EOS vs NEO: Hvilken vil ta på Ethereum (ETH) på DApps

Blokkjede-teknologiutvikling har resultert i fremveksten av spennende prosjekter som alle blir skutt for folks oppmerksomhet. EOS vs NEO er den siste kranglingen som utvikler seg, ettersom utviklere fortsetter å utforske plattformer for hosting av smarte kontrakter og desentraliserte applikasjoner.

NEO og EOS har samlet fart de siste månedene, sett på som verdige konkurrenter til Ethereum (ETH), som har dukket opp som ønsket plattform for utvikling av smarte kontrakter og desentraliserte søkere.

Så hva får EOS vs. NEO til å fremstå som verdige Ethereum-drapsmenn?

NEO VS EOS: Formål

NEO vs EOS

NEO er en blockchain-plattform og kryptokurrency som søker å bygge et skalerbart nettverk av desentraliserte applikasjoner. Teamet bak den kinesiskbaserte kryptovalutaen har til hensikt å forbedre hvordan eiendeler digitaliseres ved hjelp av digital identitetsteknologi.

Når det er sagt, er NEO egentlig en smart kontraktplattform akkurat som Ethereum, som gjør det mulig for utviklere å kode og komme opp med desentraliserte applikasjoner..

EOS, akkurat som NEO, er også et blockchain-prosjekt som søker å gi høy skalerbarhet for distribusjon av DApps og blockchains. Den kaller seg selv som det kraftigste blockchain-baserte desentraliserte systemet som muliggjør utvikling, hosting og gjennomføring av DApps.

EOS vs NEO: Innfødt valuta

EOS mot NEO

NEO er det opprinnelige tokenet som driver NEO-plattformen som brukes til utvikling av desentraliserte applikasjoner. Ved begynnelsen ble 100 millioner mynter opprettet i Genesis Block. Femti millioner mynter ble solgt til tidlige investorer, og de resterende femti millioner er låst i en smart kontrakt. Hvert år frigjøres 15 millioner mynter for å finansiere utviklingen av langsiktige mål.

EOS er symbolet som driver EOS.IO, som fungerer som et operativsystem i en datamaskin som administrerer og kontrollerer EOS blockchain. En utvikler må ha EOS-mynter i stedet for å bruke dem, for å bruke nettverksressursene til å bygge og kjøre desentraliserte applikasjoner.

Mellom 26. juni 2016 og 1. juli 2017 ble totalt 200 millioner eller 20% av de totale EOS-tokens distribuert. For tiden distribueres 700 millioner tokens fortløpende. 100 millioner mynter blir holdt ‘i en sperring for å blokkere. En.

EOS vs NEO: Transaksjonshastighet og avgifter

NEO er avhengig av konsensusalgoritme for bysantinsk feiltoleranse som gjør det mulig å støtte opptil 10 000 transaksjoner i sekundet. For konsensusbokføring velges noder tilfeldig for å behandle transaksjoner i et nettverk basert på overlappende tillitsnettverk. Foreløpig krever NEO-prosjektet ingen gebyrer for bruk av nettverket.

EOS, derimot, har vokst i popularitet delvis på grunn av den enorme mengden transaksjoner den kan behandle et sekund. Høy skalerbarhet betyr at prosjektblokkjeden kan håndtere over en million transaksjoner i sekundet, gjennom horisontal skalering

EOS krever ikke at folk foretar mikrobetalinger for å utføre oppgaver på blockchain eller sende meldinger. I stedet har enkelte utviklere lov til å bestemme transaksjonsgebyrene som vanligvis er lave. Bedrifter kan komme med sine inntektsgenereringsstrategier.

NEO vs EOS: Blockchain Protocol

EOS.IO er avhengig av delegert proof-of-stake og et rollebasert tillatelseskonsept for drift. Blockchain-protokollen gir fleksibilitet når det gjelder å ta øyeblikkelige beslutninger som tilbakestilling, frysing og fiksering av apper infisert av feil.

NEO bruker derimot Byzantine Fault Tolerance, som de sier er en forbedring av bevis på arbeid og bevis på innsats. Med denne algoritmen kan alle som har en NEO stemme på hvem som skal være deres konsensusnoder ansvarlige for å bestemme en blokk.

Kjennelse

Både EOS og NEO har potensial til å vokse med utviklingen av kryptovaluta og blockchain-teknologi. EOS ser ut til å ha hatt et bedre år og ser ut til å ha større sjanse for å ta Ethereum som en foretrukket plattform for smarte kontrakter og desentraliserte applikasjoner..

Les mer

  • NEO dApps Ecosystem: The Complete List

* Ansvarsfraskrivelse: Artikkelen skal ikke tas som, og er ikke ment å gi noen investeringsråd. Krav i denne artikkelen utgjør ikke investeringsråd og bør ikke tas som sådan. Gjør din egen forskning!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me