NEO dApps ekosustav: Cjelovit popis NEO decentraliziranih Blockchain aplikacija

NEO ima za cilj pružiti pametnu ekonomiju koja ne samo da rješava problem digitalizacije imovine već i stvara mrežu povjerenja.

Trenutno je malo blockchain platformi koje pružaju decentralizirane aplikacije, ali NEO je također jedna od onih platformi koje programerima omogućuju prilično jednostavno stvaranje dApps-a. Neki od NEO dApps-a imaju za cilj rješavanje složenih problema iz stvarnog svijeta i revoluciju u korištenju NEO blockchaina.

Pa, zašto razvijati decentraliziranu aplikaciju na NEO-u?

NEO omogućuje programerima stvaranje dApps-a bez učenja bilo kojeg novog programskog jezika. To je ogroman poticaj što se tiče troškova razvoja. Također osigurava besprijekornu integraciju s aplikacijama i uslugama treće strane. Ne samo da se novi programeri koji su željni testirati svoje aplikacije na NEO blockchainu mogu prijaviti za potrebe NEO / GAS-a. Ako se odabere, programeri dobivaju potrebnu kriptovalutu za pokretanje testova i sami vide rezultate. Saznajte više o prednostima NEO-a.

NEO dApps ekosustav – Infografika

Naše istraživanje provedeno je na način da se osigura da NEO dApps spadaju u određene kategorije. Svih 29 aplikacija povezano je s određenom kategorijom. Navedimo ih u nastavku prije nego što započnemo s kompletnim popisom NEO dApps-a.

 1. Razmjena: Nex, Aphelion, Epenex
 2. Mediji: Adex, GagaPay
 3. Tržište: RedPulse, Zeepin, Travala, Phatsma, Thor, MoonLight, Narrative, Impulsify
 4. Identifikacija: TheKey, Bridge Protocol
 5. Optimizacija: Apex, Trojstvo
 6. Servis: Effects.AI, MyWish, NNS
 7. FinTech: AlphaCat, SpotCoin
 8. Igre: AsuraCoin, FTW
 9. AI: Senno
 10. IoT: Orbis
 11. e-trgovina: Izdržljivo
 12. Decentralizirana mreža: QLC lanac

Sad, krenimo!

Cjelovit popis NEO dAppsa od lipnja 2018

U ovom ćemo članku objaviti cjeloviti popis NEO dAppsa. Dakle, bez ikakvog odgađanja, krenimo.

1. Nex

Nex je jedan od uzbudljivih projekata na NEO blockchainu. To je kriptogena trgovačka platforma. Također ima značajku stvaranja usluga plaćanja. Štoviše, radi u decentraliziranom obliku koji iskorištava njegov izvanlančani motor za podudaranje. Motor osigurava da se složeni poslovi u različitim blockchainima brže dovršavaju. I da, Nex može raditi na više blokova. Na primjer, može raditi i kroz Ethereum i kroz NEO.

Tim koji stoji iza Nexa također je jak i pravi kompromise između veteranskih stručnjaka za kriptovalute i programera. Trenutno su u procesu izdavanja Framework-a. Uz to, planiraju pokrenuti prodaju tokena kako bi financirali projekt.

Zasluge za sliku: NEX

Značajke

 • Nex može podnijeti velik broj transakcija koristeći svoj mehanizam za podudaranje izvan lanca.
 • Složene trgovine mogu se rješavati s lakoćom.
 • Surađuje s trećom stranom pametni ugovori kao platni sustav.
 • Omogućuje trgovanje putem više rješenja za blockchain

Web stranica: https://neonexchange.org/

Srednji: https://medium.com/neon-exchange

Kategorija: Razmjena

2. Adex

Adex je oglasna mreža koja se temelji na blockchainu. S Adexom se trgovci mogu povezati s pravom publikom i osigurati da se njihov marketinški proračun najučinkovitije iskoristi. S druge strane, prosječni korisnik može koristiti platformu za unovčavanje svog internetskog utjecaja. To se postiže omogućavanjem svima da se povežu s oglašivačima i dobiju kvalitetan promet putem dogovora.

Iako je Adex u početku započeo s Ethereum blockchainom, vidjeli su da je NEO blockchain bolji. Oni su u procesu prenošenja na NEO. Njihova mreža također ima najviše međunarodne izdavače.

Zasluge za sliku: Adex

Značajke

 • Uz mrežu nisu povezane provizije i naknade.
 • Izvještavanje se vrši transparentno.
 • Podržava posluživanje oglasa na više uređaja.
 • S transparentnošću i integritetom blockchaina, prijevare su uvelike svedene na minimum.

Web stranica: https://www.adex.network/

Srednji: https://medium.com/the-adex-blog

Kategorija: Mediji

3. RedPulse

RedPulse je decentralizirana platforma koja se bavi tržišnom inteligencijom. Posebno je stvoren za kinesko tržište kapitala i financijskih tržišta. Ključno prodajno mjesto platforme je otvoreno istraživanje. Pomaže u povezivanju praktičara, industrijskih stručnjaka i drugih stručnjaka. Ukratko, želi biti ekosustav za razmjenu znanja.

Zasluge za sliku: Crveni puls

Značajke

 • Ekosustav se sastoji od razmjene istraživačkog sadržaja. Pružajući najbolje moguće stručnjake u industriji, omogućava svima da na najbolji mogući način nauče o tržištu.
 • Korištenje blockchaina omogućuje da sadržaj bude što precizniji i transparentniji.
 • Omogućuje analitičarima i ostalim korisnicima da mogu pristupiti informacijama bez preopterećenja.

Web stranica: https://www.redpulse.com/

Blog: https://blog.red-pulse.com/

Kategorija: Tržište

4. Ključ

Ključ je decentralizirani ekosustav koji djeluje kao alat za provjeru identiteta. Koristi blockchain i nacionalne velike podatke. To je alat za identifikaciju koji djeluje zajedno s blockchainom. Dva važna pojma uključuju višedimenzionalnu identifikaciju (BDMI) i podatke koji mogu osobno identificirati (PII). Vlada kontrolira ove dvije tehnologije i osigurava provjeru svih koji su dodani u blockchain. Ukratko, to je decentralizirani sustav kojem je cilj identificirati imovinu ili ljude koji koriste moć blockchaina i nacionalnih velikih podataka.

Zasluge za sliku: Ključ

Značajke

 • Korištenjem TheKey ukupni troškovi identifikacije postaju niski jer uklanjaju dvostruko prikupljanje podataka, provjeru autentičnosti i obradu.
 • Uz blockchain, podaci koji su pohranjeni u ekosustavu nude bolje rezultate. Točan je, pouzdan i sveobuhvatan.
 • Poboljšava korisničko iskustvo na novu razinu. Svemu se pristupa samo kroz jednu aplikaciju.

Web stranica: https://www.thekey.vip/

Srednji: https://medium.com/@thekeyvip

Kategorija:  Identifikacija

5. Zeepin

Na tržištu je uvijek postojala potreba za blockchain rješenjem koje se može pobrinuti za kreativce vani. Zeepin želi učiniti upravo to. Oni grade novo distribuirano gospodarstvo usmjereno samo na kreativnu industriju. Da bi se osiguralo da se rješenje razlikuje od ostalih, koristi prednost blockchain tehnologije.

Kreativne industrije uživat će bolju podršku i povezanost. I ne samo to, nego će biti i bolje zaštićeni i dobiti više priznanja za svoj rad. Koristi ZPT digitalnu valutu kako bi omogućio transakcije u Zeepinu. Ukratko, kreativci mogu zaštititi autorska prava za svoje djelo; tvrtke mogu pronaći talente, crowdfunding se može obaviti za projekte, regrutiranje talenta itd. Mogućnosti za upotrebu platforme su bezbrojne.

Zasluge za sliku: Zeepin

Značajke

 • Izgradite povjerenje među strankama uz pomoć automatiziranih autorizacija i pametnih ugovora u svrhu dogovora.
 • Projekti sada mogu biti zaštićeni autorskim pravima.
 • Menadžeri mogu koristiti Zeepin za zapošljavanje talenata.
 • Financiranje se može izvršiti kad god je to potrebno.

Web stranica: https://www.zeepin.io/

Srednji: https://medium.com/@zeepin

Kategorija: Makretplace

6. GagaPay

GagaPay je marketinška platforma izgrađena na vrhu blockchaina. Bilo koji prodavač može koristiti platformu u stvaranju različitih oblika marketinških kampanja, uključujući preporuke, mrežni ili pridruženi marketing. Također se može koristiti za nagrade i nagrade. Sve se napaja uz pomoć NEO pametnih ugovora. Platforma nudi neometani povuci i ispusti račun kako bi se osiguralo da ga svatko može koristiti. Osim toga, nudi i sve pod jednim računom. Ima jedinstveni način rješavanja poslovnih problema. Također, mogu ga koristiti i blockchain i non-blockchain tvrtke što je učinkovitije moguće.

Značajke

 • Nudi sigurnu i pametnu NEO autorizaciju.
 • Sustavi plaćanja treće strane u potpunosti su podržani za besprijekorno korisničko iskustvo
 • Automatizirajte većinu zadataka uz pomoć pametnih ugovora
 • Pogledajte zaradu i strukturu mreže u stvarnom vremenu.

Web stranica: https://www.gagapay.network/

Srednji: https://medium.com/@GagapayOfficial

Kategorija: Mediji

7. Travala

Travala je marketinški marketing izgrađen u potpunosti na NEO-u. Cilj mu je riješiti problem rezervacije putovanja korištenjem blockchaina. Internetska platforma koristit će i blockchain i NEO decentralizirani motor. Kombinirajući ih oboje, dobit ćemo Travala Booking Marketplace.

Da bi se pokrenula ideja, koristit će se knjiga rezervacija AVA. Djelovat će kao srž ekosustava. S druge strane, korisnici će dobiti ravnopravnu komunikaciju, eliminirajući posrednika. To također znači da postoji 0% provizije.

Zasluge za sliku: Travala

Značajke

 • Svatko može odmah rezervirati s bilo kojeg mjesta. Rezervacije su trenutne zahvaljujući upotrebi blockchaina.
 • Dobro se integrira sa svim trenutnim tržištima, što ga čini relevantnim za trenutno tržište.
 • Snažno zajedničko gospodarstvo gdje korisnici imaju najviše koristi.
 • Aplikacija Travala nudi jednostavno sučelje i iskustvo.

Web stranica: https://project.travala.com/

Srednji: https://medium.com/@travala

Kategorija: Tržište

8. Vrh

Apex je jedan od najperspektivnijih projekata koji je izgrađen na vrhu NEO blockchaina. Ideja Apexa je izgraditi mrežu za potrošače uz izravnu interakciju s poduzećima. Ukratko, cilj mu je poboljšati vrijednost B2C angažmana. Koristi dvostruki mehanizam konsenzusa. Mehanizam se koristi za postizanje i okretnosti i performansi u B2C aplikacijama. Radi u čitavom životnom ciklusu kupca, a također osigurava prijenos imovine između glavne mreže (DPoS) i bočne mreže (PoS).

Zasluge za sliku: Apex

Značajke

 • Apex najbolje djeluje za poslovne bočne lance. Može se koristiti za optimizaciju skalabilnosti i također za skaliranje ekosustava aplikacija u bočnim lancima koji nisu primarna mreža.
 • Apex koristi robusne i robusne podatkovne konektore koji pružaju stvarnu povezanost.
 • Poboljšani višeslojni agilni pametni ugovori koji mogu raditi na višesustavima za poboljšanu povezanost.
 • Nudi mehanizam za transakcije podataka koji gradi B2C povjerenje, sigurnost potrošača i vlasništvo nad podacima

Web stranica: http://apex.chinapex.com

Srednji: https://medium.com/@apexstories

Kategorija: Optimizacija

9. Trojstvo

Trenutna blockchain rješenja uvijek se bore za skaliranje, privatnost i niske naknade za transakcije. Tu dolazi Trinity. To je rješenje za skaliranje izvan lanca kojem je cilj riješiti sve gore navedene probleme. Također donosi stabilnost glavnom lancu imovine. Trinity koristi tehnologiju državnih kanala. To znači da poboljšava brzinu transakcija na novu razinu.

Razmjena izvan lanca ako se pravilno izvede može pomoći poboljšati izvedbu imovine glavnog računala. Ne samo to također poboljšava ukupnu infrastrukturu pružajući bolju skalabilnost, sigurnost i poboljšanu interakciju zbog bržih transakcija. To također dovodi do niskih troškova za transakcije.

Zasluge za sliku: Trojstvo

Značajke

 • Podržava unakrsne transakcije imovine uključujući podatke i vrijednost.
 • Potpuno je autonoman i dobro se izvodi u decentraliziranoj mreži gdje su performanse presudan faktor.
 • Dapps omogućuje automatizaciju stvari i osiguravanje povezanosti mreže.
 • Razmjena informacija postaje sigurna i pouzdana.

Web stranica: https://trinity.tech

Srednji: https://medium.com/@protocoltrinity

Kategorija: Optimizacija

10. Afelij

Aphelion je “revolucionarna P2P platforma za trgovanje”. To je platforma za kriptovalute izgrađena na vrhu NEO blockchaina. Decentraliziran je, bez granica i bez povjerenja. Aphelion želi pružiti peer-to-peer kripto trgovanje širom svijeta pomoću njihove aplikacije Distributed Exchange Asset Ledger (D.E.A.L) dApp. To znači da nema potrebe da treća strana kontrolira razmjenu.

Ovaj pristup također osigurava da nema visokih naknada, zaključanih trgovina, zamrznutih sredstava ili krađa u obliku hakova. Sve je decentralizirano i funkcionira i na lancu i na više lanaca. Štoviše, APH tokeni potrošeni tijekom trgovanja vraćaju se imateljima. Djeluje kao NEO / GAS partnerstvo.

Zasluge za sliku: Aphelion

Značajke

 • Potpuno decentralizirano. Nisu potrebni posrednici.
 • Bez granica je. To znači da ga svatko može koristiti.
 • Moćna P2P mreža s trenutnim transakcijama i bez povjerenja u okruženju kojim upravljaju pametni ugovori.

Web stranica: https://aphelion.org/

Srednji: https://medium.com/@ianholtz

Kategorija: Razmjena

11. Učinak AI

Effect AI je naš sljedeći NEO dApp. To je decentralizirana mreža za umjetnu inteligenciju. Potpuno je izgrađen na vrhu NEO-a. Koristi “decentralizirani mehanički turčin” poznat pod nazivom Effect Force. To znači da se može koristiti za pronalaženje radne snage ljudske inteligencije na zahtjev. Radna snaga se može prilagoditi bez ograničenja veličine i ponavljajućih zadataka. Za poslovanje ovo otvara nove granice jer omogućuje učinkovito korištenje resursa tvrtke.

Da bi sve bilo moguće, koristi mrežu efekata. Mreža efekata radi na pružanju mrežnih usluga na tržištu AI. Postoje tri faze mreže. Sve ove faze ne zahtijevaju naknade i pomažu korisnicima da brzo rastu. Također, NEP-5 tokeni koriste se za njegovo napajanje. Trofazne su efektna sila, pametno tržište i efektna snaga.

Zasluge na slici: Učinak AI

Značajke

 • EFX Token pokreće ekosustav
 • Završite svoj posao s radnom snagom ljudske inteligencije na zahtjev
 • Potpuno skalabilno rješenje s ponavljajućim zadacima i bez ograničenja veličine.

Web stranicahttps://effect.ai/

Srednji: https://medium.com/@effectai

Kategorija: Servis

12. AlphaCat

AlphaCat je blockchain rješenje zasnovano na Fintechu. Cilj mu je pružiti prednost poslu pružajući im predviđanja. Nastoji riješiti problem korištenjem robo-savjetnika za ulaganje u kriptovalute. Platformu trenutno grade članovi Googleovog programa AI, a također i financijski stručnjaci s Wall Streeta. Cilj je pružiti konkurentnu prednost korisnicima najmodernijim algoritmima trgovanja. Algoritmi također koriste prednosti Bit-podataka i umjetne inteligencije.

Ukratko, AlphaCat želi svima olakšati početak trgovanja kriptovalutama. Čini ga dostupnim i svatko može ulagati bez straha od nepoznatog. Riječ je o korištenju trenutne tehnologije u poboljšanju korisničkog iskustva trgovanja.

Zasluge za sliku: AlphaCat

Značajke

 • Pruža potpuno decentraliziranu platformu koja se temelji na ugledu i povjerenju.
 • Robo-savjetnika na tržištu pokreću Big Data i AI
 • Radi i za stručnjake i za početnike.

Web stranica: https://www.alphacat.io/

Srednji: Nijedan

Kategorija: Fintech

13. AsuraCoin

AsuraCoin je naš sljedeći NEO projekt koji je privukao našu pažnju. To je platforma kojoj je cilj poboljšati svijet igara. Da bi to učinio, nudi mnoštvo značajki, uključujući pravila klađenja, streaming uživo, provizije i oklade u zajednici.

I ne samo to, već će i AsuraCoin raditi na tome da publiku podučava nitko drugi nego sami najbolji igrač. Analizirat će najbolje igranje i podučavati profesionalne strategije, izgradnju vještina, donošenje odluka i tako dalje.

Zasluge na slici: Asura Coin

Značajke

 • Platforma će pobjednicima pružiti zajedništvo u širenju i dijeljenje ASA kovanica. Kasnije će biti domaćin i turniri Svjetskog kupa.
 • Klađenje na internetske igre postat će ugodno s novim pravilima klađenja koja će donijeti AsuraCoin.
 • Zajednica može postaviti pravila
 • Potpuno sigurnost podataka jer ste na blockchainu. Da bi to učinio, koristi se NEO blockchain tehnologijom.

Web stranica: https://asuracoin.io/

Srednji: https://www.medium.com/@asuracoin

Kategorija: Igre

14. Senno

Senno je platforma za analizu osjećaja. Koristi AI algoritme i distribuiranu analizu osjećaja. Njihovom uporabom pruža analitiku poslovne inteligencije i ekosustav mudrosti u stvarnom vremenu. To znači da će tvrtke lakše donositi odluke. Senno je izgrađen na vrhu NEO blockchaina i potpuno je decentraliziran. Štoviše, nudi razne načine za analizu podataka uz pomoć svojih algoritama.

Djeluje prikupljanjem podataka, nakon čega slijedi klasifikacija podataka i analiza jezgre. Nakon završetka koristi leksičku analizu i pametne ugovore. Napokon, vrši distribuciju i unovčavanje na tržištu.

Zasluge za sliku: Senno

Značajke

 • Senno koristi umjetnu neuronsku mrežu (ANN) i pruža prikupljanje podataka i analizu događaja uživo. Algoritam strojnog učenja također raste s učenjem.
 • Potpuno decentraliziran i otvoren izvor. Ekonomija se temelji na NEO-u.
 • SENNO tokeni nagrađuju se svima koji podržavaju mrežu i dodaju joj vrijednost pružanjem računalne snage ili razvojnih vještina.

Web stranica: https://senno.io/

Srednji: Nijedan

Kategorija: AI

15. Switcheo

Switcheo je još jedna nevjerojatna razmjena izgrađena na vrhu NEO-a. Također koristi NEP-5 tokene. Switcheo je najbolje definirati kao „Višelančana decentralizirana razmjena“. Razmjena je već aktivna i možete otići i provjeriti što ona nudi. I ne samo to, oni ga obnavljaju novim značajkama za izdanje Switcheo Exchange v 2.0.

S Switcheom možete trgovati NEO, GAS, RPX, WH, IAM, TKY, & TNC. To znači da se na platformi trenutno mogu trgovati samo NEP-5 tokeni.  

Zasluge za sliku: Switcheo

Značajke

 • Pomoću platforme možete odmah trgovati i podizati novac.
 • Uz to su povezane niske naknade za trgovanje. Također, nema naknade za povlačenje.
 • Trgovina NEP-5 tokenima omogućena je zahvaljujući Switcheovoj funkciji Dynamic Call. To znači da će bilo koji NEP-5 token biti dostupan trgovini na platformi nakon završetka ICO-a.

Web stranica: https://switcheo.network/

Srednji: https://medium.com/switcheo

Kategorija: Razmjena

16. Orbis

Orbis je jedinstveni projekt čiji je cilj podići Bluetooth zajednice širom svijeta. Želi zajednici pružiti globalnu, sigurnu, otvorenu i decentraliziranu mrežu. Čineći to, programerima omogućuje pristup razvoju Bluetooth nereda. To znači da se može implementirati na različitim platformama, uključujući digitalnu infrastrukturu, prikupljanje podataka, IoT, upravljanje sustavom i logistiku.

Bluetooth tehnologija uvijek je korisna tehnologija. Također rješava problem koji aplikacije temeljene na WiFi-u ne rješavaju. Orbis to želi iskoristiti i od njega napraviti prekrasan svijet.

Zasluge za sliku: Orbis

Značajke

 • Orbis token (OBT) pokreće mrežu. Kovan je putem upotrebe aplikacije. Štoviše, aktivni čvorovi također dobivaju svoj udio OBT tokena.
 • Internetu će se pristupiti s lokalnog tržišta. To znači da programeri mogu stvoriti nevjerojatnu aplikaciju pomoću mreže i implementirati u različite vertikale, uključujući IoT.
 • Posljednje, ali ne najmanje važno, bit će Obistore. To je trgovina koja je otvorena za razvoj nezavisnih proizvođača i ne ovisi o BLE mrežnoj infrastrukturi da bi funkcionirala.

Web stranicahttps://orbismesh.com

Srednji: Nijedan

Kategorija: IOT

 

17. Bridge Protocol

Bridge Protocol je projekt čiji je cilj izgradnja novih standarda i alata za KYC, tvrtke i ICO-ove. To znači da daje moć u rukama korisnika i organizacije kojoj je cilj zaštititi i upravljati njihovim osjetljivim informacijama. Bridge protokol u potpunosti koristi NEO okvir za to.

Standardi će se stvoriti i za ljude koji žele sudjelovati u više ICO-a. Ideja je imati standardne dopuštene liste za svakog korisnika. Uveli su i certifikate o mostu. To će dati povjerenje korisniku da stupi u interakciju s određenom uslugom ili ICO-om.

Zasluge za sliku: Bridge

Značajke

 • Identifikacije na blockchainu održavat će se u sustavu Bridge Identity Management System. Također će upravljati certificiranjem, opozivom i izdavanjem navedenog identiteta.
 • Mostovni certifikati dodijelit će se entitetima kako bi im se moglo vjerovati.
 • Pruža tržište i TOLL tokene za pristup razvojnim mogućnostima, ICO predlošcima, pravnim ugovorima i tako dalje.

Web stranicahttps://www.bridgeprotocol.io/

Srednji: https://medium.com/@bridgeprotocol

Kategorija: Identifikacija

 

18. Facma

Phatsma je platforma za distribuciju sadržaja. Brz je, siguran i decentraliziran. Projekt se u velikoj mjeri oslanja na protokol Phantasma. Protokol pruža kreatorima sadržaja da distribuiraju svoj zaštićeni materijal sa strahom od krađe. Također, platforma je u potpunosti sigurna, štiteći vaš naporan rad od hakiranja ili curenja informacija.

Također, pomoću decentralizirane platforme, prihod koji kreatori sadržaja ne dijele ni s jednim posrednikom. I ne samo to, sadržaj se neće zaključati jer je na decentraliziranoj platformi. Sve u svemu, sjajna inicijativa s poboljšanom sigurnošću i privatnošću.

Zasluge za sliku: Phatsma

Značajke

 • Pokreće se na blockchainu. Korisnicima također daje potpunu kontrolu nad njihovim sadržajem.
 • Adresa kripto-novčanika također se koristi za upravljanje vlasništvom nad imovinom. Sadržaj je pohranjen na takav način da mu samo vi možete pristupiti.
 • Sadržaj je šifriran i ne može ga ukrasti nitko drugi.
 • Blockchain se također koristi za pohranu i pametni ugovori ga napajaju.

Web stranica: https://phantasma.io/

Srednji: Nijedan.

Kategorija: Tržište

19. Thor

Thor je svirka koja se u potpunosti temelji na NEO-u. Tržište slobodnjaka je veliko i za njega postoji potreba za blockchain rješenjem. Tu Thor dolazi. Radi za tvrtke na zahtjev i slobodnjake te im daje mogućnost da koriste snagu blockchain tehnologije. Dobavljače nazivaju “Radnicima slobode”.

Pogodnosti za ugovore uključuju zdravstvene beneficije, trenutne plaće, mirovinsku štednju i tako dalje. Mirovinska štednja također je automatizirana. Također, posao će moći upravljati svojim radnicima i uštedjeti novac. Mogu iskoristiti jeftiniju obradu plaćanja, jedinstvenu infrastrukturu plaćanja i na kraju će imati sretne ugovarače koji za njih rade u dugotrajnoj vezi.

Zasluge za sliku: Thor

Značajke

 • Thor je ekonomija koncerata koja djeluje i za slobodnjake i za posao. U potpunosti je na blockchainu.
 • Slobodnjaci ostvaruju brojne pogodnosti, uključujući zdravstvene beneficije, mirovinsku štednju itd.
 • Poslovanje također može uštedjeti novac koristeći Thor.

Web stranica: https://www.thortoken.com/

Srednji: https://medium.com/thorco

Kategorija: Tržište

20. MyWish

MyWish je kreator pametnih ugovora. Ne zahtijeva nikakvo kodiranje. I to je to, to je fantastična platforma. Mnogi korisnici žele iskoristiti blockchain, ali nisu opremljeni vještinama kodiranja za stvaranje pametnih ugovora. Ovdje dolazi MyWish.

Da biste koristili aplikaciju, morate ispuniti polja obrasca i izvršiti uplatu. Nakon toga, samo trebate izvršiti uplatu da biste ga rasporedili na blockchain. Sad ćete dobiti kontakt adresu koju odmah možete početi koristiti.

Zasluge za sliku: MyWish

Značajke

 • Možete stvoriti ugovor o rasprodaji za ICO svrhe.
 • Stvorite svoj token kontakt i upotrijebite ga u svom projektu za distribuciju i masovnu prodaju.
 • Možete postaviti odgodu plaćanja.
 • Supports je izgubio ključni ugovor.

Web stranicahttps://mywish.io/

Srednji: https://medium.com/@VladimirTikhomirov

Kategorija: Usluga

21. Mjesečina

Moonlight je platforma za zapošljavanje koja je u potpunosti izgrađena na vrhu NEO blockchaina. Prema web mjestu, riječ je o radnoj snazi ​​pametnog gospodarstva. Moonlight pokušava riješiti problem stjecanja talenata i njeguje ih. Kako bi osigurao da podudaranje funkcionira, blockchain koristi algoritam podudaranja zasnovan na pametnim ugovorima. Tvrtka može postaviti skup vještina potrebnih za pametne ugovore i automatizirati postupak zapošljavanja.

Zasluge za sliku: Mjesečina

Značajke

 • Blockchain vrši identifikaciju resursa i osigurava pravi talent za posao.
 • Nepovjerljivi životopisi dio su ekosustava koji olakšava provjeru životopisa.
 • Projektno financiranje također se može učiniti kako bi se poboljšale šanse za uspjeh projekta.
 • Doznaka je također osigurana.

Web stranicahttps://moonlight.io/

Srednji: https://medium.com/moonlight-io

Kategorija: Tržište

22. Neonameserver (NNS)

NNS je jedinstveni projekt. Cilj mu je pružiti korisniku način imenovanja. Pa, što čini? Pojednostavljuje način izrade hasha i adrese novčanika pametnog ugovora. To znači da možete stvoriti adresu novčanika koju ćete pamtiti. Da bi to učinio, koristit će NEO uslugu sa potrebnom funkcionalnošću. Čineći to, korisnici će moći brzo poslati sredstva na druge adrese jednostavnim upisivanjem riječi ili fraze.

Trenutno joj je cilj samo riješiti problem za NEO adrese ili NEO pametne ugovore. Međutim, u budućnosti će se polako širiti na druge blockchaine.

Zasluge za sliku: Neonameserver

Značajke

 • NNS ima puno slučajeva korištenja. Može se koristiti za pamćenje složenih stvari jednostavnim riječima.
 • Možete se sjetiti javnih adresa, više naziva datoteka i tako dalje.
 • Nadalje, možete lako slati tokene pomoću njega.

Web stranica: https://neons.name/

Srednji: https://medium.com/neweconolab

Kategorija: Usluga

23. Pripovijest

Pripovijest je ekonomija sadržaja koja djeluje kao mreža društvenih medija. U ovoj mreži 85% prihoda podijelit će se s kreatorima sadržaja ili bilo kime tko dodaje vrijednost samoj mreži. To znači da su mogućnosti stvaranja sadržaja stvaratelja bezbrojne. Mreža će kontinuirano pratiti napore i radnje te kako utječe na ekonomičnost mreže. Jednom kad završi, nagrađuje suradnika i poboljšava njegovu reputaciju. Korištenjem blockchaina kreatori mogu stvoriti materijalnu imovinu i stvoriti veću vrijednost od svog rada.

Zasluge za sliku: narativni

Značajke

 • Stvorite brend od sebe i pričajte priče koje se povezuju s publikom.
 • Korisnici će dobiti svoje časopise za objavljivanje.
 • Kreatori sadržaja također mogu poslati sadržaje povezane s nišama i pokazati se kao stručnjaci na tom polju.
 • To je pošten sustav gdje kvaliteta definira vrijednost.

Web stranica: https://www.narrative.network/

Srednji: https://medium.com/narrativenetwork

Kategorija: Tržište

24. Impulsirati

Impulsify je glazbena platforma stvorena na blockchainu. Glavni cilj platforme je pružiti stvaraocima i ljubiteljima glazbe konačnu kontrolu. Glazbeni poduzetnici sada mogu podijeliti svoj kreativni glas i oko sebe izgraditi brend. Korištenje blockchaina osigurava da nitko ne kontrolira mrežu. To je mreža koja teče slobodno gdje je izgrađena na vrhu NEO blockchaina.

Kako bi se osigurao protok imovine, koristit će se IMU token. To je standardni uslužni token NEP5 i stoga je potpuno siguran za upotrebu. Nagrade i isplate vršit će se putem IMU-a. Korisnici također mogu koristiti pametne ugovore za automatizaciju većine stvari.

 

Zasluge za sliku: Impulsify

Značajke

 • Rješava problem centralizacijom.
 • Sadržaj nitko ne može zaključati.
 • Krađa sadržaja postat će gotovo nemoguća.
 • Dosegnite globalnu publiku bez posredničke usluge.
 • Učinite glazbu pametnijom financiranjem, podrškom ili otkrivanjem nove glazbe.

Web stranicahttps://imusify.com/

Srednji: https://medium.com/imusify

Kategorija: Tržište

 

25. Spotcoin

Spotcoin je platforma kojoj je cilj riješiti probleme povezane s digitalnim valutama. To može biti likvidnost ili izravni pristup. Uz ovo, svatko može koristiti digitalne valute, a da dvaput ne razmišlja. Također su se bavili rudarskim operacijama i sada su u potpunosti izgradili automatiziranu digitalnu mjenjačnicu.

U središtu projekta je Spotcore. Obrađuje svaki aspekt platforme, uključujući integraciju razmjene, sustav plaćanja, rudarske operacije i OTC tržište.

Zasluge na slici: Spotcoin

Značajke

 • SpotCoin nudi OTC tržište. To je način da se korisnicima pruže razne usluge u vezi s likvidnošću i trgovinom.
 • Razmjena s fiat-a na digitalnu valutu ili obrnuto
 • Korisnici mogu iskopati novčić ako žele.
 • Podržava plaćanja u maloprodaji poznata kao Spotpay

Web stranica: https://spotcoin.com/

Srednji: https://spotcoin.com/

Kategorija: Fintech

 

26. FTW

FTW ima za cilj izgradnju blockchain lutrije koja djeluje globalno. To znači da svatko može igrati lutriju s bilo kojeg mjesta kad želi. Davanjem mogućnosti za to, revolucionira način rada lutrije. Također čini sve transparentnim i sljedivim. Druga je prednost kako poboljšava skalabilnost. Sada milijuni korisnika mogu bez ikakvih problema raditi lutriju.

Pametni ugovor i NEO blockchain u potpunosti ga napajaju. FTW NEP-5 token izgrađen je za rukovanje transakcijama unutar infrastrukture.

Zasluge za sliku: FTW

Značajke

 • FTW će omogućiti globalno sudjelovanje što se tiče lutrije
 • Potpuno prozirno što eliminira prekršaje
 • Brze transakcije znače da korisnici ne moraju čekati svoj dobitni iznos.

Web stranica: https://www.ftwcoin.io/

Srednji: Nijedan

Kategorija: Igre

 

27. Epenex

Epenex je trgovačka platforma izgrađena na vrhu NEO blockchaina. Pokušava riješiti globalni problem trgovanja digitalnom imovinom. Izgrađujući vrh NEO blockchaina, čini ga više inteligencijskim, žalbenim, sigurnim i transparentnim. To će također smanjiti zločine koji se događaju zbog zlouporabe kriptovaluta.

Zasluge za sliku: Epenex

Značajke

 • Nudi sigurnost imovine korisnika.
 • Sustav posredovanja pošten je i transparentan
 • Osim digitalne imovine, na Epenexu se može trgovati i drugim oblikom imovine
 • Nudi pretraživanje podataka na više platformi

Web stranica: https://epnex.io/

Srednji: https://medium.com/@epiphany.blockchain

Kategorija: Razmjena

 

28. Treatail

Treatail je pametno rješenje za kupnju koje omogućava korisnicima da iskoriste podatke koje generiraju. Stvara personalizirano iskustvo kupovine, sve na temelju vaših podataka. Za njegovo napajanje koristi se NEO blockchain. Trenutno rade na pametnim ugovorima Treatail i topenu NEP5 poznatom kao TTL. Također se radi na upravljanju imovinom, API-ju REST, izradi temeljnog međuopreme.

Zasluge za sliku: Treatail

Značajke

 • Kupujte s bilo kojeg mjesta bilo kad
 • Potpuno prilagođeno iskustvo izrađeno od vaših podataka
 • Možete stvoriti vlastiti dogovor i dobiti upozorenje.
 • To je sigurno i sigurno.

Web stranicahttp://www.treatail.com/

Srednji: Nijedan

Kategorija: e-trgovina

 

29. QLC lanac

QlcChain je javni lanac za mrežu kao uslugu. Potpuno je decentraliziran što znači da ga svatko može koristiti i iskoristiti. Svrha je pružiti mrežne usluge svima. To će funkcionirati korištenjem mreža koje ne koristi većina ljudi širom svijeta. Također, centralizacija može uzrokovati probleme kada su mrežne usluge u pitanju.

Pomoću QLC Chain-a većina mrežnih problema može se riješiti pomoću blockchaina. Stvorit će održivu mrežu koja će pružati mrežu kao uslugu.

Značajke

 • Registrirajte bilo koji mrežni uređaj na blockchain aka QLC Chain.
 • QLC je distribuirana knjiga s pametnim ugovorima. To znači lako izvršavanje automatiziranih zadataka.
 • QLC token pokretat će čitav ekosustav

Web stranica: https://qlcchain.org/

Srednji: https://medium.com/qlc-chain

Kategorija: Decentralizirana mreža

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me