bitFlyer Review: Är det säkert? Måste läsa innan du registrerar dig

bitFlyer är ett populärt kryptovalutautbyte som erbjuder en nybörjarvänlig och säker tjänst för att köpa och sälja Bitcoin, Ethereum, Litecoin och andra altcoins. Börsen stöder fiatvaluta som euro, japansk yen och amerikansk dollar innehåller flera funktioner som passar ett stort antal investerare och handlare.

Besök bitFlyer Europe Besök bitFlyer Japan

Medan vi strävar efter att ge dig exakt och den senaste informationen om dess funktioner, användargränssnitt, handelsavgifter och mer i denna bitFlyer-recension, föreslår vi starkt att du besöker webbplatsen för att hålla dig uppdaterad med alla ändringar som kan inträffa efteråt.

bitflyers webbplats

Det rekommenderas ofta att använda en Bitcoin-hårdvaruplånbok som Ledger Nano X vid handel med kryptovaluta. Om du inte har en plånbok, läs vår guide om de bästa plånböckerna för kryptovalutahårdvara.

Vad är bitFlyer?

bitFlyer är en handelsplattform för kryptovaluta och licensierad finansiell institution som verkar i flera jurisdiktioner över hela världen inklusive Japan, Europa och USA. Börsen har samlat tusentals handlare och rankades som nummer 1 2017 för månadsvis handelsvolym med över 250 miljarder som handlades i Japan.

bitFlyer fortsätter att tillhandahålla en säker och enkel plattform för användare att handla världens mest populära kryptovalutor och visas ofta i onlinepublikationer som TechCrunch, Wall Street Journal och CoinDesk.

bitFlyer Jämfört

Avancerade funktioner, ett intuitivt användargränssnitt och en mobil handelsapp är viktiga funktioner på bitFlyer. Denna jämförelsetabell listar andra topprankade kryptobörser som erbjuder funktioner i världsklass.

Är bitFlyer säker?

bitFlyer verkar vara en säkert utbyte för att köpa Bitcoin och andra kryptovalutor direkt. Webbplatsen innehåller ett antal säkerhetsåtgärder för att förhindra tekniska attacker. Klientmedel som lagras i en bitFlyer-plånbok skyddas av Two Factor Authentication, lagringsteknik för kall plånbok och processer med flera signaturer.

bitFlyer-funktioner & Produkter

bitFlyer tillhandahåller funktioner i världsklass för att köpa, handla och sälja kryptovaluta med versionen av stationära och mobilappar. De bästa funktionerna i bitFlyer inkluderar:

 • Ett nybörjarvänligt användargränssnitt som passar nybörjare och erfarna handlare
 • ‘Instant Buy’ -funktion för att köpa Bitcoin och Ethereum snabbt
 • bitFlyer Lightning Exchange för professionella kryptohandlare
 • Marknadsdata i realtid och kartläggning för att handla populära altcoins
 • Handelsapp för att övervaka portföljen och handla var som helst
 • Säker bitFlyer-plånbok som använde en kall plånbok för att skydda användarnas pengar
 • Ett affiliate-program som belönar dig för att ta fler användare till plattformen
 • Kundtjänst dygnet runt med flerspråkig support

bitflyer omedelbart köp

Kontoregistrering & Logga in

Till skapa ett konto med bitFlyer, processen är väldigt enkel och tar bara några minuter att slutföra. För att börja, följ dessa steg:

bitFlyer-verifiering

För att vara berättigad till handel på bitFlyer, användare måste vara bosatta inom stödda regioner i USA, Japan eller Europa och slutföra en verifieringsprocess. Processen sker enligt Know Your Customer (KYC), Anti-Money Laundering (AML) och Combating the Financing of Terrorism (CFT). Dessa aktiviteter hjälper till att avskräcka olagliga transaktioner och förbättra bitFlyer-konto- och plånbokssäkerhet från skadlig aktivitet.

För att slutföra bitFlyer-verifieringen måste följande information skickas:

 • Genomsökning av pass eller identitetskort
 • Adressbevis
 • Foto (selfie)
 • Nationalitet
 • Telefonnummer

Så här sätter du in pengar till bitFlyer

För att sätta in pengar på ett bitFlyer-konto kan användarna göra det överföra medel med banköverföring (SEPA för EU-kunder). För att komma igång, följ dessa enkla steg:

 • Logga in på bitFlyer-kontot
 • Navigera till toppmenyn och klicka på ‘Kontofinansiering’
 • Välj en önskad fiat-valuta, t.ex. EUR för medborgare i Europa
 • Ange bankuppgifter och 6 siffror unik karaktärskod
 • Granska informationen och klicka på “Bekräfta betalning”

bitflyer insättningsmedel

bitFlyer Dashboard

Bitflyer-instrumentpanelen är standardfönstret efter inloggning på ett konto. De instrumentpanelen är väl utformad och ger en ögonblicksbild av tillgångar i bitFlyer-plånboken. Användare kan också snabbt hitta marknadsinformation till höger, till exempel priset på Bitcoin i fiatvaluta. Det finns en användbar navigeringsmeny till vänster med snabblänkar till andra bitFlyer-funktioner.

bitflyer instrumentpanel

bitFlyer Instant Buy

BitFlyer har släppt en ny funktion som heter ‘Instant Buy’ som gör det möjligt för användare att omedelbart köpa kryptovalutor med ett kreditkort och andra omedelbara betalningsmetoder. Alternativet Instant Buy är mycket lämpligt för nybörjare som letar efter en snabbt och enkelt sätt att köpa kryptovalutor till exempel Bitcoin eller de större altcoins som använder online-skrivbordsversionen eller mobilappen bitFlyer.

Följ dessa enkla steg för att köpa krypto direkt med bitFlyer:

bitFlyer Lightning Trading

Valutahandlare kommer att passa bitFlyer Lightning Exchange som tillhandahåller en nybörjarvänligt användargränssnitt med handelsverktyg, riskhanteringsorder och responsiva diagram. Handlare som vet hur man läser ljusstake-diagram kan spekulera på marknaden utan att behöva skapa ett nytt konto.

Jämfört med de mest populära börserna för handel med kryptovalutor i världen är funktionerna och verktygen tillgängliga med bitFlyer Lightning väldigt enkla och lämpliga för nybörjare som vill lära sig att handla kryptovaluta.

bitflyer blixt

Plattformens funktioner kan vara ganska begränsade jämfört med andra avancerade handelsbörser, men bitFlyer Lighting innehåller dock alla grundläggande verktyg. Användare kan visa ett pristabell, handelshistorik, orderbok (senaste köp- och säljorder) och ange affärer med en gräns eller marknadsorder.

bitFlyer Lightning också stöder API-integrering som gör det möjligt för användare att bygga och testa kryptohandelsbots. Detta kräver programmeringserfarenhet för att konfigurera men är en utmärkt funktion som kommer att tilltala vissa handlare. Vi vill se bitFlyer integreras med populära automatiserade kryptostrategisidor som Quadency, Wunderbit Trading och Shrimpy.

Kryptovalutor som stöds

bitFlyer stöder alla större kryptovalutor såsom Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Lisk (LSK) och Monacoin (MONA). Dessa tillgångar kan handlas mot fiatvalutor som EUR, JPY och USD. Jämfört med andra handelsbörser är erbjudandet av kryptovalutapar endast begränsat till populära mynt.

Inte alla kryptovalutabörser är desamma.

JÄMFÖR BITFLYER MED ANDRA

Jämför nu!

bitFlyer-appen

bitFlyer har en mobil handelsapp som stöder både iOS- och Android-mobiloperativsystem. BitFlyer Wallet-appen kan laddas ner från Google Play Butik eller den iOS App Store. Användare i appen kan köpa, handla och sälja digitala valutor när de är på språng och när som helst.

Handelsavgifter

bitFlyer Europe-avgifter

BitFlyer Europe börsen erbjuder en konkurrenskraftig avgiftsstruktur för att köpa krypto direkt med hjälp av euro och är baserad på en 30-dagars handelsvolym som visas nedan. Handlare som köper och säljer kryptovalutor på börsen har ingen handelsavgift.

Det finns inga avgifter för att sätta in EUR i en bitFlyer-plånbok med SEPA. Det finns dock en liten transaktionsavgift på 0,30 € för ≤ 250 000,00 € och 10,00 € för > 250 000,00 € för att ta ut euro tillbaka till ett bankkonto som är mycket rimligt.

bitFlyer USA-avgifter

Avgiftsstrukturen för bitFlyer-användare i USA varierar något. Sammantaget är avgifterna för att köpa krypto konkurrenskraftiga mot andra börser i USA. Det finns inga avgifter för att sätta in USD i en bitFlyer-plånbok med en bankinsättning via ACH och Fedwire. Det finns en 20 $ uttagsavgift med Fedwire som är lite hög för nybörjare. Användare bör använda ACH för att elektroniskt ta ut pengar eftersom det är gratis.

bitFlyer Japan-avgifter

Handelsavgifterna med bitFlyer Japan anses vara låga och konkurrenskraftiga. Avgiftsstrukturen är nivåindelad vilket betyder handelsavgiften minskar gradvis med högre ökad handelsvolym baserat på föregående 30-dagarsperiod.

Det finns inga avgifter för att sätta in och ta ut JPY till ett bitFlyer-konto med en banköverföring via SBI Sumishin Netbank. Vi noterar att andra betalningsmetoder kan medföra en transaktionsavgift på upp till 330 JPY för varje insättning.

säkerhet & bitFlyer plånbok

bitFlyer är stolta över att anta de högsta säkerhetsstandarderna för att erbjuda en handelsmiljö där dess användare känner sig säkra på att göra Bitcoin-transaktioner. Webbplatsen innehåller säkerhetsåtgärder som SSL-certifikat, SHA-2-kryptering och webbapplikations brandväggar.

Användarens medel i bitFlyer-plånboken hålls säkra med säkerhetsåtgärder som:

 • Tvåfaktorautentisering (2FA)
 • 80% av tillgångarna förvaras i kylplånböcker
 • Multisignaturprocess

Även om säkerhetsåtgärderna överensstämmer med branschstandarderna för kryptobörser rekommenderar vi att användare alltid överför sina tillgångar till en extern plånbok. Om du inte har en plånbok, läs vår artikel om de bästa Bitcoin-hårdvaruplånböckerna.

Kundsupport

Webbplatsen bitFlyer har ett omfattande support- och FAQ-avsnitt för nybörjare att komma igång med bitFlyer. Supportavsnittets hjälpavsnitt sorteras i kategorier för snabb navigering, eller så kan användare använda sökfunktionen för att hitta en vanligt ställd fråga.

bitFlyer har ett biljettstödsystem för att begära hjälp, ställa frågor eller ge feedback om tjänsten. Svaret via e-post var snabbt (mindre än 24 timmar) och kundsupportrepresentanterna var professionella.

bitFlyer-alternativ

BYBIT

Omloppsbana

ByBit är en derivatkryptovalutahandelsplattform med tonvikt på hävstångshandel med upp till 100 gånger hävstång på Bitcoin och Etherium-handelspar. Bybit har blivit ett av de bästa kryptobörserna i världen.

Besök hemsida plus500

Plus500

Plus500 är en CFD-leverantör som erbjuder sin massiva kundbas för att handla världens mest populära kryptotillgångar med upp till 30x hävstångseffekt som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron och Monero.

Besök hemsida

Ansvarsfriskrivning: ditt kapital är i fara

binance

Binance

Binance är det största utbytet av kryptovalutor efter handelsvolym och en av de snabbaste leverantörerna av handelstjänster för blockchain-ekosystem. Börsen har sett astronomisk tillväxt och är en premiumkryptohandelsplattform.

Besök hemsida

Vanliga frågor

Är bitFlyer Legit?

bitFlyer verkar vara ett legitimt utbyte av kryptotillgångar licensierad och reglerad i flera jurisdiktioner runt om i världen som Europa, Japan och USA. Börsen har fått förtroende för användare från hela världen med 250 miljarder dollar som handlades 2017.

Vad länder gör bitFlyer-stöd?

bitFlyer EU tillhandahåller tjänster till invånare i Europa och EES. Börsen verkar för närvarande i alla länder inom EES, såsom: Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Irland, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz och Storbritannien.

bitFlyer Japan-användare som ingår i EES kan öppna ett konto hos bitFlyer EU men måste skapa ett nytt konto med en annan e-postadress.

Har bitFlyer ett affiliate- eller remissprogram?

BitFlyers affiliate-program tillåter användare att generera ytterligare inkomster genom att marknadsföra BitFlyer till vänner och familj till tjäna belöningar upp till € 130. För att vara berättigad till anslutna provisioner måste varje refererad användare slutföra kontoregistreringen hos bitFlyer och utföra transaktioner.

Kan amerikanska investerare handla med bitFlyer?

bitFlyer US är en kryptovalutahandelsplattform för kunder i USA som vill köpa, handla, lagra och sälja Bitcoin och andra digitala tillgångar som stablecoins. bitFlyer US är en separat enhet från den europeiska och japanska börsen, så användare i USA måste skapa ett konto på den amerikanska bitFlyer-webbplatsen. För en lista över andra Bitcoin & kryptobörser i USA, läs den här artikeln.

Finns bitFlyer i Australien?

bitFlyer har ingen licens att fungera i Australien och tillåter fiat-till-kryptoköp med AUD. Kunder från denna region kommer att behöva köpa digitala valutor som Bitcoin med hjälp av en australisk kryptobörs.

Slutsats

För att avsluta vår bitFlyer-recension är utbytet ett lättanvänd kryptovalutaplattform som är perfekt för både nybörjare och avancerade handlare. Användargränssnittet är väl utformat på stationära och mobilappversioner. Det är licensierat och reglerat i flera regioner som Europa, Japan och USA vilket är mycket viktigt.

Besök bitFlyer Europe Besök bitFlyer Japan

Du kanske också är intresserad av:

 • 5 bästa plattformar för att tjäna intresse för Crypto
 • 6 bästa ställen att köpa Bitcoin i Storbritannien
 • 8 bästa handelsplattformar för kryptovaluta

 • ChangeNOW Review: Crypto Swaps, handelsavgifter & Mer
 • 8 bästa kryptobörser med nollavgift (handel utan provision)

Det är viktigt att använda ett globalt och pålitligt kryptobörs för att köpa, handla och sälja kryptovalutor. Det finns flera börser som har hackats eller stulits av klientmedel. Följande börser för kryptovalutahandel – förutom ovanstående börs – är välkända och litar på att ge ett säkert och säkert sätt för nybörjare och professionella kryptohandlare att sätta in kryptovalutor och handla digitala tillgångar.

Besök bitFlyer

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me