Blockchain Proof of Concept: Enterprise POC Guide

Denne artikkelen gir en omfattende oversikt over blockchain Proof of Concept (POC) – utgangspunktet for enhver bedrift blockchain utvikling. Du får også lære om blockchain POC-rammeverk, utvikling, forskjellige stadier og konstruksjonsdom.

Med blockchain-innovasjoner økende, er sjansen stor for at du også tror på teknologien og tror at den også vil forstyrre bransjen din. Ikke bekymre deg, du er ikke alene om dette. Det er mange CIO-er eller bedriftsledere som tenker akkurat som deg og vil gjøre en forskjell fra og med nå.

Imidlertid vet mange av dem fordelene, men vet ikke helt hvordan du skal starte blockchain-eksperimenteringen din. Dessuten har de sannsynligvis ikke et ubegrenset budsjett for lange eksperimenter som ikke kommer ut slik de håpet.

Hvis du er blant dem, har du kommet til rett sted. I dag viser vi deg stadiene av blockchain proof of concept og hvordan du kan utvikle en vellykket plan.

Derfor vil du vite svar på noen vanlige spørsmål – hva er bevis på konsept blockchain? – og – bevis på begrepet blockchain betydning.

Meld deg på nå:Enterprise Blockchains Fundamentals Course

Contents

Hva er bevis på konseptet Blockchain?

The Blockchain Proof of Concept er en prosess for å avgjøre om en Blockchain-prosjektide kan være gjennomførbar i en reell situasjon – en vanlig type konsensusalgoritme for blockchain. Denne prosessen er nødvendig for å verifisere at ideen vil fungere som forutsatt.

Den beste delen med bevis på konseptet blockchain betydning er at det vil hjelpe deg å få en klar ide om hva du gjør før du selv kommer i gang. Videre er beviset på konseptet i blockchain-nisjeen ikke bare for å utforske markedet for ideer. Videre vil du ikke bestemme den beste måten å starte produksjonsprosessen på.

I stedet vil du bare jobbe med ditt mulige blockchain-løsningsalternativ og se om det er i stand til å være en realitet eller ikke.

Å utvikle et blockchain proof of concept vil kreve en investering av tid, penger og ressurser. I virkeligheten trenger du å få tak i hånden som støtter teknologier eller til og med de fysiske komponentene som trengs for å få den perfekte planen.

Å gå gjennom prosessen er nødvendig for bedrifter å se om ideen deres er synlig før de bruker alt utstyr på produksjonsnivå til den.

I følge en nylig Gartner-undersøkelse tror 66% av CIO-ene at blockchain er her for å forstyrre eksisterende markedsplasser. Og mange vil bruke mer enn $ 10 millioner på eksperimentering av teknologien.

Hvorfor trenger bedrifter et bevis på konseptet?

Vanligvis er blockchain-beviset på konseptet veldig populært blant oppstartere i markedet. Imidlertid kan bevis på konsept i blockchain også være et flott verktøy for foretakene. Hovedsakelig er det tre poeng for å trenge det –

 • Test ut blockchain-prosjektet før du går til masseproduksjon.
 • Identifiser mulige smertepunkter som kan gjøre at prosjektet ikke er nyttig.
 • Spar enormt mye tid og penger.

Selv om alle som kommer med en blockchain-prosjektidee vil tro at den vil fungere, vil imidlertid proof of concept i blockchain teste ut ideen din for å sikre at du får den beste versjonen ut av det, noe som vil spare mye tid og penger i prosessen.

En annen viktig grunn til at du bruker proof of concept for blockchain, er å sikre at alle interessenter elsker ideen din og vil være interessert i å investere i den. Enten du bare legger opp en ny type funksjon i den eksisterende blockchain-løsningen eller utvikler den fra grunnen av blockchain proof of concept, kan du ta den raskeste ruten mulig. Dette gir relativt en annen kant i beviset på konseptet blockchain betydning.

Blockchain Proof of Concept Stages

Blockchain Proof of Concept: Simply Explained Infographic

Blockchain Proof Of Concept

Teoretisk oppbyggingsscene

Dette er stadiet der du kommer med det teoretiske aspektet av blockchain POC-rammeverket. Hvis du ikke har en ordentlig plan for hva du trenger eller hvor du trenger det, vil det ikke være en skikkelig blockchain-utvikling. Så, la oss se hva trinnene på dette stadiet er.

Trinn 1: Finne de riktige sektorene for Blockchain-applikasjoner som gir verdi

La oss starte med det første trinnet i det teoretiske oppbyggingsstadiet. Mange av dere vet ikke helt hvilke applikasjonssektorer som er gode for blockchain Proof of concept. Derfor skisserer vi noen store applikasjonssektorer der du kan bruke løsningen. Disse er –

Finansiere

La oss starte med blockchain-sektoren for handel. Denne sektoren er relativt populær blant blockchain-samfunnet. Videre er det allerede mange prosjekter som dekker denne sektoren og tilbyr en lukrativ løsning for store spørsmål. Så i den forstand er denne sektoren ganske konkurransedyktig i tilfelle blockchain POC-utvikling.

Banker eller andre finansieringsselskaper jobber allerede med blockchain. I virkeligheten, hvis du er et finansforetak, er det beste alternativet å gå til finanssektoren. Du vil også dekke det du har erfaring med, så risikofaktorene blir mye mindre. Du kan bruke blockchain proof of concept i disse brukstilfellene –

 • Handel
 • Peer-to-peer-utlån
 • Bosetninger
 • Aksjer
 • Forutsigelsesmarkeder
 • Anti-hvitvasking
 • Sikkerhetsstyring
 • Kjenn din klient (KYC)
 • Handelsrapportering & risikovisualiseringer
 • Crowd Funding

Meld deg på nå:Enterprise Blockchains og Trade Finance Course

Helsevesen

Medisinsk sektor er for øyeblikket en annen stor applikasjonssektor for blockchain. Det er utallige scenarier der blockchain virkelig kan skinne. Sykehus må håndtere mye forfalskning av rapporter og falske medisiner.

Videre er det mange tilfeller der leger forfalsker legeattesten og fortsetter å behandle pasienter. Blockchain POC-rammeverk kan fortelle deg om din blockchain-løsning kan løse disse problemene. Hjelp dessuten til å opprettholde pasientens personvern ved å avsløre medisinske journaler. I et tidlig stadium av blockchain POC-utvikling, må du sørge for at implementeringen din gir full sikkerhet i blockchain for helsesektoren. Du kan bruke blockchain proof of concept i disse brukstilfellene –

 • Deling av poster
 • DNA-sekvensering
 • Personlig medisin
 • Samsvar
 • Reseptdeling

Kapitalforvaltning

Å opprettholde aktiva i disse tider er relativt vanskelig på grunn av alle de dårlige spillerne i markedet. Enkel papirbasert journalføring er ikke nok nå. På grunn av politiske og andre grunner risikerer eierforvaltning dessuten å bli en ødelagt sektor.

For eksempel tar mange landeierskap, men på grunn av å holde papirbaserte stier endrer dårlige spillere parameter som til slutt resulterer i å miste eiendommen. Videre må bankene også holde rede på om en kunde er i stand til å betale boliglån eller ikke.

Blockchain POC-utvikling kan enkelt løse disse problemene. Du legger til riktige sikkerhets- og verifikasjonsprotokoller i blockchain proof of concept-prosjektet. Videre kan du bruke blockchain proof of concept i disse brukssakene –

 • Registreringer av digitale eiendeler
 • Eiendomsrett til landtittel
 • Boliglån & betalinger
 • Bil leasing & salg

Les mer: Asset Tokenization on the Blockchain – En komplett guide

Myndighetene

Mange statlige institusjoner henger etter i løpet av digitaliseringen. Videre trenger hver borger en bedre infrastruktur som vil gi dem den sikkerheten de trenger. I virkeligheten klarer ikke den offentlige sektoren å reservere borgernes rettigheter ordentlig.

Det er derfor veksten i denne økonomien faller bak og fører til massive regjeringsbyrder. Det du kan gjøre her er å tilby et sikret nettverkssystem som gjør at regjeringen kan gå papirløs.

Videre, hvis din blockchain POC-utvikling kan tilby sikkerhet i styringsgrad uten problemer, vil det definitivt være en stor suksess. Men det er best for statlige virksomheter å gå for denne blockchain for offentlig sektor fordi de har riktig kunnskap om hvordan myndighetene fungerer.

Videre kan du bruke blockchain proof of concept i disse brukssakene –

 • Avstemming
 • Opphavsrett
 • WIC, Vet, SS, fordeler, distribusjon
 • Lisensiering & identifikasjon
 • Kjøretøyregistrering
 • Borgeridentifikasjon

Identitet

Identitetsstyring er et stort problem når det gjelder bedrifter. Videre etterligner mange ofte andres identitet og begår alvorlige forbrytelser. Selv i handelsfinansierere må mange selskaper håndtere falske selskaper og falske dokumenter.

Videre, med digital identitetsadministrasjon, kan du også spore produkter eller til og med tilby multifaktorautentiseringsprosess for ekstremt sensitiv informasjon. Imidlertid er identitetssektoren en sensitiv sektor som hovedsakelig er avhengig av sikkerhet og personvern.

Så din blockchain POC-utvikling må ha sterke sikkerhetsprotokoller.

Du kan bruke blockchain proof of concept i disse brukstilfellene –

 • Digital identitet
 • Digitale eiendeler
 • Kjøp & gjennomgangssporing
 • Produktsporingsidentitet
 • utdanning & badging
 • Flyktningssporing
 • Multifaktorautentisering

IoT

Tingenes internett er en fantastisk sektor for bevis på konsept i blockchain-utvikling. Videre er denne sektoren ansvarlig for å koble alle dine smarte applikasjoner sammen. Videre er tilkobling mellom enhet og enhet i en sikret plattform nødvendig.

Ettersom flere enheter er koblet sammen på ett sted her, vil et sikkerhetsbrudd på til og med en av enhetene resultere i en massiv invasjon av privatliv. I virkeligheten kan du bruke denne sektoren i ditt blockchain proof of concept-prosjekt. Det er et relativt nyere tilskudd; konkurransen er ikke så stor. Blockchain og IoT løser også virkelig en av de viktigste problemene i den digitale verdenen.

Videre kan du bruke blockchain proof of concept i disse brukssakene –

 • Markeder for vedlikehold på tvers av selskaper
 • Smart hjem & kontorledelse
 • Rutenettovervåking
 • Enhetskataloger
 • Enhet til enhet-betaling

Betalinger

Betalingssektoren er et annet fantastisk applikasjonspunkt for din bedriftsklasse løsning. Blockchain-systemet er mer enn i stand til å håndtere betalinger, og mange av det tilbyr også mikrobetalinger. Videre tar det veldig lite tid å sende penger sammenlignet med det tradisjonelle banksystemet. For ikke å nevne reduksjon av gebyrer i utenlands betaling.

Videre er det tradisjonelle betalingssystemet grunn til oppgradering, og med din unike blockchain proof of concept-løsning kan du enkelt endre markedet. Ikke rart at blockchain i betaling får mer og mer trekkraft gjennom årene.

Du kan bruke blockchain proof of concept i disse brukstilfellene –

 • Tanke om lommebøker & banker
 • Skatteregistrering & samling
 • B2B internasjonal overføring
 • Micropayments

Forsyningskjede

Store bedrifter må ha øynene og ørene i hvert trinn i forsyningskjedeprosessen. Videre kan eventuelle mindre feil havne i en million dollar tap. Åpenbart vil du ikke ha det. Å spore hvor råvarene kommer fra, og om produktene dine er ekte eller ikke, er et av de viktigste smertestykkene.

I virkeligheten har blockchain for supply chain mange omfang for deg å integrere proof of concept her. Og så er det et av de største applikasjonspunktene for deg.

Du kan bruke blockchain proof of concept i disse brukstilfellene –

 • Shipping & logistikkledelse
 • Autentisering av landbruksmat
 • Farmasøytisk sporing & renhet
 • Auksjon i sanntid for levering av forsyninger
 • Dynamisk landbruksvarestyring

Meld deg på nå:Enterprise Blockchains and Supply Chain Management Course

Forsikring

Forsikringsbransjen har noen alvorlige problemer med forsikringskrav og dokumentgodkjenning. Dessuten er den enorme mengden papirarbeid som hver enkelt ansatt må fylle ut for fryktelig.

Å oppdage svindel, håndtere alle dokumentene i et sikkert miljø er vanskelig. Så hvis du introduserer et blockchain-rammeverk som kan løse alle disse problemene, vil det være en stor faktor.

Imidlertid er konkurransen innen blockchain for forsikring litt høy; fortsatt, med riktig blockchain bevis på konseptet, bør det være en flott mulighet.

Du kan bruke blockchain proof of concept i disse brukstilfellene –

 • Krav på arkivering
 • Selvadministrert forsikring
 • Automatisert tegning
 • Kapitalforvaltning
 • Digital autentisering
 • Bedrageri / spådom
 • Kravbehandling & admin
 • Eiendomsbetaling

Trinn 2: Definere produktet

I den andre fasen av den teoretiske oppbyggingen, må du tenke på din blockchain Proof of concept akkurat som alle andre produkter. Videre må du ha en solid plan sammen med full støtte fra alle interessenter.

Men hvordan kommer du på den solide planen? Vel, for det trenger du en produktplanleggingsfase eller et verksted.

Blockchain POC-produktplanleggingsfasen

I produktplanleggingsfasen din, må du ringe et møte med alle interessentene. Videre kan det være et møte på en dag eller to dager basert på dine behov. Derfor vil du gjennomføre noen serie øvelser for å panorere din blockchain proof of concept-idé til kjerneverdien.

På denne måten vil du kunne komme med en brukbar veikart. Her må du bestemme deg for tre hovedkomponenter –

 1. POC Funksjonskrav
 2. Måling av viktige beregninger
 3. Justering med interessent

POC Funksjonskrav

Definer alle funksjonene som bedriftens blockchain-løsning trenger. Etter å ha bestemt deg for din blockchain-applikasjon, vil du sannsynligvis ha noen ide om hvilke funksjoner du skal legge til. Imidlertid vil andre teammedlemmer hjelpe deg med det. Dette er minimumsnivået for funksjonssettet som potensielt kan løse et sluttbrukerproblem. For eksempel –

 • Transaksjonsrate

Transaksjonsraten avhenger helt av hvilken sektor du skal bruke den i. Hvis du er en bedrift som må håndtere mange pengetransaksjoner hver dag som en bank, vil du trenge høye transaksjonsrater.

Videre er det tryggeste ved å gå på tusen transaksjoner hvert sekund. Du må imidlertid også sørge for at nettverket er i stand til å håndtere den store transaksjonshastigheten og ikke bremser.

På den annen side, hvis du er små og mellomstore bedrifter som ikke trenger for mange transaksjoner hver dag, ville det være lurt å betale for mindre. Du trenger ikke unødvendig antall funksjoner når du i virkeligheten ikke trenger det.

 • Konsensusmodell

En annen viktig funksjon du må se etter er konsensusmodellen. Hvorfor? Vel, for uten noen form for konsensus, hvordan vil blockchain-løsningen din være blockchain, ikke sant? Videre må det alltid være en solid måte å komme til enighet mellom brukerne uten favorisering.

Det er mange konsensusprotokoller der ute. Imidlertid kommer hver eneste av dem med sine fordeler og ulemper. Så i henhold til ideen din, må du balansere hvilken konsensusprotokoll som passer for ditt blockchain-bevis på konseptet.

 • Personvern

Personvern er et stort spørsmål. Hvis du er en bedrift som ikke vil gjøre alt åpent for alle å se, må du legge til personvernalternativer. Bruk av autentiseringsprosess vil veldig fungere i denne saken.

Videre, hvis du har å gjøre med identifikasjon eller lagring av sensitiv informasjon, er personvern en stor bekymring. Ikke alle brukere skal kunne se andres sensitive informasjon. På grunn av den desentraliserte naturen kan ingen finne ut hvor blockchain er lagret nøyaktig!

 • Skalerbarhet

Blockchain-nettverket ditt må være skalerbart. Det er en av de største feilene ved blockchain-teknologi. Det er grunnen til at når for mange brukere begynner å bruke nettverket, blir det helt sakte og mister raskere produksjon.

Men hvis du vil skinne med din blockchain Proof of concept, må du legge til skalerbarhet blant funksjonene. Når du har forstått brukerproblemet, vil det ikke være en vanskelig oppgave å legge til funksjonene som løser problemet.

Måling av viktige beregninger

Etter det må du diskutere beregningene og definere dem. Videre må du fokusere på OMTM eller en beregning som betyr noe, av to hovedårsaker –

 • Disse beregningene vil lede utviklingsteamet i løpet av prototypefasen av blockchain proof of concept. Videre må hver eneste innsats ha et direkte forhold til disse beregningene.
 • Du må definere hvordan du får avkastning i tilfelle et vellykket blockchain-bevis på konseptet. Fordi det også er en investering, og du må se hvordan det vil være til nytte for deg.

Siden det er et bevis på konseptet, må disse beregningene inkludere –

 • Bestemmelse av om blockchain Proof of Concept kan være kommersielt levedyktig. Fordi når Proof of concept blockchain-prosjektet er fullført, må du ringe om du vil at det skal gå på produksjonsnivå eller ikke. Videre må du også måle den mulige avkastningen hvis du tar den til produksjonsnivået.
 • Du må vite om teamet ditt har en teknisk forståelse av blockchain. Selv om du bestemmer deg for at selskapet ditt ikke er egnet for å distribuere blockchain-prosjektet ennå, må du få erfaring i å jobbe med det. På denne måten når bedriften endelig er klar til å starte blockchain-prosjektet, kan du gjøre det ganske raskt.

Justering med interessenter

Det er en viktig komponent for enhver POC. Du må sørge for at alle interessenter er helt enige i oversikten i Proof of Concept før du tar det til neste trinn. Hvorfor?

Vel, i utgangspunktet vil interessenter ha større innflytelse på firmaet ditt. Så mens du oppgir ideen din eller fikser funksjonene du vil legge til, må du også be om deres valg. Videre, i stedet for bare å fortelle dem om ideen din, vil du også inkludere dem.

Ta så lang tid du trenger for å komme til en avtale fordi du vil investere tid og ressurser i Blockchain Proof of concept. Så det er best å holde seg på den tryggere siden i tilfelle dårlige utganger.

Trinn 3: Undersøke teknologien

Etter at du har kommet på en solid ide om hvilke funksjoner du skal inkludere og hvordan du kan fokusere veikartet, må du gi dem til ingeniørteamet. Derfor vil teamet ditt undersøke teknologien basert på dine krav og komme opp med den beste plattformen for å utvikle den på. Det er to trinn her –

 • Identifiser Blockchain Protocol

Du må identifisere hvilken blockchain-protokoll du skal bruke, siden det er mange blockchain-løsninger av Enterprise-kvalitet tilgjengelig i markedet. Det vil helt avhenge av funksjonen du vil legge til i POC.

Videre må du også se på ytelsen til hver plattform og velge den nærmeste for ditt blockchain proof of concept. Imidlertid vil ditt tekniske team mest håndtere denne delen. Videre må du sette opp møter for å se hvilke plattformer de valgte og hvordan de vil tilnærme seg situasjonen.

Les mer:Topp 5 Enterprise Blockchain-protokoller

 • Definer styringsarkitekturen

Styringsarkitektur er den andre viktige faktoren for blockchain-bevis på konseptet. Derfor må du velge den beste typen blockchain-teknologi for Proof of Concept-blockchain-prosjektet. Et grunnleggende spørsmål er om nettverket ditt skal være privat eller offentlig.

Det er ganske vanlig at bedrifter eller små og mellomstore selskaper går med private nettverk. Det kan imidlertid ikke alltid være tilfelle.

Meld deg på nå:Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA)

Det er praktisk talt fem typer regjeringsarkitektur du kan gå for –

Offentlig

Hvorfor bruke dette?

 • User empowerment
 • Uforanderlighet
 • Virkelig desentralisert struktur
 • Større åpenhet
 • Tilbyr anonymitet

Privat

Hvorfor bruke dette?

 • Bevarer personvernet
 • Raskere utgang
 • Tilbyr ikke anonymitet
 • Effektiv
 • Mindre flyktig nettverk
 • Organisatorisk empowerment

Federert

Hvorfor bruke dette?

 • Sparer mange kostnader
 • Energieffektiv
 • Tilbyr lavere transaksjonsgebyrer
 • Svært skalerbar
 • Nettverk forskrifter
 • Ekstremt raskere produksjon
 • Ingen kriminell tilgang
 • Distribuert autoritet

Tillatt

Hvorfor bruke dette?

 • Passer for organisasjoner
 • Relativt raskere
 • Transaksjonen er lav
 • Pålitelig miljø
 • Kreves ikke å ha et eget aktivum
 • Variabel desentralisering

Tillatelsesfri

Hvorfor bruke dette?

 • Mer kraft til nodene
 • Tillitsfritt miljø
 • Åpne personvernnivå
 • Vanligvis desentralisert
 • Gratis deltakelse i stemmegivning eller konsensus

Konseptbevis: Prototype Stage og minimum levedyktig produktutviklingsstadium Infographic

Blockchain Proof of Concept

Prototype Stage

Dette er den andre fasen av blockchain Proof of concept. Her skal du bygge prototypen for blockchain-distribusjonen. Videre, i dette stadiet, bør interessentene og det tekniske teamet ditt allerede være tilpasset strukturen i distribusjonen.

Bygg Blockchain

Å bygge blockchain vil inkludere å lage arkitektur, styringsmodell og legge til funksjonen.

 • Lag arkitekturen

Start med å utvikle kjernearkitekturen til blockchain Proof of Concept-prosjektet. Derfor vil ditt tekniske team starte med å opprette genese-blokken som forfedre. Annenhver blokk kan spores tilbake til genese-blokken.

Videre vil denne blokken bli hardkodet i alle slags applikasjoner som ønsker å samhandle med blockchain-systemet.

 • Utvikle styringsmodellen

Når du er ferdig med arkitekturen, er det på tide for ditt tekniske team å utvikle styringsmodellen. Forhåpentligvis vet du nå hvilken styringsmodell som passer deg best. Når det gjelder privat styringsmodell, må du legge til en autentiseringsprosess for å begrense brukere.

Videre må du koble den til identifikasjonsdatabasen, slik at den kan matche med brukerautentisering og gi tilgang til autoriserte brukere..

 • Legg til funksjonene

Nå er du ferdig med arkitekturen og styringsmodellen. Det er på tide at du begynner å legge til tilleggsfunksjonene som fokuserer på å løse spesifikke problemer i blockchain proof of concept. Noen plattformer tilbyr modulær arkitektur.

Videre, ved å bruke denne arkitekturen, kan du koble til separate funksjoner og eksperimentere litt for å se hvilken som fungerer best.

Topp tre Blockchain-rammeverk for rask prototyping

Det er praktisk talt mange enterprise blockchain-rammer på markedet for deg å prøve ut. Imidlertid vil vi dekke de tre beste blockchain-rammeverkene som tilbyr rask prototyping for blockchain POC-utvikling.

La oss se hva de er, skal vi?

Ethereum

Ethereum er en av de populære blockchain-plattformene for rask prototyping. Videre er den egnet for applikasjoner på tvers av bransjer, hovedsakelig på grunn av smart kontraktfunksjon og fleksibilitet. I virkeligheten har Ethereum mange brukssaker under posen.

Det er imidlertid hovedsakelig en offentlig plattform. Selv om det i enterprise Ethereum er private kanaler for private transaksjoner, er fortsatt hovedplattformen offentlig.

Et annet stort faktum om Ethereum er den store samfunnsbasen som tilbyr enorm støtte når det gjelder innovasjoner. Videre gjør hyppige forbedringer og oppdateringer det virkelig til et lukrativt valg.

Du må imidlertid huske at det i utgangspunktet er offentlig og kjører på et blockchain-bevis på arbeidskonsensus. Denne konsensusprotokollen er ikke den raskeste der ute, og er relativt energiforbrukende. For det er gjennomstrømningen til denne plattformen nær 20 transaksjoner per sekund, noe som kanskje ikke er ideelt for finansforetak.

På en positiv note kan mange Blockchain-as-a-Service (BaaS) støtte deg med teknisk hjelp til ditt blockchain proof of concept-prosjekt..

Hyperledger

Hyperledger blockchain er en annen av de største aktørene i markedet som tilbyr en modulær arkitektur for rask prototyping. Videre tilbyr de til og med spesielle Hyperledger-prosjekter rettet for rask utvikling.

Videre er det et open source-samarbeid fra mer enn 260 organisasjoner. De dekker også et bredt spekter av applikasjoner. Videre er deres hovedmål å utvikle et blockchain-rammeverk og kodebaser av bedriftsklasse.

Hyperledger er veldig godt egnet for bedrifter som trenger personvern, da det er en tillatt plattform. Den beste delen om å bruke dette rammeverket for prototyping er at du kan eksperimentere med forskjellige funksjoner og konsensus med plug-and-play-funksjoner. For tiden er gjennomstrømningen av denne plattformen 2000 transaksjoner per sekund.

R3 Corda

Det er mer rettet mot finansnæringen i stedet for å dekke alle slags applikasjoner. Imidlertid blir R3 Corda blockchain sakte populær også i andre nisjer. De er også en åpen plattform som Hyperledger med mer enn 200 organisasjoner som kommer sammen.

Det som gjør den unik er dens måte å oppnå konsensus på. Imidlertid kommer den med en styringsarkitektur som betyr at den ikke er offentlig. Videre kan det også begrense bruken basert på din autoriserende tilgangsstatus.

Det er populært blant finansnæringer. Så hvis du vil bruke blockchain-beviset ditt mot finansiering eller forsikring eller til og med betaling, bør R3 Corda være ditt valg. For tiden kan den tilby 170 transaksjoner per sekund.

Les mer: Hyperledger vs Corda vs Ethereum: The Ultimate Comparison

Minimum levedyktig produkt (MVP) Utviklingsstadium

Å utvikle et minimum levedyktig produkt er en nødvendig del av Proof of Concept-utviklingen. Det er et produkt med et minimalistisk sett med funksjoner som vil bli brukt i det lange løp. Videre er og MVP bare for å teste ut hvordan brukeren reagerer ved bruk av produktet. Så du trenger sluttbrukeren for å prøve blockchain proof of concept-prosjektet.

Mål for minimum levedyktig produkt (MVP)

Kostnadseffektivitet

Et minimum levedyktig produkt er en flott løsning for å teste ut produktet til en minimal kostnad. Siden du bare vil legge til de nødvendige funksjonene, koster det ikke for mye penger.

Tidsfordriv

Å starte MVP vil spare deg mye tid under distribusjonen. Hvis du lanserer produktet ditt uten å teste ut blockchain proof of concept framework, kan det føre til store endringer lenger langs veien.

La oss si at brukeren tenkte at du burde legge til en bestemt funksjon eller få den til å fungere på en bestemt måte, men du har allerede registrert sluttproduktet. Videre ville det faktisk ta mye tid å rulle den tilbake.

Tilbakemelding fra brukeren

Tilbakemeldinger fra brukere er hovedmålet i dette stadiet. Så få alle tilbakemeldinger fra sluttbrukerne for å perfeksjonere løsningen. I virkeligheten vil sluttbrukerne være den som kjøper produktet, så hvis du får tilbakemelding fra dem, vil du virkelig finne ut hva som vil selge det.

Løsning

MVP lar deg også revidere blockchain-beviset på konseptutvikling ganske raskt. Prøv imidlertid å levere løsningen for minst ett av forbrukerproblemene. På denne måten vil forbrukerne føle at de har innvirkning, noe som vil øke omdømmet ditt i det lange løp.

Få riktig tilbakemelding

En av de avgjørende aspektene ved enhver bedriftsutvikling er at selv om interessenter er tilpasset og de inkluderte alle funksjonene de tror vil være nyttige, ikke alltid treffer målet. Videre tror produktsjefen at de gjorde det beste de kunne; det endelige produktet er imidlertid ikke som forventet.

Når det gjelder å forutsi hva kunden ønsker, gjør mennesker alltid feil. I følge en studie er det ganske normalt at en produktsjef ofte tar feil.

I virkeligheten er utfordringen å få riktig tilbakemelding fra sluttbrukeren som vil være kjøperne. I de fleste tilfeller gir knapt noen kjøper ordentlig tilbakemelding. Så det er et problem å arkivere den virkelige kjøperens problem fra de falske.

Strategier for å lansere MVP for foretak

Start MVP internt

Å starte MVP internt kan være den beste løsningen for tilbakemeldinger fra brukerne. I de fleste tilfeller er bedrifter allerede store nok til å lansere produktet blant teamet ditt eller en del av de ansatte. Videre vil det tillate deg å samle inn informasjon hvis blockchain-beviset på konseptet MVP faktisk er relevant for ditt selskap.

Videre er den overordnede ideen bak MVP å samle inn data og forbedre seg underveis før vi tar til takke med det endelige produktet. Men hvorfor gjøre dette i utgangspunktet?

Vel, mens en oppstart bare raskt kan starte produktet og mislykkes, og deretter bare starte på nytt under et nytt navn med forbedret versjon, kan ikke bedrifter gjøre det. Det er fordi bedrifter allerede har et etablert navn, så det er lett å svinge raskt.

Videre er denne ideen for bedrifter å begrense eventuelle negative kommentarer angående deres merkenavn. Så hvis du kjører MVP som et eksperiment i stedet for en produktutgivelse, vil du komme unna med eventuelle negative tilbakemeldinger. Det vil også gi deg tid til å gjøre endringen i et blockchain-bevis på konseptet uten å skade omdømmet ditt.

Start innen mindre kundegrupper

Det ligner på produktlanseringer som “beta” for noen få kunder for å få tilbakemelding på det. Videre bør denne lille kundegruppen være målgruppen din. Dette begrenser ikke bare eksponenten din, men gir deg også en praktisk oversikt over tilbakemeldingene deres.

Videre vil dette fungere perfekt hvis bedriftens selskap har en god fanbase som er villige til å prøve ut nyere produkter til forbedring. Og i de fleste tilfeller har alle bedrifter dedikert forbrukere til denne typen scenario.

Måter foretak kan bruke MVP i tilfelle feil

Vi forstår det. Å omsette en ny idé krever mye arbeid, og vi håper ikke at du får suksess ved første forsøk. Faktisk er det mange tilfeller, som den første MVP alltid har en tendens til å mangle på mange måter. Men vi deler noen av måtene å få det opp på beina igjen. La oss se hva de er –

 • Etter å ha fått tilbakemeldinger fra brukerens intervju eller undersøkelse for å finne ut kjerneproblemet med konseptbeviset ditt i blockchain-prosjektet.
 • Se hva de tror mangler i den nåværende versjonen av blockchain-distribusjonen.
 • Identifiser det høyt prioriterte og viktige problemet blant alle oppdragsfunksjonene, og prøv å dekke det i den nyere versjonen. Sørg imidlertid for å beholde de gode funksjonene som brukerne satte pris på.
 • Utvikle den nye versjonen parallelt med den eldre, slik at brukeren kan gå tilbake til den hvis det er et problem med den nye.
 • Prøv å holde brukerne involvert før du gjør noen endringer. Deres nyttige tilbakemeldinger vil sikkert spare deg for mye tid under utvikling.
 • Sørg for å representere funksjonene i den nyere versjonen for å forberede brukerne. Videre vil det også forberede brukerne og vil akselerere aksept.
 • Husk alltid at det alltid er lurt å sende en MVP senere enn å rulle ut det ufullstendige produktet i tide.

Tips for vellykket Blockchain POC

Fokuser på en bestemt forretningsutgave

Hvis du vil gjøre blockchain POC-rammeverket til en suksess, må du begynne med å fokusere på dine virkelige problemer. Ved begynnelsen av det teoretiske oppbyggingsstadiet, når du leter etter en populær sektor for distribusjon, kan du se etter et bestemt problem.

Videre vil ethvert problem ideen din kan løse være et stort pluss fra forbrukernes slutt. Mange konseptbevis for blockchain fokuserer bare på teknologiens evner. Imidlertid løser de bare ikke nye problemer eller til og med gamle problemer.

Du tror kanskje det er et spørsmål om sunn fornuft; Det er imidlertid mange selskaper der ute som ikke bruker det.

I virkeligheten må du sørge for at du ikke blir fanget i de eksisterende funksjonsrike teknologiene som ikke gjør noe bra. Hvis du lager det samme som andre lager, hvorfor ville blockchain-implementeringen din være noen suksess, ikke sant? Så prøv å gi en riktig løsning på noen av de eksisterende problemene.

Ta små skritt, unngå omfangskryp

En annen viktig ting som bedriftene møter er omfanget av kryp. Mens du velger hvilke funksjoner du kan trenge for blockchain-beviset på konseptet, går mange for mye fra starten. Imidlertid vil det ikke medføre 100% suksess å gjøre en raskere inngang i markedet.

Få dessuten de du virkelig kan levere, ikke de du ikke er i stand til. Dessuten, ikke prøv å gjøre alt på en gang. Ta små skritt. I virkeligheten hjelper det å ta små skritt å unngå risikofaktorer.

Du får åpenbart muligheten til å legge til nye funksjoner underveis. Men å dekke hver eneste fra starten ville unødvendig komplisere blockchain POC-rammeverket. Så til slutt kan du møte et stort problem mens du opprettholder en jevn kobling mellom alle funksjonene.

Derfor må du være tålmodig når du utvikler beviset på blockchain-konseptet. Prøv også å unngå blockchain-risiko ved å ta mindre skritt.

Koble sammen alle ideer og kontroller dem

Du vil ikke være den eneste som kommer med alle ideene. Som du allerede vet, trenger du å skaffe deg et godt team som vil sikkerhetskopiere deg og hjelpe deg med å komme opp med en kompakt løsning. Imidlertid er ikke hvert eneste medlem av teamet ditt enig i den samme ideen. Videre har de forskjellige ideer og visjoner angående blockchain-utvikling også.

Også dine interessenter må også tilpasse seg ideen. Videre ville de også ha et annet perspektiv angående problemet. Noen av dem vil kanskje ikke engang eksperimentere med selve blockchain.

Alle scenariene skaper konflikter og skyver et bevis på konseptet blockchain videre uten å løse det riktig, vil ikke ende opp med å bli en suksess.

I stedet for å bare fokusere på visjonen din, prøv også å se andres synspunkt. Videre lage en bro mellom disse ideene og lage en solid tegning av hva du vil oppnå.

Konstruer en grundig plan

Et annet hinder i veien for riktig bevis på konsept blockchain er feiltolkning av blockchain-implementeringsutfordringene. Åpenbart er implementering av blockchain ikke en enkel oppgave. På første trinn kan det ha mange feil som vil ende opp i mulige fiaskoscenarier.

Før du presenterer ideen din for interessentene, gå dypere inn i røttene og finn ut mulige smertepunkter. Videre, brainstorm med teamet ditt langs hvert trinn for å finne feilene i planen din.

Videre, diskutere begrensningene og hvordan du kan overvinne dem for å gjøre dette beviset på konseptet blockchain-prosjekt til en suksess. Uten en grundig plan kan det hende at ditt blockchain-bevis på konsept ikke er en vellykket satsing.

En annen ting å se etter er lagets styrker og svake punkter. I virkeligheten vil teamet ditt overta prosessen med prototyping og lansering av MVP. Men hvis teamet ditt ikke er i stand til å håndtere det hele, vil det føre til at firmaet ditt har noen alvorlige problemer.

Så finn ut de svake punktene også, og prøv å overvinne dem også.

Test en million ganger

Etter at designen er ferdig, må du gå inn i testfasen. Problemet er imidlertid at mange ser ut til å melde seg inn i MVP før de testes riktig, noe som ender med feil. Så test ut MVP mye tid før du gjør den tilgjengelig for sluttbrukerne.

Dette vil ikke bare kvitte seg med muligheten for risikofaktorer, men også hjelpe deg med å forstå om MVP er klar til å rulle ut. Videre kan du aldri forutsi hvor mange belastninger nettverket må ta.

Så når det gjelder MVP i proof of concept blockchain, må du teste det mye tid til du er helt sikker på at den ikke har noen kodingsproblemer.

Hvis du tilfeldigvis oppdager kodingsproblemer som kan forårsake sikkerhetsproblemer, får du tid til å perfeksjonere det. Så hvorfor ikke være litt tålmodig før du ruller ut blockchain POC-rammeverket?

Samarbeid med andre parter

Samarbeid med andre virksomheter kan bidra til å redusere den totale kostnaden av blockchain proof of concept. Videre, hvis du er en liten til mellomstor bedrift, kan samarbeid med andre parter hjelpe deg med produksjonskostnadene.

Det vil bare avhenge av funksjonen eller typen blockchain POC-rammeverk du vil jobbe med. Videre, jo mer komplekse funksjoner du legger til, jo dyrere blir det.

For små og mellomstore bedrifter er kostnadskostnaden faktisk for mye. Så den beste løsningen på dette problemet ville være å samarbeide med andre SMB-er som er villige til å starte en blockchain-distribusjon også.

Du må imidlertid opprettholde en fullt samarbeidende tilnærming og ønske deres innspill også velkommen.

Riktig antall ansatte

Riktig mengde ting er alltid nødvendig for å hente et blockchain proof of concept-prosjekt. Videre må du rekruttere staber som har blockchain-ferdigheter eller har et intellektuelt konsept med teknologien.

Få den nødvendige mengden ting med et blockchain-ferdighetssett for å perfeksjonere Blockchain Proof of Concept. Hvis du ikke har noe dyktig blockchain-personell, er det på tide å ansette noen. Det er imidlertid et problem – å ikke ha tilstrekkelig dyktig personell i markedet.

For tiden er det stor etterspørsel etter utviklere med blockchain-ferdigheter, men ikke alle utviklere er i stand til å håndtere det. Så sørg for at du rekrutterer personalet tilsvarende, fordi du ikke har tid til å trene dem til å være en.

Så dette er tipsene for å gjøre en blockchain proof of concept-ordning til en stor suksess. Sørg for å følge dem tilsvarende, fordi disse tipsene er noen av de viktigste problemene du kan møte. Dessuten teller hver eneste detalj, og du vil gjøre det riktig.

Ta en titt på vår guide om hvordan du implementerer Blockchain nå!

Avsluttende ord: Utover Blockchain Proof of Concept

Med bevis på konsept i blockchain fullført, vil du møte to typer dommer –

Klar for en kommersiell Blockchain-distribusjon

Blockchain-beviset på konseptet var vellykket, og nå er du klar til å lansere det kommersielt. Videre er dette ikke alt eller ingenting. Men hvis blockchain POC-prosjektet gir deg tillit til å ta det til neste trinn, er det på tide for deg å begynne å kjøre blockchain-løsningene parallelt med virksomheten din..

I virkeligheten er dette tiden du begynner å investere mer i selskapets integrering og implementering av blockchain.

Ikke klar for Blockchain

Du er på ingen måte klar for distribusjonen av blockchain akkurat nå. Vi vet at en idé ikke alltid kan lykkes. Videre kan det være mange grunner til at blockchain POC mislykkes, for eksempel mangelfulle brukerbehov, dårlig timing, ikke nok arbeidsstyrke osv..

Imidlertid vil blockchain-beviset på konseptet enkelt hjelpe deg å vite om selskapet ditt er klar for den store blockchain-investeringen eller ikke. Så du vil spare penger ved ikke å satse alt på bare en idé. Imidlertid, med beviset på konseptet i blockchain-opplevelse, vil lagkameratene lære verdifulle leksjoner. Og når forholdene endres, kan du endelig starte din blockchain-utvikling.

Uansett hva utfallet kan være, er blockchain proof of concept alltid nødvendig for bedrifter. I denne guiden har vi fortalt deg hva som er bevis på konsept blockchain og bevis på konsept blockchain betydning. Så vi håper det virkelig vil hjelpe deg med å distribuere en vellykket blockchain POC.

Hvis du vil skjerpe dine ferdigheter og kunnskaper om blockchain uten å bruke en krone, må du sjekke ut vårt gratis enterprise blockchain grunnleggende kurs..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me