Changelly Review: Är det fortfarande säkert och hur det fungerar

Changelly är ett av de mest populära kryptobörserna i världen som är allmänt känt för sin omedelbara krypto-till-kryptotjänst. Plattformen erbjuder konkurrenskraftiga handelsavgifter och har över 150 kryptovalutor tillgängliga för utbyte.

Crypto swap-plattformen har vunnit användarnas förtroende under flera år genom att tillhandahålla ett stabilt, transparent, snabbt och användarvänligt gränssnitt för att snabbt byta kryptotillgångar till en annan och även köpa krypto med betalkort eller kreditkort.

Besök Changelly

I denna Changelly-recension kommer vi att ge en översikt och bedömning av den digitala tillgångshandelsplattformen för att hjälpa dig få en uppskattning av dess funktioner, användargränssnitt och handelsavgifter. Medan vi strävar efter att alltid ge dig korrekt information, föreslår vi att du besöker deras webbplats då och då om några uppdateringar inträffar efteråt.

changelly webbplats

Hur fungerar Changelly?

Changelly använder en handelsalgoritm som integreras i några av de största kryptovalutabörserna idag för att samla de bästa kryptoräntorna, som Binance, Poloniex och Bittrex.

Plattformen söker efter och använder bästa tillgängliga pris för att visas i användargränssnittet och låser in priset tills användaren slutför transaktionen och bekräftas i blockchain. Changelly-användare kan därför byta krypto till bästa möjliga priser.

hur changelly fungerar

Changelly Jämfört

Nybörjarvänligt och användarvänligt är en viktig funktion på Changelly. Denna jämförelsetabell listar andra populära kryptobörser som gör det möjligt för användare att byta krypto direkt med en användarvänlig webbplats.

Är Changelly Legit?

Changelly är en legit crypto exchange service som har varit i drift sedan 2015. Online-kryptoplattformen har fått förtroende för användare från hela världen och fortsätter att växa. Changelly-plattformen och dess mobilapp lockar över en miljon besökare varje månad enligt sin webbplats.

Är Changelly Safe?

Changelly är en säkert kryptovalutautbyte som inte är vårdnadshavare. Användarnas medel lagras INTE av onlineplattformen som annars kan hackas eller äventyras. Användarkonton kan skyddas med tvåfaktorautentisering för att ge ytterligare kontosäkerhet och säkerhet.

Changelly registrering & Logga in

Följ dessa steg för att skapa ett konto med Changelly:

ändra sig

Hur man byter krypto med hjälp av Changelly

Processen att utbyta kryptovaluta på Changelly är enkel och enkel. På hemsidan finns en widget till höger för att komma igång. Välj helt enkelt den kryptovaluta som du vill sälja med hjälp av rullgardinsmenyn. När du har angett försäljningsbeloppet väljer du den kryptovaluta du vill köpa.

Mängden kryptovaluta du kommer att få beräknas automatiskt baserat på om du har valt en rörlig eller fast ränta. När du har kontrollerat detaljerna klickar du på ‘Exchange Now’ för att ange din plånbok-adress för kryptovaluta, som visas nedan.

changelly handel kryptovaluta

Därefter måste du ange din plånbokadress där du kommer att få kryptovalutan. Se till att din hårdvaruplånbok kan stödja kryptovalutan innan transaktionen slutförs.

Om du till exempel vill köpa Ethereum måste du ange din Ethereum-adress, inte Bitcoin eller någon annan krypto. Annars kan du förlora alla dina mynt. När du är nöjd med beställningen, acceptera T&Cs och klicka på “Nästa steg”.

bekräfta beställningen ändrigt

Allt du behöver göra är nu att slutföra betalningen genom att skicka den kryptovaluta du vill byta eller byta till adressen. När beställningen är klar skickas kryptovalutan till din hårdvaruplånbok inom cirka 5-30 minuter beroende på blockchain-belastningen.

Köp Crypto med ett betalkort eller kreditkort med hjälp av Changelly

Changelly-användare kan köpa krypto med betalkort eller kredit MoonPay, Simplex eller Indacoin. Följ dessa enkla steg för att köpa krypto med ett bankkort:

Hela processen tar cirka 7 minuter från början till slut. Du bör kontrollera din Bitcoin-plånbok för att säkerställa att transaktionen har slutförts. Titta på videon nedan för en steg-för-steg videohandledning om hur du köper krypto med ett betalkort med hjälp av Changelly.

Behöver du slutföra kontoverifiering?

Ja, om du använder Changelly för första gången för att köpa kryptovaluta, måste du bevisa din identitet i enlighet med Know-Your-Customer (KYC) -protokoll. Verifieringsprocessen tar cirka 30 minuter att slutföra.

För att verifiera ditt konto kan följande dokument laddas upp:

  • Internationellt pass
  • nationellt id-kort
  • Körkort

Vad är Changelly-avgifter?

Börsavgifter måste utvärderas innan du väljer att använda en kryptovalutaväxling. Detta är viktigt när du byter en stor mängd krypto till en annan krypto.

Handelsavgifter

Changelly tillämpar a platt 0,25% handelsavgift till alla kryptotransaktioner.

Deposition & Uttagsavgifter

Det gör Changelly INTE ta ut avgifter för insättning eller uttag av kryptovaluta. Det finns en lägsta nätverksavgift som bestäms av blockchain. Denna avgift varierar beroende på nätverksbelastningen och för varje kryptomynt.

Debitera & Kreditkortsavgifter

Om du köper kryptovaluta med ett betalkort eller kreditkort kommer ytterligare avgifter att uppgå till cirka 5% beroende på vilken tjänsteleverantör du använder (t.ex. Simplex, MoonPay och Indacoin) plus en avgift på 2,5% Changelly.

Samma avgift gäller om du säljer krypto tillbaka till fiatvaluta eller överför till ett bankkonto.

Vanliga frågor

Vilka kryptovalutor stöder Changelly?

Changelly stöder över 150 kryptovalutor inklusive de stora digitala valutorna som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS, Stellar, Monero och många fler. Changelly lägger kontinuerligt till stöd för nya altcoins som du kanske inte är medvetna om som vinner popularitet i blockchain-utrymmet.

För att ta reda på hela listan över kryptovalutor som stöds kan du besöka sidan ‘Valutor som stöds’.

Vad är Changelly-remissprogrammet?

Changelly erbjuder ett affiliate-program som belönar sina användare med 50% av provisionen för varje transaktion. För att vara berättigad till remissprogrammet måste du registrera dig för ett Changelly-konto och dela din remisslänk.

Alla provisioner som tjänas genom Changelly-anslutningsprogrammet betalas i Bitcoin (BTC).

Vilka länder stöds på Changelly?

Changelly är globala kryptovalutatjänster online som är tillgängliga för användare i nästan alla länder över hela världen inklusive USA, Storbritannien, Australien, Europa och Kanada. Plattformen granskas ofta som ett av de bästa kryptovalutautbytena i USA för att köpa krypto med betalkort eller kreditkort.

Slutsats

För att avsluta vår Changelly-recension, är användarvänligheten och det enkla att använda gränssnittet ett attraktivt online-kryptobörs för att konvertera digitala valutor. Hela processen att handla krypto eller köpa krypto med ett bankkort tar bara några minuter.

Besök Changelly

Eftersom Changelly inte lagrar några kryptotillgångar kan det anses vara ett säkert kryptobörs att använda. Handelsavgifterna för att köpa krypto med betalkort kan dock vara så höga som 7,5% av det totala beloppet. Jämfört med andra fiat-till-kryptobörser som gör att du kan köpa krypto med kreditkort är detta ganska högt.

Sammanfattningsvis tror vi att Changelly är en legitim kryptoplattform online som du bör överväga att använda.

Gilla det här inlägget? Glöm inte att dela det!

Du kanske också är intresserad av:

  • 5 bästa plattformar för att tjäna intresse för Crypto
  • 10 bästa Bitcoin & Cryptocurrency Exchange i Australien
  • Hur man köper Bitcoins med Amazon-presentkort (Super Easy)
  • 6 bästa ställen att köpa Bitcoin i Storbritannien

  • 8 bästa kryptobörser utan nollavgift (handel utan provision)

Om det finns andra kryptovalutautbyten som du vill att vi ska granska, lämna oss en kommentar.

Det är viktigt att använda ett globalt och pålitligt kryptobörs för att köpa, handla och sälja Bitcoin och kryptovalutor. Det finns flera börser som har hackats eller stulits av klientmedel. Följande valutahandelbörser – förutom ovanstående börs – är välkända och betrodda för att ge ett säkert och säkert sätt för nybörjare och professionella kryptohandlare att sätta in fiatvaluta och köpa digitala tillgångar.

Besök Changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me