Primebit Review: Är det legit? (Vi har svaren)

PrimeBit är en peer to peer-kryptomarginalhandel som tillåter användare att handla eviga kontrakt i Bitcoin, Ethereum och Litecoin med upp till 200x hävstång. Plattformen är integrerad med MetaTrader 5, som har varit den valda handelsapplikationen för erfarna och nybörjare.

Besök PrimeBit

Nu, eftersom Primebit är ett relativt nytt utbyte, kan du vara orolig för några saker, till exempel om det är ett säkert och legitimt kryptobörs. Denna granskning kommer att undersöka plattformens säkerhet och andra viktiga faktorer såsom handelsavgifter, kartgränssnitt, insättningsmetoder och kundsupport.

primebit

Vad är PrimeBit?

PrimeBit är en peer-to-peer kryptovalutaplattform som grundades 2019, där du kan handla eviga kontrakt mellan andra användare av kryptosamhället.

Det är en nybörjarvänlig handelsplattform och första utbyte i sitt slag för att integreras med MetaTrader 5. Börsen erbjuder handel med Bitcoin, Ethereum och Litecoin-par. Varje digital tillgång kan handlas med hög hävstångseffekt upp till 200 gånger med webtrader för skrivbordet i Primebit-appen för mobila enheter.

Snabb sammanfattning

PrimeBit Jämfört

Avancerade funktioner, intuitivt användargränssnitt och en mobil handelsapp är viktiga funktioner på PrimeBit. Denna jämförelsetabell listar andra topprankade kryptobörser som erbjuder funktioner i världsklass.

Du kanske också är intresserad av:

 • 8 bästa kryptobörser med nollavgift (handel utan provision)
 • Varför fortsätter jag att förlora pengar på Bitmex? Undvik dessa 5 misstag
 • 4 Bästa Bitcoin Cashback & Belöningsapp (GRATIS pengar)
 • 3 bästa kryptokartläggningssajter för Altcoin-handlare
 • Bybit lanserar sin globala BTC Brawl Trading Competition

Är PrimeBit säker?

Det har hittills inte rapporterats några hack eller stölder på Primebit. Detta tillskrivs den höga standarden för säkerhetskontroller på plattformen för att hålla användarens fond säker och säker. Primebit är ett legitimt utbyte som snabbt har separerat sig från andra kryptoplattformar genom att erbjuda peer-to-peer-handel och integration med MT5.

Hur du registrerar dig med PrimeBit

Följ dessa enkla steg för att skapa ett konto på PrimeBit:

primebitregister

Hur du sätter in pengar på PrimeBit

PrimeBit accepterar endast insättningar i Bitcoin. Det finns två alternativ att finansiera ditt PrimeBit-konto med Bitcoin:

 • Sätt in Bitcoin från en hårdvaruplånbok eller annan utbyte direkt på kontot
 • Köp Bitcoin med banköverföring med Match2Pay

Alternativt måste du sätta in pengar med en ansedd fiat-till-krypto-utbyte och sedan överföra den köpta Bitcoin till Primebit.

Överför BTC till PrimeBit

För att sätta in pengar från en annan plånbok, klicka på sidan för kontosammanfattning ‘Insättningsfonder’ för att ta upp PrimeBit-insättningsupprullaren. Kontot BTC Wallet Address och QR-koden visas för att skicka BTC till.

primebit insättning

Köp BTC på PrimeBit

För nya användare som ännu inte äger Bitcoin men som vill börja handla på plattformen har PrimeBit exchange ett gränssnitt med Match2Pay som gör att du kan köpa Bitcoin med banköverföring med USD. Match2Pay är en välkänd och pålitlig fiat-till-krypto-leverantör som stöder populära utbyten som:

 • Coinbase
 • Kraken
 • Gemini

primebit köp bitcoin

Handel på PrimeBit

För alla handlare, charting-gränssnitt är en av de viktigaste övervägandena när du väljer ett kryptoutbyte. Speciellt för handlare som förlitar sig på teknisk analys för att hitta en fördel på marknaden.

När du väljer en kryptovalutahandel bör du vara bekväm med handelsgränssnittet, ordertyperna och kartverktygen. Det måste kännas rätt eftersom det är här som mest av din tid kommer att spenderas!

När du först loggar in på PrimeBit-utbyte är det första du kommer att märka att kartläggningssystemet är baserat på TradingView-motorn. Som de flesta veteranhandlare vet är TradingView-diagram kända för smidiga, intuitiva och mycket funktionella diagram. Detta är mycket bättre än det tidigare användargränssnittet som baserades på MetaTrader 5.

primebit-diagram

Användare av Primebit kommer att dra nytta av avancerade handelsverktyg och indikatorer från TradingView som kan användas för att analysera de levande kryptopriserna i enlighet med deras handelsstrategi. Du kan lägga till flera tekniska indikatorer för att lägga över levande priser och använda ritverktygen för att analysera prisbeteende.

Beställningsfönstret till höger verkar vara ganska grundläggande. Även om den innehåller alla funktioner du kan förvänta dig av en ansedd kryptomarginal handelsplattform. Genom att använda orderfönstret kan du placera, stoppa och begränsa order som vi kommer att täcka i nästa avsnitt.

primebit orderbok

Hur man handlar med PrimeBit

För att börja handla med Primebit, navigera till ‘Kalkylator ikonen längst upp till höger i handelsfönstret. Detta kommer att ta upp några olika alternativ:

 • Kontrakt: Visa kontraktsinformation för den valda tillgången såsom senaste pris, finansieringsräntor och 24-timmars volym
 • Placera: Visa alla öppna positioner och väntande order (gräns)
 • Ny order: För att komma in i en ny position eller ställa in en väntande order

primebit calc

Genom fönstret Ny order kan användare välja kryptotillgången som ska handlas, välja KÖP eller SÄLJ, välja marknadsordertyp och ange positionsstorlek. PrimeBit kommer att beräkna det uppskattade likvidationspriset baserat på den initiala marginalen och visa det återstående saldot om handeln utförs.

De två olika typerna av marknadsordrar som finns tillgängliga på PrimeBit är:

 • A Begränsa Ordning låter dig köpa eller sälja en tillgång till ett angivet pris. Om du till exempel vill köpa BTC-kontrakt till ett pris på 200 USD eller mindre kan du ställa in en begränsad köporder som inte kommer att fyllas om inte marknaden når ditt angivna pris.
 • A Marknadsordning låter dig köpa eller sälja en tillgång till det bästa tillgängliga priset i orderboken för par. Denna typ av order bör användas med försiktighet eftersom det kan leda till potentiella dåliga fyllningspriser i mindre flytande par.

PrimeBit Trading Assets

Primebit erbjuder ständiga kontrakt som låter dig spekulera i om en tillgångs pris kommer att röra sig uppåt eller nedåt, med användning av hävstångseffekt och utan att behöva äga tillgången. Varje evigt avtal har inget utgångsdatum, vilket innebär att det inte finns någon gräns för dina vinster.

Primebit erbjuder eviga kontrakt på:

 • Bitcoin (BTC / USD)
 • Ether (ETH / USD)
 • Litecoin (LTC / USD)

primebit-hävstång

Primebit Hävstång

Primebit erbjuder upp till 200x hävstångseffekt på Bitcoin-, Ethereum- och Litecoin-kontrakt. Tillgänglig marginal beror på positionens storlek och valutaparet. Det finns 9 olika hävstångsinställningar tillgängliga för köp och säljkontrakt som är 1x, 2x, 5x, 10x, 25x, 50x, 100x, 150x och 200x. Det verkade inte finnas tvärmarginal på Primebit.

Annons

BYBIT

tjäna belöningar upp till $ 600 med bitcoin-insättningar

BETYG

4.7 / 5

Gör anspråk på $ 600

Vi måste varna för att hävstångshandel kan vara ett kraftfullt verktyg för en näringsidkare. Du kan använda den för att tdra fördel av jämförelsevis små prisrörelser för att få din balans att växa snabbare.

Det fungerar genom att lägga ner en bråkdel av hela handelns värde – och börsen ger resten av insättningen för att underlätta en mycket större positionsstorlek utan att binda ditt kapital. Det kan också ha motsatt effekt och öka storleken på dina förluster.

Primebit-avgifter

Börsavgifter är ett viktigt övervägande när du väljer en kryptovalutahandel. Det blir ännu viktigare när du handlar större positionsstorlekar och på en hävstångsbörs där du betalar avgifter på positioner som är mycket större än din marginal.

Insättning / uttag

Primebit gör det inte ta ut en insättnings- eller uttagsavgift. Det finns en lägsta Bitcoin-nätverksavgift som debiteras när du tar ut Bitcoin från Primebit som bestäms av blockchain-belastningen. Blockchain-avgiften är 0,0005 BTC.

Handelsavgifter

Avgifter för primebit-handel är rättvisa jämfört med andra börser i kryptovalutahandeln. Börsen använder en tillverkare och tagarmodell för att fastställa handelsavgifter som är desamma för BTC, ETH och LTC. Beroende på vilken typ av order som görs, kommer Primebit att avgöra vilken handelsavgift som ska tillämpas.

Primebit’s handelsavgiften är 0,075% (taker) och -0,025% (maker). Handelsavgiften dras av från kontosaldot och påverkar inte orderns initiala marginal.

För att förklara de olika Primebit-avgifterna och när de kommer att tillämpas:

 • A tillverkare är någon som gör en begränsningsorder eller villkorlig order det går till orderboken och ökar marknadsdjupet, oavsett om näringsidkaren väljer att gå lång eller kort. Dessa handlare hjälper till att skapa marknaden och är därför namngivna tillverkare.
 • A tagare är någon som placerar marknadsorder som omedelbart uppfylls innan de går till orderboken och minskar marknadsdjupet genom att ta order från orderboken.

Primebit Security

Primebit har tagit med sig ett antal säkerhetsfunktioner för att skydda användarnas och webbplatsens medel. Hittills har det inte funnits några allvarliga hack eller stölder av medel på kryptobörsen för derivat.

Primebit-programvara

PrimeBits server är värd på Amazon Web Services (AWS) som är världens mest omfattande och brett adopterade molnplattform.

Primebit plånbok

Plattformen är baserad på en kallt plånbokssystem för att lagra 99% av alla digitala tillgångar av användarna. Detta innebär att stora mängder av klientens medel lagras i en offline hårdvaruplånbok med varje insättningsadress som tilldelats användare är faktiskt en kall plånbokadress.

I händelse av systemkompromiss skulle en angripare fortfarande inte ha full tillgång till alla nödvändiga nycklar för att stjäla pengar. Ingen privat nyckel förvaras på någon molnserver vilket kraftigt minskar cyberrisker som hackare.

Uttag av primebit

Uttag av primebit behandlas manuellt efter användarverifiering. Detta gör det möjligt för Primebit-teamet att noggrant kontrollera uttagsinformationen för att säkerställa att transaktionen är legitim och till den rättmätiga ägaren av tillgången.

Tvåfaktorautentisering

Den andra viktiga säkerhetsåtgärden är Tvåfaktorautentisering. Primebit-användare måste ställa in 2FA för Primebit-appen innan de tar ut medel från MT5. Detta innebär att användarna måste använda en lösenord OCH en registrerad mobiltelefon för att autentisera kontot vid inloggningen och ta ut pengar från börsen.

Primebit Recensioner & Kundsupport

Att vara ett ganska nytt utbyte finns det inte för många Primebit-kundrecensioner på internet eller Reddit. Feedbacken på sociala medieprofiler är positiv.

En sak som verkligen sticker ut är expansiv uppsättning guider och artiklar i avsnittet Primebit Support. Det täcker absolut allt som:

 • Primebit Affiliate Program
 • Primebit Web Trader
 • Primebit Metatrader 5 App
 • Primebit Perpetual Contracts
 • Primebitöverföring / betalningar

För nya användare till utbytet som inte hittar svaret på en fråga på supportsidan kan användare kontakta Primebit-teamet med hjälp av zendesk livechatt bot. Den finns i det nedre vänstra hörnet och finns tillgänglig dygnet runt på flera språk. Vi testade det och fick svar nästan omedelbart. Andra medier för att komma i kontakt är e-post eller sociala medier.

Primebit-alternativ

BYBIT

Omloppsbana

ByBit är en derivatkryptovalutahandelsplattform med tonvikt på hävstångshandel med upp till 100 gånger hävstång på Bitcoin och Etherium-handelspar. Bybit har blivit ett av de bästa kryptobörserna i världen.

Besök hemsida plus500

Plus500

Plus500 är en CFD-leverantör som erbjuder sin massiva kundbas för att handla världens mest populära kryptotillgångar med upp till 30x hävstångseffekt som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron och Monero.

Ansvarsfriskrivning: ditt kapital är i fara

Besök hemsida binance

Binance

Binance är det största utbytet av kryptovalutor efter handelsvolym och en av de snabbaste leverantörerna av handelstjänster för blockchain-ekosystem. Börsen har sett en astronomisk tillväxt och är en premiumkryptohandelsplattform.

Besök hemsida

Vanliga frågor

Hur mycket pengar kan jag tjäna kryptovaluta?

Vinsterna beror på ditt tålamod, handelsbeslut och framgången för dina handelsstrategier. Det finns inga handelsstrategier för helig gral eller garantier för att tjäna vinst på marknaderna.

Var ligger PrimeBit?

PrimeBit är registrerat i Saint Vincent och Grenadinerna.

Behöver jag skicka KYC-dokument för att börja handla?

Nej, det finns inga KYC-procedurer eller behöver ladda upp personalinformation för att börja handla med Primebit.

Har Primebit ett Testnet / Demo / Paper-konto?

Ja, Primebit erbjuder ett testnät för att tillåta riskfri kryptohandel med en demosida för att bli bekant med att använda Primebit webtrader eller MT5. Testnet-kryptopriserna är avsedda att replikera den levande marknaden.

Finns det en PrimeBit mobilapp?

Primebit har integrerats med Metatrader 5 för att tillåta användare att ansluta sitt Primebit-konto till MT5-appen och byta sitt live- eller demo-konto.

Har PrimeBit ett affiliate-program?

Ja, PrimeBit erbjuder ett affiliate-program med en livstidsintäktsandel. PrimeBit-inkomster kommer från mottagarens avgift. Du kan tjäna upp till 20% av alla avgiftsavgifter som genereras av det konto som registrerats via din remisslänk. Affilieringsprogrammet är flernivå vilket innebär att du också kan tjäna en intäktsdelning från varje konto som registreras via ditt affiliates hänvisningslänkar.

Kan amerikanska kunder handla med Primebit?

Amerikanska kunder får inte handla med Primebit på grund av strikta regler som ligger utanför börsens kontroll. Invånarna kommer att behöva hitta en kryptovalutautbyte i USA som regleras av lokala lagar och regler.

Vilka länder stöds på Primebit?

Primebit är en kryptovalutahandelsplattform som tillåter kunder att använda sina tjänster från hela världen. Individer från stödda länder som Storbritannien, Kanada, Singapore, Australien och Nya Zeeland tillåter att köpa och sälja kryptovaluta på börsen. Det finns dock en utvald grupp länder på grund av jurisdiktionsbegränsningar på kryptovalutor. Länder som kanske inte handlar på Primebit inkluderar:

 • Amerikas förenta stater
 • Kuba
 • Krim och Sevastopol
 • Iran
 • Syrien
 • Pakistan
 • Nordkorea
 • Sudan
 • Ghana
 • Etiopien
 • Tunisien
 • Jemen

Slutsats

För att avsluta vår Primebit-översyn är handelsbörsen en unik peer-to-peer-handelsplattform som gör det möjligt för handlare att spekulera i Bitcoin, Ethereum och Litecoin med högre hävstångsalternativ jämfört med andra levererade kryptobörser.

Integrationen med MetaTrader 5-sjökort är en utmärkt funktion som passar detaljister och institutionella kunder. Webtrader och mobilapp tillåter användare att handla på språng och övervaka positioner. Det är extremt nybörjarvänligt och erbjuder alla kartverktyg för kryptohandlare.

Du bör handla med Primebit om:

 • Du är trött på att betala för höga handelsavgifter på andra hävstångsbörser
 • Du vill ha en säker kryptoplattform med 99% av klientmedlen i kylförvaring
 • Du gillar en kartplattform som är lyhörd med avancerade handelsverktyg
 • Du vill handla på en börs med hög hävstång upp till 200 gånger
 • Du gillar och byter som är tillgängligt att handla på stationär eller mobilapp

Besök Primebit

Riskhanteringsverktyg och plattformsfunktioner är mycket viktiga för alla potentiella kryptovalutainvesterare. Följande börser för kryptovalutahandel – förutom ovanstående börs – erbjuder avancerade handelsfunktioner, tekniska indikatorer och ett smidigt, mobilresponsivt kartgränssnitt som passar nybörjare och professionella kryptohandlare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me