BlockFi Review: VIKTIGT – Läs innan du använder den

Många kryptoinvesterare kommer att lagra sina digitala tillgångar på en fiat-till-kryptobörs eller en hårdvaruplånbok för förvaring. Även om detta anses vara en standardlagringsmetod, bygger denna strategi inte din kryptoförmögenhet över tiden. Är det inte hela poängen med att investera?

Besök BlockFi

I den här översynen kommer vi att bedöma BlockFi-plattformen, som inte bara är ett alternativ för kryptovalutalagring, individer (och företag) som investeras i Bitcoin och andra altcoins kan passivt tjäna ränta på krypto. Så vi ställer dig följande frågor:

 • Vill du tjäna ränta på Bitcoin-innehav?
 • Vill du tjäna ränta på andra kryptotillgångar?

Nyckelfunktioner:

 • Tjäna upp till 8,6% APY på kryptoinnehav
 • Upplupen ränta betalas per månad och föreningar
 • Högre räntor än traditionell bank
 • Låna fiat med ett kryptobryggat lån
 • Avancerad kryptohandelsplattform
 • Köp stablecoins med banköverföring
 • Reglerad och licensierad finansiell plattform

övergripande

4.7 / 5 Besök BlockFi

Enkel användning

Användargränssnitt

Avgifter

säkerhet

Vad är BlockFi?

BlockFi är ett finansiellt företag med digitala tillgångar med huvudkontor i New Jersey, USA som tillhandahåller professionella finansiella tjänster till privatpersoner och företag över hela världen. Företaget grundades 2017 och är reglerat på federal och statlig nivå i USA (48 stater).

blockfi-webbplats

BlockFi stöds av världsklass och innovativa partners som Galaxy Digital, Susquehanna, Fidelity, rekrytera strategiska partners, Arrington XRP Capital, ConsenSys Ventures, SoFi, Coinbase Ventures, CMT Digital och Morgan Creek Digital.

Vem skapade BlockFi?

BlockFi grundades 2017 av Zac Prince och Flori Marquez. Paret är mycket erfarna och har haft ledande roller i flera framgångsrika teknikföretag och portföljförvaltning vid stora finansiella institutioner som Goldman Sachs.

blockfi-team

BlockFi jämfört

BlockFi är ett populärt sätt att tjäna pengar online via BlockFi-räntekontot och utlåningsplattformen. Här är några andra anmärkningsvärda plattformar i kryptobranschen som BlockFi för att tjäna ränta på krypto eller ta upp kryptobaserade lån.

Är BlockFi Legit?

BlockFi är ett legitimt och pålitligt företag som det är reglerad på federal och statlig nivå i 48 stater inom USA. Företagets primära vårdnadshavare Gemini är ett licensierat New York-förtroendeföretag som omfattas av cybersäkerhetsbestämmelser som utfärdats av New York Department of Financial Services.

Är BlockFi säkert?

BlockFi innehåller ett antal mekanismer som har varit utformad för att upprätthålla “bankliknande” säkerhet för säker förvaring av tillgångar under dess kontroll. Plattformen håller bara en liten del av klientmedlen för uttagsändamål med tredje part som Gemini, BitGo och Coinbase. Resten av medlen förvaras i kylplånböcker och konton kan skyddas med Two Factor Authentication (2FA).

Har BlockFi hackats?

BlockFi var inblandad i en försök att hacka i maj 2020, vilket innebar en SIM-kortbyte med en anställd det där äventyrade plattformens säkerhetssystem i knappt 90 minuter. Enligt rapporter förlorades inga kundmedel i hacket och lagrad information som "användarlösenord, personnummer, skatteidentifikationsnummer, pass, licenser, bankkontouppgifter eller liknande icke-offentlig identifieringsinformation" utsattes inte.

Produkter & Tjänster

BlockFi ger individer runt om i världen möjlighet att göra mer med sina pengar och kryptovalutainvesteringar genom att erbjuda banbrytande finansiella tjänster. Kärnprodukterna som ska användas på BlockFi är:

 • Tjäna intresse för krypto (tjänar upp till 8,6% APY utan dolda avgifter och avgifter som börjar omedelbart och föreningar per månad)
 • Låna krypto och låna kontanter (utnyttja kryptovalutatillgångar och lån fiatvaluta som USD för dagliga utgifter eller för att köpa mer krypto)
 • Handla kryptovaluta (spekulera på marknaden genom spothandel medan du tjänar sammansatt ränta efter att en handel har gjorts)

BlockFi-räntekonto

BlockFi Interest Account (BIA) tillåter användare att överföra och sätta in deras kryptovalutainvestering som Bitcoin och Ethereum för att tjäna ränta på sitt investerade kapital med plattformen. Företaget genererar ränta på de lagrade tillgångarna genom att låna ut medlen till betrodda institutionella låntagare och företag.

Vad är räntan?

BlockFi räntorna varierar mellan 3,6% och 8,6% beroende på kryptovalutatillgången som överförs av ägaren och hålls på plattformen. Den utbetalda räntan är följande.

Hur ofta betalas ränta ut?

Kunder som sätter in pengar på ett kryptosparande- och räntekonto kommer att börja ackumulera ränta omedelbart med avkastningen utbetalad i början av varje kalendermånad. Den utbetalda räntan kombineras med den första insättningen som gör det möjligt för kontoinnehavaren att tjäna sammansatt ränta.

BlockFi erbjuder också en unik funktion för att ge investeraren möjlighet att betala ränta i en annan kryptovaluta än tillgången som finns på ett kryptosparekonto. De Blockfi räntebetalning Flex tillåter användare att betalas ut i en föredragen valuta för att välja att diversifiera portföljen utan att behöva köpa ny krypto med fiat.

Har BlockFi intresseförening?

Räntan på kryptovaluta och stablecoins inom ett BlockFi-konto betalas ut varje månad till kontoinnehavarens onlineplånbok och uppdaterar saldot. Detta betyder intjänad ränta på de nya balansföreningarna som ökade den årliga avkastningen för investeraren.

Till exempel, en användare som tjänar ränta under månad 1, beräknas nästa räntebelopp av det nya totala saldot (gammalt saldo + räntebetalning från månad 1). Ett exempel på 12 månaders utsikter för en 1 BTC-insättning sammansatt varje månad med BlockFi-räntekontot visas nedan.

blockfi ränta

Vem kan ansöka om ett BlockFi-räntekonto?

För att vara berättigad till räntebetalningen måste användaren måste överföra, sätta in och hålla kryptovalutan med BlockFi för förvaring. I gengäld betalas kunden månadsränta vid nybörjaren i varje månad som kommer att inträffa nästa dag efter insättningen.

Finns det ett minsta belopp att sätta in?

BlockFi har inget minsta eller högsta insättningsbelopp för att börja tjäna ränta på kryptovalutatillgångar. Detta är perfekt för nybörjare som kan sätta in fraktioner av BTC, ETH, LTC eller andra digitala valutor som stöds av BlockFi.

Krypto-backade lån

BlockFi-lånet tillåter användare att sätta in kryptotillgångar som säkerhet och ta emot amerikanska dollar direkt till ditt eget bankkonto. Fördelen med att använda krypto som säkerhet jämfört med traditionella finansiella långivare är att du kan få tillgång till kontanter från din kryptoinvestering utan att behöva sälja och utlösa en skattepliktig händelse.

De accepterade kryptotillgångarna som kan användas för att ansöka om lån är Bitcoin, Ether och Litecoin.

bitcoin-lån

BlockFi-räntan beror på det valt lån till värde-förhållande. Detta bestäms av den mängd säkerhet som du måste sätta in för att ta ett lån. Till exempel motsvarar en 50% LVR på ett lån på USD 25 000 USD en ränta på 12,5%.

BlockFi-kryptobryggade lån skulle tilltala en långsiktig kryptoinvestor som inte vill sälja sin investering innan priset når löptid skulle dra nytta av BlockFi. Du kan utnyttja dina kryptoinnehav för att låna fiatvalutor och använda för andra ändamål som att diversifiera din investering, betala av skulder och kostnader eller starta ett nytt företag.

blockfi-kryptolån

Följ dessa steg för att ansöka om ett kryptobaserat lån med BlockFi:

blockfi-lån

Handelsplattform

BlockFi har sin egen börshandel för kryptovaluta som är tillgänglig för sina användare som registrerar ett konto. Det gör det möjligt för investerare på plattformen att växla mellan kryptovalutapar. Det bästa är att du fortfarande tjänar sammansatt ränta medan kryptohandel mellan tillgångar!

blockfi handel krypto

Följ dessa enkla steg för att registrera dig för ett BlockFi-handelskonto och handla krypto:

Köp USD-stablecoins med banköverföring

BlockFi har introducerat en ny funktion som tillåter användare att skicka kontantdepositioner via banköverföring till plattformen. Detta innebär att du överför USD till inköp stallmynt direkt på plattformen för att starta ett BlockFi-räntekonto.

Detta gör det enkelt för nybörjare som aldrig har köpt kryptovalutor tidigare. De kan registrera sig med BlockFi, sätta in amerikanska dollar med banköverföring och få upp till 8,6% på ett BlockFi-räntekonto.

blockfi köp stablecoins

USD-insättningar byts automatiskt in Gemini Dollars (GUSD) som kan konverteras till krypto som Bitcoin, Ethereum, Litecoin och USDC med hjälp av BlockFi-handelsplattformen (och fortfarande tjänar sammansatt ränta).

Följ dessa steg för att köpa stallmynt i USD med BlockFi:

Avgifter

Användare som skapar ett BlockFi-intressekonto omfattas av uttagsgränser som varierar beroende på kryptovalutan som överförs från en BlockFi-plånbok. Det finns inget minimisaldo för att tjäna ränta med BlockFi.

säkerhet

Kundfonder lagrade på BlockFi-plattformen hanteras av deras primära depå, Gemini. Börsen är ett licensierat depåförtroende och världens första kryptobörs och vårdnadshavare som har uppnåtts SOC 2 typ 2-undersökning säkerhetsöverensstämmelse för att skydda kunddata och medel.

BlockFi-medel som innehas med Gemini använder en kall plånbokslösning med flerskikts kryptering som har uppnått en FIPS 140-2 Nivå 3 betyg eller högre enligt webbplatsen. Dessutom används ett multisignaturschema för digital signatur för att eliminera enstaka felpunkter och förbättra motståndskraften mot förlust eller kompromiss av en enskild privat nyckel.

Som sådan använder Gemini och numrerar säkerhetsprotokoll för att skydda sina kunders tillgångar som förklaras i nästa avsnitt. Gemini har också kommersiell brottsförsäkring som överstiger värdet på tillgångar som lagras för deras kunders räkning i de heta plånböckerna online.

Sammanfattningsvis använder BlockFi följande säkerhetsåtgärder för att hålla sina kunders medel säkra och säkra medan de får ränta på ett sparkonto:

 • Tvåfaktorautentisering (2FA) för inloggning och uttag
 • Hårdvarusäkerhetsnycklar och WebAuthn för kontosäkerhet
 • Vitlistning för att begränsa uttagsaktivitet till endast angivna adresser
 • Kryptering för att säkra lösenord, personlig information och annan känslig information

Kundservice

BlockFi erbjuder en omfattande kundsupport och hjälpavsnitt för nya användare att hitta svar till vanliga problem eller problem med felsökning. Hjälpavsnittet innehåller följande huvudkategorier som innehåller detaljerade artiklar och instruktionsguider.

blockfi-stöd

 • Allmänt (läs mer om BlockFi, kontoinställning, säkerhet etc.)
 • BlockFi-räntekonto (ställa in ett räntekonto, handel och uttag)
 • BlockFi-lån (få ett lån, sätta in medel, återbetalningar och valuta som stöds)
 • BlockFi Rewards Bitcoin-kreditkort (hur man registrerar, nya funktioner)

En BlockFi-kund som inte hittar tillräcklig information i hjälpavsnittet kan kontakta BlockFi via sociala mediekanaler eller skicka en biljett. Biljettsystemet kräver standardinformation som namn, e-postadress och en beskrivning av frågan. Enligt vår erfarenhet fick vi ett svar inom 24 timmar vilket är rimlig tid för ett kundsupportteam.

Vanliga frågor

Är BlockFi en plånbok?

Kundmedel som överförs eller köpts direkt med hjälp av plattformen är lagras i en BlockFi-plånbok av den primära vårdnadshavaren Gemini exchange. Plattformen följer strikta säkerhetsprotokoll och procedurer för att säkerställa att medel hålls säkra på BlockFi-plånboken.

Kräver BlockFi KYC?

BlockFi måste följa finansiella bestämmelser enligt Bank Secrecy Act och måste genomföra policyer och förfaranden för att hålla kundernas medel säkra, upptäcka och förhindra penningtvätt och finansiering av terrorism. Därför, kunder som vill öppna ett sparkonto hos BlockFi eller låna sin krypto måste slutföra en KYC-process (Know Your Customer).

Kan jag använda BlockFi i Storbritannien?

BlockFi stöder kunder från hela världen inklusive Storbritannien att sätta in pengar för att få ett kontantlån i GBP eller tjäna ränta. Invånarna kan överföra digitala valutor från en brittisk kryptobörs och sätta in på BlockFi för att börja tjäna ränta.

Har BlockFi en mobilapp?

BlockFi erbjuder en mycket intuitiv, användarvänlig och säker mobilapp för sina kunder att få tillgång till de produkter och tjänster som erbjuds. Appen kan användas för att hantera BlockFi-räntekonto, låna pengar mot kryptoinnehav eller överföra pengar direkt från en kryptoplånbok. BlockFi-mobilappen stöds av Android- och iOS-enheter.

Slutsats

För att avsluta vår BlockFi-recension är plattformen lämplig för långsiktiga innehavare av kryptovalutor med betydande portföljstorlek för att dra nytta av de produkter och tjänster som erbjuds av BlockFi.

Besök BlockFi

Med introduktionen av banköverföringar i USD har dörren nu öppnats för krypto nybörjare och nya investerare att använda BlockFi-produkterna och omedelbart tjäna ränta på deras portfölj för digitala tillgångar. Sammanfattningsvis är här vår åsikt om fördelar och nackdelar med att använda BlockFi:

Fördelar

 • Erbjuder spelförändrade finansiella tjänster av hög kvalitet till kryptoinvesterare
 • Tillåter vardagliga investerare att tjäna mer krypto och växa sin långsiktiga kryptoportfölj
 • BlockFi-räntorna är oöverträffade jämfört med den traditionella banksektorn
 • Ränta betalas varje månad, vilket möjliggör kryptovinster över tiden
 • Kryptobaserade lån kan låsa upp kapital utan att behöva sälja dina tillgångar (t.ex. inte utlösa en skattepliktig händelse)
 • Tjäna sammansatt ränta på din portfölj medan du handlar med tillgångar

Nackdelar

 • Räntan är inte fast
 • Begränsat antal kryptovalutor

Dela den här artikeln med ditt nätverk om du tycker att den är användbar!

Om det finns andra kryptovalutaplattformar, tjänster eller utbyten som du vill att vi ska granska, vänligen meddela oss och kontakta oss med din begäran.

Här är några fler handplockade artiklar som du kan läsa nästa:

 • De 10 bästa Cryptocurrency Exchange i Australien
 • De 7 bästa kryptobörserna med nollavgift (handel utan provision)
 • Plus500-recension: Handel med krypto-CFD: er, funktioner & Avgifter
 • 4 Bästa Bitcoin Cashback & Belöningsapp (GRATIS pengar)
 • 5 webbplatser för att demonstrera handel med Bitcoin med virtuella pengar

Besök BlockFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me