Den ultimata blockchain- och handelsfinansieringskursen!

Blockchain- och handelsfinansieringskursen svärmar marknaden idag. Men är någon av dem utrustade för att vägleda dig genom din blockchain-resa? I själva verket kommer de flesta av dessa kurser bara att låta dig veta en bråkdel av den potential det har.

Således kan det bli svårare att hitta rätt lösning redan från början. Blockchain och handelsfinansiering blir snabbt populär. Fördelarna med blockchain i handelsfinansiering är enorma. Och så, om du inte kan starta ditt projekt just nu, kan du komma efter.

Således, om du letar efter den perfekta lösningen, har vi det här på 101Blockchains. Idag ska jag täcka en av våra toppkurser i denna nisch.

Så låt oss kolla in det!

Blockchain och handelsfinansieringskurs

Frågor inom handelsfinansieringsindustrin

Branschen har en ihållande struktur som verkar vara fylld med problem. Oavsett hur företaget försöker digitalisera processen kommer det fortfarande inte att bli av med alla komplikationer. Låt oss se vad det här är –

Låg kundupplevelse

Framför allt är exportörer och importörer kunderna här. Eftersom processen är komplex ger den upphov till pappersarbete, lång väntetid, låg säkerhet, ingen öppenhet, brist på förtroende och så vidare.

Ökande kostnadstryck

En kredit är en kostsam process för både banken och företaget. Å andra sidan, i händelse av tvister tar det mycket tid att lösa det tillsammans med pengar.

Betydande regleringsbördor

Med ökningen av global handel, handlar nu företag med olika länder åt gången. Men att upprätthålla alla internationella handelsbestämmelser landsomfattande är en komplex process. För det mesta är det benäget för fel som leder till böter.

Produktrisker

Att handla produkter i internationell handel är ett riskabelt steg. Exportören vet inte vad produktförhållandet är efter att det levererats. Eller om importören kommer att återkalla sändningen igen eller inte.

Tillverkningsrisker

I grund och botten har dessa produkter en unik egenskap av något slag, och säljaren måste göra justeringar tills köparen är nöjd med det. Mer än så kommer alla problem med sändningen att kosta dem pengar eftersom de inte kan sälja dem till andra köpare.

Transportrisker

Om transporten eller lastfartyget inte är fullt utrustat för att klara det föränderliga vädret eller miljön blir konserveringen av produkterna en enorm fråga.

Valutarisker

Eftersom valutan fortsätter att förändras hela tiden. Valutakonvertering kommer alltid att gå upp eller ner. Så du kan förlora pengar när omvandlingspriserna sjunker.

Kan Blockchain fixa dem?

Tja, ja, blockchain kan fixa dem alla för saken. Det bästa är att det redan har testats och att det redan löser alla problem utan problem.

Således är det dags för dig att ta en kurs om blockchain och handelsfinansiering och se själv.

Hur kan Blockchain och Trade Finance Course hjälpa dig

Blockchain och handelsfinansieringskurs kan hjälpa dig att lära dig mer om teknik och hur den kan påverka handelsfinansiering. Om du inte vet hur tekniken fungerar kan du inte använda den som ett sätt att uppgradera dina äldre affärsmodeller.

Så, att lära sig finansfinansiering blockchain kan öka din position massivt.

Men oroa dig inte, vi är här för att säkerhetskopiera dig. Här på 101Blockchains skryter vi av vår blockchain-kurs för handelsfinansiering. Med oss ​​vid din sida är det inget som hindrar dig från att säkra din plats på denna föränderliga marknad.

Vår Enterprise Blockchains och Trade Finance Course

Kursens varaktighet

101Blockchains-företagets blockchain- och handelsfinansieringskurs erbjuder för närvarande den mest avancerade och uppdaterade informationen på marknaden. Det bästa med den här fantastiska kursen är att det bara tar en månad att slutföra den! Så, börja nu!

Vi såg till att du alltid har en flexibel inlärningshastighet. Således skisserade vi kursen för handelsfinansiering och blockchain för att tävla inom fyra veckor.

Vet du vad det bästa är?

Varje vecka tar det bara 3-4 timmar att avsluta ett kapitel eller en modul. Således bör allt vara mycket lättare för dig nu. En annan cool funktion i vår kurs är att vi ser till att allt ditt lärande sker online.

Så oavsett var du är kan du alltid välja vår handelsfinansiering och blockchain-kurs och börja lära dig handelsfinansieringsblockchain.

Mer, om du redan har börjat på kursen men inte har avslutat ett kapitel ännu, oroa dig inte. Du kan pausa videoföreläsningarna när du vill!

Kan det bli mer flexibelt än så?

Det här är en av de få anledningarna till att vår handelsfinansiering och blockchain-kurs sticker ut så mycket från mängden.

Hur som helst, vår kurs för handelfinansiering och blockchain är här för att hjälpa dig i din strävan att lära dig handelfinansieringskedja.

Anmäl dig till blockchain i handelsfinansieringskurs om du –

 • Vill du uppskatta hur blockchain digitaliserar de traditionella pappersbaserade affärssystemen
 • Försöker lära mig vilka handelsfinansieringsföretag som stämmer blockchain för sin verksamhet
 • Vill du få en teknisk förståelse för blockchain-plattformar för företag och hur de påverkar handelsfinansieringsprocesserna
 • Är angelägna om att identifiera möjliga användningsfall i denna sektor för din personliga blockchain-handelsfinansieringslösning.

Kursöversikt över Blockchain och handelsfinansiering

Utvecklingen av blockchain-teknik bland alla andra innovativa tekniker skapar ett nytt spektrum för handelsfinansieringssektorerna. I grund och botten, som ni vet, är handelsfinansieringssektorn mil efter i digitaliseringsloppet.

För det mesta drunknar denna sektor i en enorm hög med pappersarbete, tillsammans med manuella bankväxlingar som är benägna för fel.

Dessutom är den högsta digitaliseringen du kan se i detta fält att använda PDF-filer eller fax eller e-postmeddelanden. Uppenbarligen räcker det inte för att få handelsfinansieringssektorn att blomstra.

Föregående år började den digitala omvandlingen långsamt gå från manuellt pappersarbete till digitala kopior av vissa element, såsom kreditbrev och fraktbrev..

Men dessa omvandlingar saknas också. Hur?

I verkligheten kan alla handelspartier inte komma åt dessa hela tiden. Mer så verkar alla ha en version av sin egen som glider bort från de ständiga sanningsuppgifterna.

Sålunda behövs blockkedjornas närvaro vid denna tidpunkt.

Således utformade vi vår globala blockchain-kurs för handeln för att specifikt utbilda dig om ämnet. Vi guidar dig genom alla nuvarande blockchain-plattformar för företag som är mest lämpade för handelsfinansieringsindustrin.

Mer än så fokuserar den globala blockchainkursen för handel också på att hjälpa dig att lära dig hur blockchain kan bli av med pappersbaserade policyer. Dessutom kommer vår kurs också att behandla hur du kan använda dessa system för att påverka din rörelsekapitalekonomi.

Således erbjuder vår globala blockchain-kurs för handel med alla nödvändiga verktyg du behöver för att driva handelsfinansieringsindustrin på ett positivt sätt.

Vad du får i vår Blockchain- och handelsfinansieringskurs

Vår handelsfinansiering och blockchain-kurs erbjuder all viktig information till mjukvaruutvecklare, branschledare, konsulter, chefer och så vidare.

Således blir det mycket lättare att förstå hur handelsfinansieringselement kan dra nytta av funktionerna i blockchain. Mer, vår globala blockchain-kurs för handel kommer också att erbjuda hur blockchain-applikationer för företag kommer att påverka global handel när som helst.

I grund och botten kan du förvänta dig att vår blockchain i handelsfinansieringskurs täcker följande ämnen –

 • Presentera handelsfinansieringsprocesser och hur blockchain kommer att påverka dem
 • Verkliga exempel på blockchain inom handelsfinansiering
 • Nuvarande plattformar som fokuserar på handelsfinansierande industrier
 • Nyligen utvecklad blockchain avseende handelsfinansiering

Vi måste säga 101Blockchain är exceptionellt kapabel att förbereda dig för en professionell karriär inom detta område. Eftersom vi också kommer att förbereda dig för att hantera verkliga frågor skulle det gynna dig på ett större sätt inom en företagsmiljö.

Således, med denna kraftfulla kombination av information, kommer du säkert att lysa i alla slags karriärmöjligheter. Men det är inte hela bilden än.

Vår blockchain i handelsfinansieringskursen är också utrustad för att hantera arbetsgivare också. Således bör alla arbetsgivare som söker uppdaterade blockchain-handelsfinansieringsutbildningar också anmäla sig till kursen.

Så vi rekommenderar dig att prova vår kurs och se själv.

Vad kommer vår Blockchain och Trade Finance-kurs att lära dig?

Vi såg till att utforma vår kurs på ett sätt som hjälper dig att lära dig på snabbast möjliga sätt. Således kommer den övergripande kursen att innehålla 5 olika moduler med separata lektionsformationer som hjälper dig.

När du väl har börjat gå igenom lektionerna en efter en, kommer du snart att förstå vad distribuerad teknik verkligen gör och förhållandet den skapar med handelsfinansieringen.

Hur som helst rekommenderar vi att du alltid följer lektionsplanerna vi tillhandahåller en efter en istället för att hoppa över lektioner däremellan.

På så sätt förstår du begreppen bättre. Hur som helst, låt oss kolla in modulerna i vår globala blockchain-kurs för handelsfinansiering just nu.

Modul-1: Nuvarande situation för handelsfinansieringsprocesserna

Den första modulen gör dig främst bekant med den övergripande affärsprocessen för handelsfinansiering. Om du är nybörjare i den här nischen kommer det att hjälpa dig att underskatta deras affärssynpunkt.

Huvudfrågan i någon annan blockchain inom handelsfinansieringskurs där ute är att de inte tenderar att täcka de grundläggande elementen i handelsfinansiering. Således har en student svårt att förstå det övergripande konceptet när de introducerar blockchain i mixen.

Handelsfinansiering är i första hand en komplex process, och med blockchain i mixen kan det bli ännu mer komplicerat.

Så du måste veta hur processen fungerar i förväg för att helt förstå det övergripande konceptet.

Hur som helst, blockchain i handelsfinansieringskurs kommer att prata detaljer om de problem som denna bransch står inför.

Jag har redan sagt några av de viktigaste frågorna kort i början av denna guide. Men du kan verkligen bedöma situationen i huvudrätten.

Den kommer att innehålla –

Lektion-1: Grunderna för handelsfinansiering

Lektion-2: Nyckelfrågor inom handelsfinansieringsindustrin

Modul-2: Hur Blockchain kan gynna den globala handelsfinansieringsprocessen

Efter att ha slutfört denna modul noggrant kommer någon av våra studenter att förstå vad de nuvarande initiativen inom handelsfinansieringsekosystemet är.

Mer så, med vår blockchain-teknik inom handelsfinansiering, lär du dig att räkna ut vilken typ av modell som passar dina lösningar bäst.

I själva verket, även efter att ha lärt sig om fördelarna med blockchain inom handelsfinansiering, kan många inte helt förstå vilken typ av lösning som är rätt för dem. Som ett resultat gör de fel när de implementerar de lösningar som leder till slöseri med tid och resurser.

Således är vår blockchain handelsfinansiering här för att rädda dig från alla problem. Denna modul är oerhört avgörande, så se till att genomföra lektionerna noggrant.

Hur som helst kommer den här modulen också att innehålla några av de nuvarande blockchain-spelarna på marknaden.

Det kommer att täcka –

Lektion-1: Hur kan blockchain förändra handelsfinansiering

Lektion-2: Alla aktuella blockchain-initiativ i denna bransch och relevanta affärsmodeller

Lektion-3: En detaljerad översikt över olika plattformar i blockchain-handelsfinansieringssystemet

Modul-3: Verkliga exempel på blockchain inom handelsfinansiering

Detta är nästa modul som huvudsakligen kommer att innehålla alla verkliga exempel på blockchain i handelsfinansieringsprocessen. Så snart du har gått igenom alla våra videoföreläsningar om den här modulen börjar du långsamt förstå de korrekta användningsfallen för denna lösning.

Det grundläggande vi kommer att presentera i det här avsnittet är att hjälpa dig att förstå hur var och en av handelselementen påverkas av blockchain.

Det betyder alltså att element som fraktbrev eller kreditvärdighet kommer att ha olika resultat baserat på hur blockchain påverkar dem.

Men om du inte lär dig om de olika elementens interaktion med blockchain kommer du att få svårt att kartlägga den perfekta strategin.

Således är det ett måste för din blockchain-teknik inom utbildning i handelsfinansiering.

Det kommer att täcka –

Lektion-1: Gränsöverskridande betalningar

Lektion-2: Bill of Lading (BoL)

Lektion-3: Kreditbrev (LC)

Modul-4: Nuvarande plattformar som fokuserar på handelsfinansieringsindustrin

I nästa modul fokuserar vår kurs huvudsakligen på de nuvarande plattformarna som påverkar handelsfinansieringssektorerna. Det är mer av praktisk analys för att göra dig kunnig om hur andra använder blockchain.

Utbildningen för blockchain-handelsfinansiering kommer att förklara hur dessa projekt påskyndar och möjliggör handeln med handel. Mer så kommer vår blockchain-handel med finansfinansiering också att omfatta en detaljerad översikt över varje plattform, vilket ger dig en gedigen uppfattning om att välja den perfekta.

Det kommer att täcka –

Lektion-1: handelslins

Lektion-2: We.Trade

Lektion-3: Kontur

Lektion-4: Marco Polo

Modul-5: Senaste Blockchain-utvecklingen avseende handelsfinansiering

Detta är vår sista modul inom blockchain-tekniken inom utbildning i handelsfinansiering. I den här modulen kommer du att veta om de initiativ som tas i handelsfinansieringsriktningen.

Tja, blockchain råder i dessa branscher under en tid nu. På grund av detta tar många företag redan initiativ. Faktum är att vissa av dem faktiskt använder projekten när vi talar!

Mer än så fokuserar dessa initiativ främst på interoperabilitet bland alla deltagare i handelsfinansieringsindustrin. Jag antar att för att främst effektivisera processen så mycket de kan.

Så snart du vet hur de strategiserat sina lösningar får du idéer för hur du också kan organisera dina idéer.

Det kommer att täcka –

Lektion-1: TradeTrust

Lektion-2: Initiativ för digitala standarder

Vem kan ta kursen?

Vår kurs är öppen för alla som är intresserade av att lära sig hur denna magnifika teknik förändrar världen. Således kan den som är den minsta entusiasten över blockchain registrera våra kurser utan några begränsningar.

Så, kursen för handelsfinansiering och blockchain erbjuder all viktig information till mjukvaruutvecklare, branschledare, konsulter, chefer och så vidare.

Om du är –

 • Industri Professionell
 • Program- och produktchef
 • Affärsanalytiker
 • Beslutstagare
 • Affärsledare
 • Innovationschef
 • Rådgivare
 • Marknadsförings specialist
 • Entreprenör

Då kan du enkelt ta vår kurs. Vi har inte heller några begränsningar för våra andra kurser. Välj bara rätt för dig och ring!

Inkluderar det en certifiering?

Tyvärr erbjuder vi fortfarande ingen certifiering när du har avslutat kursen. Vi arbetar dock med att erbjuda dig en mycket snart. Men om en certifiering är ett måste för dig och din karriär, skulle vi rekommendera vår Certified Enterprise Blockchain Professional-kurs.

I den här kursen erbjuder vi en professionell certifiering tillsammans med andra viktiga bonusmaterial. I själva verket erbjuder den här kursen också en modul för blockchain-teknik inom utbildning i handelsfinansiering.

Således, om du kan få den certifiering vi erbjuder i den här kursen, kommer du enkelt att vara kvalificerad för alla blockchain-karriärvägar.

Mer om du är företagsledare och vill visa upp din kunskap och bevisa din värdefulla insikt, kommer denna certifiering att hjälpa dig enormt.

Vår blockchain- och handelsfinansieringskurs kommer dock fortfarande att omfatta mer fördjupad information om ämnet jämfört med certifieringskursen.

Hur som helst hoppas vi snart kunna införa en certifiering för det. Från och med nu rekommenderar vi dig att kolla in våra andra kurser för att bredda din kunskapsbas.

Vanliga frågor om vår kurs

FAQ-1: Kan någon anmäla sig till den här kursen?

Ja, utan tvekan! Vår kurs är öppen för alla som är intresserade av att lära sig hur blockchain-tekniken förändrar världen. Således kan den som är den minsta entusiasten över blockchain registrera våra kurser utan några begränsningar.

Vi har också utformat kursen specifikt för att hjälpa dig att lära dig mer om fördelarna med blockchain inom handelsfinansiering.

Så om du vill bedriva en karriär inom detta område och bli kunnig, kolla in våra kurser just nu.

FAQ-2: Hjälper teamet mig?

Ja, teamet hjälper dig alltid, oavsett vad. Vi tror alltid att alla våra studenter kommer att gynnas mycket om de får interagera med teamet. Således erbjuder vi fullt stöd från våra teammedlemmar och ledande instruktörer.

I grund och botten är det här vi tenderar att skilja sig från andra kurser där ute.

En annan cool funktion vi erbjuder är att få tillgång till våra online-lärande forum. Här kan du också interagera med våra andra studenter som tar kursen.

FAQ-3: Hur bygger du banan?

Vi bygger kursen baserat på hur det kan hjälpa studenter att lära sig på ett snabbt sätt. Det är därför det tar bara fyra veckor för dig att helt täcka kursen. I varje session måste du spara minst 3-4 timmar!

Således, om du bara kan investera 16 timmar av din tid, kan du enkelt avsluta kursen. Vi vet att du kan vara en extremt upptagen person. Och så kan du pausa och återuppta kursen när du vill.

Du behöver inte nödvändigtvis avsluta det inom fyra veckor.

FAQ-4: Är all information i denna kurs uppdaterad?

Ja, all vår information är uppdaterad. Vi skryter med att bara erbjuda relevant information till dig hela tiden. Mer än så försöker vi alltid uppdatera vårt innehåll regelbundet. Så du hamnar aldrig efter i din inlärningsfinansiella blockchain.

FAQ-5: Vad gör 101Blockchains-kursen annorlunda än andra kurser på marknaden??

I själva verket kommer våra kurser alltid att skilja sig från resten av dem på marknaden. Kolla in det härifrån!

Så även om du betalar en hel del priser för dem kan du bara lära dig väldigt få små detaljer om affärsperspektivet för blockchain-lösningar för handeln..

Först och främst kommer vår blockchain-handelsträning att täcka hur du kan koppla blockchain-teknologin med handelsfinansieringsmodellerna. Tyvärr kommer alla andra kurser bara att berätta om fördelarna med blockchain eller andra typer av jibber-jabber.

Men vad de inte kommer att berätta för dig är hur du strategiserar din egen lösning baserat på den information du har.

Så till slut kommer du att lära dig mer om blockchain eller den underliggande strukturen, men du har inte verktygen för att fullt ut kunna använda den.

För det andra är vårt främsta mål att hjälpa eleverna att bli kunniga och professionella i ämnet så mycket de kan.

Slutligen är vi öppna för att lyssna på dig och vilken typ av kurser du vill ha. Mer så kommer vi alltid att ta hänsyn till dina kommentarer och förbättra våra föreläsningar så mycket vi kan.

Så som du kan se är det några egenskaper som du inte hittar i andra kurser.

I slutet,

Slutligen måste jag säga att handelsfinansiering och blockchain kan vara som yin och yang. Trots att de är helt olika passar de perfekt för att komplettera varandra. Som ett resultat kommer du alltid att få en perfekt lösning på alla handelsfinansieringsfrågor.

Fördelarna med blockchain i handelsfinansiering är enorma och borde inte slösa mer tid.

Som du kan se kan det vara långt att anmäla sig till en kurs. Eftersom vi erbjuder den perfekta lösningen på alla dina problem, kommer vi att rekommendera dig att prova vår blockchain- och handelsfinansieringskurs.

Vi har också andra kurser. Se till att kolla in dessa och börja bygga dina egna lösningar nu!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me