredstava u digitalnoj valuti pohranjeno je u hladnim novčanicima. Ovo znači to manje od 2% korisnikovih sredstava drži se na vrućim novčanicima kako bi se osigurala likvidnost na platformi. Coinbase osiguranje pokriva broj sredstava pohranjenih u vrućim novčanicima i bit će isplaćen pokriti troškove izgubljenih sredstava treba trebalo dogoditi obuhvaćanje ili kršenje sigurnosnih sustava.

Coinbase Zaradite

Korisnici mogu ostvariti dodatni prihod isplaćen u kriptovalutama učeći o blockchain projektima koji se nude na platformi. To je zabavan i jednostavan način za početnike kako zaraditi novac besplatno uključivanjem u prostor i edukacijom o trgovanju kriptovalutama i digitalnom imovinom kao što su BAND, MKR, COMP, XLM, ALGO, XTZ, DAI i drugi.

kako funkcionira coinbase zarad

Coinbase Uspoređeno

Vrhunske sigurnosne mjere, intuitivno korisničko sučelje, mogućnost besplatnog zarađivanja kripto i mobilna aplikacija za trgovanje važne su značajke na Coinbaseu. Ova usporedbena tablica navodi alternativne kripto burze poput Coinbase za kupnju Bitcoina & kriptovaluta.

Registracija, prijava & Potvrda računa

Da bi kupovali, prodavali, slali i primali kriptovalute putem Coinbase.com, korisnici će trebati potvrditi svoj identitet i dodati bankovni račun pomoću web stranice za stolno računalo ili mobilne aplikacije. Kupci moraju biti najmanje 18 godina ili više. Nema naknade za stvaranje ili održavanje Coinbase računa ili novčanika.

coinbase račun

Korisnici će se zatražiti da navedu valjanu adresu e-pošte, broj mobitela i osobne podatke, Vlada ili državna iskaznica, vozačka dozvola, putovnica ili putovnica i povezati način plaćanja. Coinbase će nastaviti s provjerom dostavljene e-pošte i telefonskog broja kako bi dovršio postupak. Postupak provjere osobnih podataka obično traje manje od 24 sata nakon što su dokumenti pravilno preneseni.

Povezano: Kraken vs. Usporedba blizanaca: koja je kripto razmjena bolja za početnike?

Metode Plačanja

Coinbase podržava nekoliko mogućnosti plaćanja za svoje klijente smještene širom svijeta. Najpopularnija metoda za kupnju kriptovaluta je upotreba debitne kartice ili bankovnog prijenosa. Opcije za polog, podizanje, kupnju i prodaju razlikuju se u svakoj od podržanih zemalja. Opcije pologa uključuju:

 • Transferi sa bankovnih računa
 • SEPA plaćanja
 • Bankovni transferi
 • Debitna kartica
 • Brže plaćanja
 • 3D sigurna kartica
 • PayPal

Za velika ulaganja najbolji je način kupnje kriptovaluta pomoću bankovne ili devizne doznake za obradu koja može potrajati između 1 i 3 dana, ovisno o banci. Korisnici koji žele obaviti manju i trenutnu kupnju i više vole convivence mogu koristiti debitnu karticu. Prosječna brzina svake opcije plaćanja važno je razmatranje i navedene su u nastavku.

Podržane zemlje

Coinbase nudi svoje financijske usluge u više od 100 zemalja širom svijeta uključujući Sjeverna Amerika, Južna Amerika, Europa, Azija, Australija, Novi Zeland i Afrika. Građani iz cijelog svijeta mogu putem burze i posrednika kupovati, trgovati, skladištiti, zarađivati ​​i prodavati kriptovalute. Popis podržanih zemalja nalazi se na Stranica države Coinbase.

zemlje podržane coinbaseom

Dostupan Fiat & Imovina kriptovaluta

Coinbase korisnicima na platformi omogućuje kupnju & prodati digitalnu imovinu podržavajući sedam fiat valuta poput USD, GBP, EUR, CAD, SGD, NZD i AUD. Tradicionalne valute mogu se položiti na mjenjačnicu pomoću različitih načina plaćanja za svaku zemlju.

Nakon što sredstva stignu u novčanik Coinbase, korisnici mogu vidjeti stvarne cijene imovine kriptovalute prije kupnje. The razmjena podržava 46 kriptovaluta kao što su Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, kao i popularni DeFi tokeni poput Yearn Finance. Burza redovito dodaje novu kripto imovinu svojoj platformi za trgovanje koja se najavljuje putem kanala društvenih medija Blog Coinbase.

cryptocurrency podržana coinbaseom

Korisnici trebaju biti svjesni da se obim trgovine knjigom naloga može razlikovati u svakoj zemlji, što može rezultirati višim troškovima širenja za parove trgovanja niskom likvidnošću. Potpuni popis kriptovaluta i tokena koje podržava Coinbase, posjetite web stranicu.

Nisu sve burze kriptovaluta iste.

USPOREDITE COINBASE S DRUGIMA

Usporedite sada!

Korisničko sučelje Coinbase

Coinbase je dizajniran za početnike koji započinju s digitalnim novčićima poput Bitcoina, Ethereuma i XRP-a. Nadzorna ploča predstavljena je na način koji jest jednostavan za upotrebu, elegantan i jednostavan. Navigacijska traka s lijeve strane nudi brze poveznice do glavnih značajki i opcija. Početna stranica može se prilagoditi tako da na popisu za praćenje prikazuje omiljene kovanice radi brzog praćenja cijena.

popis za praćenje coinbasea

Osnovni grafikon cijena prikazuje vrijednost imovine koja je predstavljena kao linijski grafikon, a trajanje se može mijenjati između dnevnih, tjednih, mjesečnih i godišnjih vremenskih okvira. Ne postoji komplicirani sustav grafikona, knjiga narudžbi, povijesti trgovine i profila volumena koje bi napredna burza za trgovanje kriptovalutama normalno prikazivala.

Korisnici mogu kliknuti na sredstvo za prikaz većeg grafikona s informacijama o cijenama, kao što su ukupna tržišna kapitalizacija, nedavni obujam trgovanja u prethodna 24 sata, cirkulirajuća ponuda, njegova popularnost među ostalim investitorima na Coinbaseu i procijenjeno vrijeme zadržavanja. Izvrsna značajka je grafikon raspoloženja koji prikazuje trgovinsku aktivnost drugih korisnika na razmjeni.

coinbase kupiti bitcoin

Ove informacije mogu biti korisne za početnike da vide dodaju li drugi trgovci svojim pozicijama kupnje ili prodaje u posljednja 24 sata. Također, vrijednost osjećaja može pružiti uvid naprednim trgovcima da se suprotstave trgovini kada su sudionici tržišta prekupili tržište (tj. FOMO).

Kupnja & Prodaja

Pored grafikona cijena, prozor za unos naloga ima dvije mogućnosti kupnje i prodaje za odabrani novac. Korisnici mogu odabrati učestalost transakcije koja može biti kupovina (ili prodaja) ili ponovljena narudžba. Periodični nalozi za kupnju su a odličan način za početnike da započnu s malom količinom i s vremenom izgrade položaj dok uklanja stres od svakodnevnog gledanja cijene.

kako kupiti bitcoin koristeći coinbase

Korisnici mogu unijeti iznos fiat valute za potrošnju, pregledati narudžbu i nastaviti s narudžbom za kupnju / prodaju s povezanim bankovnim računom, debitnom karticom ili drugom vrstom plaćanja povezanom s računom.

Coinbase naknade

Naknade Coinbase složeno je razumjeti, jer to ovisi o lokaciji korisnika, trgovinskom proizvodu i vrsti plaćanja. Općenito, naknade se kreću između 0,5% i 4,5% za pojedince koji koriste platformu za kupnju, trgovinu i prodaju kriptovaluta. Korištenje usluge novčanika Coinbase ne naplaćuje se za pohranu kovanica fiat i kripto valuta.

Naknade za širenje

Sve trgovine kriptovalutom imaju raspršeni naboj od 0,5%, koji se mogu razlikovati ovisno o tržišnim fluktuacijama i razlici između cijena koje kotiraju na burzi i kada je transakcija dovršena.

Naknade za trgovanje

Postoje dvije (2) vrste naknada za trgovanje koje će se primijeniti na kupnju kripto valute kao paušalna naknada između 0,99 i 2,99 USD ili promjenjivi postotak na ukupni iznos, ovisno o tome što je veće.

The postotna naknada ovisi o lokaciji korisnika i vrsti plaćanja. Promjenjivi postotak naknade za američke vrste plaćanja su kako slijedi:

 • Račun u američkoj banci – 1,49%
 • Novčanik Coinbase USD – 1,49%
 • Debitna kartica – 3,99%

Na primjer, trgovac u Sjedinjenim Državama koji kupi 1.000 USD Bitcoina pomoću američkog bankovnog računa ili Coinbase USD novčanika naplatit će promjenjivi postotak naknade od 1,49% ukupne transakcije. To bi značilo 14,90 USD, što je više od paušalnog iznosa od 2,99 USD. Ako se za kupnju kriptovalute koristi debitna kartica, naknada bi iznosila 3,99%.

Sve u svemu, naknade za trgovanje na Coinbaseu veće su u usporedbi s drugim brokerskim posredništvima za kriptovalute i jedan su od glavnih nedostataka na platformi. Alternative niže platforme za trgovanje kao što su Binance, Gemini i eToro nude niže cijene za kupnju kripto imovine za investitore sa sjedištem u SAD-u. Za popis troškova plaćanja koji se odnose na pojedine zemlje, poput Australije, Europe i Velike Britanije, posjetite stranicu cijena Coinbase.

Naknade za polog

Korištenje a bankovni račun (ACH transfer) za američke ulagače ne naplaćuje polog. Slično tome, besplatno je položiti novac na Coinbase putem SEPA-e ili bržih plaćanja za stanovnike koji žive u Ujedinjenom Kraljevstvu. Međunarodni kupci mogu koristiti devizni prijenos USD, koji će platiti malu naknadu od 10 USD.

Naknade za povlačenje

Tamo je mali trošak između 0,55 i 25 USD za povlačenje novca iz Coinbase novčanika za američke korisnike. Ostale cijene primjenjuju se ovisno o načinu povlačenja i državi. Isplata novca može potrajati od 1 do 5 dana, ovisno o metodi prikazanoj u donjoj tablici. Najbrži način za povlačenje sredstava s Coinbase je PayPal koji je trenutačan za korisnike u SAD-u, Europi, Velikoj Britaniji i Kanadi.

Kao i ostale burze kriptovaluta, rudaru se naplaćuje povlačenje kriptovaluta na druge platforme ili hardverske novčanike. Naknada se određuje opterećenjem blockchain mreže u trenutku povlačenja i prikazuje se korisniku prije obrade.

Sigurnost

Coinbase je jedan od najsigurnije platforme za kupnju i trgovinu kriptovalutama. Posredovanje uključuje nekoliko sigurnosnih mjera za zaštitu osobnih podataka i sredstava korisnika od vanjskih prijetnji, unutarnjih pogrešaka (npr. Ljudskih pogrešaka) i zlouporabe unutarnjih ovlasti. Coinbase koristi sljedeće mjere institucionalne razine za sigurno pohranjivanje Bitcoina:

 • 98% korisničkih sredstava pohranjuje se izvan mreže
 • Sredstva pohranjena na geografski raspoređenim lokacijama u sefovima i trezorima
 • Shema s više potpisa za uklanjanje pojedinačnih točaka neuspjeha
 • Koordinirane radnje više zaposlenika s višefaktorskom autentifikacijom
 • 2 Koračna provjera na svim Coinbase računima
 • Osjetljivi podaci u potpunosti su povezani s internetom
 • Osoblje se provjerava zbog kriminalne evidencije i šifrira tvrde diskove
 • Šifriranje za zaštitu korisničke prijave i osobnih podataka

Coinbase Zaradite

Vlasnici računa Coinbase mogu saznajte više o kriptovalutnim projektima zaraditi besplatnu valutu. Program je novi poticaj tvrtke za privlačenje početnika na platformu, a istovremeno postaju upućeni u podržane blockchain projekte. Da bi zaradili valutu na Coinbase, korisnici moraju stvoriti račun s Coinbase.

coinbase zaraditi

Coinbase Earn djeluje gledajući seriju videozapisa o odabranom novčiću i poziva prijatelje da zarade više. Kada se završi kviz na kraju svake lekcije, valuta se polaže u novčanik korisnika. Iznos nagrade razlikuje se ovisno o određenom novčiću i može se pretvoriti u Bitcoin pomoću Coinbase Pro ili unovčiti u fiat novac.

Korisnička podrška

Za pitanja ili pitanja u vezi s korisničkom službom, najbolji način da stupite u kontakt s Coinbaseom je sustav tiketa. Korisnici mogu odabrati proizvod ili uslugu i odabrati temu povezanu s problemom kao što su:

 • Račun ugrožen ili neovlašteno korišten
 • Problemi s prijavom, autentifikacijom ili provjerom
 • Upravljanje računom
 • Porezi, izvještaji i financijske usluge
 • Trgovanje i financiranje

U slučaju da je račun Coinbase hakiran ili se sumnja da je ugrožen, postoji mogućnost kontaktiranja službe za podršku putem telefona kako biste odmah onemogućili račun. Ne postoji telefonska podrška za druge probleme s računom na platformi. Korisnici će se morati osloniti na cjeloviti odjeljak za pomoć ili prijaviti kartu za podršku.

podrška za coinbase

Često postavljana pitanja

Vrijede li naknade za Coinbase?

Naknade Coinbase kreću se između 0,5% i 3,99%, ovisno o tržišnim uvjetima, mjestu i načinu plaćanja. U usporedbi s drugim platformama za kupnju Bitcoina, transakcijski troškovi su malo visoki ali nudi jednostavnost korištenja i uvjerljivost s raznolikošću prihvaćenih fiat valuta, podržanim zemljama i širokim rasponom depozitnih metoda.

Možete li kupiti Bitcoin kreditnom karticom koristeći Coinbase?

Korisnici Coinbase u Europi i Velikoj Britaniji mogu kupiti Bitcoin i druge digitalne valute koristeći kreditnu ili debitnu karticu s 3D Secure. Ovaj način plaćanja omogućuje kupnju kriptovaluta bez potrebe za predfinanciranjem novčanika Coinbase. Kupnja kreditnom karticom je trenutna u usporedbi s 3-5 dana putem bankovne doznake.

Koje su najbolje alternative Coinbase u SAD-u?

Alternativni brokeri i trgovci kriptovaluta poput Coinbasea za koje američki investitori mogu razmisliti da kupuju Bitcoin su Gemini, Binance i eToro. Te platforme imaju usporedive naknade za trgovanje, značajke, metode depozita i ugledne su razmjene bitcoina u Sjedinjenim Državama.

Je li Coinbase bolji od Krakena?

Kraken je popularna platforma za kripto trgovanje u SAD-u koja nudi širok raspon digitalnih valuta za kupnju, trgovinu i prodaju. Korisničko sučelje prikladnije je trgovcima i u početku može biti malo zbunjujuće za početnike. S druge strane, Coinbase je dizajniran za nove investitore i pruža platformu jednostavnu za upotrebu. Pojedinci s visokom neto vrijednošću dobit će od nižih naknada za trgovanje na Krakenu, koje se vremenom mogu zbrajati.

Je li Coinbase dostupan u Australiji

Coinbase je podržana razmjena kriptovaluta u Australiji. Lokalno stanovništvo može stvoriti račun na Coinbaseu i kupiti kripto u AUD koristeći debitnu karticu. Kupnja debitnom karticom ima naknadu od 3,99% uz naknadu za trgovanje od 0,5%. Trenutno ne postoji mogućnost povrata sredstava na AUD putem Coinbasea.

Zaključak

Da zaključimo ovaj Coinbase pregled, trgovačka platforma jedno je od najjednostavnijih mjesta za kupnju, prodaju i upravljanje portfeljem kripto valuta bez napora pomoću mrežne web verzije ili mobilne aplikacije. Početnici koji nisu sigurni koju burzu koristiti za ulaganje u digitalne valute poput Bitcoina imaju mogućnost korištenja uglednog i sigurnog posredovanja kao što je Coinbase.

Posjetite Coinbase

Dostupan u više od 100 zemalja širom svijeta i s različitim načinima plaćanja za financiranje računa, Coinbase je najbolji izbor za ljubitelje Bitcoina i trgovce. Jedina negativna točka su naknade za trgovanje, koje su malo veće od ostalih burzi.

Mogli bi vas također zanimati:

 • Kako uložiti kozmos (ATOM): 4 najbolja mjesta za osvajanje nagrada
 • 5 najboljih platformi za zarađivanje kamata na Bitcoin & Kripto
 • 8 najboljih burzi za trgovanje kripto računima bez naknada (nula provizije)
 • 10 najboljih demo računa za trgovanje bitcoinima s virtualnim novcem

 • 9 najboljih margina za trgovanje kripto razmjenama s polugom

Naknade za razmjenu vrlo su važna razmatranja za svakog budućeg ulagača u kriptovalute. Sljedeće razmjene – uz gornju razmjenu – pružaju vrlo konkurentne naknade za trgovanje, polog i povlačenje (bez skrivenih naknada) sa širokim rasponom metoda pologa koje će odgovarati svim vrstama ulagača u kriptovalute.

Posjetite Coinbase

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me