BTC Markets Review: VIKTIGT – Läs innan du använder

BTC Markets är ett populärt kryptobörs i Australien som tillåter individer att handla Bitcoin med AUD. Börsen var ett av de första kryptobörserna som startade i Australien 2013 och används ofta av nybörjare och erfarna investerare. Läs vår artikel om de bästa Bitcoin-börserna i Australien för att se om BTC Markets gjorde vår topp 10.

Besök BTC Markets

I denna BTC Markets-recension kommer vi att ge en översikt och bedömning av vår erfarenhet med hjälp av börsen, dess funktioner, användargränssnitt, insättningsmetoder och handelsavgifter. Vi strävar efter att alltid ge dig korrekt information, men vi föreslår att du besök deras webbplats då och då om några uppdateringar sker efteråt.

Vad är BTC-marknader?

BTC Markets är en populär australisk kryptovaluta handelsplattform baserad i Melbourne som erbjuder en lättanvänt, säkert och pålitligt Bitcoin-utbyte för nybörjare och professionella investerare. Plattformen erbjuder 13 olika kryptovalutapar som kan handlas med ett avancerat handelssystem som passar aktiva investerare.

btc marknader webbplats

Snabb sammanfattning

BTC-marknader jämfört

PayID är en av de mest populära metoderna för att sätta in AUD på BTC-marknader. Denna jämförelsetabell listar andra populära australiska kryptovalutabörser som BTC Markets som tillåter banköverföringar med PayID för att handla Bitcoin.

Är BTC-marknader säkra?

BTC-marknader verkar vara en säkert kryptovalutahandel som innehåller flera säkerhetsfunktioner för att skydda sina kunders medel. Grundades 2013 har inga rapporterade utbyteshack eller stölder av kundfonder rapporterats. Men i december 2020, BTC Markets exponerade namn och e-postadress för tusentals användare i ett e-postmeddelande som inte upptäcktes. Informationssäkerhetsincidenten påverkade alla handlare på plattformen.

Funktioner & Fördelar

BTC Markets erbjuder en stabil och säker plattform för att köpa, handla och sälja krypto. Dessutom erbjuder handelsplattformen följande funktioner och fördelar:

 • Intuitiv och lättanvänd handelsplattform som passar nybörjare och mellanhandlare
 • Enkel köp / säljfunktion för att snabbt komma igång med digitala valutor
 • 20 altcoins att köpa, handla och sälja mot AUD eller BTC
 • Marknadsdata i realtid och kartläggning för att handla populära altcoins
 • Medelvärdeverktyg för dollar för återkommande transaktioner
 • Avancerade ordertyper inklusive stoppgräns, vinst och giltighetstid
 • Världsklass kartläggnings- och tekniska analysverktyg med Trading View
 • Sätt in AUD med PayID, BPAY och Osko
 • En säker plånbok som lagrar över 98% av pengarna i kalla plånböcker offline för att skydda användarnas pengar
 • Tvåfaktorautentisering för att skydda användarkonton
 • Omfattande utbildning, utbildningsguider och vanliga frågor

Skapa ett konto med BTC-marknader

Skapa ett konto med BTC Markets, följ dessa enkla steg:

När du har skapat ett konto, logga in på BTC Markets och slutföra din användarprofil. Här måste du ange personuppgifter som fullständigt namn, bostadsadress, födelsedatum och mobilnummer.

BTC Markets användarprofil

Konto verifikation

För att göra en bankinsättning eller ta ut till eller från ditt BTC Markets-konto måste du först slutföra en KYC-verifieringsprocess (Know Your Customer). Detta är för att bekräfta din identitet för att minimera bedrägerier i enlighet med australiska lagar och regler.

Det enklaste och snabbaste sättet att slutföra verifieringen av BTC-marknader är att skicka in ett australiskt pass eller ett körkort. Du måste också verifiera din nuvarande bostadsadress med hjälp av ett dokument som ett kontoutdrag, elräkning eller ett hyresavtal som visar ditt fullständiga namn och adress. För att verifiera ditt konto, klicka på "konto" i toppmenyn och sedan "ID-verifiering" och slutför varje steg.

Tillgängliga insättningsmetoder

BTC Markets Australia tillåter sina användare att finansiera sitt konto med följande insättningsmetoder:

 • Betalnings-ID: Betalningsmetoden stöds av de flesta australiska banker. Insättningar behandlas vanligtvis omedelbart och kommer att krediteras ditt BTC Markets-konto direkt och det finns inga extra avgifter.
 • BPAY: Ett säkert och pålitligt sätt att finansiera ditt konto. Alla insättningar som görs via BPAY, men det kan ta mellan 1 och 3 arbetsdagar för fonderna att nå BTC-marknader. Det finns inga extra kostnader för att skicka pengar med BPAY.

Handla krypto med BTC-marknader

Börsen är känd för sitt specialbyggda handelssystem som tillhandahåller eget kapital, transaktionsbehandling med stora volymer och automatiserade handelssystem. Den innehåller en avancerad kryptovalutahandelsplattform för att erbjuda sina användare möjligheten att köpa och sälja digitala tillgångar och dra nytta av dagliga prisrörelser.

Handel med BTC-marknader

Handlare på plattformen kan förlänga eller korta marknaden för att säkra mot prisvolatiliteten med tanke på att användarna har flexibiliteten att hantera sin investeringsrisk. Diagrammen drivs av TradingView som är en välkänd kryptokarta- och handelsprogramvara som har flera verktyg, indikator- och ritningsmönster..

Annons

myntkruka

KÖP BITCOIN med australiens favorit kryptoutbyte

BETYG

4.3 / 5

Besök Coinspot

För att göra en beställning, använd orderfönstret som ligger under diagrammen. Det finns flera ordertyper att välja mellan baserat på din in- och utgångsstrategi.

Till exempel att köpa 1 Bitcoin med en marknadsorder:

BTC Markets order

Kryptovalutor som stöds

BTC-marknader stöder 20 digitala tillgångar som kan handlas mot Bitcoin eller australiska dollar (AUD). De tillgängliga kryptovalutorna inkluderar Bitcoin, XRP, Ethereum, Stella Lumens, Chainlink, Litecoin, OmeseGo, PowerLedger, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, Basic Attention Coin, Compound, Algorand, Enjin, Meld Gold och Golem.

btc marknadsför mynt

Handelsavgifter

BTC Markets använder en Nivåavgiftsstruktur för AUD-par som varierar mellan 0,10% och 0,85% beroende på omsatt volym. Handelsavgifterna är helt rimliga för investerare med hög nettovärde. För de flesta som är nybörjare som vill göra sitt första kryptoköp är avgifterna rimliga. Användare som vill maximera insättningen bör överväga ett billigare alternativ som Swyftx.

BTC Markets använder en market maker och taker-modell för handlare på börsen som byter digitala tillgångar mot ett kryptovalutapar som Bitcoin, Litecoin, Ethereum och XRP. Handeln avgifter för att handla krypto med BTC Markets är -0,05% och 0,2% respektive.

Deposition & Uttagsavgifter

BTC Markets tar inte ut någon avgift för att sätta in AUD eller kryptovaluta i börsen eller ta ut AUD från din plånbok till ett australiskt bankkonto. Om du tar ut en kryptovalutatillgång kommer en standardavgift (gruvdrift) att uppkomma som baseras på blockchain-nätverksbelastningen för det specifika myntet.

Är BTC Markets Legit?

BTC Markets verkar vara ett legitimt kryptovalutautbyte baserat på dess strikta efterlevnad av Australiska lagar och förordningar. Handelsplattformen har etablerats sedan 2013 och har strikta KYC-protokoll (Know-Your-Customer) för att minska risken för bedräglig aktivitet.

Alternativ för BTC-marknader

Följande alternativ till BTC-marknader är ansedda kryptovalutautbyten i Australien.

Vanliga frågor

Kräver BTC-marknader kontoverifiering?

Användare som tänker köpa eller sälja kryptovaluta på BTC-marknader måste först bevisa sin identitet i enlighet med Know-Your-Customer (KYC) -protokoll. För att verifiera ditt konto kan följande dokument laddas upp:

 • Internationellt pass
 • nationellt id-kort
 • Körkort

Har BTC-marknader ett anslutningsprogram?

BTC Markets verkar inte erbjuda en remitteringsbonus för att bjuda in nya vänner eller ett affiliate-program.

Kan jag handla kryptovaluta med min SMSF?

BTC Markets tillåter australier att använda sin Super Fund (SMSF) för att köpa digital valuta som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) och andra kryptovalutor. Den differentierade avgiftsstrukturen passar investerare att köpa krypto med en SMSF i Australien. En behörighetsbrev krävs från superfonden för att ge tillstånd att skapa ett konto.

Har BTC-marknader en app?

BTC-marknader verkar inte ha en mobil handelsapp för iOS- och Android-enheter så att användarna kan handla kryptovaluta. Webbplatsen är mobilvänlig men är inte idealisk för att placera, övervaka eller hantera live-positioner.

Vår slutliga dom

För att avsluta vår BTC Markets Australia granskning, erbjuder börsen en komplett och säker kryptohandel för australierna att köpa och sälja populära kryptovalutor. Kartupplevelsen känns som en professionell kryptoplattform utan komplicerade menyer eller distraktioner.

Besök BTC Markets

De tillgängliga alternativen för att sätta in AUD är begränsade och BTC-marknader bör överväga att expandera till att omfatta vanliga betalningsmetoder för att köpa Bitcoin med en kontantdeposition och POLi. Avgifterna är dock mycket rimliga för privatpersoner med hög netto eller SMSF-investerare.

Vi rekommenderar också att du använder en Bitcoin-hårdvaruplånbok som Ledger Nano X vid handel med kryptovaluta. Om du inte har en plånbok, läs vår guide om bästa kryptovalutahårdvaruplånböcker att köpa.

Du kanske också är intresserad av:

 • 10 vanliga frågor om kryptoskatt i Australien (det kan spara pengar)
 • 7 bästa Crypto Swap-plattformar (snabb, säker & Säkra)
 • 8 bästa kryptovalutautbyten i Nya Zeeland
 • ChangeNOW Review: Crypto Swaps, handelsavgifter & Mer
 • 5 Coinspot-alternativ med lägre handelsavgifter

digital våg

Börsavgifter är en mycket viktig faktor för alla potentiella kryptovalutainvesterare. Följande börser – utöver ovanstående börs – ger mycket konkurrenskraftiga handels-, insättnings- och uttagsavgifter med ett brett utbud av insättningsmetoder som passar alla typer av investerare i Australien.

Besök BTC Markets

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me