Blockchain Developer lön är på väg upp!

När populariteten för blockchain-teknik ökar, ökar också efterfrågan på blockchain-utvecklare. Den här artikeln ger en tydlig uppfattning om blockchain-utvecklarlönen och hur den ökar med tiden.

Blockchain-utvecklarlönen ökar gradvis och blir en av de högst betalande lönerna någonsin! Vanligtvis, med ökningen av blockchain-teknik, tar många jobbmöjligheter snart över marknaden. Nu är alla företag som letar efter skickliga yrkesverksamma ute villiga att betala en hel del lön också.

Således kommer blockchain-utvecklare att vara en av de mest önskade jobbpositionerna, och har också en utmärkt blockchain-utvecklarlön.

Det finns dock några specifika faktorer som styr mängden blockchain-utvecklarlön från företag till företag. Om du vill veta om fördelarna med att gå till det här yrket, har du tur. Idag förstår du de faktorer och scenarier som avgör mängden blockchain-utvecklarlön.

Du får också några tips om hur du också kan gå för högt betalda utvecklarjobb.

Anmäl dig nu: Certifierad Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Contents

Vad är lönevidden för en Blockchain-utvecklare?

Innan vi går vidare till hur du kan utveckla ditt CV för höglönande blockchain-utvecklarlön, låt oss prata om vad intervallet är typiskt.

I verkligheten fortsätter efterfrågan på blockchain-baserad talang att öka. Mer, det bidrar också direkt till det höga löneområdet. Vanligtvis ligger den genomsnittliga blockchain-leveransen mellan $ 150K och $ 175k varje år!

Å andra sidan verkar den typiska programvaruingenjören få $ 137 000 per år. Så du ser hur blockchain-utvecklarlönen är mycket högre än den genomsnittliga programvarutekniker eller utvecklare.

Om du har erfarenhet och har en högre efterfrågan på marknaden kan du tjäna upp till $ 200 000 varje år!

Du kan kolla in hur blockchain-utvecklarens lön förändras baserat på området från tabellen nedan.

AreaBlockchain Developer Lön
SF Bay Area 168 248 $
New York 161 862 dollar
San Diego 158 333 dollar
Seattle 154 241 dollar
Boston 153 933 dollar
Los Angeles 152 045 dollar
Philadelphia 150 000 dollar
Washington DC. 149.956 $
Austin $ 147.421
Dallas / Ft Worth 142 800 dollar
Atlanta 141,666 $
Denver 132 500 dollar
Chicago 127 769 $
London $ 113,368 (£ 8,414)
Toronto $ 96540 ($ 122964)
Frankrike $ 72,281 (59,875 €)

Källa: Anställd

Som du kan se verkar den genomsnittliga maximala blockchain-utvecklarlönen vara i San Francisco. Men många företag kan till och med betala högre än detta eftersom det bara är genomsnittligt antal.

Specialiseringar: Specifik Blockchain Platform Specialist

Å andra sidan kan en specifik blockchain-plattformsspecialist till och med få mer lön. Till exempel kan Ethereum eller Hyperledger blockchain-utvecklare få högre blockchain-utvecklarlön än någon annan plattformsexpert.

Ta en titt nedan –

Läge Låg slut Hög slut Genomsnittlig lön
USA. 80 000 dollar 180 000 dollar 127 500 $
Asien 100 000 dollar 150 000 dollar 125 000 dollar
Avlägsen 100 000 dollar 200 000 dollar 145 000 dollar

Källa: cryptocurrencyjobs.co

Så du kan se att baserat på platsen endast och specialiseringen kommer utvecklarens löneskala att ändras. Här hänvisar blockchain fjärrjobb till outsourcing eller företag som erbjuder arbete från hemmafunktionen.

Läs mer: Hur man landar ett Blockchain-utvecklarjobb?

Vilka faktorer påverkar lön för blockchainutvecklare?

Det finns vissa faktorer som lätt kan påverka din blockchain-utvecklarlön. Mer än så är dessa faktorer extremt viktiga, för om du känner till dem kan du enkelt strategisera för din framtida karriärväg också. Dessa är –

Jobbplats

Jobbplats är en av de viktigaste faktorerna för en hög blockchain-utvecklarlön. I själva verket, om platsen inte är teknikvänlig eller avancerad, är blockchain-utvecklarnas löner mest låga.

Att flytta till en plats där dina kvalifikationer skulle få mer exponering bör därför vara ditt första samtal.

Vanligtvis i Europa är behovet av blockchain fortfarande inte framträdande på många ställen. Som ett resultat är blockchain-utvecklarens löner inte så höga jämfört med platser i Asien eller USA.

Förhoppningsvis, inom en snar framtid, när varje plats kommer att uppskatta blockchain, kommer lönebeloppet också att stiga.

Läge Låg slut Hög slut Genomsnittlig lön
USA. 70 000 dollar 200 000 dollar 136 000 dollar

Asien $ 60.000 120 000 dollar 87 500 dollar
Europa 55 000 dollar 91.000 dollar 73 300 dollar
Avlägsen $ 70.000 200 000 dollar 123 750 $

Källa: cryptocurrencyjobs.co

Som du kan se kan det totala löneområdet för en blockchainutvecklare variera avsevärt beroende på platsen.

Upplev frågor

Det är inte en chockerare. I verkligheten spelar erfarenhet uppenbarligen betydelse och betyder mycket. Mer om du redan har arbetat med flera blockchain-projekt kan du förvänta dig att få en stilig blockchain-utvecklarlön.

Å andra sidan kommer nybörjare som bara lärde sig att utveckla blockchain nyligen att få lågt betalda löner från början. När du börjar arbeta med vissa blockchain-projekt eller i företag med högt värde kommer din efterfrågan att öka.

Anciennitet

I många fall kommer anciennitet att påverka hur mycket du får betalt. I verkligheten, ju mer du får erfarenhet, desto mer ledande befattningar kan du gå till. Här är anciennitet inte baserat på ålder utan snarare på rankningen i ditt företag.

Mer, ju högre rang, desto mer erfaren och kunnig är utvecklaren. Således är det helt normalt att de får betalt mer än sina underjordiska. Så du kan säkert förvänta dig mer betalning när du är befordrad till en ledande befattning.

företagsprofil

En annan stor faktor som påverkar blockchain-utvecklarlön är företagsprofilen. Om du bara ska starta om kan de inte erbjuda dig så mycket betalning i början av sin verksamhet. Men om ditt mål är högprofilerade företag, kan du förvänta dig att få ett snyggt belopp.

I verkligheten är högt profilerade företag alltid villiga att investera pengar i blockchain-teknik. Således är de också villiga att anställa proffs och betala en bra lön i gengäld.

Anställdas brist

Dessutom kan brist på anställda påverka hur företag tilldelar sina blockchain-utvecklarlön. Eftersom blockchain är en ny teknik finns det inte många proffs som förstår begreppen till fullo. Som ett resultat finns det alltid ett bestående behov av anställda.

Således fortsätter löneintervallet att öka utifrån det. Mer om det inte finns någon brist på anställda någonstans, kan också lönen också sjunka. Så även om du bara har lärt dig att utveckla blockchain kan du fortfarande få en bra lön.

Läs mer: Hur man blir Blockchain-utvecklare?

Blockchain-certifieringar säkerställer högre lön för Blockchain-utvecklare

En certifierad blockchain-utvecklare får alltid mer lön jämfört med en som inte har genomfört blockchain-utvecklarkurser. Varför? Tja, när du bara är nybörjare inom detta område kan en certifiering verkligen visa upp din sanna expertis.

Således kommer du att få fler erbjudanden och få fler lukrativa positioner i företag. Därför bör du överväga att bli en certifierad blockchain-utvecklare redan i början av din karriärväg. Omfattningen av att ha en bra karriär inom blockchain ökar bara med tiden.

Alla seniorutvecklare bör också få certifieringar.

Hur kan du öka din lön?

Att öka din blockchain-utvecklarlön kan verka som en svår uppgift i början. Men när du börjar arbeta med de bästa blockchain-färdigheterna får du erbjudanden för höga blockchain-utvecklarlön. Således har jag sammanställt en lista med tips som hjälper dig att få ditt drömjobb enkelt.

Har Caliber on Enterprise Business and Tech

Du vet, om du vill få en hög blockchain-utvecklarlön, borde du definitivt arbeta med dina affärsfärdigheter. I verkligheten finns det bara en handfull proffs som vet hur man kombinerar både företagsverksamheten och blockchain för företagsteknik.

Om du kan visa att du är expert på att göra det kommer du säkert att öka dina chanser att få en hög blockchain-utvecklarlön.

Få en examen

Att få en examen är förmodligen ett bra sätt att berika ditt CV. Du bör försöka slutföra en kandidatexamen i datateknik eller få ett examen åtminstone. I verkligheten, oavsett hur mycket du är expert, vill stora företag anställa någon med en giltig bakgrund.

Få en enorm upplevelse

Upplev, upplev och upplev! Det finns inget mer attraktivt i ditt CV än att du har en gedigen bakgrund i att arbeta med blockchain-teknik.

Så det första du bör göra är att långsamt bygga upp ditt nätverk och arbeta med högt rankade blockchain-projekt för att få en bra blockchain-utvecklarlön.

Var en specialist på olika programmeringsspråk

Programmeringsspråk är viktiga för att utveckla blockchain. Ju mer programmeringsspråk du har grepp om, desto mer blir din blockchain-utvecklarlön.

Använd din lediga tid för att lära dig ett nytt programmeringsspråk som DAML, C ++, Solidity, Java, Python och så vidare.

Know-How att kommunicera värde

Okej, så du vet hur du utvecklar blockchain, men kan du verkligen dina idéer ordentligt för dina intressenter? Om du inte är så vokal, börja sedan arbeta med det. Se till att du vet hur du komikerar värde för dina kamrater och kunder.

I verkligheten kommer detta att fokusera rampljuset på dig, och du kommer snart att få höga blockchain-lönejobb.

Kompletta Blockchain-kurser

Blockchain-utvecklarlön kan också bero på om du har genomfört blockchain-kurser eller inte. Det är ett utmärkt sätt att berika ditt CV och tacka dina intervjuare.

Dissekera olika Blockchain-plattformar

Om du fortfarande inte förstår hur olika blockchain-plattformar fungerar kan det vara orsaken till din låga blockchain-lön. I verkligheten räcker det inte längre att veta om en av två. Så var noga med att fokusera på alla aktuella populära på marknaden.

Var skicklig med företagets affärsprocesser

Vet du inte hur företag fungerar eller drar intäkter? Börja sedan lära dig mer om dem just nu! Utan denna kunskap kan du inte öka ditt värde.

Lär dig att skapa Blockchain-färdplaner strategiskt

Ju snabbare och mer strategiskt du kan lösa ett problem, desto bättre för ditt företag och din position. Du bör också lära dig att skapa blockchain-färdplaner baserat på ditt företag och göra det unikt.

Det är faktiskt ett bra sätt att sticka ut från mängden.

Hur som helst, låt oss kolla in nästa färdighet i detta hur man blir en blockchain-utvecklarguide.

Bli expert på Blockchain-ekosystem och standarder

Som du kan se finns det inga andra alternativ än att bli expert på standarder och ekosystem. I själva verket har blockchain många olika ekosystem. Mer, att veta hur man återskapar dem kommer bara att berika ditt CV.

Lär dig att använda handlingsbara mallar eller verktyg

Handlingsbara mallar eller verktyg hjälper till att avsluta ett projekt ganska snabbare än vanligt. Som ett resultat kan du ta på dig flera projekt och implementera blockchain på kort tid. Så din omgångstid kommer att förändras och du får en hög blockchain-utvecklarlön.

Få en Enterprise Blockchain-certifiering

Du vet att bli en certifierad blockchainutvecklare kan verkligen öka dina löneförväntningar. I verkligheten letar företag ofta efter korrekt certifiering för att anställa i positionen.

Se till att få en certifiering på blockchain. Kolla in våra kurser och certifieringar på 101 Blockchains Academy just nu!

Blockchain-kurser för din karriär för utvecklare

Med hjälp av våra premiumkedjor för blockchain-utvecklare kan du snart bygga upp dina färdigheter. Som ett resultat kommer du att få en hög blockchain-utvecklare lönepositionerbjudanden. Se bara till att följa våra instruktioner och använd din kunskapsbas för att skapa innovativa projekt.

Hur som helst, vi har för närvarande fyra olika kurser för dig. Dessa är –

Certifierad Enterprise Blockchain Professional

Översikt

Detta är en av våra blockchain-utvecklarkurser som hjälper dig att bli en certifierad blockchain-utvecklare. Mer när du är klar med blockchain-kursen för företag kommer du att veta hur du blir blockchain-utvecklare.

Hur som helst, först börjar vår kurs med grunderna. Så du vet allt om själva tekniken. Senare kommer vi att gå vidare till specifika plattformar som många företag för närvarande använder i sina företag.

Den här kursen hjälper dig säkert att träna till perfektionist, och du kan sedan gå till en hög blockchain-utvecklarlön.

Vad kommer banan att täcka?

Introduktion till Blockchain Technology

 • Grundläggande element i blockchain
 • Hur blockchain skapar block
 • Olika typer av blockchain – privata och offentliga
 • Smarta kontrakt väsentliga
 • Bevis på arbete

Dissekterar för närvarande populära Enterprise Blockchain-plattformar

 • Hyperledger tyg
 • Ethereum
 • Corda

Hur Blockchain påverkar handelsfinansiering

 • Aktuella blockchain-projekt inom handelsfinansieringsindustrin
 • Enterprise-plattformen Ripples grundläggande
 • Vad är kryptovalutor och kryptotillgångar?

Blockchain-applikationer som företagsindustrin använder

 • Blockchain i supply chain management
 • Försörjningskedja med blockchain inom olika områden
 • Blockchain digital transformation i försörjningskedjan

Blockchain användningsfall

 • Lista över blockchain använder fall för varje enskild bransch

Kursen innehåller även andra exklusiva bonusmaterial för dig!

Anmäl dig nu: Certifierad Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Enterprise Blockchains och Supply Chain Management

Översikt

Om du vill få ett jobb med en hög blockchain-utvecklarlön i blockchain för supply chain-industrier, är den här kursen perfekt lämpad för det. När du har avslutat kursen vet du faktiskt hur affärsprocesserna fungerar i denna bransch.

Mer än så kommer du att veta hur du använder din kunskapsbas för att bygga dig en annan innovativ lösning.

I verkligheten kan vi försäkra dig om att vår kurs mer än kan hjälpa dig att få den höga blockchain-utvecklarens löneposition i något företag.

Allt du behöver göra är att följa kursen till punkten. I den här kursen kommer vi att fokusera på hur supply chain management fungerar, frågor, hur du kan skapa värde och hur användning av blockchain hjälper.

Mer, vi kommer även att täcka hur man också blir blockchain-utvecklare i den här branschen.

Vad kommer banan att täcka?

Process för hantering av försörjningskedjan

 • Korrekt definition av leverantörskedjan
 • Ansvar för en leverantörskedjechef

Hur värdeskapande fungerar i supply chain management

 • Kartlägg ditt rörelsekapital mot företagets värde
 • Använda EVA-modellen för ekonomisk mervärde för att utvärdera dina modeller för hantering av försörjningskedjan
 • Hur rörelsekapital och supply chain management fungerar tillsammans

Verkliga fördelar med att använda Blockchain i försörjningskedjan

 • Hur blockchain påverkar denna sektor
 • Hur supply chain-plattformar använder blockchain regelbundet

Implementera dina blockchain-lösningar i leverantörskedjan

 • Hjälper dig att lära dig att utveckla blockchain för leverantörskedjebranscher

Kursen innehåller även andra exklusiva bonusmaterial för dig!

Anmäl dig nu: Enterprise Blockchains och Supply Chain Management Course

Enterprise Blockchains och Trade Finance

Översikt

Denna kurs kommer att täcka alla de viktigaste lektionerna relaterade till blockchain inom handelsfinansiering. Först och främst kommer det att börja med att täcka olika delar av handelsfinansiering. Senare kommer det att gå vidare till de frågor som handelsfinansieringsindustrin står inför varje dag.

Senare kommer vi att fokusera på hur du kan använda blockchain för att verkligen fokusera på dessa problem och lösa dem därefter.

Hur som helst, för att hjälpa dig att lära dig hur företagen använder tekniken kommer vi också att täcka populära initiativ. I själva verket passar dessa lektioner perfekt till den skicklighet du har. Så du kan förvänta dig en hel del blockchain-utvecklarlön i blockchain-branschen för handel.

Vad kommer banan att täcka?

Grundläggande för Trade Finance Industries

 • Grundläggande delar av handelsfinansiering
 • Stora frågor handelsfinansieringsindustrin möter regelbundet

Hur Blockchain påverkar handelsfinansieringsprocessen

 • Blockchains fördelar i handelsfinansieringsprocessen
 • Insikt i blockchain-handelsfinansieringsinitiativ
 • Dissektion av blockchain-plattformar i handeln

Verkliga exempel på Blockchain för handelsfinansiering

 • Lastskatt (BoL)
 • Gränsöverskridande betalningar
 • Letter-of-Credit (LC)

Olika handelsfinansieringsplattformar som använder Blockchain

 • Marco Polo
 • Handel
 • Kontur
 • TradeLens

Blockchain-utveckling med hög profil inom handelsfinansiering

 • TradeTrust
 • Initiativ för digitala standarder

Anmäl dig nu: Enterprise Blockchains och Trade Finance Course

Enterprise Blockchains-mallar

I din utvecklingsupplevelse kan du ha använt verktyg för att göra processen ännu snabbare än normalt. Således, för att hjälpa dig att utveckla blockchain snabbare, är vi här med vår uppsättning handlingsbara mallar. Dessa mallar hjälper dig att få saker gjort snabbare.

Och om du bara har lärt dig att utveckla blockchain, använd våra mallar för att utöva dina strategiska färdigheter också.

Malllista

 • Behöver du en blockchain? – Den här mallen är här för att hjälpa dig att räkna ut om ditt företag behöver blockchain eller inte. Bara för att andra företag implementerar betyder det inte att ditt företag också ska göra det. Det är därför du använder den här mallen för att lära dig mer om den.
 • Blockchain-projektberedskap – Den här mallen är här för att hjälpa dig att bestämma när ditt projekt ska vara klart. Mer, du kan använda det här verktyget för att låsa upp blockchain-strategier och hjälpa dig att bestämma när du ska marknadsföra din lösning.
 • Presentera en Enterprise Blockchain-lösning – Du kan använda den här mallen för att presentera dina innovativa idéer för blockchain för potentiella kunder eller intressenter. I verkligheten kan många utvecklare behöva hantera projekt, och detta kräver en ordentlig presentation.
 • Mapping Supply Chain Business Vs. Enterprise Blockchain – Den här låter dig veta vilken del av din leverantörskedjemodell som behöver blockchain. Då kan du bara ändra eller integrera blockchain i dessa delar.

Kursen innehåller även andra exklusiva bonusmaterial för dig!

Anmäl dig nu: Enterprise Blockchains-mallar

Öka din lön med våra Blockchain-utvecklarkurser

I verkligheten erbjuder vi en rad blockchain-kurser som hjälper dig att vägleda dig i din karriär för utvecklare. Vi vet hur viktiga blockchain-utvecklarkurser verkligen kan vara. Därför erbjuder vi kurser av högsta kvalitet bara för att hjälpa dig att få ett bra betalande jobb.

I själva verket kommer dessa kurser säkert att berätta hur du utvecklar blockchain-lösningar för blockchain-miljöer för företag. I grund och botten kommer bara att veta att utveckla en blockchain-lösning inte att klippa den.

Du behöver en enorm mängd kunskap om hur varje företag fungerar och bestämma rätt lösning för dem.

Därför kommer vi starkt att rekommendera våra kurser eftersom de skiljer sig något från alla andra certifieringsprogram.

Hur?

Vi tenderar att fokusera på både tekniken längs affärsperspektivet. I verkligheten är detta något som företagsbranschen tenderar att leta efter.

Det finns dock inte många som verkligen vet hur man kan öka verksamheten med sina lösningar.

Därför är våra kurser här för att hjälpa dig helt. Mer så erbjuder vi uppdaterade lektioner för varje kurs. Således kommer du alltid att vara relevant för de förändrade marknadsplatserna. Även om du avslutar våra kurser får du regelbundna uppdateringar från oss.

I slutet

Blockchain-utvecklarjobb är ett fantastiskt karriärval med de finansiella säkerheter som det erbjuder. För närvarande är kraven höga och det finns inte många personer med professionell kompetens.

Så detta är den perfekta chansen för dig att börja ändra dina erfarenheter och kunskapsbas. Uppenbarligen, eftersom du kommer att få mer erfarenhet, desto mer lön kan du förvänta dig. Kort sagt, dina färdigheter kommer att försegla din ekonomiska säkerhet för dig.

Hur som helst, glöm inte att kolla in vår Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -kurs för att ge din karriär en enorm boost nu!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me