STO-marknadsföringsstrategi: Hur du kan främja din säkerhetsteknik effektivt

2018 var utan tvekan det största för marknaden för Initial Coin Offering (ICO) hittills. Bara under första kvartalet 2018 samlade ICO mer pengar än de gjorde under hela 2017. Under 2017 samlade ICO totalt 5,6 miljarder dollar med genomsnittlig ICO som tog in 12,7 miljoner dollar. Om du jämför dessa data med börsintroduktion (som samlade 188,8 miljarder dollar) är det ganska ödmjukt. Klart, det är fortfarande en lång väg framåt.

ICO: er framgång är inte heller så bra. År 2017 var bara 48% av dessa tillräckligt framgångsrika. Det sker dock en förändring nu, och den nya spelaren är STO eller Security Token Offering. Ända sedan det blev lättare att få finansiering från icke-traditionella källor kom många tvivelaktiga ICO upp och hamnade i branschens image. Det är då Securities and Exchange Commission (SEC) gick in.

Säkerhetstokenerbjudanden, allmänt kända som STO, anses vara ett av de bästa alternativen för ICO som är mer kompatibla med säkerhetsbestämmelser. När många ICO misslyckas med att få godkännande från US Security and Exchanges Commission (SEC) gör STO: er lätt.

STO är avsedd att vara nästa största sak i kryptovalutavärlden. Vissa förutspår till och med STO: s dominans vid 10 biljoner dollar senast 2020. STO: er skiljer sig mycket från ICO. Oavsett om du tar ICO-rutten eller STO, är en solid marknadsplan det enda sättet att lyckas.

Om du planerar att starta STO behöver du en idiotsäker STO-marknadsföringsstrategi som vi kommer att beskriva i den här artikeln. I den här detaljerade artikeln lär du dig hur du startar en framgångsrik STO och hur du marknadsför din STO på rätt sätt, utan att ens använda dyra STO-marknadsföringstjänster.

Vad är skillnaden mellan ICO och STO?

Huvudskillnaden mellan ICO och STO beror på regler och målgrupp. ICO: er finansieras vanligtvis genom detaljinvesterare. En privatinvesterare kan praktiskt taget vara vem som helst. De består vanligtvis av låginkomsttagare som inte har mycket ekonomisk kunskap eller bryr sig om regler eller en affärsplan.

STO: er arbetar inte nödvändigtvis med investerare i detaljhandeln. Detta beror främst på regleringsbegränsningar. Om du till exempel lanserar din STO i USA kan endast ackrediterade investerare delta. Detta ändrar effektivt hela säkerhetstokenstrategin från en ICO: s. STO: s marknadsföringsstrategi skulle inriktas på mer sofistikerade investerare.

Vem investerar i säkerhetstoken? Det är vanligtvis de med konstant hög inkomst eller mycket kapital. Sådana investerare är mycket mer kloka och flitiga. De kommer inte att springa till en blank webbplats eller stor social media-närvaro. Din STO-marknadsföringsplan måste utformas enligt deras persona.

STO-marknadsföringsplan: Hur du marknadsför din STO?

Som med alla marknadsförings- eller PR-planer måste du tydligt definiera dina marknadsföringsmål. Detta börjar månader innan de faktiska marknadsföringsmetoderna äger rum och STO lanseras. Om du börjar utan en tydlig, forskningsdriven strategi kommer du att kasta pengar på marknadsföring av STO utan att uppnå det verkliga underliggande målet.

Det finns frågor som ska besvaras och juridiska steg som ska vidtas, då är det dags att faktiskt utforma marknadsföringsplanen. Kort sagt, du borde ha fyra till fem tydligt definierade mål som omsluter allt du vill uppnå med erbjudandet om säkerhetstoken.

En stor fråga är vem du exakt vill rikta dig till. I fallet med STO borde det inte vara för svårt att sätta dig själv i skorna av den typ av investerare som köper säkerhetstoken. Allt du gör från denna punkt och framåt måste kretsa kring deras persona. Till exempel är geografisk plats en sak du kan behöva fokusera på. Attityder hos investerare kan vara olika på olika platser.

Skapa den perfekta webbplatsen

Den mest grundläggande delen av din marknadsföringsstrategi för säkerhetstoken är webbplatsen. Oavsett var den vanliga säkerhets-token-investeraren kommer kommer webbplatsen att vara den första interaktionen med dem. Du kan ändra många saker i det långa loppet av säkerhet token strategi, men om du förstöra första intrycket du är på väg till ett misslyckande.

Hemsidan är av avgörande betydelse. Det fungerar som ansiktet på STO. Tänk på det som en sammanfattning av affärsplanen. Att skapa en mycket professionell och informativ hemsida och en webbplats är det första steget för att uppnå förtroendet hos dina potentiella investerare.

Här är några riktlinjer för webbplatsen:

 • Webbplatsen ska svara på alla frågor som investerare kan ha på ett tydligt sätt
 • Det bör vara rikt på media (infografik, videor etc.) så länge det är relevant
 • Det ska vara rent och välstrukturerat
 • En detaljerad, teknisk och transparent vitbok som är lättillgänglig
 • Du kan innehålla ett pressmeddelande för att visa att journalister och allmänheten är intresserade av projektet
 • Webbplatsen bör ge riklig information om de personer som är inblandade i STO (även hur man kontaktar dem)

Att få din webbplats rätt är bara basen. Eftersom det är vanligt med allt du bygger, om basen är stark har resten av strukturen större chans att överleva.

Slutför alla juridiska överensstämmelser

Detta är viktigt inte bara för STO utan också ur en marknadsföringsaspekt. Som nämnts tidigare är detta ett område som skiljer en STO från en ICO. Innan du startar STO är det absolut nödvändigt att du uppfyller alla krav på efterlevnad. Du tittar på institutionaliserade investerare. De kommer att gå in i varje liten juridisk detalj i STO och ha sund ekonomisk kunskap för att bryta ner allt. Till skillnad från privatinvesterare som saknar sådan kunskap skulle dessa investerare vara intresserade av att veta om du följer alla regler som anges i din jurisdiktion.

När du är klar med att du erbjuder dina tokens som säkerhetstoken och följer alla regler som anges kan du använda detta som en marknadsföringstaktik. Alla juridiska dokument bör vara tillgängliga för potentiella investerare. I alla andra marknadsföringsmetoder kan du skryta om denna efterlevnad.

Du måste konsultera advokater som har erfarenhet av säkerhetstokenföretag. De leder dig igenom alla krav du behöver uppfylla. Du kan till och med nämna de juridiska företag du har arbetat med på din webbplats. Allt ska vara öppet när det gäller efterlevnad och juridiska strukturer kring STO.

Hur man startar en framgångsrik STO: STO-innehållsstrategi

Innehållet är kung, och faktum är fortfarande detsamma för STO-marknadsföring. Ditt marknadsföringsinnehåll kommer att fungera som din röst, och du vill bli hörd, eller hur? Innehållsmarknadsföring kommer att fungera som en pelare i din övergripande strategi av två skäl.

För det första ger det dig en chans att presentera dig själv och dela din kunskap och historia. För det andra vill den typ av målgrupp du riktar dig till veta mer om dig, din affärsbakgrund och STO: s vägplan. De gör det genom det innehåll du publicerar.

 • Skapa en blogg

Webbplatsen måste ha en aktiv blogg. Du behöver fördjupade artiklar ofta med infografik och statistik för att visa varför det är värt att investera i din säkerhetstoken. Det är ett av de mest effektiva STO-marknadsföringstipsen. Människor kan behöva lite övertygande och din blogg är din absolut bästa chans att få det att hända.

Bloggen låter dig också utveckla dig själv som en myndighet i branschen genom att publicera djupgående högkvalitativa blogginlägg om relevanta ämnen.

Att skapa en blogg tar bara några minuter tack vare de verktyg som finns idag. Men du kommer att kämpa i början. Det kan ta lite tid att locka lite trafik till bloggen. Kom ihåg att din blogg körs tillsammans med andra marknadsföringsplattformar.

Även om det inte finns någon tumregel här, är det en bra start att publicera två till tre detaljerade artiklar om olika ämnen. Du kanske också vill gästinlägg på andra etablerade bloggar.

 • Använd andra innehållsplattformar som Medium

I kryptovalutavärlden är Medium det främsta valet för det. Det är ganska professionellt och har en varierande följd. Det finns en annan särskilt populär inom blockchain-sfärerna, Steemit. Återigen, även detta beslut beror på vem du riktar dig till.

Vi har pratat långt om artiklar men vet du vilket medium som får mest engagemang? Videon anses nu vara det mest engagerande och det snabbast växande mediet på internet.

Du kanske vill ha originalt videoinnehåll tillsammans med din bloggartikel. Alternativt kan du starta en YouTube-kanal med månatliga videoklipp. Detta kan vara ett sätt att nå ut till yngre investerare som föredrar interaktiva medier framför resten.

Kontakta STO-experter eller hyra STO-marknadsföringstjänster

Även om du ser dig själv och din STO som en banbrytare finns det så många hinder du är tvungen att möta. STO-experter kan komma mycket till hands för att undvika sådana hinder. En annan sak du måste tänka på är konkurrens. Det borde vara din lektion från förr ICO. Det var bara för många. Vem ska säga att det inte skulle vara fallet med en säkerhetstokenverksamhet?

Du har tre områden där du behöver hjälp från experterna: juridisk, teknisk och marknadsföring. Alla rådgivare med stark kunskap om marknaden och dess utmaningar kommer att ta med många nya saker till bordet som du kanske aldrig kommer att få annars.

Det bästa är dock anslutningarna. Sådana individer kan ge dig rätt anslutningar i branschen för att skapa ditt nätverk. Detta är avgörande för STO-marknadsföringen, eventuell lansering och naturligtvis dess framgång.

Att söka stöd från STO-experter kommer inte att bli lätt. Du måste först jaga vem de är. Du måste hitta influenser, redaktörer och aktivister. Twitter och LinkedIn kan visa sig vara fördelaktiga när det gäller att nå ut till dem och fånga deras uppmärksamhet. Du bör också överväga att delta i säkerhetstokenhändelser. Där kan du träffa dem personligen och välja deras hjärna om ditt företag.

Starta ett nyhetsbrev

Vid denna tidpunkt känner du till din STO-marknadsföringsstrategi. För det mesta fokuserar människor bara på marknadsföring som ett sätt att locka investerare i STO-sammanhanget. Marknadsföringsfasen är dock återkommande och innebär att de potentiella investerarna behålls. Du måste se till att de investerare som har visat intresse håller fast.

När det gäller att behålla kunderna nuvarande eller potentiella anses e-postmarknadsföring vara ett starkt verktyg. Du måste starta ett nyhetsbrev varje vecka eller månad för att hålla potentiella investerare i ögonen. Det kommer att visa sig vara avgörande för att behålla investerare och växa ditt nätverk.

Du måste ha hört talas om att e-postmarknadsföring är en byst med hög avvisningsfrekvens. Det kommer inte att vara fallet med nyhetsbrevet. Anledningen till det är att det är ganska personligt genom att läsaren valde att registrera sig och är intresserad av att läsa materialet.

Nyhetsbrev kan användas för att uppdatera potentiella investerare om vad du hittills har uppnått. Det kan vara ett sätt att informera dem om den färdplan som genomförs i tid. Det betonar också din transparens som gör STO mer lovande.

Oavsett vilka artiklar du publicerar på bloggen kan du se dem i nyhetsbrevet. Du kan dela din kunskap med läsarna för att inspirera dem att vara en del av den. Om du anser dig vara en stark ledare med en åsikt kan du använda rösten för att kommentera senaste branschhändelser och marknadstrender.

Använd sociala medier till din fulla fördel

Sociala medier är nu en viktig plattform för alla företag och STO är inget undantag. Vi har sett ICO: er som använder sociala medier till sin fulla potential. Men med tanke på att STO skiljer sig från en konventionell ICO, skulle användningen av sociala medier också vara lite annorlunda.

Först och främst behöver du närvaro på alla professionella sociala medier. Dessa inkluderar främst LinkedIn och Twitter. Du skulle också vilja tjäna pengar på de största sociala medieplattformarna som Facebook och YouTube. Det senare är naturligtvis reserverat för allt ditt videoinnehåll inklusive eventuella intervjuer du ger.

Det finns andra plattformar som Reddit. Men de har egentligen inte samma påverkan som de andra. Dessutom kanske din målgrupp inte ens finns på sådana chatt- eller diskussionsforum. Så det lämnar i princip Twitter, Facebook och LinkedIn.

Twitter och Facebook kommer att fungera som ett sätt att kommunicera med allmänheten och potentiella investerare. Du kan använda dessa plattformar för att dela allt innehåll du skapar för att marknadsföra STO. En stor följd av sådana plattformar kan också bidra till att öka din trovärdighet. Slutligen kommer LinkedIn främst att fungera som ett sätt att nätverka och skapa professionella länkar med stora bigwigs.

STO-marknadsföringstips

Reglerna kring en STO hindrar det från att använda vissa medier för att direktmarknadsföra värdepapperen. Det gör det dock inte omöjligt att marknadsföra det direkt. I själva verket bör din marknadsföringsstrategi för säkerhetstoken kretsa kring medier som du fortfarande kan använda lagligt.

Här är några användbara STO-marknadsföringstips:

 1. Använd Proxy Marketing:

  Eftersom du inte direkt kan marknadsföra tokens måste du komma med olika medier för att använda proxy-marknadsföring. Det finns online-publikationer, tidskrifter och bloggar som kan få det att hända för dig. Det handlar bara om att identifiera dem.

 2. Konkurrentanalys:

  Detta bör komma till nytta i alla steg i STO. Som siffrorna indikerar kommer STO att ta över ICO på kort tid. Det betyder mycket konkurrens att ta hand om. Korrekt konkurrentanalys hjälper också din marknadsföringsplan och håller dig förberedd för alla kurvbollar.

 3. Skapa ett bibliotek med potentiella investerare:

  Att rikta sig till rätt publik är nyckeln till att uppnå framgång med STO. Du måste ta hänsyn till alla potentiella investerare och köpare. Att ha dessa uppgifter kan vara enormt fördelaktigt när du skickar ut e-post, nyhetsbrev etc..

 4. Tänk på reglering D:

  STO-marknadsföring är lite komplicerat vad som får tillåtas. Om du befinner dig i USA hindrar Regulation D Sec 506 (c) dig från reklam på tv, tidningar, tidningar, radio, offentliga seminarier och på internet. Du vill inte ha en hel del juridiska problem i detta tidiga skede.

 5. Delta i Blockchain- och Cryptocurrency-konferenser:

  Sådana konferenser kan ge dig ett sätt att personligen träffa andra blockchainföretagare och kryptovalutaentusiaster. Tänk på det som en plattform för att både marknadsföra din STO och skapa ett nätverk. Gör en del undersökningar om sådana personer innan du går till konferensen eller kongressen.

STO Marketing Services

Nu måste du ha insett att STO-marknadsföring inte är något jobb för det svaga hjärtat. Det kommer att ta en stor del av din tid och resurser. Du behöver de absolut bästa människorna för jobbet. Men kanske inte alla har möjlighet att övervaka allt detta. Det är här du kan behöva hjälp av professionella STO-marknadsföringstjänster.

De tar hand om allt på dina vägnar. All information du just har läst i den här artikeln kan hjälpa dig att välja rätt byrå. Alla företag som garanterar genomförandet av en stark marknadsföringsstrategi, en som har beskrivits här, bör göra nedskärningen.

Slutsats

Denna STO-marknadsföringsguide är för dem som förstår vikten av marknadsföring för säkerhetstokenframgången. Det kommer att bli en lång åktur, en med många stötar. Fördelen med att ha en gedigen marknadsföringsstrategi och plan är dock att du kan mildra eventuella oförutsedda risker.

Ditt yttersta mål är att locka rätt publik, tjäna deras förtroende och slutligen konvertera. Om du ser till att dessa mål tas upp i allt du gör som en del av din säkerhetstokenmarknadsföring kan du fortsätta att vara en del av nästa stora och lukrativa trend i världen av blockchain och kryptovaluta..

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me