Shrimpy Review: Automatski uravnotežite svoj kripto portfelj

Za one od vas koji su ulagali u kriptovalute prije nekoliko godina, znat će popularnu strategiju trgovanja HODL. Mnogi bi se ulagači također sjećali boli gledajući kako im se vrijednost portfelja smanjuje s vrhunca 2017. godine, a sada su se pitali hoće li se njihova investicija ikada oporaviti.

Posjetite Shrimpy

Naišli smo na koristan kripto alat koji može ukloniti stres, upravljati i nadzirati cjelokupnu kripto krilaticu i automatski prilagoditi vaš rizik na temelju ponašanja tržišta.

U ovom Shrimpy pregledu pružit ćemo svoja mišljenja o dostupnim alatima za kriptovalute, poput automatskog prilagođavanja raspodjele portfelja na više burzi u nekoliko jednostavnih klikova. Inovativni alati poput ovih mogu vam pomoći da upravljate svojim portfeljem kripto ulaganja i prije postignete svoje ciljeve ulaganja.

Što je škampi?

Škampi je web mjesto za upravljanje portfeljem koje omogućava trgovcima kripto valutama da upravljaju cijelim svojim saldom na nekoliko burzi, sve na jednoj platformi. Ne morate se prijavljivati ​​zasebno na svaku kripto burzu da biste obavljali kupnje i prodaje.

škampa web stranica

Upravitelj portfelja omogućuje vam da rasporedite svoj ukupni portfelj koristeći jednostavne postotke s vizualnom snimkom i statistikom. Možete ručno ili automatski prilagoditi raspodjelu svakog novčića na temelju tržišta mijenjanjem postotaka koji će izvršavati poslove u vaše ime.

Škampi u usporedbi

Shrimpy je koristan kripto alat za početnike koji traže jednostavan način upravljanja cjelokupnim portfeljem. Evo nekoliko drugih platformi koje se povezuju s više burzi radi upravljanja vašim portfeljem.

Mogli bi vas također zanimati:

 • OKEx pregled: Procjena je li sigurno & Pouzdan?
 • U usporedbi s najboljim platformama za trgovanje kripto marginama
 • Najbolji hardverski novčanici za pohranu vašeg bitcoina
 • 4 najbolja Bitcoin povrata novca & App Rewards (BESPLATAN novac)
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Društveno trgovanje

Kričavi kripto alati & Značajke

Evo sažetka najboljih karakteristika Shrimpyja (s našim komentarom):

 • Povežite više razmjena kripto trgovine u jednu platformu
 • Upravljajte cijelim svojim kripto portfeljem pomoću jednostavnog sučelja i kripto alata
 • Pratite izvedbu portfelja i automatski prilagodite strategiju ulaganja
 • Kopirajte svjetske najbolje kripto trgovce na društvenom trgovanju
 • Zaradite proviziju za svakog socijalnog trgovca koji vas prati
 • Automatizirajte strategije trgovanja pomoću različitih pokazatelja i alata za trgovanje

škampi značajke

Shrimpy registracija & Prijaviti se

Prvi korak je stvaranje računa s Shrimpyjem. Jednostavno slijedite ove korake:

škampi prijaviti se

Povezivanje s kripto razmjenom

Zatim se prijavite na Shrimpy račun nakon što dovršite provjeru e-pošte. Ovdje ćete morati povezati API svoje kripto razmjene s platformom. Da biste povezali razmjenu, kliknite karticu ‘Razmjene’ u odjeljku ‘Postavke’ i odaberite razmjenu.

razmjena škampi veza

Unesite podatke o API-ju s odgovarajuće kripto razmjene koju želite povezati. Za daljnje informacije, Shrimpy je sastavio korak po korak vodič o tome kako povezati svaku razmjenu sa njihovom platformom.

Dodjela vašeg kripto portfelja

Sada kada ste povezali svoju razmjenu kriptovaluta, možete započeti postupak dodjeljivanja postotka kovanicama koje želite posjedovati. Kliknite vezu “Automatizacija” na lijevom izborniku koja će vas odvesti na zaslon kao što je prikazano u nastavku.

raspodjela imovine

Ovdje možete dodati kripto imovinu koju ćete uključiti u svoj portfelj. Svaka raspodjela temelji se na postotku, tako da bi ukupna raspodjela trebala biti jednaka 100%. Nakon što dodate dodjela, obavezno odaberite strategiju automatizacije odabirom vremenskog razdoblja za ponovno uravnoteženje.

Nakon što spremite automatizaciju, možete započeti automatizaciju procesa dodjeljivanjem portfelja. Prije nego što pritisnete gumb “Rebalansiraj odmah”, provjerite dodjela kako biste bili sigurni da ste zadovoljni. Jednom kada aktivirate sekvencu, Shrimpy će izvršiti sve potrebne trgovine u vaše ime da bi postigao raspoređivanje portfelja koje ste postavili.

Također možete postaviti višestruku automatizaciju za upravljanje različitim portfeljima koji se mogu sastojati od različitih kovanica ili različite strategije. Za više informacija o tome kako stvoriti portfelj sa Shrimpyjem, pogledajte video u nastavku.

Kopiranje portfelja ostalih trgovaca

Slično drugim platformama za socijalno trgovanje poput eTora, korisnici na Shrimpyju mogu komunicirati s drugim ulagačima i pregledavati najpopularnije alokacije digitalnih valuta na platformi. Prateći uspješne kripto investitore, možete prilagoditi svoj portfelj tako da odgovara najboljim investitorima na platformi, pa čak i izravno razgovarati s njima.

Možete čak pratiti više društvenih vođa i dopustiti im da automatski upravljaju dijelom vaše kripto imovine. Da biste to učinili, morate stvoriti više portfelja kako je gore objašnjeno.

Da biste pogledali i pratili portfelj kripto trgovaca, kliknite karticu ‘Društvene mreže’ s lijeve strane.

Kreativna društvena kartica

Ovdje možete pregledavati sve ostale ulagače na Shrimpyu koji su podijelili svoje alokacije portfelja. Možete vidjeti sljedeće informacije kako biste utvrdili koji portfelj (e) slijediti:

 • Broj sljedbenika
 • Izvedba tijekom dana / tjedna / mjeseca (postotak)
 • Vizualizacija linijskog grafikona portfelja korisnika
 • Kada je investitor zadnji put bio aktivan

Nakon što ste se odlučili za portfelj koji želite slijediti i replicirati, kliknite gumb “Pokreni automatizaciju” koji će otvoriti dijaloški okvir koji prikazuje vaše trenutne portfelje. Odaberite svoj portfelj i kliknite na “Start” za automatski rebalans vašeg kripto portfelja kako biste kopirali račun osobe koju pratite.

trgovac škrtim kopijama

U osnovi, svaki put kad portfelj koji slijedite promijeni njegovu dodjelu, automatski će kupovati, trgovati i prodavati putem vaše povezane kripto burze kako bi odgovarao njihovom portfelju. Očito je važno da temeljito ispitate investitora kojeg želite pratiti i ispitujete njegovu izvedbu tijekom dugog vremenskog razdoblja.

Jedino poboljšanje koje smo primijetili bilo bi dodavanje filtara za uređivanje investitora prema učinku ili nekom drugom mjernom podatku.

Podržane razmjene

Shrimpy omogućuje svojim korisnicima povezivanje više burzi za trgovanje kriptovalutama. To znači da kriptovalute možete kupovati, trgovati i prodavati pomoću jednog sučelja. Podržane kripto razmjene na Shrimpyju su:

 • Binance
 • Coinbase
 • Bittrex
 • Bitfinex
 • Poloniex
 • Kraken
 • … i mnogi drugi kao što je prikazano u nastavku.

škampi podržane razmjene

Koje su naknade?

Naknade za škampe temelje se na tri različita paketa koji nude razne značajke i funkcionalnosti:

 • HODLer (besplatno)
 • Profesionalno – 13 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje)
 • Enterprise – prilagođen vama

Da biste odabrali najbolji plan plaćanja za automatizaciju vaše strategije kriptovaluta, trebali biste provjeriti web mjesto da biste vidjeli koje su značajke uključene u svaku opciju određivanja cijena. Plaćanja su u USD ili kripto valuti. Ako niste sigurni, zašto ne biste započeli s besplatnim Shrimpy računom?

škampi naknade

Shrimpy Partners

Shrimpyja podržavaju neka od najvećih imena u kriptovaluti koja pružaju vjerodostojnost. Web mjesto za upravljanje portfeljem podržavaju sljedeće kripto tvrtke:

 • KuCoin
 • HitBTC
 • OKEX
 • CoinTracker
 • Koinly
 • CryptoTrader.Porez
 • KaiKo
 • CoinStats
 • CoinAPI.io

škampi partneri

Često postavljana pitanja

Možete li testirati strategije trgovanja kriptovalutama

Shrimpy ima značajku backtest koja simulira dodjelu portfelja kako bi se vidjelo kako bi se strategija izvodila tijekom određenog vremenskog razdoblja. To je izvrstan način za usporedbu rezultata između HODL strategije i strategije rebalansa.

Postoji li pridruženi program?

Shrimpy ima pridruženi program za korisnike koji mogu zaraditi 50% provizije u prva 3 mjeseca na bilo kakvim uplatama koje izvrše osobe na koje se pozivate putem vaše jedinstvene preporuke..

Ima li Shrimpy demo račun?

Shrimpy ima demo račun za trgovanje koji vam omogućuje istraživanje i eksperimentiranje s platformom dok ste povezani s različitim burzama kriptovaluta. Možete vježbati postavljanje kripto portfelja i pokretanje automatskih strategija ulaganja na temelju raspodjele i učestalosti. Da biste pogledali demonstraciju, posjetite web stranicu.

Zaključak

Za kraj našeg pregleda i procjene Shrimpyja, otkrili smo da su alati za kripto trgovanje vrlo korisni. Uklanja potrebu za provjerom kripto portfelja svaki put ili za prijavom na više razmjena.

Nadalje, automatska (ili ručna) dodjela novčića omogućuje brzu i jednostavnu promjenu raspodjele portfelja i izloženosti. Postavljanje traje samo nekoliko minuta, a Shrimpy čini sve da automatski automatski uravnoteži vaš portfelj.

Posjetite Shrimpy

I što je najbolje, čak možete dodijeliti mali dio svog portfelja za kopiranje strategije ulaganja visoko profitabilnih kripto trgovaca na platformi. Sveukupno, bili smo prilično impresionirani Shrimpyjem i vjerujemo da vrijedi pokušati.

Alati za trgovanje kriptovalutama dostupni na platformi izvrsni su čak i u besplatnoj verziji. Bit će sjajno vidjeti više dodanih burzi za trgovanje kriptovalutama i nove i uzbudljive nove značajke objavljene u budućnosti.

Evo još nekoliko ručno odabranih članaka koje ćete sljedeće pročitati:

 • FTX Exchange Review – Trebate li izvršiti promjenu?
 • 7 najboljih berzi kripto berzi bez naknada (trgovanje bez provizije)
 • BlockFi pregled: je li zakonito & Sef?
 • Kako kupiti bitcoine pomoću Amazon poklon kartice (super jednostavno)
 • 6 najboljih razmjena bitcoina u Velikoj Britaniji

Posjetite Shrimpy

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me