10 skäl att få ditt företag Blockchain-certifiering

Undrar du fortfarande om du behöver blockchain-certifiering för företag? Om du gör det har du kommit till rätt plats eftersom vi listar tio skäl för att få din blockchain-certifiering.

Blockchain förändrar vår bransch. Det är så genomslagskraftigt att arbetsmarknaden runt det exploderar också.

Om du funderar på att lära dig blockchain är det här den bästa tiden att göra det. Efterfrågan inom blockchain har också resulterat i behovet av experter och utvecklare. 

Det finns dock en nisch av blockchain som växer snabbare än förväntat – enterprise blockchain.

Enterprise blockchain hanterar blockchain-kravet av företag, företag och organisationer som har företagsnivåfunktioner. Detta innebär också att det finns ett krav från blockchain-utvecklare och experter för företag. 

Så var börjar du? Behöver du göra en blockchain-certifieringskurs eller blockchain-arkitekturcertifiering? Vi försöker svara på dessa nedan.

Du kan komma igång genom att gå igenom handledning och lära dig mer om grunderna. Men för att skilja dig från branschen behöver du en blockchain-certifiering för företag. För att övertyga dig själv om dess behov kommer vi att gå igenom de tio skälen. Låt oss börja.

10 skäl att få din företags blockchain-certifiering

Hög efterfrågan

Den främsta anledningen att bli certifierad är ökningen i efterfrågan på blockchain-skickliga kontaktannonser. Blockchain har sett en enorm tillväxt de senaste åren. Boomen skedde 2017. Blockchain-nyckelordstrenden har sett en ökning runt 2017, men dess popularitet har minskat sedan.

Rubrik: Blockchain nyckelordstrend de senaste 5 åren.

Den goda nyheten är att sökordstrenden för blockchainjobb inte har sett så mycket effekt.

Rubrik: Nyckelordstrend för blockchainjobb de senaste 5 åren

Så om du är en blockchain-entusiast eller en elev som funderar på att bli en certifierad blockchain-expert, är det här dags.

I USA har stater som New Jersey, New York och andra också visat mycket högre intresse när det gäller efterfrågan på blockchain-jobb.

Rubrik: De senaste 5 åren intresse efter region.

Arbeta med avancerad teknik

Enterprise blockchain har alltid varit en plats där du har chansen att utforska avancerad teknik. Företag försöker arbeta för en ljusare framtid, inte bara för sig själva utan för branschen som helhet. Det är därför du, som professionell blockchain-professionell, får chansen att arbeta med fantastiska ramar och verktyg.

Några av de populära blockchain-ramarna som du ska arbeta med inkluderar Hyperledger, Quorum, R3 Corda och Enterprise Ethereum (EE).

Dessutom är företagslösningar tillåtna i naturen. Detta betyder också att vissa verktyg endast är för internt bruk – som är banbrytande och hjälper dig att växa dig själv som en blockchain-expert.

Just nu använder endast 0,5% av världens befolkning blockchain. I jämförelse använder ungefär 50% av världens befolkning internet. Så du får chansen att arbeta med en teknik som befinner sig i avelsstadiet.

Lönepremie (du tjänar mycket)

När du arbetar med banbrytande teknik kommer du säkert att tjäna mer! Blockchain är inte annorlunda. Arbetsmarknaden för blockchain utvecklas och företag är villiga att betala pengar för rätt talang. Med rätt inställning och attityd kan du tjäna var som helst mellan $ 100K per år och mer!

Den bästa talangen kan enkelt tjäna upp till $ 200K per år. Det finns också flera sätt att engagera sig i blockchain-projekt.

Möjlighet att arbeta med nästa generations produkter / tjänster

Företag är inte bara angelägna om att anta blockchain utan är också mycket fokuserade på innovation. Merparten av företaget arbetar för att förnya och skapa nästa generations tjänster och produkter. Om de inte gör det internt utforskar de partnerskap och arbetar med ett projekt med öppen källkod.

Hyperledger är ett av de open source-initiativ som hanteras av Linux Foundation för att förbättra blockchain-ekosystemet. Den har några utmärkta blockchain-ramverk, inklusive Fabric, Besu och andra.

Som en certifierad blockchain-professionell kan du bidra till projektet med öppen källkod och hjälpa till att skapa de produkter eller tjänster som formar framtiden.

Arbeta med högkvalitativa proffs

Att arbeta inom blockchain-industrin kan vara fördelaktigt ur nätverkssynpunkt. Som professionell blockchain-professionell kommer du att kunna träffa fantastiska människor.

Denna fördel är enormt fördelaktig om du vill växa. Som vi redan vet är nätverkande avgörande för en framgångsrik karriär, och det är vad en blockchain-karriär kan ge dig. Det hjälper dig också att utveckla din karriär i rätt riktning. Om du är ny inom branschen kan du till och med hitta en mentor som kan vägleda dig på din resa.

Utöka din närvaro online genom att dela kunskap

Människor lyssnar på dem som har auktoritet litar på någon bransch. Genom att göra företagets blockchain-certifiering och bli en certifierad blockchain-expert. 

Du kan dela din kunskap online via olika medier. Inledningsvis är det alltid en bra idé att ha en egen blogg. På så sätt kan du omdirigera trafik till din blogg från andra källor. Du bör också se upp för gästbloggingmöjligheter. Där kan du dela dina erfarenheter av att arbeta med projekt och hjälpa dem att lära av dina misslyckanden. Det är också en bra idé att göra podcasting, intervjua andra branschledare och skapa din egen YouTube-kanal.

Det finns många alternativ för dig att nå människor och etablera dig som ett varumärke. Det rekommenderas dock att följa en specifik väg som du tycker fungerar för dig. Om du är bra på att blogga, gör det, eller kanske du vill prova YouTube och skapa spännande videoinnehåll. Du har alla val. Allt du behöver göra är att experimentera och utforska blockchainvärlden.

Delta i blockchain-utveckling med öppen källkod

När det gäller blockchain är open source-initiativet massivt. Kärnan i initiativet hittar du paraplyprojektet Hyperledger som hanteras av Linux Foundation. Många stora företag, inklusive Microsoft, IBM, Infosys och andra, arbetar med flera open source-projekt under Hyperledger-paraplyet.

För dig betyder detta möjligheten att bidra. Inte bara ger du något tillbaka till samhället, men du förbättrar också dina chanser att bli en blockchain-expertenhet inom blockchain-fältet. Enterprise blockchain-certifiering kan hjälpa dig att förstå hur företagets ramverk fungerar – och göra det möjligt för dig att bidra till open source-blockchain-ramverk, tjänster och verktyg.

Skilja dig själv

I en tid av konkurrens är det alltid fördelaktigt att särskilja dig själv. Även om du kan ha nödvändig kunskap för att arbeta med blockchain-relaterade projekt, kan ett certifikat berätta för andra vad du vet om blockchain. Det hjälper andra människor att ta reda på dina kunskaper och färdigheter – snarare än att spekulera i det tills de ser något riktigt arbete.

Det hjälper dig också att landa spelningar snabbare jämfört med en person utan certifiering.

Forskning och hjälp med att utveckla blockchain-lösningar för företag

Enterprise blockchain-lösningar kräver det ljusaste sinnet att utvecklas. Det skiljer sig från att bidra till projekt med öppen källkod. Blockchain-forskning är ett stort underfält som behöver uppmärksamhet från blockchain-experter som du.

Blockchain är fortfarande i sin början, och du kan hjälpa den att utvecklas snabbare genom att undersöka företagens problem. På så sätt kommer du att kunna använda din blockchain-certifiering för företag.

Skydda dig från marknadsförändringar

Slutligen, genom att bli certifierad, kommer du att påverkas mindre om en marknadsförändring inträffar. Som standard finns det ingen anledning att oroa sig eftersom blockchain-marknaden kommer att växa. Men om marknadsdynamiken förändras har du större chans att vara relevant eftersom du har ett certifikat bakom dig.

Slutsats

Detta leder oss till slutet av våra tio skäl att få ditt företag blockchain-certifiering. Det är den bästa tiden att bli certifierad och utforska de fantastiska möjligheterna där ute. En sista sak som vi vill nämna är att inget certifikat kan ersätta skicklighet. Du måste lära dig av hjärta och hjärta för att bli bäst. Certifieringen lägger bara till förtroende för din kompetensuppsättning och hjälper dig att få spelningar snabbare.

Så är du redo att få ditt företag blockchain-certifiering?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me