Phemex Review: Handla krypto med nollavgifter

Phemex är en kryptovalutaplattform som gör det möjligt för individer över hela världen att få tillgång till digitala valutor genom en användarvänlig, säker och effektiv kryptohandel. Ledd av över 8 tidigare Morgan Stanley-chefer, syftar Phemex till att bli den bästa handelsplattformen för kryptovalutaderivat.

Besök Phemex

Medan vi strävar efter att ge dig korrekt och den senaste informationen om dess funktioner, användargränssnitt och handelsavgifter med mera i denna Phemex-recension, rekommenderar vi starkt att du besöker deras webbplats för att hålla dig uppdaterad med eventuella ändringar som kan inträffa efteråt.

phemex

Det rekommenderas att ta ut handelsvinster till en Bitcoin-hårdvaruplånbok som Ledger Nano X vid handel med kryptovaluta. Om du inte har en plånbok, läs vår guide om de bästa kryptohårdvaruplånböckerna.

Vad är Phemex?

Phemex är en börs för handel med kryptovalutaderivat i Singapore som grundades 2019. Börsen tillåter individer att handla eviga kontrakt som BTCUSD, ETHUSD, XRPUSD, LTCUSD, XTZUSD och LINKUSD med upp till 100x hävstång. Phemex är välkänt för sin kryptohandel med nollavgift på spotpar och är för närvarande rankad # 6 för daglig handelsvolym.

phemex-volym

Vem äger Phemex?

Phemex var grundades av 8 tidigare Morgan Stanley-chefer med 40+ års kombinerad erfarenhet av att leverera HFT (högfrekvent teknik) med stor stabilitet. Börsägarna strävar efter att få miljontals potentiella användare till ett digitalt valutasystem genom att möjliggöra åtkomst till en användarvänlig, säker och effektiv handelsplattform..

Phemex jämfört

Avancerade funktioner, ett intuitivt användargränssnitt och hög leverage-handel är viktiga funktioner på Phemex. Denna jämförelsetabell listar andra topprankade kryptobörser som Phemex som erbjuder funktioner i världsklass.

Phemex-funktioner

Phemex-användare av plattformen har tillgång till flera innovativa handelsfunktioner och finansiella verktyg för att öka potentiella vinster som handlar med kryptovalutor. Börsen innehåller funktioner som:

 • Nybörjarvänligt användargränssnitt
 • Ingen KYC att börja handla
 • Spot trading-marknad med noll handelsavgifter
 • Derivat växlar med hävstång upp till 100 gånger och BTC- eller USD-avveckling
 • Demokonto för kryptovaluta för handel med kryptovaluta med noll risk
 • Mobilapp för handel när som helst och var som helst
 • Generöst affiliate-program som belönar dig för att ta med användare
 • 24/7 kundsupportteam

phemex utbyte

Är Phemex reglerad?

Phemex verkar vara ett legitimt företag som är registrerat i BVI med anställda och användare över hela världen. Utbytet är inte reglerad och är begränsad i olika länder med strikta finansiella lagar som USA.

Är Phemex säkert?

Börsen har flera säkerhetsfunktioner för att säkerställa säkerheten för sina kunders medel och personlig information. Viktiga säkerhetsmetoder som har implementerats inkluderar 100% kallt plånbokssystem, uttagsprocess med flera signaturer och Two Factor Authentication (2FA). Phemex har inte hackats eller äventyras vilket resulterar i förlust av medel eller klientinformation baserat på vår forskning.

Registrering & Logga in

För att skapa ett konto hos Phemex är registreringsprocessen mycket enkel och tar bara några minuter. Det kostar inte att skapa ett konto eller underhålla en plånbok med Phemex. För att komma igång, följ dessa enkla steg:

phemex-registrering

Insättning av medel till Phemex

Med Phemex-utbyte kan du överföra kryptovaluta från en kryptomaskinplånbok direkt till den digitala handelsplattformen för att börja handla. Bitcoin- och USDT-insättningar är säkrade i Phemex-plånboken. Hastigheten för en insättning för att nå din Phemex-plånbok beror på kryptotillgången, antalet bekräftelser som krävs och blockchain-nätverksbelastningen.

phemex insättning btc

Följ dessa steg för att göra en insättning i Phemex:

Phemex användargränssnitt

Användargränssnittet är en kritisk aspekt för kryptohandlare som använder teknisk analys. Efter att ha använt Phemex handelsplattform blev vi imponerade av kartgränssnittet och verktygen. Upplevelsen var enkel, smidig och har utmärkta tekniska indikatorer och ritverktyg som du förväntar dig. Kartmjukvaran tillhandahålls av Tradingview, som de flesta kryptohandlare kommer att känna till.

phemex användargränssnitt

Till vänster kan användare välja och välja ett kryptopar att köpa eller sälja. När du väljer ett par visas orderinmatningsfönstret nedan för att göra transaktioner med platsbyte eller permanenta kryptoavtal. Det finns flera ordertyper som inkluderar:

 • Begränsa
 • Marknadsföra
 • Villkorligt (endast tillgängligt för premiumanvändare)

Orderfönstrets procentsatser (t.ex. 25%, 50% och 100%) för att fylla i handelsvolymen i förhållande till det tillgängliga saldot på handelskontot. Detta är ganska standard på majoriteten av börserna för kryptovalutahandel. Orderfönstret är något annorlunda för kontraktsmarknaderna som har en hävstångsreglage.

phemex marginal

Till höger kan du se orderboken som visar alla priser som människor är villiga att köpa och sälja vald kryptovaluta för. Siffrorna i mitten visar det senaste försäljningspriset och volymen eller beloppet som handlas på varje prisnivå. Genom att klicka på en ny handel fylls orderformuläret med det exakta priset på paret. Detta sparar tid och förhindrar att du gör ett misstag när du skriver in priserna manuellt.

Annons

BYBIT

tjäna belöningar upp till $ 600 med bitcoin-insättningar

BETYG

4.7 / 5

Gör anspråk på $ 600

Hur man handlar med Phemex med nollavgifter

Följ dessa enkla steg för att köpa och sälja kryptovaluta med Phemex:

Börsen tillhandahåller också ett handelsavtal för GOLD / USD och med fler tillgångar som S&P 500-aktier, aktieindex, räntor, FOREX, råvaror, energi och metaller som släpps på plattformen inom kort enligt Phemex-webbplatsen.

Inte alla kryptovalutabörser är desamma.

JÄMFÖR PHEMEX MED ANDRA

Jämför nu!

Köp Crypto med Phemex

Phemex har samarbetat med Banxa, en internationellt kompatibel fiat-till-krypto-gateway för att tillåta sina användare att köpa krypto med ett kredit- / bankkort eller banköverföring direkt från Phemex-webbplatsen. För närvarande tillåter gränssnittet köp av Bitcoin, Ethereum och Tether.

Köpta medel krediteras din Phemex-plånbok för handel med uttag till en hårdvaruplånbok.

phemex köp krypto

Phemex Demo-konto

Phemex erbjuder ett testnät för att tillåta användare att utöva kryptohandel med ett demo-konto utan att göra en insättning. Den simulerade handelsmiljön ger samma funktioner och funktioner som huvudbörsen. Phemex testnet-kontot kan nås under ‘Produkter’ längs toppmenyn.

Kryptovalutor som stöds

Phemex stöder ett antal kryptotillgångar som kan köpas och säljas på börsen som BTC, ETH, XRP, LTC, LINK, XTZ, LTC och USDT. Listan över accepterade mynt är ganska begränsad jämfört med andra handelsplattformar.

Växlingsavgifter & Gränser

Spotbyte

Phemex spotbyte är tillgängligt för Premium- och Premium-testanvändare som kan köpa eller sälja krypto med noll avgifter eller provisioner med webbplatsen eller mobilappen. Detta är ett av de billigaste sätten att handla mellan digitala valutor. Handlare som använder en API-transaktion medför en 0,1% transaktionsavgifter. Förutom nedanstående mynt: XTZ, LTC, ADA, TRX och ONT handelspar med nollavgifter kommer snart.

Handel med kontrakt

Phemex avtalshandelsavgift baseras på en tillverkar- och tagarmodell och tillämpar en avgift baserad på om användaren placerar en marknad eller begränsar order. Handlare som tillhandahåller likviditet i orderboken (t.ex. begränsningsorder) får en -0,025% rabatt på deras transaktion. Handlare som tar bort likviditet från orderboken (t.ex. marknadsorder) debiteras a 0,075% avgift vid utförande.

Phemex finansieringsavgifter tas ut eller utfärdas mellan innehavare av långa och korta positioner var 8: e timme. Börsen tar inte ut någon avgift för innehav av positioner över natten. Sammantaget är handelsavgifterna mycket konkurrenskraftiga jämfört med andra kryptoplattformar som Bybit, FTX, BitMEX och Bitfinex. Dessa börser erbjuder högre likviditet än Phemex enligt Coinmarketcap vilket är en fördel för daghandlare och individer med hög nettovärde som handlar med hävstång.

utbyten som phemex

Deposition & Uttagsavgifter

Phemex tar inte ut några avgifter för insättningar eller uttag till och från dess handelskonto. Ett uttag från en Phemex-plånbok medför standardavgiften för blockchain som varierar beroende på kryptotillgången och nätverksbelastningen.

Phemex Premium

Phemex-användare som registrerar ett konto är berättigade till en 7-dagars gratis premiummedlemskapsprov. Phemex Premium-kontot erbjuder ytterligare funktioner som inte är tillgängliga på ett gratis konto som:

 • Handla kryptoplatsen
 • NOLL handelsavgifter tillämpas på utförda order på spotmarknaden
 • Avancerade order för att hantera risker (dvs. villkorliga ordertyper) på spotmarknaden
 • Ge en 30-dagars fullständig Premium-provperiod till vänner och familj

phemex premium

Phemex-priser

Phemex Premium-konto är ett betalt abonnemang som gör det möjligt för handlare att köpa och sälja kryptovalutor på platsbörsen utan nollavgifter. Phemex Premium-medlemspriset börjar från:

 • $ 9,99 USD under en 30-dagarsperiod
 • $ 19,99 USD under en 90-dagarsperiod
 • $ 69,99 USD under en ettårsperiod

Användare som handlar stora volymer eller handlar ofta med en kryptobörs på plats kommer att dra nytta av att betala inga handelsavgifter för sina transaktioner som kan äta på dina vinster. Ett medlemskap som börjar från 0,19 USD per dag är ett rättvist pris och kan göra stor skillnad för den totala vinsten och förlusten vid slutet av året.

Relaterad: De 7 bästa kryptobörserna med nollavgift (handel utan provision)

Premium-kontot upphör automatiskt i slutet av sin period och kan inte annulleras inom dess giltighetsperiod. Automatisk förnyelse av prenumerationen kan när som helst avbrytas.

phemex prissättning

Vanliga frågor

Har Phemex en mobilapp?

Phemex har en mobilapp som tillåter sina användare att köpa, handla och sälja kryptovalutor och derivat från en iOS- eller Android-enhet. Appen är enkel och lätt att använda som passar nybörjare och mellanhandlare.

Vilka länder stöds?

Phemex är en världsomspännande handel med kryptovalutahandel som är tillgänglig för användare globalt i länder som Kanada, Storbritannien, Australien och Nya Zeeland. Följande länder är förbjudna att använda Phemex:

 • Afghanistan
 • Centralafrikanska republiken Kongo
 • Elfenbenskusten
 • Kuba
 • Eritrea
 • Guinea-Bissau
 • Iran
 • Irak
 • Nordkorea
 • Liberia
 • Libyen
 • Panama
 • Rwanda
 • Somalia
 • södra Sudan
 • Sudan
 • Ukraina (Krim)
 • Jemen
 • Zimbabwe

Phemex-alternativ

Phemex är en kvalitetsplatsplattform för kryptovalutor som ligger bra mot konkurrenter som BitMEX och Bitfinex. Här är jämförbara plattformar som Phemex som erbjuder upp till 100x hävstång och konkurrenskraftiga handelsavgifter.

phemex-konkurrenter

Slutsats

För att avsluta vår Phemex-recension är kryptoplattformen full av utmärkta funktioner för handlare som vill spekulera i digitala valutor med hävstång. Den innehåller ett banbrytande användargränssnitt och avancerade riskhanteringsverktyg och ritverktyg som finns tillgängliga på stationära och mobilappversioner.

Besök Phemex

Även om det finns en liten medlemskostnad, bör seriösa kryptohandlare överväga en uppgradering till Premium-kontot. Detta kan potentiellt öka din lönsamhet genom att INTE ådra dig handelsavgifter och kan betala för ett årsabonnemang många gånger.

Notera: Medan vi strävar efter att förse dig med korrekt och den senaste informationen i denna Phemex.com-utbytesrecension, rekommenderar vi starkt att du besöker deras webbplats för att hålla dig uppdaterad med alla ändringar som kan inträffa efteråt.

Du kanske också är intresserad av:

 • Hur man tjänar Bitcoin gratis: 6 beprövade metoder
 • 4 Bästa Bitcoin Cashback & Belöningsapp (GRATIS pengar)
 • 5 bästa plattformar för att tjäna intresse för Crypto
 • Räkorgranskning: Balansera din kryptoportfölj automatiskt
 • 4 Bästa Crypto Charting-programvaran & Verktyg för Altcoin-handlare

Riskhanteringsverktyg och plattformsfunktioner är mycket viktiga för alla potentiella kryptovalutainvesterare. Följande börser för kryptovalutahandel – förutom ovanstående börs – erbjuder avancerade handelsfunktioner, tekniska indikatorer och ett smidigt, mobilresponsivt diagramgränssnitt som passar nybörjare och professionella kryptohandlare.

Besök Phemex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me