ZipMex Review – Är det legitimt eller bluff? (2021)

Zipmex är en digital tillgångsbörs som är inriktad på att ge privatpersoner och institutionella investerare möjlighet att investera säkert i kryptovalutor. Börsen tillhandahåller en plattform för användare av Bitcoin i Australien och den större Asien och Stillahavsområdet, som Singapore, som också stöder tillväxten i den globala kryptovalutaindustrin.

Besök Zipmex

Medan vi strävar efter att ge dig den mest korrekta informationen i denna Zipmex-recension, föreslår vi att du besöker deras hemsida då och då för att hålla dig uppdaterad med alla ändringar som kan inträffa efteråt.

Vad är ZipMEX?

Zipmex är en reglerad leverantör av digital valutautbyte som syftar till att bli marknadsledande genom att erbjuda snabba affärer, hög likviditet och ett brett urval av kryptotillgångar. Börsen ger sina användare en uppsättning avancerade handelsfunktioner och kartverktyg som kan användas för att kartlägga ett brett urval av kryptovalutor som kan handlas dygnet runt.

zipmex

Zipmex jämfört

Låga avgifter är en vanlig faktor för investerare som letar efter ett utbyte för att köpa Bitcoin med AUD. Denna jämförelsetabell listar andra de bästa australiska kryptovalutabörserna som erbjuder låga handelsavgifter.

Zipmex Översikt

Zipmex är en licensierat och reglerat Singapore-baserat kryptovalutautbyte som syftar till att tillhandahålla en serie avancerade handelsfunktioner och kartverktyg för kryptovalutahandlare och likviditetsleverantörer. Plattformen har ett elegant användargränssnitt och driver transaktioner med en sömlös upplevelse för användare att köpa och sälja tillgångar utan problem.

zipmex-funktioner

Hur fungerar ZipMEX?

Zipmex är inte ett konventionellt utbyte och fungerar som en mäklare för att hitta de bästa BTC-priserna genom att samla volym från några av världens största börser och OTC-skrivbord för att ge betydligt högre likviditet. Detta gör det möjligt för Zipmex att hantera stora volymer av affärer och kan därför erbjuda sina kunder lägre spreadar mellan köpare & säljare och mindre glidning jämfört med andra kryptobörser i Australien.

Komma igång med Zipmex

Steg 1 – Registrera dig & Verifiera Email

Processen att registrera sig hos Zipmex är otroligt enkel. Allt du behöver göra är att besöka webbplatsen, klicka på ‘Bli Medlem’ fortsätt sedan med att fylla i ditt användarnamn, e-postadress och ange ett lösenord.

zipmex register

Steg 2 – Aktivera tvåfaktorautentisering

Säkerheten för dina digitala mynt bör vara högsta prioritet och föreslå att du aktiverar 2-faktor-autentisering första gången du loggar in. Gå till ‘Inställningar’ på den övre menyraden och slå på 2FA. Du måste ladda ner en Two-Factor Authentication-app till din telefon som Authy eller Google Authenticator. När du har gjort detta, använd appen för att skanna QR-kod som visas på Zipmex och skriv in koden från din telefon.

Steg 3 – Insättningsmedel

För att finansiera ditt konto, gå till ‘Konto’, välj sedan ‘Finansiering’ och gå sedan till ‘Deposition’ och välj önskad insättningsmetod.

Steg 4 – Köp, handel & Handla kryptovaluta

När dina medel har deponerats på kontot kan du börja handla med Zipmex.

Zipmex-verifiering

Efter att du registrerat dig för ett konto måste du verifiera innan du kan använda finansieringsmetoder eller börja handla. Lagar och förordningar kräver att Zipmex verifierar handelskontot för att förhindra bedrägeri och följer KYC- och AML-reglerna för handel med digitala tillgångar.

Grundläggande verifiering tar mindre än 1 timme enligt webbplatsen. För mer information, besök FAQ-avsnitt. Crypto to crypto-insättningar och handel kräver endast e-postbekräftelse.

För att slutföra KYC-processen kräver Zipmex:

 • Bevis på identitet – ditt giltiga tillstånd utfärdade ID
 • Körkort ELLER Pass

Zipmex användargränssnitt

Zipmex-börshandelens instrumentpanel är en enkel, ren och lätt att navigera. Längs den övre stapeln finns Bitcoin-livepriset i AUD, bud- och köp-BTC-priset och 24-timmarsvolymen för tillgången. Diagramområdet och menyn till vänster ser bekant ut för seriösa kryptohandlare.

Zipmex-diagramgränssnitt tillhandahålls av Tradingview som är kända för smidiga, intuitiva och rena diagram.

Handlare kommer att kunna använda avancerade handelsverktyg och indikatorer som tillhandahålls av TradingView för att förfina sin handelsfördel för att maximera vinsten och minimera risken. Zipmex-diagram erbjuder ett brett utbud av tidsramar och verktyg för att rita trendlinjer, lägga till indikatorer och diagrammönster för att perfekt tidpunkt för en handelsorder med hjälp av en marknad, begränsa eller stoppa order.

zipmex-diagram

För att köpa eller sälja kryptovaluta finns det ett enkelt orderinmatningsformulär som ger en uppskattning av 1 BTC till AUD-priset och beloppet att betala för i utbyte. En fantastisk funktion är de olika typerna av order som är tillgängliga:

 • Marknadsföra
 • Begränsa
 • Gräns: Bra till avbruten (GTC)
 • Gräns: Omedelbar eller Avbryt (IOC)
 • Gräns: Fyll eller döda (FOK)

Ett bra tillskott till Zipmex skulle vara One Cancel the Other (OCO) order och en vinst- och förlustkalkylator.

Annons

myntkruka

KÖP BITCOIN med australiens favorit kryptoutbyte

BETYG

4.3 / 5

Besök Coinspot

Zipmex-tillgångar

Zipmex stöder ett antal kryptovalutatillgångar som kan handlas mot AUD eller BTC:

Fiat till kryptopar:

 • BTC / USD
 • ETH / USD
 • LTC / USD
 • XRP / USD
 • EOS / USD

Par i kryptovaluta:

 • ETH / BTC
 • LTC / BTC
 • XRP / BTC
 • EOS / BTC
 • EOS / ETH

Insättningsmetoder

Zipmex stöder banköverföring, POLi och kryptovaluta insättningar. Insättningsmetodens hastighet beror på kryptomynt och vald bank. Banköverföringar kan vanligtvis ta mellan 1 och 3 arbetsdagar, medan kryptovalutainbetalningar kan ta bara några minuter.

För banköverföringar stöds följande fiat-valutor av Zipmex:

 • Singapore dollar
 • Amerikansk dollar
 • Australisk dollar
 • Indonesiens rupiah

Zipmex-avgifter

Börsavgifter är ett viktigt övervägande när du väljer en kryptovalutahandel. Det blir ännu viktigare när du handlar större positionsstorlekar och på en hävstångsbörs där du betalar avgifter på positioner som är mycket större än din marginal.

Zipmex är transparenta med sina avgifter som anges på webbplatsen.

Handelsavgifter

Zipmex tar ut en fast handelsavgift på 0,2% för köp och försäljning. Detta är mycket konkurrenskraftigt på marknaden.

Depositionsavgifter

Fiat Uttagsavgifter

Uttagsavgifter för krypto

Zipmex plånbok

Zipmex börsen har sin egen online plånbok för att lagra sina kunders kryptovalutor genom att navigera till ‘Plånböcker’ i toppmenyn. Denna sida låter dig sätta in och ta ut pengar från Zipmex.

Överföring av kryptovalutor från ditt Zipmex-konto och till en extern plånbok eller utbyte kan bara initieras av kontoägaren. När du väl har startat uppmanas du att ange a "Destinations adress" (detta tillhandahålls av din externa hårdvaruplånbok eller byte) och ett belopp som du vill ta ut. För att ta ut BTC måste du se till att du anger en annan BTC-adress.

Inte alla kryptovalutabörser är desamma.

JÄMFÖRA ZIPMEX MED ANDRA

Jämför nu!

Är Zipmex säkert?

Zipmex har flera säkerhets- och säkerhetsåtgärder för att skydda användarnas information och medel som inkluderar:

 • Förordning. Zipmex-utbyte är registrerat hos AUSTRAC och uppfyller AML / KYC-kraven.
 • Verifieringsprocess. Följer KYC-processer i enlighet med regler för fiatvalutans insättningar, uttag och handel. Krypto till kryptoinsättningar, uttag och handel kan endast utföras med grundläggande e-postverifiering.
 • Säkerhetsfunktioner. Zipmex innehåller tvåfaktorautentisering utöver en verifierad e-postadress som är länkad till kontot. Detta lägger till ytterligare ett säkerhetsskikt på kontot som gör det mycket svårt för cyberbrottslingar att kompromissa med klientkonton och ta ut pengar. De måste veta din inloggningsinformation och ha din mobiltelefon (och kunna låsa upp den)
 • Stöld & dataintrång. Det finns inga kända fall av Zipmex som har hackats.

Zipmex-alternativ

swyftx

Swyftx

Swyftx är en toppmodern plattform som gör att du kan köpa kryptovalutor på ett snabbt och enkelt sätt. Registreringsprocessen är otroligt enkel med snabb registrering och verifiering som tar mindre än två minuter.

Besök hemsida oberoende reserv

Oberoende reserv

Independent Reserve är ett populärt utbyte bland kryptovalutahandlare runt om i världen som erbjuder handel med konkurrenskraftiga avgifter och stöd för traditionella fiatvalutor som australiensisk dollar, Nya Zeelands dollar och US-dollar.

Besök hemsida myntkruka

Coinspot

CoinSpot-utbyte är ett väl respekterat i det lokala Bitcoin-samhället och fokuserar på att hjälpa nykomlingar att köpa Bitcoin och kryptovaluta i Australien med australiska dollar.

Besök hemsida

Vanliga frågor

Hur prisar Zipmex kryptovalutor?

Värdet på varje kryptovaluta (Bitcoin, Ether, Litecoin, EOS, XRP) bestäms av den senaste handeln (“sista priset”) utförd av relevant matchningsmotor. Alla kontosaldon på Zipmex prissätts på detta sätt, en konvention som kallas “marking to market.”

Har Zipmex en mobilhandelsapp?

Zipmex erbjuder för närvarande inte sina användare en mobil handelsapp för Android eller iOS-enheter. Desktopversionen av webbplatsen är mobilvänlig och lyhörd på smarta enheter.

Erbjuder Zipmex marginalhandel?

Zipmex erbjuder inte handel med kryptovalutahävlingar, men enligt webbplatsen utvecklar Zipmex-teamet den här funktionen.

Är Zipmex Legit?

Zipmex är ett registrerat rapporteringsutbyte med AUSTRAC som tillämpar finansiella lagar för att minimera risken för brottslingar som använder kryptovalutabörser för penningtvätt, finansiering av terrorism och cyberbrott.

De Anti-White Laundering and Counter-Terrorism Financing Act 2006 kräver att reglerade enheter samlar in information för att fastställa en kunds identitet, övervaka transaktionsaktivitet och rapportera till AUSTRAC-transaktioner eller aktiviteter som är misstänkta eller involverar stora mängder kontanter över 10 000 USD.

Kan jag ta ut USD mitt Zipmex-konto?

Om du har USD på ditt konto som är tillgängligt för uttag kan du initiera en banköverföring till ditt länkade bankkonto i ditt namn.

Slutsats

För att avsluta vår Zipmex-granskning verkar börsen vara en trovärdig börs som erbjuder mycket låga handelsavgifter genom att hitta de bästa BTC-priserna genom att aggregera volymen världens största börser och OTC-skrivbord.

Besök Zipmex

Det är en rak och enkel fiat-till-kryptoplattform som stöder flera fiatvalutor. Sammantaget bör du överväga att handla med ZipMEX om:

 • Du gillar ett utbyte som är licensierat och reglerat
 • Du vill ha låga insättnings- och omedelbara köpavgifter
 • Du vill välja en mängd olika insättningsmetoder
 • Du gillar ett enkelt att använda och nybörjarvänligt utbyte
 • Du vill ha ett utbyte med hög likviditet för att få de bästa priserna

Du kanske också är intresserad av:

 • Plus500 Review: Handel med CFD: er, funktioner & Avgifter (2020)
 • Hur man köper Ethereum (ETH) i Australien [för nybörjare]
 • Topp 10 vanliga frågor om kryptoskatt i Australien (det kan spara pengar)
 • 7 sätt att köpa Bitcoin med kontanter i Australien
 • ChangeNOW Review: Crypto Swaps, handelsavgifter & Mer

digital våg

Börsavgifter är en mycket viktig faktor för alla potentiella kryptovalutainvesterare. Följande börser – utöver ovanstående börs – ger mycket konkurrenskraftiga handels-, insättnings- och uttagsavgifter med ett brett utbud av insättningsmetoder som passar alla typer av investerare i Australien.

Besök ZipMex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me